کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: در برابر امر خداوند تسلیمم
بله حتما !
نه نمی توانم !
نمی دانم !
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
»»»»»»» آخر چرا ما رایت الا جمیلا ؟!؟!
۳:۰۵, ۲۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۲:۵۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]

سلام دوستان گرامی ام
حتما تا حالا بارها شنیده اند که :

پس از حادثه كربلا وقتي خانواده شهدا را، به همراه حضرت زينب (سلام الله علیها) به اسارت به نزد عبيدالله بن زياد بردند،
او كه خود را پيروز اين نبرد مي ديد،
براي اينكه زخم زباني به اهل بيت امام حسين (علیه السلام) بزند رو به حضرت زينب (سلام الله علیها)كرد و گفت:
خدا را شكر مي كنيم كه او شما را رسوا كرد و تكذيب نمود.
حضرت هم در پاسخ، اين جمله معروف خود را به زبان آوردند كه

« والله ما رأيت الا جميلاً»:

آن چه براي ما اتفاق افتاد همه زيبا بود

خوب!
به نظر شما
چطور شد که این کلام از خانم صادر شد ؟!
زیبایی که ایشون دیدند در چه بود !؟
می دانید که هر کلامی از عقیله بنی هاشم همینطوری صادر نمیشود . گفتند که ما بیاندیشیم پس فکر کنید و جواب بدهید .

پ.ن
دیگر خودتان می دانید که کپی پیست نباید بفرمایید . دیگر ما تاکید نکنیم Smile

یادداشت نگارنده

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، شیدا ، aboutorab ، رهگذر. ، آیلار ، Night moans ، یاســین ، مجنون الحسین ، N.Mahdavian ، منادی حق ، السا ، احمد شاکر ، zahra11 ، fafa* ، میم.حسین.الف ، mahdy30na ، azade ، مصباح ، مرتضی اقبالی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۷, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #11

این جمله به خاطر اطمینان به خداست وقتی کسی به خدا اطمینان داره مطمئنه هر اتفاقی براش میفته خیره
و چون خیر هم زیباست هر اتفاقی میفته رو زیبا میبینه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، یاســین ، منادی حق ، zahra11 ، مجنون الحسین ، heaven ، meisamtiger ، السا ، مصباح
۰:۴۰, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

زبان الکن هست از بیان معنی ان

زیبا است کربلا با نگاه حضرت زینب بدلیل اینکه

به کمال رسیدن انسانی را در کربلا مینگرد

رضا بودن انسانی به قضای الهی را مینگرد(الهی رضی بقضائک)

پیروزی خون بر شمشیر

دیدنی های شب عاشورا(راز و نیازهایش....)

..

..

..

گاهی عظمت در نگاه است نه در چیزی که بدان می نگرند

یا علی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، منادی حق ، شیدا ، zahra11 ، مجنون الحسین ، فاطمه خانم ، سید ابراهیم ، heaven ، meisamtiger ، السا ، mahdy30na ، مصباح
۱:۵۹, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
در واقع حضرت زینب سلام الله علیها از دید خودشون خیلی فجایع رو دیدند

ولی چون در امام زمانشون فانی شدند از دید ایشان همه چیز را زیبا دیدند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، یاســین ، منادی حق ، شیدا ، zahra11 ، مجنون الحسین ، فاطمه خانم ، سید ابراهیم ، meisamtiger ، السا ، mahdy30na ، مصباح
۱۹:۴۴, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام. ان شاء الله طاعات و عبادات و عزاداری های شما عزیزان مورد قبول حضرت حق قرار بگیرد.

این کلام زیبای حضرت زینب (سلام الله علیها) بنده را یاد این آیات قرآن می اندازد:

يا أَيتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ(الفجر/27)
تو اي روح آرام‌يافته!
ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيةً مَرْضِيةً(الفجر/28)
به سوي پروردگارت بازگرد در حالي که هم تو از او خشنودي و هم او از تو خشنود است،
فَادْخُلِي فِي عِبَادِي(الفجر/29)
پس در سلک بندگانم درآي،
وَادْخُلِي جَنَّتِي(الفجر/30)
و در بهشتم وارد شو!

زمانی که شخص به معنای واقعی به مرحله اطمینان و یقین می رسد، و جز رضای خدا کاری انجام نمی دهد طبیعی است که هر آنچه می بیند زیبایی است. هر سختی و مشقتی که از جانب پروردگار متعال به انسان می رسد در واقع آزمونی است برای سنجش بندگی؛ که در این آزمون کاروان کربلا به رغم شکست ظاهری از دشمن، با هدایت حضرت زینب (سلام الله علیها) و حضرت امام سجاد (علیه السلام) پیروزمندانه در کوفه و شام ظاهر می گردد و با خطبه های روشنگرانه خود ماهیت واقعی قیام حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) را برای همگان روشن می سازند، به طوری که می توان گفت چه بسا اگر اهل بیت گرامی
حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) در کربلا شاهد ماجرا نبودند و در عراق و شام به سخنرانی نمی پرداختند پیام عاشورا دیگر به سایر مردمان نمی رسید و رسالت عاشورا ناقص می ماند.
نکته دومی که در این جا می توان گفت این است که در آیات ذکر شده رضایت دو طرفه است یعنی هم خدا از بنده اش راضی است و هم بنده از خدا راضی است. ضمن این که در این آیه از کلمه زیبا و پر معنی «عبادی» یاد شده. یعنی شخص جزء بندگان خاص و درجه 1 شده و مورد عنایت ویژه پروردگار جهانیان قرار گرفته. ضمن این که در آیه بعد از لفظ «جنتی» استفاده شده، یعنی بهشت من، یعنی بهشت ویژه ای که من برای بندگان درجه 1 خودم آماده کرده ام که فقط روحشان با من آرامش می یابد، از من خشنود هستند و من هم از آنها خشنود هستم.

انسانی که این توصیفات را دارد و جز رضای خدا کاری انجام نمی دهد همیشه پیروز است چه بسا در جنگ ظاهری شکست هم بخورد، چرا تفکر حق گرایی، او را شکست ناپذیر می کند. این است معنای عبارت زیبا و پرمغز «به خدا قسم هر آنچه دیدم زیبایی بود».

التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، zahra11 ، مجنون الحسین ، عبدالرحیم ، فاطمه خانم ، سید ابراهیم ، heaven ، meisamtiger ، السا ، mahdy30na ، مصباح
۰:۳۵, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:ولی اینطور شنیدم موقعی که امام حسین در گودال بودند و جان در بدن داشتند جبرئیل خدمت رسید و گفت دیگه تمام شد و از امتحان سر بلند بیرون آمدی و اگر دستور بدهی همشون نابود میشن ولی حضرت فرمودند کنار برو و بین من و پروردگارم حائل نشو!

بسم تعالی

دوست عزیز منبع این رو میدونی؟

خیلی تاثیر گذاره ! نمیدونم چطوری توصیفش کنم.....Heart یا حسین.......هر کسی بتونه این حرف رو هضم کنه جا داره که همون جا بیافته و بمیره.....اما چه کنم که حجاب ها مانع هستند....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، یاســین ، meisamtiger ، mahdy30na ، مصباح
۳:۰۲, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۳:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۵/دی/۹۲ ۰:۳۵)Islam نوشته است:  بسم تعالی

دوست عزیز منبع این رو میدونی؟

خیلی تاثیر گذاره ! نمیدونم چطوری توصیفش کنم.....Heart یا حسین.......هر کسی بتونه این حرف رو هضم کنه جا داره که همون جا بیافته و بمیره.....اما چه کنم که حجاب ها مانع هستند....

سلام برادر

من این رو چند سال پیش پای یک منبری شنیدم ولی دیگه دنبال منبعش نرفتم

محرم امسال هم استاد رائفی در یکی از شب ها (پنج شب در خیابان ملاصدرا-شیخ بهایی) گفتند

این تیکه سخنرانیشه

http://Trainbit.com/files/5508769884/Ima...-Godal.mp3

اصلا تو برش بری نابود میشی!

اگر نامحرم تو تالار نبود واضح تر میگفتم (بغل و ... )

همین جمله پائینی رو روش زوم کنید ! گروپس میرید تو دیوار

انا لله و انا الیه الراجعون...........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Islam ، meisamtiger ، mahdy30na ، مصباح
۱:۱۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
یک سوالی می پرسم

روش فکر کنید

مگر جنایات روز عاشورا از طرف خبیثان زمان نبود؟

پس چرا حضرت زینب این را زیبایی دیدند؟

مگر زیبایی از جناب حق تعالی نیست؟

لزومی نداره جوابشو در تاپیک بزارید

ولی خب یک مسئله خاصه که میتونه یکی از بزرگ ترین اختلافات اعتقادی در شیعه رو حل کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، منادی حق ، السا ، mahdy30na ، مصباح
۱۲:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم. وفات حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) را خدمت تمامی دوستان تسلیت عرض می‌کنم.

نقل قول:مگر جنایات روز عاشورا از طرف خبیثان زمان نبود؟

پس چرا حضرت زینب این را زیبایی دیدند؟

مگر زیبایی از جناب حق تعالی نیست؟

در این باره قبلا در همین تاپیک ارسال 14 توضیحاتی داده بودم. اما الان چیز جدیدی به ذهنم رسید که عرض می‌کنم. ببینید حق تعالی در قرآن چه زیبا می‌فرماید:

كُتِبَ عَلَيكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيئًا وَهُوَ خَيرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ
(البقرة/216)
جهاد در راه خدا، بر شما مقرر شد؛ در حالي که برايتان ناخوشايند است. چه بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن که خير شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا مي‌داند، و شما نمي‌دانيد.

چه نکته جالبی که این آیه هم درباره مبارزه با دشمنان است. اما نکته کلیدی و اساسی در این آیه بسیار مهم این است که کسی که امورش را به خدا واگذار کرده و به معنای واقعی بر خدا توکل دارد، هیچگاه از مصیبتهای زمانه ناله نمی‌کند، نمی‌گوید خدایا چرا فلانی را از من گرفتی؟ من خیلی او را دوست داشتم. بلکه می‌گوید خداوندا به من صبر عطا کن و مرا از بردباران قرار بده (توجه داشته باشید در اینجا مقصود این است که با وارد آمدن یک مصیبت به شخص او آن را از جانب خدا بداند و به کفرگویی نیفتد والا گریه کردن در حد متعارف برای مصیبتهایی چون از دست دادن عزیزان اشکالی ندارد). مشکل اساسی خیلی‌ها در زندگی این است که هنوز باور ندارند خدای متعال خیر و صلاح بنده‌اش را بهتر از خود او می‌داند. بنده واقعی خدا کسی است که تسلیم امر خدای خویش باشد ولو آن امر باعث ناراحتی او شود. در اینجا هم همانطور که قبلا گفته بودم درست است که لشکر امام حسین(علیه السلام) شکست ظاهری خورد اما از آنجایی که ایشان ولی خدا هستند و یقینا بهترین و درستترین کار را انجام می‌دهند و جز امر خدا کاری انجام نمی‌دهند.

حالا به این آیه به دقت توجه کنید:

وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا(الإسراء/81)
و بگو: «حق آمد، و باطل نابود شد؛ يقينا باطل نابود شدني است!»

دیدید که در نهایت کسی که مفتضح شد خود یزید ملعون و سلسله بنی امیه بود و هر فرد با انصافی با هردین و آیینی اگر تاریخ اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) را مطالعه کند متوجه برحق بودن آنان می‌شود. حق همیشه پیروز است چه زمانی که به خاطر عدم همراهی مردم خانه‌نشین می‌شود، چه زمانی که به ظاهر خلافت را به معاویه واگذار می‌کند، چه زمانی که علیه ظالمان قیام می‌کند، چه زمانی که با دعا کردن راه درست بندگی را تبیین می کند، چه زمانی که جلسه بحث تشکیل می‌دهد، چه زمانی که به ظاهر ولایتعهدی مامون را قبول می‌کند، چه زمانی که به علت تحت نظر بودن توسط طاغوت زمانه باید تقیه کند و چه زمانی که به خاطر اماده نبودن مردم برای پذیرش ولایت و خلافت مجبور به غیبت می‌شود. مسلما
انتخاب شدن معصومین(علیهم السلام) توسط حق تعالی به علت شایستگی‌هایی بوده که در این بزرگواران بوده است و ما می‌دانیم که خدای متعال کار اشتباه انجام نمی‌دهد و مسلما جانشینان او نیز باید معصوم باشد.

در نهایت اگر بخواهیم نتیجه‌گیری کنیم می‌توانیم بگوییم «خیر و صلاح ما را خداوند متعال بهتر می‌داند، انسان هر چه در بندگی خدا در مرتبه بالاتری باشد، توکل قویتری دارد و اگر اراده الهی بر این باشد که بنده‌ای را آزمایش کند، مسلما بندگان ممتاز و درجه 1 خود یعنی اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) را با آزمونهای سختتری می‌سنجد. آنچه که در نهایت این ماجرا و سایر ماجراها دیدیم رستگاری و برحق بودن این خاندان بزرگوار بود».

التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، عبدالرحمن ، السا ، mahdy30na ، مصباح ، فاطمه خانم
۲:۰۹, ۲۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۹/آذر/۹۲ ۳:۰۵)فاطمه خانم نوشته است:  
به نظر شما چطور شد که این کلام از خانم صادر شد ؟!
زیبایی که ایشون دیدند در چه بود !؟
می دانید که هر کلامی از عقیله بنی هاشم همینطوری صادر نمیشود . گفتند که ما بیاندیشیم پس فکر کنید و جواب بدهید .

اول یه نکته بگم :
این جمله ی حضرت زینب در جواب این جمله ابن زیاد بود که گفت:
دیدی خدا با شما چه کرد

اگه اون ملعون می گفت: دیدی ما با شما چه کردیم؟
یقین بدونید حضرت زینب پاسخی کوبنده می داد و اون ملعونو تحقیر می کرد نه یه پاسخ عرفانی

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

حالا در پاسخ به سوال تاپیک :

وقتی حضرت زینب حرف از زیبایی مطلق تو تمامی اتفاقای کربلا میزنه داره از وجه تکوینی اتفاقای کربلا حرف میزنه

هر چه که وجه ظاهری کربلا، بلا و جان به لب آمدن بود
وجه باطنی و تکوینیش، رهایی بود

اگه بفهمیم که حکمت اصلی واقعه کربلا چی بوده، این زیبایی مطلقی که خانوم زینب کبری اشاره کردند رو بهتر می فهممیم
امام حسین چیزی رو توی رفتن و به کربلا رسیدن می دیدند که امثال ابن عباس نمی تونستن ببیننن و به همین خاطر به زعم خودشون میومدن نصیحت هم می کردند که حضرت نره که بله این مردم همونی هستن که به پدر و برادرتون هم خیانت کردن
به شما هم خیانت می کنن و رحمی نمی کنن
کما اینکه در ظاهر هم همین اتفاق افتاد

ولی هدف امام بالاتر از این چیزها و این نامه هایی که کوفیان برای ایشون فرستادن، بود
اون فرمایش امام که من برای امر به معروف و اصلاح سنت پیامبر قیام کردم فرمایش خیلی خیلی سنگینیه
منتها نباید محدودش کرد به اون زمان
امام حسین با قیامش اتفاقی رو توی تاریخ رقم زدند که بر اساس اون اتفاق برای همیشه تو این دوره و تمامی دوره ها، شیعه زنده مونده و می مونه

چرا ناموسش رو آورد؟
چرا بچه شیرخواره آورد؟
چرا دختر سه ساله آورد؟
چرا مسیحی آورد؟

یه رازی این پشت هست
حالا بیایم اینو مقایسه کنیم با یمن و سوریه :
اگه بیایم شب و روز بچه هایی که تو یمن و سوریه کشته میشن رو تصور کنیم و براشون اشک بریزیم، هیچ وقت این اثری که تو کربلا هست رو نداره...

حالا اون اتفاق چی بود؟ امام حسین چه کرد؟
این جمله رو شنیدین که از معصوم (علیه السلام) نقل شده : که ما اهل بیت همگی کشتی نجات هستیم ولی کشتی حسین (علیه السلام) اسرع و سریعتر هستش

امام حسین (علیه السلام) اومدن وسیع ترین و سریعترین تور شکار رو برای انواع آدما برای رساندنشون به کمال، اون هم توی همه ی زمانها پهن کردند

شاید هدفشان از آوردن فرزند شیرخوار این بود که من حتی دنبال هدایت کردن انسانهای قسی القلب هم هستم...
چون وقتی کسی صحنه عاشورا براش تصویر بشه حتی اگه قسی هم باشه بلاخره حق رو به امام میده و ممکنه یه تکونی بخوره
امام اون تکونه رو می خواد

پس رویارویی با یزید هدف فرعی امام حسین بود و هدف اصلی امام :
پهن کردن وسیع ترین و ماندگارترین ترین و سریعترین تور شکار برای هدایت مردم مختلف در طول تمامی دوره ها بود

انگار این هدف خیلی خیلی مهم هم باید با این شرایط و تو کربلا اتفاق بیفته.

پس امام چیزی رو توی باطن عالم مشاهده کردن که اومدن براش تمام هستی شون رو فدا کردن تا اون امر تحقق پیدا کنه

پس حضرت زینب حق داشتن که بفرمایند: ما رایت الا جمیلا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، فاطمه خانم
۱۲:۰۴, ۲۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #20

یاد دعای زیارت عاشورای غیر معروفه افتادم:

"خدايا تو را سپاس بر همه آنچه از امر عظيم نازلشد،

و تو را سپاس بر هر امرى و به سوى توست شكايت‏ درامور بس مهم بزرگ،

كه به برگزيدگان و اوليايتاصابت كرد،

و اين بخاطر آن کرامت و برترى بسیارى است كه بر آنان‏واجب كرده‏اى.

"

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]