۷/دی/۹۲, ۱:۰۲
(۷/دی/۹۲ ۰:۳۵)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]جناب مسجد عشاق ! حوصله جنجال های بی مورد و بی نتیجه را با افرادی همچون شما ندارم ! جالب است افرادی که در این تالار حضور دارند و دو هفته ای است با ما بحث میکنند هنوز نشده که بخوان بگن شما شیعه نیستی و یا تهمت بزنن ... ولی حضرتعالی با این عمامه قشنگ خیلی راحت میگید افکارت باطله ! طلبه نیستی ! لزومی نداره به شما ثابت کنم که من طلبه هستم یا نه ! چون هر کسی دیگر جای من بود چنین نمیکرد تا متحجرینی چون حضرتعالی او را اذیت کنند .... مصلحت سلوکیه ای که شیخ اعظم رحمه الله علیه در اصول بنا نهاد مسئله تازه و خاصی نبود و متقدمین از اهل السنت چنین نظری داشتند و اکنون نیز پاره ای از ان ها بر این نظر هستند و میگویند در جنگ علی و عایشه هر دو اجتهاد کردند علی دو ثواب میبرد و عایشه یک ثواب ! اجتهاد و کوشش در بدست اوردن مسائل فقهی خیلی عالی هست ولی شما مغلطه زیرکانه ای کردید و ان را به کند و کاو در امور گذشتگان نسبت دادید ! تاریخ اسلام امروزه برای همه جهان روشن است و ما به اندازه نیاز خود از تاریخ بهره میبریم و انان که امت بر ستم و نفاق ان ها اجماع کردند برائت میجوییم و انان که در موردشان اختلاف است حق تقوای الهی این است که امورشان را به خدا واگذار کنیم مگر کسانی که دشمنی و کفر ان ها کاملا مشخص است مانند معاویه علیه الهاویه ! بنده سقیفه را تایید نکردم و اشتباهی که صحابه مرتکب شدند را مذموم میدانم زیرا طبق احادیث همه مذاهب اسلامی فضیلت علی بن ابی طالب علیه السلام بر همگان برتر است برای همین سقیفه مورد تایید نیست و از اشتباهات و نقاط تیره شیخین بوده است .... عقیده من راجع به شیخین عقیده ساکتی است و نه ان ها را تقدیس کرده و نه هرگز لعن میکنم و امورشان به خدا واگذار کرده ام و گمان ندارم چنین عقیده ای به شیعه بودن من لطمه ای وارد کند .... این که جنابعالی دائما در صدد این هستید که مذهب من چیست و چرا در یک چهار چوب بسته قرار نگرفتم کاملا از اساس باطل است زیرا لزومی ندارد که حتما زیر لوای یک مذهب خاصی باشم بلکه عرض شد عقاید هر شخص تحقیقی است و میتواند به تعداد انسان های موجود در دنیا عقیده و مذهب وجود داشته باشد و این مرز بندی ها یک اساس بی اعتبار بین مسلمین است و الا امت اسلام واحد است و در ان مرزبندی نیست :«هنوز نشده که بخوان بگن شما شیعه نیستی»
إِنَّ هَذِهِ أُمَّتُکُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّکُمْ فَاعْبُدُونِ . همانا این امتِ شما است امتی یگانه و منم پروردگار شما، پس مرا پرستش کنید: سوره الانبیا ایه ۹۲
بنده یک بار عرض کردم و برای اخرین بار تکرار میکنم که بنده اصل مذهب شیعه مبنی بر اعتقاد به وصایت ائمه اثنی عشر علیهم السلام را قبول کردم و در ما بقی محل تامل است .... من انسانی زاده شده در سال ۳۶ هجری نبودم که بدانم تاثیرات زمانه چگونه بوده و جو به چه حالتی بوده که در کدام طرف از جمل بوده باشم و هر کس که الان چنین ادعایی کند و بگوید صراحتا اگر انسان ان زمانه بود در کدام طرف بود بی شک دروغ گفته است ... ولی اگر این انسان قرن ۱۴ باشم خب بی شک طبق اصل عقیده ام جانب امیر المومنین صلوات الله علیه بودم و در عین حال از بی حرمتی به ام المومنین بر حذر بودم ....
نيازي نيست بگيم شما شيعه نيستيد شما شيعه هستيد ولي نه شيعه خدا و اهلبيت عليهم السلام
با اين ارسالهايتان براي من يكي ثابت شد كه احتمالاً بايد از شيعيان خلفاي غاصب - ابوسفيان - معاويه و احتمالاً از وهابيون باشيد .
زيرا شيعه مولا علي عليه السلام هرگز به ديگر شيعيان اين چنين بي ادبي هايي نمي كند كه شما در طي اين دوهفته نموديد .
اگر كلامتان حق بود كه نيازي به اين همه بي ادبي نبود . كجاي دنيا داري نمونه از شيعه كه چنين هتاك باشد . من نديده و نخواهم ديد .
تمامي شيعيان و محبان مولاي غريبم هميشه و همه وقت با مخالفين با زباني نرم و ملايم بحث و گفتگو و مناظره نمودند و بر عكس وهابيون و تندرو هاي اهل سنت در تمامي بحث هايشان از حربه هتك حرمت و بد دهني و قتل و ترور و كشتن
پس ديگر لاف شيعه گري نزنيد و خود را مضحكه عام و خاص نكنيد
اين شيعه گري كه دم از آن مي زنيد هيچ اعتباري ندارد زيرا برگرفته از ذهن و تخيلات شماست ولا غير .
از خداوند عزيز و منان مي خواهم شما را با خلفاي غاصب محشور گرداند تا احساس غربت و دلتنگي نفرماييد .
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)

![[تصویر: b780be827557.png]](http://scua.comxa.com/up/b780be827557.png)