تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کمک...یه مشکل خیلی بزرگ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوست عزیز

مسئله ی اصلی جهاد با نفس ه. ما باید نفسمون رو تربیت کنیم تا دیگه همچین چیزی از ما نخواد. اگه میخواهید این مسئله از ریشه حل شه باید به این مقوله بپردازید. نفس اماره(منفی) هرچی ضعیف تر شه نفس لوامه(مثبت) قوی تر میشه و در نتیجه مملکت وجود انسان به سمت الهی شدن پیش میره. مملکت نفس هم اگر الهی بشه دیگه نه تنها مرتکب چنین گناه هایی نمیشه بلکه حتی به این گناه ها فکر هم نمیکنه.
بنده اگه هرچی نفسم خواست در اختیارش بگذارم، رفته رفته من رو به سمت گناهان بزرگ تری میکشونه. مثلا سر سفره نشستم و هرچی دلم خواست خوردم ؛ مثلا وقتی سالاد میخوام بخورم دلم(نفسم) میگه که یکم سس بریز روش خوشمزه تر شه. اینجاست که یک جنگ بین بخش شیطانی و بخش رحمانی نفس شکل می گیره. اگه انسان بتونه تو همین جنگ های کوچیک جلوی خودش رو بگیره در نتیجه رفته رفته تو جنگ های بزرگ تر هم پیروز میشه. این سس و سالاد تنها یک نمونه ی کوچیک بود. تو خیلی جاها این اتفاق میافته. مثلا وقتی پشت اینترنت هستیم باید برنامه ریزی کنیم که مثلا فقط 1 ساعت باید اینجا باشم. اگه دیدیم دلمون میخواد تا بیشتر بمونیم پس باز هم یک جنگ شکل گرفته و باید به نفس شیطانی غلبه کنیم.
مثلا موقع اذان نفس شیطانی میگه که حالا 1 ساعت دیگه میخونی چه عجله ای هست!
این ها نمونه هایی از این جنگ بود. اگه بتونیم توی این جنگ ها پیروز بشیم پس پیروز شدن تو جنگ شهوت جنسی هم آسون تر میشه. این ها همه به نفس انسان مربوطه و با هم مرتبط هستند پس باید جهاد با نفس کنیم.

راه حل های مفید تو راه جهاد با نفس زیاده.

الف) مثلا برنامه داشتن. یکی از اصلی ترین کارهای بزرگان که موجب بزرگیشون شد همین برنامه ریزی بود. حضرت امام رحمة الله علیه جدول میکشیدن برای کارهای روزانه اشون.و...

یک جدول برای برنامه های روزانه بکشیم.تقسیم بندی های ساعتی بکنیم. مثلا 8-9 و 9-10 و.... .
بعد جلوی هر ساعتی کاری برای خودمون قرار بدیم.ساعات روز را اینجوری تقسیم بندی کنیم. مثلا؛

14-15 ====> خواب ظهر
15-16====>مطالعه ی درسی
16-17====>نگاه کردن فوتبال
18-19====>نماز و قرائت سوره ی واقعه
و...

ب)حضور در نماز جماعت یکی از مصادیق اصلی مبارزه با نفس است. هم ثوابی غیر قابل تصور داره و هم اینکه انسان وارد فضا و دوستانی معنوی میشه که رفته رفته انسان رو از فضاهای شیطانی دور میکنه.

پ)یکی از اصلی ترین مسائل حضور در هیئت های هفتگی است. رک بهت بگم دوست عزیز! اگه به امام حسین علیه السلام وصل نشی راهی برای نجات نیست.

ت) حضور تو جلسات هفتگی اساتید اخلاق بزرگ خیلی خیلی کمک میکنه. اگه تهران هستید که الحمدلله. یه برنامه هست برای این جلسات براتون میزارم.
[تصویر: 94529.jpg]

ج) ارتباط با شهدا مثل خوندن کتاب های شهدا مخصوصا کتاب های بلند مثل نور الدین پسر ایران و... ارتباط با این بزرگان خیلی به انسان کمک میکنه تا راه رو پیدا کنه و دیگه تو این گمراهی ها نیافته.

و کلی راه دیگه.....

این هم میتونه إن شاء الله مفید باشه." چرا توبه هایمان زود شکسته می شوند؟" از حاج آقا مرتضی تهرانی.

نقل قول:

دیشب آخرین شب از شب‌های قدر بود و به همه‌ی شما دوستان و عزیزانی که موفق به انجام توبه شده‌اید تبریک عرض می‌کنم. یکی از مبتلابه ترین مسائلی که دامن‌گیر مؤمنین است، توبه شکنی و نقض پیمان با خداست. در این یادداشت بر آن هستم که با بهره‌گیری از رهنمودهای حاج آقا مرتضی تهرانی به آسیب‌شناسی توبه بپردازم. بسیار خوشحال خواهم شد که از تجارب ارزنده‌ی دوستان در این زمینه استفاده کنم، چون خودم هنوز نتوانسته‌ام به یک توبه‌ی نصوح و پایدار دست یابم.

مرحله اول: شناخت گناه

همان اوایلی که باب جلسات خصوصی‌ام با حاج آقا مرتضی باز شده بود، از ایشان تقاضای معرفی کتاب برای تربیت اخلاقی خود کردم. در کمال تعجب حاج آقا مرتضی فرمودند: «شما بروید داستان راستان و گناهان کبیره‌ی شهید دستغیب را مطالعه کنید!». اصولاً حاج آقا مرتضی جواب کلیشه‌ای به هیچ کس نمی‌دهند و پاسخ‌هایشان کاملاً بر اساس مخاطب است. یعنی نگاه می‌کنند که پرسشگر در چه وضعیتی است، پاسخ سؤال را مبتنی بر حال و روز او ارائه می‌دهند.

نکته‌ی اول این که برای خواباندن باد کلّه‌ی بنده می‌فرمایند برو داستان راستان بخوان، نفرمودند برو «تازیانه سلوک» علامه حسن‌زاده آملی را مطالعه کن. نکته‌ی دوم این که اگر کسی گناهان را به ظرافت و دقت نشناسد چگونه می‌خواهد از ارتکاب به آنها پرهیز کند.

حاج آقا مرتضی در یکی از جسات عمومی‌شان فرمودند: «مثلاً به شما گفته می‌شود امروز چند تا گناه کردید، شما قدری فکر می‌کنید و می‌گویید ۵ تا، ولی اگر رفتار شما را در آن روز زیر ذره‌بین بگذارند خواهید دید که ۵۰۰ تا گناه کرده‌اید. مثل بیماری که خودش فکر می‌کند یکی دو تا بیماری دارد ولی وقتی از او نمونه‌گیری می‌شود و نمونه به آزمایشگاه برده می‌شود مشخص می‌شود که صدها میکروب و انگل در بدن این فرد وجود دارد»

مرحله دوم: ریشه‌یابی گناه یا استقصاء[/b]

«انسان باید در روح خودش استقصاء کند، یعنی ریشه‌ی گناهان را پیدا کند و آنها را از ریشه درآورد. اگر این کار را نکرد مثل این است که شما برای از بین بردن علف هرز، آن را از ساقه کوتاه کنید، چهار روز دیگر این دوباره جوانه می‌زند»

فرض کنید یک نفر به دیدن فیلم‌های پورنو معتاد شده است و توبه می‌کند که دیگر مرتکب چنین کاری نشود. برای محکم‌کاری در توبه‌اش همه‌ی فیلم‌های خود را نیز پاک و معدوم می‌کند. تا اینجای کار همان بریدن علف هرز از ساقه است. اگر انگیزه‌ها، زمینه‌ها و مشوّق‌های تماشای این گونه فیلم‌ها از روح این فرد پاک نشود، به مرور با کمرنگ شدن اثر توبه، بازگشت فرد به وضعیت قبل از توبه قطعی است.

مرحله سوم: توبه باید منجر به تغییر رفتار شود

«اگر شخصی توبه کرد این توبه باید در نوع نگاه کردن او تأثیر بگذارد، عضلات گردنش را آزاد نگذارد هر چیزی را ببیند، گوشش را آزاد نگذارد هر چیزی را بشنود، با هر کسی معاشرت نکند، در روایات داریم: “من اصغی علی ناطق فقد عبده” یعنی هر کس به سخن گوینده‌ای گوش بسپارد گویی او را پرستش کرده است».

یکی از آسیب‌های توبه گذار این است که سبک زندگی او پس از توبه تغییر نمی‌کند و نتیجه‌ی ورودی‌های قبلی به فکر و روح انسان همان خروجی‌های قبلی است.

مرحله چهارم: ویتامین‌ها و پروتئین‌ها[/b]

«خدا در قرآن می‌گوید نماز از فحشاء و منکر جلوگیری می‌کند، پس چرا خیلی‌ها نماز می‌خوانند ولی باز هم گناه می‌کنند، چون این نمازشان خاصیت ندارد، از باب رفع تکلیف است»

«شما باید در روز ۱۵ دقیقه قرآن با تمرکز در یک مکان آرام بخوانید و روی معنی آن فکر کنید»

بنده بعد از یکی از سفرهایم که خدمت ایشان رسیدم، از غربت و برخی مشکلات دیگر گلایه کردم، حاج آقا مرتضی فرمودند: «قرآن روزانه‌ات را می‌خوانی؟» عرض کردم: «می‌خوانم ولی مرتب نمی‌خوانم» گفتند: «این چه حرفی است؟ مثل این که بگویی من ناهار می‌خورم ولی مرتب نمی‌خورم. قرآنت را به طور مرتب بخوان آن مشکلاتی که گفتی برطرف می‌شود» در مجموع حرفشان این بود که من آثار قرائت روزانه قرآن را در چهره‌ی تو نمی‌بینم.

شخصی که به ارتکاب معاصی عادت می‌کند، مثل انسان بیمار است. بیمار هم باید آنتی بیوتیک مصرف کند و هم ویتامین. اگر نماز با توجه خوانده نشود، قرآن به طور منظم قرائت نشود، ادعیه و اذکار روزانه ترک شود، انرژی لازم برای حرکت در مسیر بندگی وجود نخواهد داشت و اصطلاحاً تائب کم می‌آورد و مجدداً به وضعیت قبل از توبه باز می‌گردد

«وضویتان را با توجه بگیرید، قبل از ایستادن به نماز چند لحظه بنشینید و فکر کنید، این‌ها باعث می‌شود نمازتان را با حضور قلب بخوانید»

«اگر می‌خواهی نمازت را هول هولکی بخوانی که زودتر به افطار برسی، این فایده ندارد. اول قدری غذا بخور تا نمازت را با توجه بخوانی»

مرحله پنجم: ریاضات شرعیه برای برطرف شدن آثار قبلی گناهان

برخی گناهان، در روح انسان به حالت ملکه و پایدار درآمده است و صرف تصمیم به ترک آن گناه کافی نیست. حتی در مواردی که انسان بتواند به صورت ظاهری آنها را ترک کند، به محض این که تمرکز انسان از روی رفتارش برداشته شود، سیستم مغز به وضعیت Auto می‌رود و مجدداً همان گناهان تکرار می‌شود. مثل فرد بددهنی که خیلی خودش را کنترل می‌کند تا دشنام ندهد، کافی است تا اندکی عصبانی شده و عنان از کف بدهد، تا به اندازه‌ی همه‌ی فحش‌هایی که نگفته، دشنام و حرف زشت از دهانش خارج شود. اگر چه او پس از فروکش کردن عصبانیتش از کرده‌ی خودش پشیمان شود لکن در لحظات عصبانیت، فرمان در دست او نیست.

حاج آقا مرتضی برای این قبیل گناهان توصیه به انجام ریاضات شرعیه می‌کردند. ریاضت شرعی خیلی آسان و خیلی مشکل است. در یک تعریف ساده یعنی آن کاری که دلت می‌خواهد را انجام نده. مثلاً شما عادت دارید سالاد را با سس بخورید، از این به بعد بدون سس بخورید، عادت دارید در کنار غذا حتماً نوشابه باشد، به جای آن آب بخورید، یعنی به زبان خودمانی حال نفس‌تان را بگیرید.

«وقتی قوه‌ی شهوت یا غضب در کسی غالب باشد، چه بسا در لحظه‌ی ارتکاب معصیت عقلش زشتی کار را تصدیق کند، ولی زور این عقل ضعیف به شهوت و غضبش نمی‌رسد، لذا نمی‌تواند ممانعت کند از انجام آن. ریاضت شرعی باعث می‌شود عقل در وجود شما حاکم شود و این غرایزی که بیش از حد بزرگ شده‌اند، کنترل و کوچک شوند.»

مرحله ششم: توبه‌ی مجدد در صورت شکسته شدن توبه[/b]

«وضعیت انسان مؤمن باید به گونه‌ای باشد که هر لحظه در حال انابه و بازگشت به سوی حق تعالی باشد، از هر کجایی که از خط بیرون زد، دوباره برگردد. خدا رحمت کند مرحوم نیّرزاده را که در اوایل انقلاب از تلویزیون برنامه‌ای برای بچه‌ها پخش می‌کرد، به ظاهر آموزش حروف الفبا و جمع و تفریق بود ولی در واقع درس زندگی بود، مدام به این بچه‌هایی که پای تخته سیاه چیز می‌نوشتند، می‌گفت: “از خط که بیرون نزدی؟”»

یکی از مهم‌ترین آسیب‌های توبه، این است که شخص تائب با ارتکاب یک گناه فکر کند سدّ ایمان او شکسته شده است و او دیگر قادر به پایداری در برابر گناهان نیست و به اصطلاح خودش را ول و رها کند در انجام باقی گناهان. همواره باید به رحمت خدا و بازگشت به سوی حق تعالی امیدوار بود و شخص تائب باید پس از هر بار زمین خوردن رفتارش را تحلیل کند که چرا این چنین شد؟ تا بر اساس نتایج تحلیل نسبت به برطرف کردن رخنه‌ها و منفذهای توبه‌اش اقدام کند.

http://mrasadi.ir/?p=148

به نظرمن ورزش وفقط ورزش اونم هرچی شدید تر بهتر. هوازی باشه عالیه ولی فکر نکنم ورزش های فانتزی مثل پیک پنگ و .....جواب بدهBig Grin
سلام....آقای نوجوون...
دوستان اینجا زحمت کشیدن انواع و اقسام راه حلها رو برای شما آوردن...
به نظر میرسه زیاد بچه هم نیستی ........
اگه اینکارا رو انجام ندادی.....
آخرین کار که میتونی بکنی اینکه کلت و بکوبی به دیوار.......
سلام

دوستان راهنمایی های خیلی خوبی کردن ( ماشاللله همشون حرفینBig Grin)

اون 10 دقیقه حسابی جواب میده

حالا بنده زیر دیپلم میگم

اولا که شما تو سن بلوغین و درگیری با این موضوعات طبیعی همه جوونا هم باهاش درگیرن

ببین همیشه علاوه بر نفس پای آقا شیطونه که خیلی ناقلا و بلاس هم درمیونه ( رفتم تو فاز زیر 4 سال) من قبل هر گناهی وقتی دارم وسوسه میشم شیطان رو مجسم میکنم که داره زیر گوشم زمزمه میکنه بعد یاد حرفایی میفتم که خدا در مورده شیطان گفته یعنی خداییش انصافه که بیام حرف شیطانی رو گوش کتم که خدا به خاطر کوچک شمردن من بیرونش کرده
خداییش آخر نامردی در حق خداست پس همیشه ببین کی داره زیرگوشش قبل گتاه وزوز میکنه سریع با یه صلوات و استغفرالله بزن زیر گوشش اونموقع خدا به اینحور بندهاش میگه احسنت کمکت میکنه دفعه بعد در مقابل فتنه های بزرگتر قوی تر بشی

به قول رهبری ببین آماج حمله های دشمن کجاس آدم برای اینکار باید خوب دشمنشو بشناسه
پس شیطان را خوب بشناس اگه نشناسیش نمیدونی از کجا میزندت Wink

دوباره میگم بعض راهکارای دوستان خیلی کمک میکنه بجای فقط خوندن و بگی بابا این نمیشه یواش یواش سعی کن بهشون عمل کنی

(فکر کنم برم رادیو بخش قصه شب برا کودکان یه چیزی بشم)
تولدتم مبارک!!! (اگه اطلاعاتو درست وارد کردی)
سلام
کی گفته راه حل بچه ها، حرفه ؟
یعنی ما وسوسه نمی شیم. ما فرشته ایم ؟ Angelما تو این جامعه که پر از عوامل گناهه زندگی نمی کنیم؟ما جوون نیستیم؟ ما غول نداریم؟
بابا جان این گناه خییییییییلی بزرگه . یک سیلاب بزرگ نیاز به یک سد بزرگ داره . یک سد بزرگ و محکم.
مگه مرتاضی که بدون وصل به یک منبع بزرگ بتونی جلوی این سیلاب وایستی؟

از خودت خرج کن تو راه خدا ...خودتو به خدا وصل کن تا اون سد محکم را بسازی.....
کم کاری نیست ها قرار غول شهوت و بخوابونی....

از یه عالم و عارف(که عمری رو نفسش کار کرده) درمورد گناه های مختلف سوال کردند به گناه شهوت که رسیدند گفت :"پناه می برم به خدا"

برادر تو هم تا وقتی به غولت برسی اوضاع همینه (عکس اونجوری ها را می گم)

اگه تغذیه اش قطع بشه اذیتت می کنه (یعنی نگاه نکنی به عکس ها ، تو خیابون به زمین نگاه کنی جا صورت خانم ها ، دم پنجره نری وقتی میدونی چی قرار ببینی....)

حالا چه جوری اذیت می کنه ؟ هی دلت می خواد بری یه سر بزنی ، یه دید بزنی، سر درس تمرکز نداری ، هی عکس هایی که دیدی برات تداعی میشه و ...

تحمل کن اولش سخته....به خدا گریه برا HeartHeartHeartامام حسین(علیه السلام)HeartHeartHeart معجزه می کنه ها ...

وقتی اینطوری که حالت بده ، قرآن و بغل کن . اگه شد، گریه کن ، به خدا بگو جز اون هیچکس نمی تونه به دادت برسه....
برادر مرگ یه دفعه میاد ها!!!!! به این فکر کردی اگه تو همون حال بودی ، اونم(مرگ را می گم) بیاد چی میشه؟

برای همه گناه ها خیلی زود دیر میشه ها SadSadSad...
نقل قول:
تولدتم مبارک!!! (اگه اطلاعاتو درست وارد کردی)
نه شرمنده درست وارد نکردمBlush

نقل قول:
سلام

کی گفته راه حل بچه ها، حرفه ؟

یعنی ما وسوسه نمی شیم. ما فرشته ایم ؟ [تصویر: angel.png]ما تو این جامعه که پر از عوامل گناهه زندگی نمی کنیم؟ما جوون نیستیم؟ ما غول نداریم؟

بابا جان این گناه خییییییییلی بزرگه . یک سیلاب بزرگ نیاز به یک سد بزرگ داره . یک سد بزرگ و محکم.

مگه مرتاضی که بدون وصل به یک منبع بزرگ بتونی جلوی این سیلاب وایستی؟

از خودت خرج کن تو راه خدا ...خودتو به خدا وصل کن تا اون سد محکم را بسازی.....

کم کاری نیست ها قرار غول شهوت و بخوابونی....

از یه عالم و عارف(که عمری رو نفسش کار کرده) درمورد گناه های مختلف سوال کردند به گناه شهوت که رسیدند گفت :"پناه می برم به خدا"

برادر تو هم تا وقتی به غولت برسی اوضاع همینه (عکس اونجوری ها را می گم)

اگه تغذیه اش قطع بشه اذیتت می کنه (یعنی نگاه نکنی به عکس ها ، تو خیابون به زمین نگاه کنی جا صورت خانم ها ، دم پنجره نری وقتی میدونی چی قرار ببینی....)

حالا چه جوری اذیت می کنه ؟ هی دلت می خواد بری یه سر بزنی ، یه دید بزنی، سر درس تمرکز نداری ، هی عکس هایی که دیدی برات تداعی میشه و ...

تحمل کن اولش سخته....به خدا گریه برا [تصویر: heart.png][تصویر: heart.png][تصویر: heart.png]امام حسین(علیه السلام)[تصویر: heart.png][تصویر: heart.png][تصویر: heart.png] معجزه می کنه ها ...

وقتی اینطوری که حالت بده ، قرآن و بغل کن . اگه شد، گریه کن ، به خدا بگو جز اون هیچکس نمی تونه به دادت برسه....

برادر مرگ یه دفعه میاد ها!!!!! به این فکر کردی اگه تو همون حال بودی ، اونم(مرگ را می گم) بیاد چی میشه؟

برای همه گناه ها خیلی زود دیر میشه ها [تصویر: sad.png][تصویر: sad.png][تصویر: sad.png]...
سلام برادر
با تشکر از حرف های خوبتون.
باور کنید اکثر حرف های خوبی مثل این پست که تو این تاپیک گفته شد،من قبلا بهش رسیده بودم.یعنی یا از قبل خودم بهش رسیدم و انجامش دادم یا از تلویزیون و سمت خدا شبکه 3 و تا نیایش شبکه 5 دیدم.
مخصوصا قضیه ی یاد مرگو خیلی روش کار کردم.حالا اگه نگم خیلی،ولی خب کار کردم.
مشکل اصلی من اینه که با همه تلاش ها و توسل ها و گاها اشک ریختن ها ، بازهم گاهی اوقات شرایطش پیش بیاد،میرم سمت گناه.همین عذابم میده
ببین تو راست میگی. تو زحمت کشیدی روی خودت کار کردی اما.......

میدونی یه دانش آموز وقتی درس می خونه درس خوندن هاش به چشم نمیاد . چیزی که دیده میشه نمره ای که از آزمون -امتحانمیگیره . اگه هزاری هم که درس بخونه اما در معرض آزمون قرار نگیره تو اون درس پاس نمیشه......
تو هربار کلی رو خودت کار می کنی اما وقتی شرایطش پیش میاد وا میدی، رفوزه میشی...
و این یعنی درس را خوب نخوندی ... اگه خونده بودی پاس میشدیWink
یا علی بگو اینبار درست بلند شو...به خدا شک نکن....

هرشب یه نوحه 5-6 دقیقه ای گوش کن. هرشب گریه کن...
هرشب اعمالت را چک کن همه اعمال را چک کن....

گفتم که وقتی میخواهی بد باشی شیطان کاریت نداره ....اما وقتی بخوایی خوب بشی شیطان با تمام قوا وارد عمل میشه. در این لحظات خوف مرگت باید بیشتر از لذت گناه در وجودت زنده بشه...
این لحظات یاد خدا ارزش داره.....نه وقتی که شرایط گناه نیست.Blush
نا امید نشو ...هیچ جا جز خونه اهل بیت گردو خاک آدم را پاک نمیکنن.
همه ما در معرض این آزمایشیم .کسی می گفت:" من خودم عکس شهیدان را نگاه می کنم. بعد خجالت می کشم گناه یادم میره."
شهید بابایی را خوب باید بشناسی نصف شب برای کنترل خودش می رفت می دوید.اینقدر می دوید تا خسته شود...
این را هم بخوانی فایده داره ها انشالله موفق بشی:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-91...l#pid18600
(۱۱/دی/۹۲ ۱۰:۴۱)نوجوان گمراه نوشته است: [ -> ]نه شرمنده درست وارد نکردمBlush

سلام برادر
با تشکر از حرف های خوبتون.
باور کنید اکثر حرف های خوبی مثل این پست که تو این تاپیک گفته شد،من قبلا بهش رسیده بودم.یعنی یا از قبل خودم بهش رسیدم و انجامش دادم یا از تلویزیون و سمت خدا شبکه 3 و تا نیایش شبکه 5 دیدم.
مخصوصا قضیه ی یاد مرگو خیلی روش کار کردم.حالا اگه نگم خیلی،ولی خب کار کردم.
مشکل اصلی من اینه که با همه تلاش ها و توسل ها و گاها اشک ریختن ها ، بازهم گاهی اوقات شرایطش پیش بیاد،میرم سمت گناه.همین عذابم میده
من یک روش ساده بهت میگم! هر وقت حس داشت بر تو غلبه میکرد!! برو یک کبریت روشن کن! و سریع خاموشش کن!
زود بزنش به پوست بدنت!! لکه اش نمیمونه ولی اون یه یک ثانیه درد آتیش شهوت رو از سرت خارج میکنه!
بعد هر روز که این کارو نمیکنی،بشمار!! مثلا با خودت شرط بزار 5 روز که این کارو نکردم میرم فلان چیز رو برای خودم میخرم!!!
خودت به خودت جایزه بده...

شرایطش رو پیش نیار!! هر وقت دیدی شرایطش داره جور میشه،سریع از اون منطقه خارج شو! برو بیرون هوای سرد به کله ات بخوره...

از هر عاملی که فکر میکنی تحریک کنتده اس دور باش!! بعضی وقتها حتی چیزهای ساده روزمره باعث میشه اون تصاویر نامناسب در ذهنت بیاد...
شما یه مدت که تمرین کنی،ذهنت دیگه از این چیزا پاک میشه!!
تا وقتی ذهنت پاک نشه!! هر ساعت هم دعا کنی فایده نداره!! ممکنه داری دعا و گریه میکنی ولی همون لحظه توی ذهنت یه خبر دیگه باشه.
و در ضمن هیچ وقت نا امید نباش! میتونی حلش کنی!!
نقل قول:
بعد هر روز که این کارو نمیکنی،بشمار!! مثلا با خودت شرط بزار 5 روز که این کارو نکردم میرم فلان چیز رو برای خودم میخرم!!!

خودت به خودت جایزه بده...
بحث اینه که من هرچی میخوام،گرونهBig Grin
اگه پول داشتم که نیازی به این کار نبود،خودم میرفتم میخریدم دیگه

دیگه ارزون ترین آرزوم،گلکسی نوت 3 هستش،شما همسن من بودید میتونستین همچن چیزی به خودتون جایزه بدید؟! Big GrinBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع