این همه پست بچه ها گذاشتن . واکنش تو به پست بچه ها رو هم دارم میبینم .
خیلی صبر کردم ببینم بعد از این همه دلسوزی بچه ها میای چی مینویسی .
واکنش تو به نوشته ی بچه ها برام جالبه .
نوجوون +گمراه نمیشه راه حل واسه مشکلت .
با یه گمراه گذاشتن و دور باطل حس عذاب احساس همدردی از بقیه نخر .
میبینم همسن تو میاد برای بچه های کار کمک میکنه . نه موبایل انچنانی داره . نه تو برخورد با دخترای محیط جلف بازی و شل بازی در میاره . خوبه به جای دغدغه ی گلکسی بری به دو تا بچه کمک کنی . دردت خود ارضاییه . بیا ببین بچه تو سن چه بلایی سرش اومده .
یکم درد ببین . حس گناه که چه عرض کنم . یادت میره که اصلا غذا خوردن جز اداب روزانه است .
دنبال قرص واسه خوب شدن و یه بنده ی پاک برای خدا شدن تو یه روز نباش .
نقل قول:میبینم همسن تو میاد برای بچه های کار کمک میکنه . نه موبایل انچنانی داره . نه تو برخورد با دخترای محیط جلف بازی و شل بازی در میاره . خوبه به جای دغدغه ی گلکسی بری به دو تا بچه کمک کنی . دردت خود ارضاییه . بیا ببین بچه تو سن چه بلایی سرش اومده .
یکم درد ببین . حس گناه که چه عرض کنم . یادت میره که اصلا غذا خوردن جز اداب روزانه است .
دنبال قرص واسه خوب شدن و یه بنده ی پاک برای خدا شدن تو یه روز نباش .
چه شعار های زیبایی...!
من از همه افرادی که تو این تاپیک هر حرفی زدن ، چه خوب و چه بد، نهایت تشکر رو دارم و همونطور که از قبل برای همه برو بچه های تالار دعا میکردم،ادامش میدم
تا اینجای تاپیک هم چون چیز چندان جدیدی برای شخص من گفته نشده،بحثو نبستم.
نمیدونم دقیقا منظورتون از چند خط اولتون چی بود ، ولی من فقط هدفم ترک این گناه بود و چون از قبل خیلی راه هارو امتحان کرده بودم،خواستم یه کمکی هم از اعضای اینجا بگیرم و تجربیاتشونو بدونم.
منم بچه بالاشهر تهران نیستم که سختی نبینم...راجع به من چی فکر کردید ؟!
حقیقت اینه که تا یک تصویر جدید نیاد تصاویر قبلی سر جاشون می مونن. بهتره تصویر های خوب جایگزین کنی.
تا خودت نخواهی هیچ چیزی درست نمیشه.
داریم درمورد یک مشکل خیلی ....خیلی بزرگ صحبت می کنیم و راه کار می دیم...
خاصیتی که دعا داره هم غیر قابل انکاره ....
بابا شوخی نیست این نافرمانی است. شما اگه به حرف معلمت ، پلیس ... گوش ندی چه اتفاقی می افتد . مثلا پلیس جریمه می کند . بعد شما چه می کنی ؟ خواهش ، التماس ، درخواست که آقای پلیس یک دفعه ای شد ، نمی خواستم ، متوجه نشدم ، حالا گاها گریه هم پیش میاد....
حالا حرف خدا را زیر پا گذاشتن کم جرمی است ؟؟؟
خدا به شما رحم می کند در این دنیا ، ستارالعیوب است در این دنیا، مهربان است با شما در این دنیا ، وقت هم به شما داده در این دنیا ... انصاف نیست انجام دوباره این گناه در حضورش ، آن هم با این همه مهربانی و لطف....
راه حل همین هاست که گفته شد .
زمان می گیرد...
رنج می کشی ...
و انشالله اگر خواستی به نتیجه می رسی.
نقل قول:حقیقت اینه که تا یک تصویر جدید نیاد تصاویر قبلی سر جاشون می مونن. بهتره تصویر های خوب جایگزین کنی.
با تشکر از شما
(در ادامه جمله بالا) شبکه تهران،برنامه تا نیایش : : از جمله تصاویر تاثیر گذار تو این زمینه ، نگاه کردن به کعبه، نگاه کردن به قران و متنش،نگاه مهربانانه به پدر و مادر(فکر کنم) ،نگاه کردن به عالم ربانی ، و تا ثیر گذار ترینشون هم گریه برای امام حسین (علیه السلام) هست.
البته من ازین تاپیک کمو بیش جوابمو گرفتم،مگر اینکه کسی بیاد و فرا تر از اینچیزها بگه.
فکر کنم ازین به بعد این تاپیک به نوجوونایی مثل من تعلق داره که اسیر این قضیه هستن
با نهایت تشکر از همه دوستانی که از سر همدردی و دلسوزی وقتشونو گذاشتن تا منو راهنمایی کنن

امام صادق علیه السلام میفرمایند:
((حصنوا اموالكم و فروجكم بتلاوة سورة نور)) یعنی اموال خود را از تلف و دامان خود را از ننگ بى عفتى حفظ كنید به وسیله سوره نور .ثواب الاعمال و عقاب الاعمال
تو سایت دکتر روا زاده هم برید یه درمانی واسه این مشکلتون نوشتن
ترک و درمان عوارض احتمالی
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)
سلام.
می دونم تو وضیعت سختی هستی.
ولی یه چیزی می خوام بگم که تو خودت بهتر می دونی.
میدونی چیه تو هر مشکلی.توی هر مشکلی هیشکی غیر خود آدم نمی دونه بهترین دوا واسش چیه.
تو هم می دونی راه حل مشکلت چیه.
خودت می دونی نباید بری تو سایتهای که توش عکسهای هست که نباید ببینی.
خودت می دونی نباید این کارو بکنی.
ببین ما هممون گرفتار گناهیم.
تو این کارو می کنی.من و امثال من دروغ می گیم غیبت می کنیم و ...
من بعضی وقتا غیبت می کردم.البته هنوزم امکان داره که بکنم ولی از خدا می خوام که دیگه نکنم.
می دونی چی شد.تو هیئت بودم.یکی بود که خیلی دلم می خواست باهاش صمیمی باشم.همش دلم می خواست همه فکر کنن من چقدر بهش نزدیکم.ولی اون شب هر چی فکر کردم که یه موضوعی تو ذهنم پیدا کنم که باهاش حرف بزنم،خوش وبش کنم،جلو بچه های هئیت جلو اونایی که تازه اومدن تو هیئت پز رابطمو باهاش بدم هیچی تو مغزم نبود.
رفتم جلو و بی اختیار بهش گفتم می دونی فلانی چی کار کرده...
وقتی هیئت تموم شد از حال خودم هم خندم گرفته بود هم گریه...
من واسه لذتی که چند ثانیه ببرم غیبت کردم...
فکر کردم چقدر ضعیفم...
فکر کردم من که دیگه شیطان نمی خوام که فریبم بده...
نمی دونم ولی دیگه تموم شده...
راستش از اول هم می دونستم چاره کارم چیه...
می دونی دیگه سعی نمی کنم زیاد دور و یرش باشم...
می دونم تو خودت بهتر از همه ما می دونی دوای دردت چیه...
فقط مثل من انجامش نمی ده...
ولله هیچ کی مثل خودت نمی تونه کمکت کنه...
جوان باایمان وخوب سلام
من حدوداً40سالمه ازسنم شاید این برداشتو بکنی که نتونم راهنماییت کنم اما یکم گوشکن که نمیخام نصیحتت کنم میدونم گوشت ازاین حرفها پره
1- من 3بچه دارم 2-6تاخواهروبرادربزرگ کردم چون مرحوم پدرم درسن 40سالگی به رحمت خدارفته ومن پسربزرگ خونه بودم 3-زودازدواج کردم (19سالگی) ومسئولیت همسرروهم به عهده گرفتم
حالابااین همه خودم هم تواوج جوانی باید جوانی میکردم
اولا شیطان برای همه فعالیت میکنه وهرچه بیشتر مقرب باشی امتحانت سنگین تره
دوما این سن یه دوره کوتاهه که خواه ناخواه ردمیشه ومیگذره وچه بهترکه باپاکی شمابگذره
مرحوم پدرم میگفت پاک بودن درجوانی سیره انبیاست
سوما این قضیه بعدها جوری به شماضربه میزنه که پایه زندگی زناشویی آینده رومتزلزل میکنه
چهارماً ازخودت بپرس که میخای سرباز آقا امام زمان بشی یانه؟؟؟

اگرجوابت مثبته ببین روت میشه درحالی که آقا هرروز به سربازاش سرمیزنه درحال این گناه شمارو ببینه ؟؟؟؟ چه جور میخای جواب بدی درحالی که آقا ،مولا، سرور ، قائم بالای سرت ایستاده وشما مرتکب خطای نابخشودنی میشی
من ازساحت مولا وآقام عذرخواهی میکنم امیدوارم همین طور که من خودم روخجالت زده میکنم وروی استفاده نامشروع ازشهوتم روندارم شماهم برای خودتون راه چاره پیدابکنین
یاعلی مدد

سلام!

نمیدونم چقدر از مباحث این تایپیک استفاده کردی...
حقیقتش من زمانی که این تایپیک زده شده گیر بودم نتونستم در بحث شرکت کنم
اما الان که دیدم آنلاین شدی،گفتم بد نیست نظرم رو بگم!
ببین،برادر من!
به نظر خود من صحبت خیلی ها توی این چند صفحه،شعاری به نظر میومد.
ولی شاید صحبت های من به حس و حالت نزدیک تر باشه...
من خودم هم یک نوجوانی هستم،هم سن و سال تو(حدودا)
با تمام مشکلاتی که برای شما و نوجونای دیگه وجود داره آشنا هستم.
میخوام خیلی کوتاه بهت بگم :
- خدا و امام زمانش رو فراموش نکن
- تا جایی که میتونی عرق بریز،از هر راهی مث ورزش!
- رژیم غذایی بگیر
- یا اینکه ... ازدواج کن...(میدونم شدنی نیست!
)
نا امید هم نباش،به اندازه ی انگشتای دست و پام،آدم همسن تو و کوچیکتر از تو میشناسم که این گناه رو ترک کردن!
میدونم سخته،میدونم کار مشکلیه...
ولی هر دفعه که دنبال گناه رفتی و نزدیک بود بیفتی تو بغل شیطان
یادت باشه که شیطان بهت ده دقیقه خوشی هدیه میکنه،ولی خدا چیزی بهت میده که تا عمر داری یادت نره!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32995.html
ان شاء الله موفق باشی
فراموش نکن که یک گروه خیلی مهم از یارای امام زمان،ابدال هستند...گروهی که پس از گناهان زیاد،رو به خدا آوردند و به کلی زندگیشون تغییر کرده...
در پناه الله
به عنوان داداش بزرگتر بهت بگم، یکم حرفام رکه ناراحت نشی
تو میتونی روزی 1000 بار گناه کنی، نه به من اسیب میزنه نه به پای من نوشته میشه، خودت خراب میشی، به گناهس هم کاری ندارم
گناه شخصی که توی چهار دیواری خودش انجام میده، به خودش مربوطه
ولی چند سال دیگه ت رو من میبینم، یه ون استخونی و یا خیلی چاق که نمیتونه فکر کنه، بعدا توی زندگی مشکل دار میشی، نمیتونی ورزش کنه، زور تو بدنت نمیمونه، موهات توی 20 سالگی سفید میشه، گوشات ضعیف میشه، چشمات زود خسته میشه، انگشتات میلرزه، زیر چشمات کبود میشه، مریض که میشی ، دیگه یکی دوروزه خوب نمیشی و...
واسه یه دقیقه ارامش می ارزه این همه ضرر؟ بی خیال داداش، منم یه زمانی هم سن تو بودم، میدونم کرمش چطوریه، ولی خب خداییش نمی ارزه با این همه ضرر.
حالا اینا به کنار، اون دنیا وقتی امام اومد بگه این جوون واسه من عزاداری کرده، روت هست بهش نگاه کنی؟
من که روم نیست والا.
وقتی دلت رفت سمت گناه، که خیلی وقتا میره، چشماتو ببند برو بخواب. دمت گرم اینکارو کنیااا
http://www.masturbation.ir
به اینم یه سر بزن