اینکه به سادات احترام بذاریم دلیل بر این نیست که به بقیه بی احترامی کنیم
من چندتا دوست سید دارم که خیلی اهل مذهب نیستن،یکیشون که جو گیر شه مشروب هم میخوره و بقیه اش بماند
چندبار خواستم دوستیمو قطع کنم چون میاد کاراشو تعریف میکنه زجر میکشمو میشنوم
اما هر بار به خودم میگم اجدادش بخاطر نادانی ما ،با خانواده شون رفتن زیر تیغ
این کمترین کاریه که من برای ذریه شون میتونم انجام بدم، ان شاء الله که هدایت بشه
مثل اینه که یه ادم خوبی بزرگترین لطف رو در زندگیتون به شما کرده،حالا هم مرده،اما بچه اش هست،ایا سعی نمیکنیم یکمی از اون دین رو واسه بچه اش ادا کنیم
حالا اینجا قرارم نیس کاری کنیم،فقط میگه احترام بذاریم
قدیمیا میفهمن احترام به سید یعنی چی
ببخشید اینم میگم هر چیزیو که متوجه نمیشیم یا در سیستم منطق ما جایی نداره اینقدر زود انکار نکنیم یا جبهه نگیریم
فهم خیلی چیزا گذر زمان میخواد
نقل قول:اینکه به سادات احترام بذاریم دلیل بر این نیست که به بقیه بی احترامی کنیم
من چندتا دوست سید دارم که خیلی اهل مذهب نیستن،یکیشون که جو گیر شه مشروب هم میخوره و بقیه اش بماند
چندبار خواستم دوستیمو قطع کنم چون میاد کاراشو تعریف میکنه زجر میکشمو میشنوم
اما هر بار به خودم میگم اجدادش بخاطر نادانی ما ،با خانواده شون رفتن زیر تیغ
این کمترین کاریه که من برای ذریه شون میتونم انجام بدم، ان شاء الله که هدایت بشه
مثل اینه که یه ادم خوبی بزرگترین لطف رو در زندگیتون به شما کرده،حالا هم مرده،اما بچه اش هست،ایا سعی نمیکنیم یکمی از اون دین رو واسه بچه اش ادا کنیم
حالا اینجا قرارم نیس کاری کنیم،فقط میگه احترام بذاریم
قدیمیا میفهمن احترام به سید یعنی چی
ببخشید اینم میگم هر چیزیو که متوجه نمیشیم یا در سیستم منطق ما جایی نداره اینقدر زود انکار نکنیم یا جبهه نگیریم
فهم خیلی چیزا گذر زمان میخواد
آدم به خاطر جد نمی تونه به کسی احترام بزاره.
چه بسا بسیاری که اجداد خوبی داشتن، خودش جنایت کار باشن. اون وقت به خاطر اجدادشون نادیده بگیریم؟
اگه کسی جدش فلان شاه خوب یا فلان دانشمند باشه، چرا نباید مثل سید ها یه سری کاراشون رو نادیده بگیریم.
اینم بگم که کسی به خاطر کارای بد جدش نباید حساب پس بده و کسی هم به خاطر کارای خوب اجدادش نباید مورد احترام قرار بگیره. قبول دارین این جمله رو؟
به نام خدا
آیت الله سید عبدالکریم کشمیری در کلاس درسشون روی صندلی خودش نشسته بود و در حال تدریس علوم به طلبه هایی بود که جلوش نشسته بودند و حرف های معظم له رو گوش داده و می نوشتند.
در اواسط کلاس بود که شاگردان ،حرکت عجیبی از ایشان مشاهده کردند،
دیدند که سید عبدالکریم کشمیری هر چند دقیقه کلام درس رو قطع کرده و از جاش بلند میشه،و بعد دوباره سرجاش می شینه و درس رو ادامه میده!!!
این حرکت چندین بار تا آخر کلاس انجام شد و شاگردان مبهوت این حرکت عجیب استاد بودند،تا اینکه بعد کلاس یکی از طلبه ها علت این کار رو جویا شد.
سید عبدالکریم در جواب فرمود:
در اواسط کلاس دو کودک در بیرون از حجره کلاس در حال بازی بودند که هر وقت توپ بازی شان به دور پرت می شد نوبتی می آمدند و توپ را می بردند.
یکی ازین بچه ها سید بود و من به احترام این اولاد حضرت زهرا،هر وقت از جلوی درب حجره رد میشد تمام قد از جا بلند می شدم و به ایشان احترام می گذاشتم...
یا علی (علیه السلام) مدد است.
(۱۷/دی/۹۲ ۱۶:۲۷)JohnShepard نوشته است: [ -> ]آدم به خاطر جد نمی تونه به کسی احترام بزاره.
چه بسا بسیاری که اجداد خوبی داشتن، خودش جنایت کار باشن. اون وقت به خاطر اجدادشون نادیده بگیریم؟
اگه کسی جدش فلان شاه خوب یا فلان دانشمند باشه، چرا نباید مثل سید ها یه سری کاراشون رو نادیده بگیریم.
اینم بگم که کسی به خاطر کارای بد جدش نباید حساب پس بده و کسی هم به خاطر کارای خوب اجدادش نباید مورد احترام قرار بگیره. قبول دارین این جمله رو؟
واقعا یه اتو سیو باید واسه تالار بذارن
کلی نوشتم پرید

خلاصه شو میگم واضح نبود بگین بیشتر توضیح بدم
اینکه ادما با هم اختلاف عقیده دارند بخاطر تفاوت در پیش فرض هاشونه
حالا من پیش فرض هام رو میگم شما قضاوت کن
من به عالم ماده مثل فیزیکدانان نگاه نمیکنم،عالم ماده شعور داره،تمام ذرات شعور دارن اما در فهم درجه بندی دارند،مثلا غذایی که با عشق پخته میشه و توش ذکر گفته میشه با غذای فست فود سر خیابون بدون در نظر گرفتن بعد فیزیکی و کیفیت متفاوته
چرا؟ در قران داریم که پرندگان ذکر میگن،عالم ذکر میگه و اعضای بدن اون دنیا شهادت میدن،پس جامدات هم شعور دارن اما در این عالم امکان بروز ندارن ...
حالا موندم اینو بگم نگم ؟!!

بدنی که مرکب روح امام علی علیه السلام هست،با بدن من که روحم از نظر ایمان ضعیف هست متفاوته،ازم نخواین توضیح بدم که در غالب کلام نمیگنجه
به ژنتیک و دی ان ای هم ان شاء الله اعتقاد دارید؟
من به احترام همون دی ان ای که از ائمه در وجود این انسان ها هستند احترام میذارم،درواقع خود اون سید موضوعیت نداره در وهله اول،اون ذراتی که از ائمه در وجود اینا باقی مونده ،به اون احترام میذارم
بقیه سوالاتون هم مصداق نداره چون هیچ کجا کسی رو بخاطر جدش مواخذه نمیکنند منظورم در دستگاه الهیه
و اگه سیدی خطا کنه من شنیدم گناه بیشتری واسه اش مینویسن،کار خیر کنه،پاداش بیشتر
من که اهل خیر نیستم،همون گناهم یه برابر نوشته بشه،الحمدالله
حالا نمیدونم، خلاصه اشو گفتم منظورو رسوندم یا نه
نقل قول:واقعا یه اتو سیو باید واسه تالار بذارن
کلی نوشتم پرید
خلاصه شو میگم واضح نبود بگین بیشتر توضیح بدم
اینکه ادما با هم اختلاف عقیده دارند بخاطر تفاوت در پیش فرض هاشونه
حالا من پیش فرض هام رو میگم شما قضاوت کن
من به عالم ماده مثل فیزیکدانان نگاه نمیکنم،عالم ماده شعور داره،تمام ذرات شعور دارن اما در فهم درجه بندی دارند،مثلا غذایی که با عشق پخته میشه و توش ذکر گفته میشه با غذای فست فود سر خیابون بدون در نظر گرفتن بعد فیزیکی و کیفیت متفاوته
چرا؟ در قران داریم که پرندگان ذکر میگن،عالم ذکر میگه و اعضای بدن اون دنیا شهادت میدن،پس جامدات هم شعور دارن اما در این عالم امکان بروز ندارن ...
حالا موندم اینو بگم نگم ؟!! بدنی که مرکب روح امام علی علیه السلام هست،با بدن من که روحم از نظر ایمان ضعیف هست متفاوته،ازم نخواین توضیح بدم که در غالب کلام نمیگنجه
به ژنتیک و دی ان ای هم ان شاء الله اعتقاد دارید؟
من به احترام همون دی ان ای که از ائمه در وجود این انسان ها هستند احترام میذارم،درواقع خود اون سید موضوعیت نداره در وهله اول،اون ذراتی که از ائمه در وجود اینا باقی مونده ،به اون احترام میذارم
بقیه سوالاتون هم مصداق نداره چون هیچ کجا کسی رو بخاطر جدش مواخذه نمیکنند منظورم در دستگاه الهیه
و اگه سیدی خطا کنه من شنیدم گناه بیشتری واسه اش مینویسن،کار خیر کنه،پاداش بیشتر
من که اهل خیر نیستم،همون گناهم یه برابر نوشته بشه،الحمدالله
حالا نمیدونم، خلاصه اشو گفتم منظورو رسوندم یا نه
آقا بحث دی ان ای که جدا. خودتون هم می دونین که دی ان ای از پدر و مادر به ارث می رسه و از 1400 سال پیش تا حالا با تعداد زیادی دی ان ای دیگه ترکیب شده که ممکنه خیلی هاشون هم آدم خوبی نبودن
اصلا مثل اینه که بگیم که کسی که جدش یزیده رو باید کشت، چون قسمتی از دی ان ای یزید رو داره.
اصلا خودتون می دونین دیگه که خدا گفته نژاد مهم نیست و عمل مهمه. پس چرا ما به نژاد اهمیت بدیم؟
خیلی اوقات بوده که بچه ای که خونواده ی فاسدی داشته، آدم حسابی از کار در اومده و بلاعکس.
نژاد مهم نیست، مهم عمله!
نقل قول:سلام
این درست هست ولیکن سادات مومن احترام ویژه ای دارند...
مسئولیتشان نیز سنگین تر هست
آن ها باید بسیار بیشتر از مردم عامی مراقب حرکات ورفتار واعمال خویش باشند.
به شرط مومن بودن درغیر این صورت خیر
همانگونه که خداوند در باره فرزند حضرت نوح علیه السلام به این پیامبر بزرگ فرمود:
یانوح انّه لیس من اهلک
ای نوح همانا او از اهل تو نیست
انّه عمل غیر صالح
همانا او عملی ناصالح (انجام داده)
ما باید به همه احترام بزاریم مگر اینکه شخصی خودش باعث بی احترامی خودش بشه!
احترام به سادات مثل احترام به بقیه است. حفظش و زیاد کم شدن اون هم دست خودشونه، مثل بقیه آدما.
کسی که خودش باعث نشده سید بشه، این اتفاق هم دست خودش نبوده که حالا ما به خاطر این اتفاق براش احترام خاصی قائل باشیم.
البته من همین جا بگم خودم دوستان سید خیلی خوبی دارم که اصلا تو دوستیم و انتخابشون سید بودنشون رو ملاک قرار ندادم و نمی دم. البته عکسش هم هست. گفتم احترام هر کس دست خودشه و بستگی به عمل خودش داره.
به نام الله
نقل قول:اینم بگم که کسی به خاطر کارای بد جدش نباید حساب پس بده و کسی هم به خاطر کارای خوب اجدادش نباید مورد احترام قرار بگیره. قبول دارین این جمله رو؟
نه قبول ندارم
من به شخصه احساس دین میکنم =» این در مورد افراد عادی
اما در مرتبه بالاتر که معصوم(علیه السلام) هستند مشخصه این حس بیشتره اصلا قابل وصف نیست
نقل قول:[i]پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند: «اکرام کنید خوبان ذریه مرا از براى خدا و بدان ایشان را براى من»[/b]
حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گفتند بخاطر من ...
الان که دارم مینویسم حالم دگرگون شده...
حضرت زهرا(سلام الله علیها) نیز حدیثی مشابه همین را گفته اند منتها پیدا نکردم! اگه کسی میدونه بزاره. با تشکر
ان شاء الله که هر سیدی واقعا بدونه در چه شان و مقامیه ولی خب ما سعیمونو باید حتما بکنیم.
نقل قول:احترام به سادات مثل احترام به بقیه است.
احتراما باید خدمتتون عرض کنم اینو هم قبول ندارم طبق همون احادیثی که بهمون رسیده
نمونه عملیشم سرمون اومده ولی چون شخص سید بوده نمیخوام توضیح بدم
درستشم همینه
در هر حال بخاطر وجود مقدس و نازنین حضرت(علیه السلام) کوتاه بیاید.
بسم الله الرحمن الرحیم
مرحوم میزاجوادآقای تهرانی می فرمودند ؛
می شود درب خانه سادات متقی ایستاد و زیارت جامعه کبیره را خواند زیرا اینها از همان شجره طیبه هستند.