تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خانه مجردی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
[تصویر: S_1047e875-7804-4.png]
سلام
پدیده خانه مجردی واقعیت اجتماعی است که خانواده های گسترده تبدیل به خانواده های هسته ای می شوند.زندگی در خانه های
مجردی
نوعی شیوه زندگی است که در آن تعدادی از افراد به دلیل بالا رفتن سن ازدواج، تحصیل و کار (مهاجرت از شهرستان) یا برای کسب آزادی های بیشتر در خانه های
مجردی
سکونت می کنند.

ایا پدیده خانه مجردی خوب است یا بد؟
ایا ضرورت زندگی مدرن است و نباید به صورت پیش داورانه به آن به عنوان یک آسیب نگاه کنیم؛ یا نوعی سبک زندگی در نتیجه اقتضائات محیطی و زمانی است.؟
ایا گرایش به سبک زندگی غربی است؟
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQC3BfV72DE_cnigJgttN3...w24OH_K7Ge]
نقل قول:ایا ضرورت زندگی مدرن است

بدون شک , به هیچ وجهی هم نمیتونن جلوشو بگیرن و باعث بوجود امدن خانواده های تک والدینی خواهد شد
(۱۴/دی/۹۲ ۱۷:۴۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بدون شک , بی هیچ وجهی هم نمیتونن جلوشو بگیرن و باعث بوجود امدن خانواده های تک والدینی خواهد شد

چرا نتونن؟

ازدواج

فکر کردید این افراد چطور زندگیشونو میگذرونن؟

مخصوصا آقایون که وضعیت مالی خوبی هم دارند................
نقل قول:چرا نتونن؟

ازدواج

فکر کردید این افراد چطور زندگیشونو میگذرونن؟

مخصوصا آقایون که وضعیت مالی خوبی هم دارند................

به خاطر اینکه لازمه ی مدرن بودن همین چیزهاست . تونستن جلوی خیلی از هنجارهای مدرنیته رو بگیرن ؟ خیر ! تا زمانی که مدرنیسم توی این مملکت هست امیدی به ازدواج نیست ...به هیچ وجه احکام اسلامی با مدرنیسم جمع نمیشن
**ویرایش شد **

اتفاقا به نظر من فرهنگ اسلامی اصیل هیچ مخالفتی با " پیشرفته زندگی کردن " نداره ! مخالفتی که هست با مدرنیسم غربی ـه !!! البته فرهنگی که الان داریم ، جدا از اسلامی و ایرانی بودنش ، به درد جرز لای دیوار میخوره با عرض معذرت ...

کسی که بخواد سوء استفاده کنه ، واسش خونه دانشجویی و خونه پدر مادر فرقی نداره. الانم که خیلی از خونه دانشجویی ها مکان عشق و حال بعضی افراد شدن ! متاسفانه.

از وقتی که از فرهنگ اصیل خودمون دور شدیم ، به این بدبختی دچار شدیم و این هم یکی از دلایلیه که دیگه خونواده ها به جوونا اعتماد نمیکنن و تر و خشک با هم میسوزه

--------------------------

پ-ن : اون پیشرفته زندگی کردن رو من منظورم مدرن زندگی کردن با محوریت خالق بود.
نقل قول:اتفاقا به نظر من فرهنگ اسلامی اصیل هیچ مخالفتی با اصل مدرنیسم نداره ! مخالفتی که هست با مدرنیسم غربی ـه !!! البته فرهنگی که الان داریم ، جدا از اسلامی و ایرانی بودنش ، به درد جرز لای دیوار میخوره با عرض معذرت ...

ببخشید منو چی فرض کردین ؟ Huh
مگه مدرنیسم شرقی هم داریم ؟ مدرنیسم خاورمیانه ای ؟ اونی که شما میگی پیشرفته و نه مدرنیسم ! مدرنیسم یه تفکر عظیم انسان محورانه است که از اول تا اخرش بر خلاف اسلامه !
(۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۱۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]ببخشید منو چی فرض کردین ؟ Huh
مگه مدرنیسم شرقی هم داریم ؟ مدرنیسم خاورمیانه ای ؟ اونی که شما میگی پیشرفته و نه مدرنیسم ! مدرنیسم یه تفکر عظیم انسان محورانه است که از اول تا اخرش بر خلاف اسلامه !

والا شمارو از وقتی ما میشناسیم آقا رضا فرض میکنیمBig Grin

مدرنیسم به نظر من کلمه ی بدی نیست ، معنی بدی هم نداره ، فقط چون یه عده بد اونو اجرا کردن ، کلا بد در نظر گرفته میشه ، اگه یک کلمه یک کلمه این کلمات رو نخوایم به کار ببریم ، روزی میرسه که تمام کلمات رو فقط به معنی بد و منفی اونا میشناسیم.

تفکری که انسان توش محور باشه ، تفکر انسانی نیست ، چون انسان بدون خالق هیچی نیست.

مدرنیسم... هوووم کلمه ی ناجوریه ولی خب از هر چیزی میشه یه قسمت خوبش رو برداشت کرد و دوباره ساختش

موضوع در مورد خونه مجردی بود ، من برخورد داشتم و متاسفانه ...

توی بعضیاشون که جوون های لااوبالی هست ، واقعا کثافت خونس و طبق قانون انگار ادم میتونه توی خونه ی خودش هر کاری کنه . قانون طبیعت.

ببخشید میگم ولی انواع مشروبات الکلی ، چیز خیلی عادی شده بین بعضی جوون های ساکن این خونه ها.
نقل قول:مدرنیسم به نظر من کلمه ی بدی نیست ، معنی بدی هم نداره ، فقط چون یه عده بد اونو اجرا کردن ، کلا بد در نظر گرفته میشه ، اگه یک کلمه یک کلمه این کلمات رو نخوایم به کار ببریم ، روزی میرسه که تمام کلمات رو فقط به معنی بد و منفی اونا میشناسیم.

تفکری که انسان توش محور باشه ، تفکر انسانی نیست ، چون انسان بدون خالق هیچی نیست.

مدرنیسم... هوووم کلمه ی ناجوریه ولی خب از هر چیزی میشه یه قسمت خوبش رو برداشت کرد و دوباره ساختش

سرطان مدرنیسم ! به زبان فارسی : سرطان توسعه !
به همین علت بود که رهبر انقلاب از الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اسم بردن ! این تاپیک رو بخونید :
خانواده ( بحث بسیار مهم )
البته سوال پیش نیاد که من از مدرنیسم دفاع میکنم ، من دارم میگم میتونیم ازش استفاده کنیم ، به عنوان مثال از قسمت گذشت از سنت های قدیمی و گاها برخی نادرست. نه با انسان محوری ، با محوریت خالق !
خونه مجردی اصلا جیز جالبی نیست ! هیچ ربطی هم به پیشرفت و مدرنیزم نداره ! بلکه بیشتر میشه گفت یه نوع ترویج لایف استایل غربیه!

پدر و مادرها جدا نباید اجازه بدن بچه هاشون در شهر ها و محلهایی که امکانات خوابگاهی درست مهیا نیست انتخاب رشته کنن!
هیچ پیشرفتی تو زندگی مجردی وجود نداره !! (دیدم که میگم) محلیه که آدمهای ناسازگار یا معتاد یا به هر نحو خلاف بدون مزاحم به فعالیتهای مجرمانشون بپردازن! من شاید یکی دو مورد دیدم مجرد بودن و سالم بودن تو یه خونه اونم افرادی بودن که سنی ازشون گذشته بود یا دانشجویی که پدر و مادرش در تهران خونه دارن و فعلا شهرشتانن و هر زمان اراده کنن به بچشون سر میزنن!
تازه برای چنین افرادی هم مناسب نیست! اونا هم مجبوری این زندگی رو تحمل میکنن!! چیزی که از همه مهمتره تا انسان رو انسان کنه حسن خلق و حسن سلوک و مداراست! و این تنها در زندگی با خانواده محقق میشه!!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع