تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مناظره عجیب و غریب امام صادق(علیه السلام)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۷/دی/۹۲ ۲۰:۳۲)captaincharisma نوشته است: [ -> ]من احساس کردم منظور شما کوربن هستش چون این انتشارات چند ترجمه از این نویسنده دارد

ولی الان کتاب جلوم هستش و تا چند دقیقه اسامی محققین رو میذارم واستون

در کل حرفم کاملا مشخص بود

ممنون
ببخشید حس تایپ کردن نبود

[تصویر: 2014_01_07_238.jpg]

[تصویر: 2014_01_07_239.jpg] [تصویر: 2014_01_07_240.jpg]
(۱۷/دی/۹۲ ۲۰:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شما میگی نویسندش هانری کربن بوده؟

http://imamsadr-news.com/article/3361

اصل موضوع رو غافل نشید

خطر اسلام التقاطی!!!!!!!!!!!!!!!!

این لینکو ببینید

میگه این افراد وجود خارجی ندارن

امیدوارم نگید باورت نمیشه برو ثابت کن!

تابلوترینش همین اختلاف تاریخه

بیشتر از 10 سال
البته ما هم عادت کردیم به حذف کتب و تخریب ملی مذهبی ها
اول انقلاب ترور جسمی الان هم ترور شخصیت ها
بله نیاز به اثبات داره و زیاد هم دلایل سایت مذکور وحی منزل نمیباشد
(۱۷/دی/۹۲ ۲۰:۵۳)captaincharisma نوشته است: [ -> ]البته ما هم عادت کردیم به حذف کتب و تخریب ملی مذهبی ها
اول انقلاب ترور جسمی الان هم ترور شخصیت ها
بله نیاز به اثبات داره و زیاد هم دلایل سایت مذکور وحی منزل نمیباشد

بله دقیقا

مشخص بود کیا ترور شخصیتی و جسمی شدند

ملی مذهبی ها خوانین اول انقلاب بودند که سر انکار قصاص تشتشون زمین افتاد
البته منبع دست اول حدیث رو نداده و این مشکوک بود .

یعنی چنین حدیثی نداریم کلا؟!
سلام
دوستان :
دکتر غلامحسین دینانی در گفت‌وگو با خبرآنلاین با انتقاد از عنوان «مغز متفکر جهان تشیع» اظهار داشته است: «حتی عنوان کتاب مغز متفکر جهان شیعه مورد نقد است و واژه نادرست و بیهوده‌ای است. نباید از تعبیر مغز متفکر برای مقام امامت که از جانب خدا مقرر شده است، استفاده کنیم. به نظر من حتی اینکه به امام بگوییم مغز متفکر تعبیر غلطی است و از روی نفهمی مقام امامت است. مگر امام صادق، برتراند راسل یا انیشتین است؟»
دکتر صادق آیینه‌وند (استاد دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس) معتقد است مستندات این کتاب، واقعیت ندارد و مانند برخی دیگر از کتاب‌های منصوری، ساخته و پرداخته ذهن خود اوست.

آقای آیینه‌وند در گفت‌وگو با سایت خبرآنلاین گفته است: «جمعی به نام استراسبورگ وجود نداشته و چنین دانشمندانی وجود خارجی نداشته‌اند. شاید بحثی در جایی صورت گرفته و جرقه‌ای در کشور آلمان زده شده اما آقای منصوری هم مرکز مطالعات و هم دانشمندان را در ذهن خودش درست کرده و با قلم خودش از زبان آن‌ها صحبت کرده است. مطالبی هم که در برخی از کتاب‌هایش و از جمله کتاب «مغز متفکر جهان شیعه» مطرح می‌کند از نظر علمی عجیب بوده و اثبات نشده است. مثلاً اینکه موریانه‌ها از چند هزار کیلومتر بو می‌کشند و غیره، این‌ها را خودش درست می‌کند و مبنای علمی ندارد.»
همچنین اگه وقت داتین این متن رو هم مطالعه بفرمایید. ( یک تحقیق هستش در باره این کتاب )
معمای همایش اسلام‌شناسی استراسبورگ
خرداد -۱۰ - ۱۳۹۲
مهدی شاکری- بابک برمایه
چون طولانی بود ترجیح دادم لین بدم تا دوستان مایل بودن مطالعه کنن.
مباحثی که برسی کرده :
آیا کتابی با عنوان «امام جعفر صادق (علیه السلام) مغز متفکر جهان شیعه» اصالت دارد و واقعاً کتابی به زبان فرانسوی با این عنوان منتشر شده است؟‌ آیا «مجمع علمی تحقیقات اسلامی استراسبورگ» وجود خارجی داشته است؟ آیا امام صدر عضو این مرکز بوده است؟ آیا همایشی با موضوع اسلام‌شناسی برای معرفی اسلام شیعی در استراسبورگ برگزار شده است؟‌ آیا امام موسی صدر‌ در این همایش مشارکت داشته است؟ و اگر بلی، میزان مشارکت امام صدر در آن چه‌قدر بوده است؟
=============l
صاحبه حجت الاسلام و المسلمين محمدعلی مهدوی راد عضو هيئت علمی پرديس قم دانشگاه تهران ،
كتاب «مغز متفكر جهان شيعه؛ امام صادق(علیه السلام)» را اثری كاملاً بی پايه و غير مستند خواند و اظهار كرد::
لینک این مطلبم مناسب هست که مطالعه بشه.
بفرض ما قبول کردیم اینان وجود خارجی ندارند که دارند و اکثرا کشته یا مرده شدندWink مثل صدر و نصر
مفاهیم کتاب کجاش مشکل داشته و یا خلاف گفته؟
البته بیشتر بحث بر سر ذبیح ا.. منصوری هستش که بدلیل رویکرد تاریخی ش به همه کتابهاش گیروگور میبندن مثل کتاب امام حسین در ایران و...
(۱۷/دی/۹۲ ۱۹:۱۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

متاسفانه یا خوشبختانه من همیشه حرف آخرم رو اول میزنم

بعدا کسی گله مند نشه

مرکز مطالعات اسلامی استراسبورگ آلمان در سال 1988 یعنی 1368 تاسیس شده

من خودم قبلا این کتابو دیدم و خوشم اومد

میدونید کتابش برا چه سالیه

نام كتاب: مغز متفكر جهان شيعه
نويسنده: مركز مطالعات اسلامى استراسبورگ
مترجم: ذبيح‌اله منصورى
ناشر: سازمان انتشارات جاويد
نوبت چاپ: نهم 1361

اینم سایت موسسه

http://www.stroudsburgislamiccenter.com/about/

برادرانم ! خواهرانم هرچی بهتون دادن و خوشتون اومد باور نکنید!!!!!!!!

این کتاب از جمله کتاباییه که تفسیری از دین ارائه میده که تفسیر ملی مذهبی ها بود

خطر خطر خطر خطر

آی بچه شیعه حواست به فتنه گرا باشه

اینها همون بچه های فتنه گرای اول انقلابن

یا علی!

تکمیلی!!!!!!!

این انتشارات بعدا به جاوید علم تغییر اسم پیدا کرده

حالا اینم کتابایی که چاپ کرده

http://www.adinebook.com/gp/search?searc...evancerank

یعنی بعضی مواقع آدم شاخ در میاره از این هماهنگی بی نظیر بین ملی مذهبیا و حجتیه ای ها و وهابی ها و ....

باش تا صبح دولتش بدمد

که این هنوز از نتایج سحر است

برادر من!چرا تو پوسته مطلب گير كردي!
يه روايتي از امير المؤمنين هست كه آقا جان مي فرمايد:
حرف حق رو حتي از آدم كافر قبول كن و بپذير.
شما ببين اين مطلب مي خواد چيو برسونه! بعد از اون بزن نويسنده و هر كي رو مي خواي بزن له كن!
مهم اينه كه تا حدودي مارو با علوم آقا امام صادق سلام الله عليه بيشتر آشنا ميكنه!
اگه اين مطلب با عقايد سياسي ما مشكل داشت اون وقت حرف از مشكلات سياسي نويسنده اون متن بزنيد!
(۱۸/دی/۹۲ ۱۳:۱۰)310 نوشته است: [ -> ]
برادر من!چرا تو پوسته مطلب گير كردي!
يه روايتي از امير المؤمنين هست كه آقا جان مي فرمايد:
حرف حق رو حتي از آدم كافر قبول كن و بپذير.
شما ببين اين مطلب مي خواد چيو برسونه! بعد از اون بزن نويسنده و هر كي رو مي خواي بزن له كن!
مهم اينه كه تا حدودي مارو با علوم آقا امام صادق سلام الله عليه بيشتر آشنا ميكنه!
اگه اين مطلب با عقايد سياسي ما مشكل داشت اون وقت حرف از مشكلات سياسي نويسنده اون متن بزنيد!

سلام
حرف حق؟ کافر؟ این رو امام کجا فرمودن؟
شما نیاز به این دارین که امامتون رو ( اندیشمندان بیگانه..... ) به شما بشناسونن؟
بهتر نیست خودتون دست به کار بشین و با امامتون و علم و مقامی که دارن اشنا بشین.
شما طالب این هستی که دیگران لغمه کنن و تحویل شما بدن .
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع