تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مبارزه با سنت ها و عرف های غلط
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۶)neyestan23 نوشته است: [ -> ]به نام الله
یک سنت غلط که روز به روز هم افزایش پیدا می کنه دادن و خواستن جهزیه سنگین هست
به خاطر اینکه رسمشون و سنتشون هست جهزیه سنگین میخوان یا جهزیه سنگین میدن
کاش خانواده ها یک کم به فکر جوونا باشن کاش...........

=======================
در رابطه با صیغه درسته از لحاظ شرعی حلال هست ولی از نظر اخلاقی اشکال داره
صیغه برای کسی ست که واقعا شرایطش رو داشته باشه یعنی واقعا تحت فشار باشه ولی
برای کسایی که سوء استفاده میکنند از نظر اخلافی مشکل داره
به نظر من مثل طلاق می مونه درسته حلال هست ولی ناشایسته.Blush

همه سر این اشتراک دارن که صیغه مال کسیه که تحت فشاره...اما الان تو جامعه ی ما چه کسانی بیشتر دنبال این بازی ها هستند؟؟!...این وضعیته که باید اصلاح بشه
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۲)Tishtar نوشته است: [ -> ]همه سر این اشتراک دارن که صیغه مال کسیه که تحت فشاره...اما الان تو جامعه ی ما چه کسانی بیشتر دنبال این بازی ها هستند؟؟!...این وضعیته که باید اصلاح بشه

بله مگه امار طلاق بالا نیست این هم وضع خوبی نیست این اصلاح میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من اگر یک ادم ذاتا" درست نباشه اگه تو زندونم بکنیش بازم راه دررو پیدا می کنه نمیخوام به مردها توهین کنم ولی مردها کلا ذاتشون اینه که نسبت به زن حریص هستند (از آقایان عذر می خواهمBlush)حالا یکی ایمان قوی داره و وجدان داره و به شخصیت خودش احترام میذاره این کارو نمی کنه در کل به اخلاقیات اعتقاد داره و به یک همسر قانع هست
یکی هم هست که از سر ناچاری این کارو میکنه یعنی شرایط ازدواج رو نداره برای اینکه به فساد و گناه نیفته این کارو میکنه
ویکی هم هست که کلا" وجدان و ایمان رو گذاشته کنار و فقط به نیاز خودش فکر میکنه(نمونه داشتیم در حالی که متأهل بود و فرزند هم داشت این کارو می کرد)
البته شما کلا جبهه ای که گرفتید راجع به آقایان بود منم یک جنبه رو جواب دادم و صیغه یک جنبه اش خانم ها هستن که اون بحثش جداست.(لطفا آقایان جبهه نگیرید.)
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۶)neyestan23 نوشته است: [ -> ]در رابطه با صیغه درسته از لحاظ شرعی حلال هست ولی از نظر اخلاقی اشکال داره

بد ترین سنت غلط اینکه شرع و اخلاق رو جلو هم بذاریم. اخلاقی که مانع اجرا شرع باشه باطله
صیغه سنت صحیح و به جاییه اگر در جای خودش استفاده بشه ! مثل هر چیزدیگه که از حد و حدودش خارج بشه صدمه زنندس!

و اگر در جا و مورد خودش باشه خوب و به نفع مصالح جامعست! ولی رواج اون با هدف جامعه که زوجیت دائم و تشکیل خانوادس منافات داره! من با رواجش مشکل دارم چون ببخشید از بیشترتون با تجربه تر هستم! نه با اصلش که حکم خداست!

مواردی که از طرف عبدالرحمن و سایر دوستان مطرح شد واقعا سنتهای غلطی بود خصوصا تقدم و تاخر ازدواج بر اساس سن فرزندان که واقعا باید منکوب بشه !

حضرت امیرالمونین فرمودند اگر پسری نیاز به ازدواج داشت و به پدر و مادر خود گفت اونا وظیفه دارن که سریعتر ازدواجش بدن! بنده الان پسرم دانش آموزه ولی حاظرم به شما دوستان قول بدم اگر پسرم به سن قانونی برسه و عاقل بشه و از من چنین چیزی خواست نهایت تلاشم رو بکنم تا شرایط ازدواجش رو فراهم کنم! در حد وسع خودم!!!
(۱۷/بهمن/۹۲ ۰:۳۹)zahra11 نوشته است: [ -> ]صیغه سنت صحیح و به جاییه اگر در جای خودش استفاده بشه ! مثل هر چیزدیگه که از حد و حدودش خارج بشه صدمه زنندس!

و اگر در جا و مورد خودش باشه خوب و به نفع مصالح جامعست! ولی رواج اون با هدف جامعه که زوجیت دائم و تشکیل خانوادس منافات داره! من با رواجش مشکل دارم چون ببخشید از بیشترتون با تجربه تر هستم! نه با اصلش که حکم خداست!

مواردی که از طرف عبدالرحمن و سایر دوستان مطرح شد واقعا سنتهای غلطی بود خصوصا تقدم و تاخر ازدواج بر اساس سن فرزندان که واقعا باید منکوب بشه !

حضرت امیرالمونین فرمودند اگر پسری نیاز به ازدواج داشت و به پدر و مادر خود گفت اونا وظیفه دارن که سریعتر ازدواجش بدن! بنده الان پسرم دانش آموزه ولی حاظرم به شما دوستان قول بدم اگر پسرم به سن قانونی برسه و عاقل بشه و از من چنین چیزی خواست نهایت تلاشم رو بکنم تا شرایط ازدواجش رو فراهم کنم! در حد وسع خودم!!!

ماهم همین رو گفتیم ولی به بیانی دیگر
واقعا" رواج این کار ضداخلاقی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نیست چرا یواشکی و پنهانی صورت میگیره؟
چرا آشکارا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

===================
نقل قول:بد ترین سنت غلط اینکه شرع و اخلاق رو جلو هم بذاریم. اخلاقی که مانع اجرا شرع باشه باطله
به نظر شما سوء استفاده از شرع ضداخلاقی نیست؟؟؟؟؟؟؟
چرا خودمون رو گول میزنیم برادر من!
اگر این شرع بجا و درست انجام بشه لعنت بر شیطون اگر کسی مخالفت کنه...
(۱۷/بهمن/۹۲ ۰:۴۹)neyestan23 نوشته است: [ -> ]به نظر شما سوء استفاده از شرع ضداخلاقی نیست؟؟؟؟؟؟؟
چرا خودمون رو گول میزنیم برادر من!
اگر این شرع بجا و درست انجام بشه لعنت بر شیطون اگر کسی مخالفت کنه...

چرا میزنی.مگه ما چی گفتیم .Big Grin
من گفتم اخلاقی که با شرع در تضاد باشه باطله
بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از سنت های غلط اینه که در یک خانواده و فامیل ، بزرگترا دختر و پسری که نامحرمند و از کودکی با هم بزرگ شده اند رو خواهر برادر بدانند

این مخصوصا در برخی مناطق کشور خیلی مشهوده

لطفا در این مورد بحث کنید

والا ما توی خونوادمون خیلی روابط نزدیگه، رفت و امد ها زیاده، همه با هم بزرگ شدیم و من مثلا به دختر عمه هام میگم ابجی ...."اسمشون"
ولی دلیل نمیشه بگیم محرم من هستن
درسته حرف میزنیم
ولی کاملا حجاب و درستی روابط رو رعایت میکنن
به نظر من هم خوب نیست بهشون خواهرو برادر گفت چون نامحرمن چه بسا در آینده زوج های خوب و مناسب هم باشن ولی چون از بچگی بهشون خواهرو برادر گفتن از شرمشون نتونن تشکیل خانواده بدن
خانواده بدن ومیتونه یه آسیب باشه به نظرم مبحث جالبیه دوس دارم نظرهای همه رو بدونم
دلتون خوشه ها کاش فقط خواهر برادر بدونن همدیگه رو! اصلا بعضی شهرای کشورمون انگار واقعا با هم خواهر برادر میشن فیلمای مهمونی و عروسیشون رو که میارن میبینیم ادم فرق بین خواهر برادر و پسر دختر نامحرم رو نمیفهمه.....Sad
روابط خانوادگی زیاد دلیلی بر این نیست که بخوایم همدیگرو خواهر برادر خطاب کنیم! ما خودمون روابط نزدیکی با خانوداه مادرم داریم
ولی اصلا انگار نه انگار که ما پسر دایی و پسر خاله داریم........
بنظرم روابط دختر خانما و اقایون نباید خیلی خوب و صمیمی باشه در حد سلام علیک کافیه وقتی بزرگ شدن دیگه روابط باید خیلی کم باشه ......
اینو وقتی ازدواج میکنید میفهمید.......
دیدم دوستاییم رو که وقتی وارد خانوداه همسرشون شدن از روابط صمیمی همسرشون با دخترا و خانومای فامیلشون خیلی ناراحت شدن وقتیم اعتراض میکنن طرف میگه ما با هم بزرگ شدیم!! اینطوری کم کم زندگیا خراب مشیه....
یاخود اقایون اعتراض میکنن وقتی روابط خوب خانومشون رو با پسرای فامیلشون میبینن یکم باعث سوظن میشه....
خب بزرگ شدین که شدین اون موقع کم سن بودین متوجه خیلی چیزا نمیشدین ولی حالا دیگه رعایت کنید.......
البته برای کسایی شاید زیاد درد سر ساز نباشه که هر دو طرف مثل هم باشن و روابط راحتی با جنس مخالف داشته باشن!!
راوبط هم که فامیل و غیر فامیل نمیشناسه نامحر م نامحرمه.......
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع