[quote='عبدالرحمن'
از حدیث نتیجه مورد نظرتون رو استخراج نکنید
دوست عزيز شما چقدر سريع موضع مي گيري اگر در مقابل نتيجه گيري من است مشكلي نداره ولي اميدوارم در مقابل سخن معصوم نباشه.
اولاً: اين حديث در كتب معتبر شيعه آمده و ميتوانيد در مورد سنديت آن به راحتي تحقيق نماييد
ثانياً: در اين حديث به طور واضح بيان شده است و به راحتي از ظاهر آن مي توان به تيجه مورد نظر رسيد
يزيد ملعون در مجلسي كه سر مطهر امام حسين (علیه السلام) بوده شطرج بازي ميكرده و شراب زهر مار مي كرده است
امام رضا(علیه السلام) به ما شيعيان ضمن بيان اين واقعه تاسف بار ما را از نوشيدن شراب و بازي شطرنج منع كرده اند.
در نتيجه براي من كه پيرو قران و عترت هستم سخن اين امام دليلي كافي براي حرمت شطرنج مي باشد.
ضمناً من هم حديث فامالحوادث الواقعه............... را قبول دارم.
نقل قول:در نتيجه براي من كه پيرو قران و عترت هستم سخن اين امام دليلي كافي براي حرمت شطرنج مي باشد.
شما اینجا اجتهاد کردید در حالی که مجاز نبودید
میخواید براتون حدیث بیارم که خلاف خیلی از کاراتون نتیجه میده؟
مجتهد کارش همینه
شما برید درس بخونید و تا آخرش برید کسی چیزی نگفت خیلی هم خوبه
در مورد حدیث مذکور هم حتما مراجع زودتر از شما این حدیث رو دیدند
پس حتما یه دلیلی داره
استفاده اینطوری از احادیث ممکنه خطرناک باشه
چون متاسفانه بعضی آقایون (نه شما) به این جاها که میرسند میگن ما پیرو معصومیم و لاغیر
یجورایی میزارن تو منگنه
(۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]در مورد حدیث مذکور هم حتما مراجع زودتر از شما این حدیث رو دیدند
ما در مورد مراجع عظام نميتوانيم قضاوت كنيم كه آيا حديث را ديده اند يا نه، يا از آن در صدور فتوا استفاده كرده اند يا نه و در مورد چيزي كه نمي دانيم اظهار نظر نمي كنيم.
فكر مي كنم بايد اين حديث را شخصي مثل استاد رائفي پور بياد بگه تا ما قبول كنيم!!!!
استاد رائفي پور در چندين سخراني اشان گفته اند: ....يزيد شراب مي خورد امام حسين(علیه السلام) نمي خورد، در نتيجه ماهم شراب نمي خوريم!
(۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]میخواید براتون حدیث بیارم که خلاف خیلی از کاراتون نتیجه میده؟
اگر ممكنه به صورت پيام خصوصي چد مورد را بفرستيد
(۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۰۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شما مجتهد هستید؟
.
سلام بر برادر عبدالرحمن
این از اون سوالهاس ها هست ها.

وقتی قافیه تنگ آید /
شاعر به ..........آید /
ان شاءالله خیره
موفق باشید
یا علی علیه السلام
باید قبول کنید شطرنج برای منه نوعی که خیلی بهش علاقه دارم و برام فقط یه بازی نیست، حرف از کلیات (استراتژی و ...) بی فایده ست.
من از تعصب به شدت بیزارم...
با مطلب جناب درست پسند خیلی ارتباط برقرار کردم و تشکر ویژه دارم از ایشون. قطعاً اگه همچین مطلب مستدلی نبود همچنان ما در دو جبهه مقابل هم بودیم. باعث شدید از بالا به شطرنج نگاه کنم!
قطعاً نمیدونید با چه لطف بزرگی در حقم کردید! اجرتون با مولا...
نقل قول:فكر مي كنم بايد اين حديث را شخصي مثل استاد رائفي پور بياد بگه تا ما قبول كنيم!!!!
دوست عزیزم، جناب رائفی پور هم اوایل این اشتباه رو میکردن ولی اگه پیگیر سخنرانی ها بعدی ایشون بوده باشید در نقل اکثر روایاتی که میگن از تفاسیر شیعه و سنی استفاده می کنن.
از این گذشته باتوجه به اشاراتی که جناب عبدالرحمن داشتن استنباط از احادیث هرچه قدر هم که صریح باشه وظیفه مجتهده و استناد کردن به این احادیث در جاییکه من ِ نوعی دنبال استدلال منطقی هستم فایده ای نداره...
قطعاً من با دیدن این روایات به شطرنج دید مثبتی نخواهم داشت ولی وقتی فتوای مرجع تقلیدم در این مورد مثبته نظر من
اهمیتی نداره. و بُعد دینی و عقیدتی این مسئله پوشش داده میشه. چه بسا من برم دنبال مجتهدی که حکم به حلیت شطرنج داده؛ ولی استدلال منطقی و عقلی در این مورد تاثیرش بیشتره.

نقل قول:شطرنج.....
سلام
تا همین 4 پنج وسال پیش زیاد بازی می کردم و تو این چند ساله به این نتیجه رسیدم که حقیقتا برای روح و روان ادم مضره!
انهم به دلیل فضای برد و باختی که داشت