شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نمیدانم اصرار برایرانی نشان دادن و ایرانی کردن محرم و عاشورا و پیوند زدن آن با تشیع چقدر از نظر تاریخی درست است. جدای از آنکه چنین پیوندی از نظر تاریخی محل اشکال است و از منظرافزایش اختلاف میان شیعه و سنی هم عمل درستی نیست ... مشکل «ایرانیزه» کردن محرم و عاشورا به کنار، چند سالی است که شاهد بهراه افتادن سنت رفتن پیاده به کربلا در اربعین شدهایم. سنتی که صداوسيمايماهم اصرارو تبلیغات زیادی برای آن بهراه انداختهاند وتلاش ميشود تا هرچه بیشتر بر تعداد زوار اربعین افزوده شود.
الحمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد لله که دشمنان انقلاب و ولایت فقیه دشمنان امام حسینند
لیبرال های نجس
کاذب زشت کلام
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۸/آذر/۹۴ ۱۰:۲۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]چند سالی است که شاهد بهراه افتادن سنت رفتن پیاده به کربلا در اربعین شدهایم. سنتی که صداوسيمايماهم اصرارو تبلیغات زیادی برای آن بهراه انداختهاند وتلاش ميشود تا هرچه بیشتر بر تعداد زوار اربعین افزوده شود.
عَضُّواْ عَلَيْكُمُ الأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ
قُلْ مُوتُواْ بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
از شدت خشم بر شما، سر انگشتان خود را مى گزند. بگو:
«به خشم خود بميريد» كه خداوند به راز درون سينه ها داناست.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بعضیا چه جرئت و جسارتی دارند که می خوان با دم و دستگاه خون خدا در بیفتن! سعیشون هزار برابر نتیجه عکس می ده
میخواستند «خیمه فارسی» را بزنند؛ «موکب عربی» هم به آن اضافه شد!
میخواستند «علم» را بزنند؛ «هزار و چهارصد و پنجاه و دو عمود» هم به آن اضافه شد!
میخواستند «بینالحرمین» را بزنند؛ «بینالحرمین نجف تا کربلا» هم به آن اضافه شد!
میخواستند «کربلا» را بزنند؛ «راههای منتهی به شهر کربلا» هم به آن اضافه شد!
میخواستند «عاشورا» تضعیف شود؛ «اربعین» هم به آن اضافه شد!
و میخواستند «زیارت عاشورا»یی خالی از جهاد و حماسه بنویسند؛ «زیارت اربعین» هم به آن اضافه شد!
میخواستند جوری باشد که در یومالعیار عاشورا، راحت بتوان دست زد و هلهله کشید؛ نمیدانستند در «ایستگاه اربعین» به قیامت «یالثاراتالحسین» خواهند رسید!
میخواستند محرم و صفر را به مناسبتی کاغذی در صفحات سرد سررسید فرو بکاهند؛ نمیدانستند با یک اقیانوس مواج ۲۷ میلیونی طرفند!
میخواستند با شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه» خمینی را بزنند؛ نمیدانستند در حرم قمر منیر بنیهاشم، «اباالفضل علمدار! خامنهای نگهدار» انتظارشان را میکشد!
زمانی می نوشتیم : «با آل علی هر که درافتاد، ورافتاد»،
اینک مینویسیم؛ «با خون خدا هر که درافتاد، ورافتاد»!
زمانی که با خبر شدم باید در همایش زنان در تاریخ مجالس ایران با رویکرد توسعه مشارکت زنان در مجلس از سوی چند نهاد دولتی و خصوصی برگزار شود بسیار خرسند شدم که زنان ایران اسلامی در سایه انقلاب و به خاطر کارهای زیربنایی تحصیلی به چنان مرحلهای از رشد علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی رسیدهاند که شناخت جایگاه زنان در مجالس قانونگذاری دستیابی به راهکارهای متناسب با ساختار حقیقی و حقوقی ایران برای افزایش نرخ مشارکت زنان در مجلس، آگاه کردن ارکان جامعه مدنی و ارکان قدرت نسبت به ضرورت مشارکت سیاسی زنان و افزایش سهم زنان در سپهر سیاسی کشور از جمله اهداف آنان در یک نشست علمی شده است و این مهم نشان میدهد که زن ایرانی به آگاهی نسبی رسیده و از حصار تندرویها رسته و میخواهد تفسیر عملی آیات وروایاتی با شد که در تعالیم اسلام برای شناخت جایگاه زنان آمده است.
قسمتی از پیام قارون و سامری انقلاب لعنت الله علیه
خیلی خوشحالم که داره برای زن ها حجت تموم میکنه این ملعون
امام حسين (علیه السلام) نگذاشت بني اميه، پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به نفع مطامع خود مصادره كند.!!!
این جوان خام کمتر از یک بچه دبیرستانی هم از تاریخ اسلام بی خبر است و برای کنایه زدن وقیحانه به .... تاریخ رو تحریف کرده
بنی امیه کلا میخواستن نام پیامبر رو هم حذف کنند نه مصادره!!!
جوان خام جویای نام و ملعبه دست قارون و سامری انقلاب اسلامی
فشار اینها روی من هیچ تأثیر ندارد و مثل کلاغهایی هستند که از روی درختها میپرند، برای من اینگونه است و کاری با آنها ندارم. من همیشه فشار داشتم. وقتی که انقلاب پیروز شد، منافقین سختترین دشمن بودند، چون پیش از پیروزی انقلاب که مرتد شدند، ما با آنها مخالفت کردیم و همین طور ادامه داشت.
شوهر زن فولادزره
حق حکومت در هر کشوری با مردم است
شوهر زن فولادزره
سلام.
من کاری ندارم این حرفا رو کی گفته ولی 90 درصد این جملاتی که نقل میکنید کاملا درسته و هیچ ایرادی نداره.مثلا الان مشکلتون به این جمله ها چیه؟؟؟خب اگه بهش نقد دارید زیرش بنویسید البته با دلیل.
این دیگه چه کاریه که یه جمله مینویسید زیرش هم بی رنگ توهین میکنید.!!!!!!!!!!!!
رهبری مال همه٬ و پدر کل جامعه، یعنی مسلمان، غیرمسلمان، چپ و راست است و باید مرجعی که ایشان را تعیین میکند، متعلق به همه باشد و هر چه پیکره خبرگان، تنوع بیشتری داشته باشد، اعتبار رهبری بالاتر میرود. به نظرم باید اینگونه باشد و ممکن است کسانی هم نظر دیگری داشته باشند و بخواهند کارهای دیگر بکنند.
همون
خداوند نخواست راهی را که امام به عنوان یک فقیه دینی در جایی مثل ایران باز کرده، به انحراف کشیده شود و کار من در مقطع انتخاب سال ۹۲ در حدّ نام نویسی بود که دیدید چه تأثیری در کشور داشت و نتیجه اش انتخابات آقای روحانی بود که با انگیزه و انرژی بیشتری در حال فعالیت است.
پیر عنوان دار در دیدار با مرد اسقاط شده .
جالبه اینا به هم میگن باید از تحریف امام جلوگیری کنیم .
به بهلول گفتن ریش تو بهتره یا دم سگ ؟ گفت اگه از پل جستم ریش من اگر نه دم سگ .
صلاحیت شخصیتی را که اشبه به جدش امام خمینی است، قبول نمیکنید؛ شما صلاحیت خود را از کجا آوردهاید؟ چه کسی به شما اجازه داده است که قضاوت کنید؟ چه کسی به شما اجازه داد که یکجا بنشینید و داوری کنید؟ برای مجلس و دولت و جاهای دیگر و اختیارات را در دست بگیرید؟ چه کسی اجازه داد که اسلحه برای شما باشد و تریبونها برای شما باشد؟ چه کسی اجازه داد که تریبونهای نماز برای شما باشد و صداوسیما برای شما باشد؟ چه کسی به شما اینها را داد؟
سامری