تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اونا چی میگن؟ دشمن از زبان دشمن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
مردم ایران ، آنهایی که 38 سال فقط اعدام و زندان بلد بودند را نمیخواهند.

بنی صدر زمانه در سخنرانی همدان قبل از انتخابات 96
ما ۱۴۰۰ سال پیش رهبری داشتیم که اجازه فحاشی به مخالفان خود را نمی‌داد و در حق آنها دعا می‌کرد. اگر ما امروز مدام فحش داده و مرگ بر این و آن بگوییم شاگرد خوبی برای مکتب امام علی (علیه السلام) نخواهیم بود».
مهمترین مأموریت حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نه برقراری نماز و روزه بلکه اقامه عدل است!

محسن رهامی
به نظرم به جای کلمه "دشمن" در عنوان بنویسید "کسانی که همفکر من نیستند" یعنی بنویسید: "سخنان کسانی که همفکر من نیستند" یا چیزی شبیه این.

به خصوص که نقل قولهایی از برخی مسئولان هم آورده شده.
دکتر احمدی نژاد در نامه ای خطاب به ملت ایران: بازداشت غیرقانونی آقای حمید بقایی یک ظلم بزرگ است و باید به فوریت خاتمه یابد

منبع دولت بهار
این دین ساده من است. بدون نیاز به معابد ؛ بدون نیاز به فلسفه پیچیده. مغز خود ما . قلب خود ما معبد ما است ؛ فلسفه انسانیت محبت است.

دالا!
سازشكاري الزاما بد نيست.

کهنه مزدور خائن (+)
(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۷:۱۹)سعدی نوشته است: [ -> ]به نظرم به جای کلمه "دشمن" در عنوان بنویسید "کسانی که همفکر من نیستند" یعنی بنویسید: "سخنان کسانی که همفکر من نیستند" یا چیزی شبیه این.

به خصوص که نقل قولهایی از برخی مسئولان هم آورده شده.
به نظر میاد هدف اصلی این تاپیک، معرفی افراد به عنوان دشمن باشه.
شما می بینید که در این تاپیک هم نقل قول از رئیس جمهور قانونی و منتخب کشورمون هست، هم از احمدی نژاد. این افراد با هم اختلاف نظر دارند ولی نمیشه هر کسی رو صرفا به خاطر اختلاف نظر "دشمن" نامید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع