شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۰/دی/۹۲ ۱۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: [ -> ]این چیزیه که خود کاربران خواستن !
هر وقت توی این بخش بحثی مطرح شده جمع نظرات عموم کاربران این بوده : تاکی باید بشینیم فیلم ببینم و نقد کنیم بیاین بریم دینمون رو اصلاح کنیم ... حتی بین ناظرین هم من اراده و دغدغه ای برای این بخش ندیدم . تا بوده سلام صلوات و ذکر و عرفان و اینجا مهم تر بخش های دیگه بوده .
یه سری کاربرهای جدید هم میان تاپیک میزنن هرچند ضعیف ! اما واکنش چی بوده ؟
که چی ؟ خواستی چیو اثبات کنی ؟ برو سراغ درس و زندگیت ...از اینا چیزی در نمیاد .
در کل بخش سرگرمی اون اراده ی همگانی رو نداره ...من در بخش خانواده یه تاپیک مربوط به خانواده زدم با چند نفری نشستیم بحث کردیم و خیلی خوب جلو رفت ...همزمان با این تاپیک گام های ازدواج بانوان زده شد که الی ماشالله داره پیش میره و یا مثلا مشکلات ازدواج خیلی طرفدار داره !
توی چنین محیطی که واقعا دوستان مشکلات ازدواج دارن کسی حوصله ی خوندن یه تحلیل طولانی از فیلم رو داره ؟ خب معلومه که میاد و میگه از این تحلیل ها چیزی در نمیاد و ...
خلاصه اینکه دغدغه ها عوض شده , هر چند برای من یکی که هیچوقت بخش دیگه ای غیر از سینما مهم نخواهد بود !
توی چنین محیطی که واقعا دوستان مشکلات ازدواج دارن کسی حوصله ی خوندن یه تحلیل طولانی از فیلم رو داره ؟ خب معلومه که میاد و میگه از این تحلیل ها چیزی در نمیاد و ...
بله مشکل همین جاست.....

بعضی از علت ها بصورت کلی اینه
حرف زیاد زده شده
الان نوشته افراد رو اغنا نمی کنه
باید وارد فاز فیلم ، بازی ، کلیپ و اینفوگرافی شد
اون سنت حسنه کپی پیست که میگفتم هم باعث فرسایش تالار میشه
در ضمن علاوه بر همه اینا همش حرف پس کو عمل؟؟؟؟؟
دیگه آدم که نمیتونه به خودش دروغ بگه ، درسته؟
چیزای دیگه هم هست البته
نقل قول:هر وقت توی این بخش بحثی مطرح شده جمع نظرات عموم کاربران این بوده : تاکی باید بشینیم فیلم ببینم و نقد کنیم بیاین بریم دینمون رو اصلاح کنیم ... حتی بین ناظرین هم من اراده و دغدغه ای برای این بخش ندیدم . تا بوده سلام صلوات و ذکر و عرفان و اینجا مهم تر بخش های دیگه بوده .
نحوه ی نقد رو عوض کنید .لحنتون خوبه .من چند تا شو خوندم جالب بود . ولی کمتر متن بزارید .
کسی هم هدفدار باشه با دو تا حرف منفی کاربرا بی خیال نمیشه . شما نقد رو بزار . خواننده بخواد میخونه . نخواد بره تاپیک دیگه .
در ضمن بحث خانواده که داشتید هم ادامه بدید . من به شخصه استفاده کردم .منتها چون شما برخوردتون با نوشته ی من زد جاده خاکی . وارد بحث دیگه نشدم . شما و جناب عبدالرحیم خوب داشتید روند رو بحث میکردید .
من از شما میترسم .مگر نه وارد بحث میشدم .بحث شما تخصصیه.تاپیک قبل از ازدواج عمومی تر و تجربه گراست.منطقی بیشتر اونجا نظر میدن.
ریزش افراد توانا در بحث و گرایش دادن و تک قطبی کردن تالار
یه آمار بگیرید از کاربران فعالی که ترک کردن تالار رو مشخص میشه
من از شما میترسم .مگر نه وارد بحث میشدم
اره برخی از کاربرا خیلی ترسناکند
بخاطر همین سعی میکنم بیشتر تایپکایی که بعضی از کاربرا میزنند خواننده باشم تا اینکه نظر بدم
(۲۰/دی/۹۲ ۱۳:۵۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بعضی از علت ها بصورت کلی اینه
حرف زیاد زده شده
الان نوشته افراد رو اغنا نمی کنه
باید وارد فاز فیلم ، بازی ، کلیپ و اینفوگرافی شد
اون سنت حسنه کپی پیست که میگفتم هم باعث فرسایش تالار میشه
در ضمن علاوه بر همه اینا همش حرف پس کو عمل؟؟؟؟؟
دیگه آدم که نمیتونه به خودش دروغ بگه ، درسته؟
چیزای دیگه هم هست البته
موافقم.یه بار هم گفتم که چرا نباید تالار بیداری اندیشه تولید داشته باشه؟؟به نظر من تایپیکی زده بشه تا هر کسی هر مهارتی داره بزاره وسط،تا ببینیم چی کار میشه کرد.اینطوری میشه کارهای خیلی خوبی به اینترنت تزریق کرد.
البته اگه دوستان حوصله ش رو داشته باشند

سلام به همه
چون بیشتر افراد تالار جوان هستن بعضی اوقات از بحث منطقی خارج میشن و زود همدیگرو متهم می کنن
بهتره مدیران این حدیث رو در بالای تالار بنویسن
(یه همچین نقلی بود از امامان)
در مناظره طرف خودتون رو عصبانی نکنید
در ضمن یادمه یه تاپیکی بود توشته بود علم رو به خاطر برتری بر دیگران یاد نکیرید.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28746.html
پس بهتره هر کسی یه موضوعی که تجربه داره رو دنبال کنه
بسم الله
.
.
نقل قول:باید وارد فاز فیلم ، بازی ، کلیپ و اینفوگرافی شد
.
الان همین رو ما نیاز داریم.....
شخصا علاقه دارم در بحث اینفوگرافی وارد شوم،و گروهی تشکیل شود از رفقای تالار.....
کمک برای تهیه اینفوگرافیک
اما ،... گرافیک کار نداریم ظاهرا..... خودم هم سطح کار گرافیکیم بالا نیست و زمان بر میشه،تنهایی کار کردن....
.
دیگه چه برسه به کلیپ و ....
.
ما کلا مشکلمون اینه که دغدغه دینمون رو نداریم.....وقت نمی ذاریم....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تجربه به من یکی تو دنیای واقعی ثابت کرده، با این اراده های پولادینی که ما داریم، کار اجرایمون به جایی نمی رسه؛ ایده داریما، ایده های خیلی قشنگ و کاربردی، وقت و هزینه هم صرفش می کنیم، ولی تا یه حد؛ از یه جایی به بعد برا بچه ها فرسایشی می شه و همه یا کنار می کشن یا دل به کار نمی دن؛ اینه که مثل همیشه رو می بریم به کارای محتوایی!
چیزیم که الان، در حال حاضر توی تالار می بینم، اینه که با وجود اینکه یه موضوع خیلی خوبه و بهش پرداخته شده، اما نصفه نیمه رها و بعد یک دو روز، دقیقا همون موضوع، در عنوانی متفاوت در تاپیکی دیگر، ادامه و از اون بدتر حتی مشاهده شده، که تکرارم شده؛ که این تو مبحث سبک زندگی و دشمن شناسی به وضوح قابل رویته؛ به نظرم برای شروع اگه به این تاپیکا، سرو سامانی داده بشه، خیلی بهتره؛ در قدم بعدی، نیرو را روی کارای اجرایی متمرکز کنید