(۲۵/دی/۹۲ ۲۲:۱۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]محض اطلاعتون در سایر تالارهای گفتمان چه خارجی چه ایرانی بحث مذهبی و سیاسی ممنوعه !
با عرض خسته نباشید خدمت برادر محترم...
خارجی ها الگو های ما نیستن برادر محترم ...الگوی ما این جملست (سیاست ما عین دیانت ماست)
ببینید اون چیزی که به ما نیرو میده و مسبب ابروی ماست و باعث نفوذ حرفای حق در دلهای اگاهست عنایت و توجه حضرت بقیة الله فی الارضه هستش...
ما میگیم
چون این تالار تالار شیعه نشین و دینی هست پس لازمه اش پرداختن به مباحث سیاسی روزه...
وگرنه نه شیعه نشینه! نه دینی!
این رو قبول دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا
ین حرفا رو شما بهتر از من میدونید و اگر دارم اشتباه میگم ازتون انتظار دارم راهنماییم کنید
چرا در حدیث اومده
من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتته جاهلیه.
(مسلمه صرف شناخت فضائل درونی امام زمان مقصود نیست
چون که که امام زمان ما غایب هستن و از دیدگان ما پنهانند..اگر لزوم شناخت امام فقط به ویژگی های باطنیشون بود خب مگر سجایای اخلاقی مثلا امام علی(علیه السلام) با حضرت بقیة الله روحی فداک متفاوته؟ ما میریم از امام علی (علیه السلام) الگوی اخلاقی میگیرم .سیره . احادیث و نهج البلاغه ایشون هم که دم دسته...از طرفی که امام زمان ما هم در غیبتن پس ...)
شرط شناخت امام تو حدیث زمان ذکر شده پس به راحتی درک میشه شروط امام شناسی ما و نمردن به مرگ جاهلیت زمان شناسی ما باید باشه
در تمام طول تاریخ هم بودن مردمی که چون زمان شناس نبودند، دردانه های زهرا (سلام الله علیها) تنها و بی یاور موندند.
وگرنه مردم هم نماز رو احیا میکردن هم به اندازه وسعشون سایر فضایل دینی رو ...حتی شاید بیشتر از من و شما
اینم یک نمونش (شمر بن ذی الجوشن ضبابی، از سران وشجاعان مردم کوفه بود.ا جز نماز شب خوانان بود )
حالا ما هی دور هم نشسیم در این مکان متبرک دینی میگیم ای کاش بیایی...چرا نمی ایی.. چه کنیم که بیایی...
خب مشخصه ...
چون ما اگاه به زمان یا نیستم! یا اگر هستیم هم مبلغ نیستیم.
گفتیم تهاجم فرهنگی ،جنگ نرم .خب چرا؟
صرف اینکه تو جامعه یه بد حجابی باشه!صرف اینکه پسری از خانه قهر کنه !یا پدری از درد اعتیاد به خود بپیچه!یا فاحشگی در جامعه برپا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گرسنگی ببار بیارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط هدفشون همین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واضحه که نه......
هدفشون جز این نبود که سر شیعه رو مثل کبک تو برف دغدغه هایی تزریقشون دفن کنند
وحتی اگه یک نفر هم پیدا بشه که دلش برای جامعه برای اصلاح بسوزه اون قدر درد و زخم اطرافش زیاد باشه که تو عمر هفتاد هشتاد سالش برسه به دردهای ساختگی و
زمان رو از یاد ببره...
کی ما میخوایم بفهمیم اون راهی که اسان طی میشه به مقصد نمیرسه
اگر تالاری داشتین که هر روز و هر ساعت هکر ها به جانش افتادن....
اگر انسانی شدیم که هر روز در پی ترور ما بودن بدانیم این همان راه سختیست که به هدف میرسد...
در واقع به ظهور میرسه
همین صحبتی که شما راجع به انتخابات کردین بله اختلاف بود.اما یک سوال مگه در مسائل دینی اختلاف نیست؟
مدیران و ناظران چطور اقدام میکنن برای حل این اختلافات دینی و فریاد کشیدن حقایق دینی؟
این تالار برای دشمنان ما ساخته نشده.که بخوایم بخاطر دل ظریفشون تاپیکها رو قفل بزنیم.
یک انتخابات یک روزه چقدر رو سرنوشت یک مملکت یاشاید یک جهان میتونه تاثیر بزاره؟ یک انتخاب درست برای سران یک کشور اسلامی مثل ایران چقدر میتونه توی تاخیر و تسریع امر ظهور تاثیر بزاره؟
کی مسئول اطلاع رسانی و ابلاغ حقایق هستش؟
چرا تو انتخابها مردم باید این قدر گیج باشن ...
مسئولیت این یاد اوری ها با کیه؟
مسئولیت شایسته ستایی حقیقی با کیه؟
مگه چقدر فاصله بود میان بالا رفتن دست پدر تا پایین امدن سر پسر
[b]باشه ما هم میشنیم تالارهای دینیمون رو ازسیاست زمان جدا میکنیم و داد میکشیم ای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیا بیا...