تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس!!!!!!!!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
[تصویر: 166341.gif]

سلام به همه دوستاي گلم.Smile

من چند شب پيش براي دومين بار اين فيلم رو ديدم و تقريبا همه اطرافيانم و دوستان ي عكس العمل رو راجع به اين فيلم تو چهرشون داشتن!!(همه مضطرب و ناراحت)

واقعا چرا اينطوريه؟

به نظرتون كي مقصر از دست دادن آرامش اين دختر بچست؟؟

مادرش؟

پدرش؟

خودش؟

؟؟

من خيلي از نظرات رو راجع به اين فيلم ديدم و واقعا متاسف شدم.خيلي جاها خوندم كه دخترها با ديدن اين فيلم ياد سرگذشت خودشون افتادن و براي خودشون گريه كردن!!!

واقعا چطوري ميشه به ي دختر بچه ياد بديم كه در همچين شرايطي چيكار كنه؟؟؟از چه سني بهش بگيم؟؟Confused

(۲۱/دی/۹۲ ۲:۴۳)ترنم نوشته است: [ -> ]راستش به نظر من مقصر اصلي اين ماجرا مادر بود.
ولي براي پسري كه اين مشكل پيش مياد بايد چيكار كرد؟؟به پسر بگيم نرو بيرون؟؟ميشه واقعا؟؟Huh
واقعا بايد چيكار كرد؟؟؟HuhConfused
چيكار كنيم كه تربيت دخترمون درست باشه و چيكار كنيم اين مشكل پيش نياد؟
همش بايد دنبال دخترمون بدوييم؟؟Huh

چطوري ازش مراقبت كنيم؟؟Huh

منتظر حضور دوستان عزيز و راهنماييهاشون هستم.SmileHeart

التماس دعا

پ ن:البته اين مشكل مختص جنس دختر نيست و حتي بعضي از پسر بچه ها هم اين مشكل رو تجربه كردند

فقط آموزش....!
توی جامعه ها خیلی وقتا،خود خانواده ها بخاطر آبروی خودشون این کارو نمیکنن!!
مسائل ناموسی در جوامع اسلامی بسیار حساسیت زیادی داره...تا حدی که خانواده از ترس آبروش هیچ وقت نمیره شکایت کنه!

چند وقت پیش من یه آماری خوندم که نوشته بود پسرای (نوجوان،کم سن) 5 برابر بیشتر از دخترا همچین اتفاقی واسشون میفته!!!!!!ولی هیچ وقت کسی نمیفهمه!!
متاسفانه همیشه آدمهای مریض و بیماری هستند که دست به چنین جنایاتی میزنن و هیچ ربطی نداره اون جامعه اسلامی باشه یا سکولار یا مسیحی!!انسانه دیگه...ممکنه در سیاهی گم بشه و دست به هر کاری بزنه!
این دولتها هستند که باید با آموزشهای کافی به بچه ها و خانواده جلوی شیوع و یا تکرار هرچه بیشتر این چیزا رو بگیرن!

فک کنم در جوامع غربی تجاوز بالاترین مجازات رو داشته باشه!!
بسم الله الرحمن الرحیم

سوال اصلی تر اینه که، کی به اون دختر بچه باید آموزش بده؟ مادری که کار بیرون رو به تربیت و آموزش بچش ترجیح می ده؟؟!!!(حالا من اینو گفتم الان همه ی خانوما میان بجای بحث پیرامون این قضیه می گن: چرا می گی زن نباید بره سرکار!)

در مرحله ی بعد، چیز زیادی به اون بچه به دلیل اقتضای سنش نمی شه گفت، که دوباره بر می گردم سر حرف اولم: باید اون مادر رو آموزش داد و اهداف و وظایف مادری رو براش توضیح داد که اصلا هدفش از مادر شدن چی بوده، که تربیت بچشو ول کرده!
یه فیلمه خوب !

نقل قول:به نظرتون كي مقصر از دست دادن آرامش اين دختر بچست؟؟

مادر ها مقصر بودن , وقتی که وظایف مادری شون رو به کارشون فروختند ! .

نقل قول:واقعا چطوري ميشه به ي دختر بچه ياد بديم كه در همچين شرايطي چيكار كنه؟؟؟از چه سني بهش بگيم؟؟

کاری نمیتونه بکنه ! باید به عنوان خانواده های اینده بچه هامون رو توی این شرایط قرار ندیم ! واقعا باید از خانم درخشنده بابت این فیلم تشکر کرد فیلمی که واقعا دغدغه داشت , ولی کاشکی کمی هم به این مسئله در بین پسران میپرداخت که ایده اصلی فیلم هم از داستان یه پسر بچه گرفته شده ! اون موقع فیلم خیلی کامل میشد , کاش یه پسر رو هم نشون میداد که به جای اینکه قربانی بشه مثه شخصیت های دختر خودش تبدیل به یه جانی میشه که افراد بیشتری رو قربانی میکنه که این حتی از داستان هیس هم تلخ تر میشد ...دوستانی که اهل فیلم هستن حتما با شخصیت تی بگ در سریال فرار از زندان اشنا هستن ! این اینده ایه که واسه پسران مورد تجاوز قرار گرفته ...میشن همون شیطانی که ازش میترسیدن ! ولی در کل این چیزی از ارزش های این فیلم کم نمیکنه و من به شخصه از همه ی عوامل فیلم تشکر میکنم .

در بعضی از سایت ها یه سری تحلیل ها خوندم راجع به فمینیسم و زدن قصاص و این حرفها .... تنها سوالی که بعد از دین فیلم برام پیش اومد این بود که چطور نویسنده های اون مقاله ها به همچین برداشتی از فیلم رسیدن ؟؟؟Dodgy
[size=small]کودکی های شیرین همانندکودکی های دیگرهم سالانش می باشداوغرق دربازی وشوروشعف به اقتضای سن خودمی باشد....پدرومادراومقصرندکه تمام وقتشان راغرق درکاربودندوهروقت شیرین خواست حرف بزندبه اوگفتندهیس!واینکه مربی مدرسه شیرین....خانواده هادرتربیت فرزندان خیلی سهیم هستندواینکه آبروی خودرافدای خواسته هاونیازهای فرزندانشان نمی کنند....درتمام این فیلم پدران ومادران سرگرم کارروزمره خود بودند وتوجهی به فرزندانشان نداشتندواطمینان کاذب نسبت به یک نگهبان یاکارگروفرزندان وآینده فرزندانشان رافدای کارخودوموقعیت شغلی خودکردند[واینکه آبرویشان دربین جماعت کاسب وبازارنروداینکه آدم های سرشناسی هستندوبافاش شدن مشکلات فرزندانشان آبرویشان میرود.......آبرومهم بودیاشخصیت فرزندشان که درکودکیش دفن شدوازاوانسانی ساخت که جوانیش هم قربانی خاطرات دوران کودکیش شد size]
نقل قول:فک کنم در جوامع غربی تجاوز بالاترین مجازات رو داشته باشه!!

علی جان!!!

خیلی جالب گفتی

برادرم شما میدونی مجازات تجاوز در آمریکا چیه؟

چیزی نمیگم خودت ببین

http://www.cga.ct.gov/2003/olrdata/jud/r...r-0376.htm

راستی

کالیفورنیاشو بخون و بخند (همان گریه)

اما در مورد موضوع این تاپیک دو موضوع رو رک و پوست کنده بگم

همه میدونیم آمار تجاوز تو خارج زیادتر از ایرانه

این نظریه عقده جنسی فروید رو باطل میکنه

اما فرق ایران و خارج رو بهتون بگم

تو خارج افراد خیلی کم به پلیس مراجعه میکنن چرا؟

چون مجازاتش سبکه!

میدونید چرا تو ایران یه برخورد خاص بهش دارن؟

چون افراد آبرو دارن

این داشتن آبرو خیلی مهمه روش فکر کنید

موضوع دوم

من از کارگردان فمینیست این فیلم متنفرم و پرداختن به چنین موضوعاتی رو توسط ایشون و دوستاشون یجور بزرگ کردن حاشیه میدونم

دیدید چقدر رک گفتم!!!!!!!! Big Grin
برای منم واقعا تکون دهنده بود

سعی میکنم خیلی مراقب فرزندان آیندم باشم و قبل از هر چیز کاش بتونیم نقش مادری رو درست انجام بدیم
ممنون از حضور دوستان.Smile

راستش به نظر من مقصر اصلي اين ماجرا مادر بود.

ولي براي پسري كه اين مشكل پيش مياد بايد چيكار كرد؟؟به پسر بگيم نرو بيرون؟؟ميشه واقعا؟؟Huh
واقعا بايد چيكار كرد؟؟؟HuhConfused

يكي نوشته بود در دوران كودكي پسر داييش كه امين خونوادش بود متاسفانه به امانتداريش خيانت كرد!!

چيكار كنيم كه تربيت دخترمون درست باشه و چيكار كنيم اين مشكل پيش نياد؟
همش بايد دنبال دخترمون بدوييم؟؟Huh

چطوري ازش مراقبت كنيم؟؟Huh

آقاي عبدالرحمن گرامي،لطفا اگه جوابي براي سوالاي من داريد بفرماييد تا استفاده كنيم.وگرنه تنفر شما از كارگردان اين فيلم مشكل جامعه رو حل نميكنه.من ميخوام بدونم در آينده براي دخترم و پسرم چيكار ميتونم بكنم كه اين مشكل براش پيش نياد؟؟

در مورد كشورهاي ديگه هم حرف نميزنيم.چون ما تو ايران زندگي ميكنيم و مسئوليم كه فرزند خودمون رو خوب تربيت كنيم.

لطفا آمار كشورهاي ديگه و ايران رو نياريد و با هم مقايسه نكنيد.

ممنون از همهSmile
تنفر من از امثال ایشون به خاطر قیافشون نیست

حتما یه دلیلی داره

شما اول بگید چه نتیجه ای از فیلم گرفتید و پوران به شما چی گفت تا جوابتونو بدم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28006.html
مادر مادر مادر......خیلی می تواندتاثیرخوب ومثمرثمربرتربیت فرزندان داشته باشد.تربیت فرزندان از خانه وازدامان مادری معتقدوباایمان شکل میگیرد ومادرمی توانددرتربیت فرزندحالا چه دخترچه پسرموثرباشه......مادران گرامی می بایست مراقبت رفتارخوددرمحیط خانه باشند.....درجامعه ای که این قدرتربیت فرزندان سخت شده بااین علم وپیشرفت که بچه هابا سن کم به اینترنت وموبایل دسترسی دارند.....درصورتی که نیازنیست داشته باشندبه اقتضای سنشان نیازمنداین وسایل هستند چرابایدبااین امکانات فرزندان رادرخانه تنهابگذاریم.....من به شخص وبا میل باطنی خودم اگه روزی درس بخونم وتامقطع پروفسوری هم پیش برم هیچ وقت کارودرس خودرافدای تربیت فرزندم نمیکنم ....فرزندی که درنزدمن امانت است ودرقبال کوتاهی درتربیت او هم پیش خداوهم پیش فرزندم مسئول هستم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع