تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا تشكر می‌كنم؟! … چرا تشكر می‌كنی؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
«إِنَّا هَدَیْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا»
ما راه را به او نشان داديم خواه شاكر باشد و پذيرا گردد يا ناسپاس
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۷)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۱)Maryam.A نوشته است: [ -> ]یه چیز خیلی برام جالب بود.
اونم اینکه تو این تاپیک همه هی از هم تشکر میکنن Smile
والا وضعیت تشکرها با وجود این تعداد عضو که تالار داره جاهای دیگه زیاد خوب نیست.
فکر می کنم شما تازه وارد باشی زیاد با محیط آشنا نباشی
تو بقیه تاپیک ها اگه بری بعضیاشون تشکر به 5 ، 6 خط هم می رسه Smile

من که گفتم تازه 2 روزه اومدم اینجا.
چقدر سخته آدم از اول تو انجمنی نباشه و بخواد خودشو با اونا وفق بدهUndecided
نه دوست من ما اینجا خیلی زود با هم صمیمی می شیم
من خودم یه 20 روزه که نیومدم حدود 20 تا دوست صمیمی دارم و حتی باهاشون تماس تلفنی هم دارم Smile
شما هم یکی مثل ما Blush
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۱)Maryam.A نوشته است: [ -> ]یه چیز خیلی برام جالب بود.
اونم اینکه تو این تاپیک همه هی از هم تشکر میکنن Smile
والا وضعیت تشکرها با وجود این تعداد عضو که تالار داره جاهای دیگه زیاد خوب نیست.

سلام
اپتدا ورود شما را خوش امد میگویم
در محیط های دوستانه فروم دوستان زیاد از هم تشکر میکنند چون جو رفاقتی است . اما در قسمتهای تخصصی مقداری روی مطالب سخت گیری وجود دارد و به جای شخص به محتوا اهمیت داده میشود . به همین دلیل ممکن است میزان تشکر ها کم باشد (در بعضی جا ها هم زیاد ). ضمن اینکه در این انجمن بیشتر به مطالب خود عزیزان بها داده میشود تا مطالب کپی شده .
در پناه حق
سلام.
مبحث بسیار سازنده ایست.
یک پیشنهاد ساده!چرا از مدیر درخواست نکنیم وقتی روی گزینه تشکر کیلیک میکنیم،این10مورد بیان بعد ما دلیل رو علامت بزنیم؟
این جوری به اهداف تالار هم کمک میشه.
موفق باشید.
بذار یه ذره فکر کنم Huh
چرا من از دیگران تشکر می کنم HuhHuh
نقد گزینه ها :
1- تا حدودی موافقم اگه طرف یه پست مفید و به درد بخور بده مسلما باید تقدیر بشه
2- یعنی چی من میام می گم آقا فلانی شخص بدی بعدش یکی میاد یه از من تشکر می کنه و یه حرف بد تر به شخص می زنه اگه قرار باشه چن اون از من تشکر کرده من هم از اون تشکر کنم فکر کنم دیگه اینقدر حرف های نا بجا در مورد شخص مورد نظر بزنیم که دیگه .... من با این گزینه مخالفم رد گزینه
3- این می شه چاپ لوسی Angry من می بینم طرف 200 تا اعتبار داره من ازش تشکر می کنم حتی اگه پستش نابجا باشه و غلط چون در آینده شاید از من تشکر کنه و یا بهم اعتبار بده - رد گزینه (( متاسفا این گزینه چندین بار در فروم دیده شده ها ))
4- بستگی به طرز فکر مدیر سایت داره اگه مدیر سایت بلا نسبت ناسیونالیست باشه خوب مسلمه اگه من حرف های ناسیونالیستی بزنم از من تشکر می کنه HuhHuh - رد گزینه
5- این گزینه خوبه یعنی من به حرفی که طرف مقابل زده اهمیت می دم حتی اگه شخصی مثل مهرداد باشه که حرف های ... می زد اما در مواقعی نادر یه حرف های جالب می زد که مستحق تشکر بود Blush گزینه ی جالب
6- گزینه ی قابل قبول چون نشون می ده که به عقاید طرف مقابل احترام قائلیم هر چند اگه کذب یاشه این نشون دهنده ی نجیب بودن شماست Smile
7- به نظرم همون چاپلوسی رد گزینه
8- نظری ندارم اما رد گزینه
9- اصلا و ابدا رد گزینه
10- بازم نظری ندارم ( هر چیزی یه دلیلی داره دیگه نمی شه که طرف بی خودی تشکر کنه Huhاین گزینه به نظر من اصلا قابل قبول نیست ))
نظر سنجی جالبی بود
متشکر از این نظر سنجی Heart
1- تنها برای ارسال پست های مفید
2- وقتی با رای من همخوانی دارد
5- اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم
با سلام
1-هم برای ارسال پست های مفید
2-هم وقتی با رای من همخوانی دارد
3-هم اینکه به محتوی پست توجه می کنم
سلام.
من خودم قبلا كم تشكر مي كردم و فقط وقتي كه با نظر شخص مقابل موافق بودم.اما الان ديدگاهم عوض شده و زياد تشكر مي كنم.چون به نظرم همين كه يك نفر يه وقتي رو صرف ميكنه تا مطلب رو بنويسه بعد ارسال كنه،جداي از اين كه چه شوق و اشتياقي براي كاربران تازه وارد هست كه وقتي يه مطلب ميفرستن ازشون تشكر بشه،همين وقتي كه صرف ميكنن جاي تشكر داره.آخه تو اين دوروزمونه كم آدمايي پيدا ميشه كه براي رضاي خدا بيان تو همچين تالارهايي عضو بشن و فعاليت كنن،فقط براي رضاي خدا.
اگر هم با نظر شخص مقابل موافق نبودم خوب كار سختي نيستBlush
يه پيام خصوصي بهش ميدم كه من به اين دليل با شما مخالفم يا زيرش مينويسم.
همين كه دوستان دارن وقتشون رو صرف اين تالار ميكنن جاي تقدير و تشكر داره.
التماس دعا.
با سلام
سعی می کنم اول مطلبو بخونم بعد اسم شخصی که مطلبو گذاشته که اسم و تصور ذهنیم از شخص رو تشکر کردنم اثر نذاره پس با گزینه 5 موافقم.
البته این از ضعف منه که ممکنه اسم و عنوان رو ذهنیتم اثر بذاره. پس تا وقتی که از خودم مطمئن نشدم سعی می کنم به این کار ادامه بدمBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع