|
چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟!
|
|
۱۵:۱۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام ، ارادت و "تشکر" ویژه خدمت دوستان
"فرهنگ شکر گزاری" بعنوان یک آموزه متعالی دینی و رفتار عالی انسانی از جایگاه ویژه ای برخورداره..هدف از ایجاد این مبحث،توضیح مستقیم مسئله مذکور نیست..زوایای این بحث هم فراوونه... و اما اصل مطلب؛ (( شما در چه موقعیت یا مواقعی از گزینه "تشکر" در این تالار گفتگو،استفاده می کنید؟ )) 1- تنها برای ارسال پست های مفید 2- وقتی با رای من همخوانی دارد 3- به اسم و رسم نویسنده اهمیت میدهم 4- پست های مدیران و ناظران سایت، در تشکر من تاثیرگذار است 5- اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم 6- به پست ارسالی که برای آن فرستنده زحمت کشیده(علیرغم اختلاف با نظرم) 7- گاهی به معنی اینکه: "تو برایم ارزش داری" و "نگاه فکر تو را دنبال می کنم"(علیرغم اختلاف با نظرم) 8- برای جذب و ادامه کار بیشتر کاربران(بدون نگاه به محتوی) 9- هر پست ارسالی،حتما "ریزنکته" ای برای تشکر دارد 10- تشویق و تشکر بی بها و بدون بهانه(لزوماً بدنبال دلیل نیستم).. . ضمن درخواست از همراهان برای شرکت در این نظرسنجی،خواهش می کنم در حد اختصار علت انتخاب گزینه یا گزینه های خودتون رو بیان بفرمایید. با سپاس فراوان ![]() در پناه خدا... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۶, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
«إِنَّا هَدَیْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا»
ما راه را به او نشان داديم خواه شاكر باشد و پذيرا گردد يا ناسپاس |
|||
|
|
۱:۴۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۷)Sms4815 نوشته است:(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۱)Maryam.A نوشته است: یه چیز خیلی برام جالب بود.فکر می کنم شما تازه وارد باشی زیاد با محیط آشنا نباشی من که گفتم تازه 2 روزه اومدم اینجا. چقدر سخته آدم از اول تو انجمنی نباشه و بخواد خودشو با اونا وفق بده
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
نه دوست من ما اینجا خیلی زود با هم صمیمی می شیم
من خودم یه 20 روزه که نیومدم حدود 20 تا دوست صمیمی دارم و حتی باهاشون تماس تلفنی هم دارم ![]() شما هم یکی مثل ما
|
|||
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۱)Maryam.A نوشته است: یه چیز خیلی برام جالب بود. سلام اپتدا ورود شما را خوش امد میگویم در محیط های دوستانه فروم دوستان زیاد از هم تشکر میکنند چون جو رفاقتی است . اما در قسمتهای تخصصی مقداری روی مطالب سخت گیری وجود دارد و به جای شخص به محتوا اهمیت داده میشود . به همین دلیل ممکن است میزان تشکر ها کم باشد (در بعضی جا ها هم زیاد ). ضمن اینکه در این انجمن بیشتر به مطالب خود عزیزان بها داده میشود تا مطالب کپی شده . در پناه حق |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام.
مبحث بسیار سازنده ایست. یک پیشنهاد ساده!چرا از مدیر درخواست نکنیم وقتی روی گزینه تشکر کیلیک میکنیم،این10مورد بیان بعد ما دلیل رو علامت بزنیم؟ این جوری به اهداف تالار هم کمک میشه. موفق باشید. |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بذار یه ذره فکر کنم
![]() چرا من از دیگران تشکر می کنم ![]() ![]() نقد گزینه ها : 1- تا حدودی موافقم اگه طرف یه پست مفید و به درد بخور بده مسلما باید تقدیر بشه 2- یعنی چی من میام می گم آقا فلانی شخص بدی بعدش یکی میاد یه از من تشکر می کنه و یه حرف بد تر به شخص می زنه اگه قرار باشه چن اون از من تشکر کرده من هم از اون تشکر کنم فکر کنم دیگه اینقدر حرف های نا بجا در مورد شخص مورد نظر بزنیم که دیگه .... من با این گزینه مخالفم رد گزینه 3- این می شه چاپ لوسی من می بینم طرف 200 تا اعتبار داره من ازش تشکر می کنم حتی اگه پستش نابجا باشه و غلط چون در آینده شاید از من تشکر کنه و یا بهم اعتبار بده - رد گزینه (( متاسفا این گزینه چندین بار در فروم دیده شده ها ))4- بستگی به طرز فکر مدیر سایت داره اگه مدیر سایت بلا نسبت ناسیونالیست باشه خوب مسلمه اگه من حرف های ناسیونالیستی بزنم از من تشکر می کنه ![]() - رد گزینه5- این گزینه خوبه یعنی من به حرفی که طرف مقابل زده اهمیت می دم حتی اگه شخصی مثل مهرداد باشه که حرف های ... می زد اما در مواقعی نادر یه حرف های جالب می زد که مستحق تشکر بود گزینه ی جالب6- گزینه ی قابل قبول چون نشون می ده که به عقاید طرف مقابل احترام قائلیم هر چند اگه کذب یاشه این نشون دهنده ی نجیب بودن شماست ![]() 7- به نظرم همون چاپلوسی رد گزینه 8- نظری ندارم اما رد گزینه 9- اصلا و ابدا رد گزینه 10- بازم نظری ندارم ( هر چیزی یه دلیلی داره دیگه نمی شه که طرف بی خودی تشکر کنه این گزینه به نظر من اصلا قابل قبول نیست ))نظر سنجی جالبی بود متشکر از این نظر سنجی
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۱۴:۳۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
1- تنها برای ارسال پست های مفید
2- وقتی با رای من همخوانی دارد 5- اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
با سلام
1-هم برای ارسال پست های مفید 2-هم وقتی با رای من همخوانی دارد 3-هم اینکه به محتوی پست توجه می کنم |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام.
من خودم قبلا كم تشكر مي كردم و فقط وقتي كه با نظر شخص مقابل موافق بودم.اما الان ديدگاهم عوض شده و زياد تشكر مي كنم.چون به نظرم همين كه يك نفر يه وقتي رو صرف ميكنه تا مطلب رو بنويسه بعد ارسال كنه،جداي از اين كه چه شوق و اشتياقي براي كاربران تازه وارد هست كه وقتي يه مطلب ميفرستن ازشون تشكر بشه،همين وقتي كه صرف ميكنن جاي تشكر داره.آخه تو اين دوروزمونه كم آدمايي پيدا ميشه كه براي رضاي خدا بيان تو همچين تالارهايي عضو بشن و فعاليت كنن،فقط براي رضاي خدا. اگر هم با نظر شخص مقابل موافق نبودم خوب كار سختي نيست ![]() يه پيام خصوصي بهش ميدم كه من به اين دليل با شما مخالفم يا زيرش مينويسم. همين كه دوستان دارن وقتشون رو صرف اين تالار ميكنن جاي تقدير و تشكر داره. التماس دعا. |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۱۴:۴۲ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
با سلام
سعی می کنم اول مطلبو بخونم بعد اسم شخصی که مطلبو گذاشته که اسم و تصور ذهنیم از شخص رو تشکر کردنم اثر نذاره پس با گزینه 5 موافقم. البته این از ضعف منه که ممکنه اسم و عنوان رو ذهنیتم اثر بذاره. پس تا وقتی که از خودم مطمئن نشدم سعی می کنم به این کار ادامه بدم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

من می بینم طرف 200 تا اعتبار داره من ازش تشکر می کنم حتی اگه پستش نابجا باشه و غلط چون در آینده شاید از من تشکر کنه و یا بهم اعتبار بده - رد گزینه (( متاسفا این گزینه چندین بار در فروم دیده شده ها ))