شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
مدتی پیش تو یکی از ایست های بازرسی.... موقع شب بود ، سربازی که موقع پستش بود ( همراه با دیگر همکاراش ) برخورد جالبی داشت که واسم قشنگ بود ( نه اینکه بگم بقیه اینجوری نیستن واین که موقع شب با اخلاق خوش و صمیانه برخورد داشت میکرد واسم جالب بود.)
در عین انجام وظیفه ولی خوش برخورد و مودب
جان و مال و امنیت مردم رو باید سرلوحه کارشون و این رو هم بدونن که اونی که بالا هست و داره میبینه ، خودش واسش کاراشو راه میندازه ( کلش توکلش به اون بالایی باشه)
اینم اخرین مورد : هیچ وقت پیش داوری نکنن که فلانی چون این ماشینو تیپ و .... پس حتما مورد داره و اونیم که زیر _ هست هیچ مشکلی نداره.
یه سری سوسول بازی های روانشناسی !!تو دنیا انجام میشه .یه سری کار های ناچیز علمی!! ، میان رفتار، اخلاق پلیس و مافوق یه پلیس رو بررسی میکنن . تو یه سری از مقالات میان نحوه ی برخورد با بیماران ذهنی رو بررسی میکنن. یه سری مقالات هست که میان رفتار شناسی خشن پلیس رو در طول یک بازه زمانی بررسی میکنن . خیلی بیکارن !!!! میدونم .این چیزا تو اینجا اتلاف وقته .
سال 1995 یه کاری انجام شد که پلیس خوش اخلاق تو یه مطالعه 5 درصد کمتر به مردم گیر میداد.بد اخلاقه 17 درصد بیشتر گیر میداد . یعنی اخلاق رو واکنش پلیس رو میان بررسی میکنن .به چه درد میخوره ؟خوش اخلاق میره جرایم نوجوان.بد اخلاق میره مواد مخدر .
حالا تو ایران اخلاق دینی داریم .این خیلی مهمه که اثر اخلاق رو کارکرد پلیس بررسی بشه .که نمیشه .
میان به بچه تو بسیج میگن کوکاکولا نخو ر .واسه اسراییله نخور.جالبه من گفتم خاله بخور. نخورد . وقتی اینقدر تو ذهن بچه اثر میزارن .بهتره رو اخلاق دینی کار کنن .
باید ریشه ای کار بشه. کار یه روز و دو روز نیست. باید یاد بدن قدرتی ندارن . برتری ندارن. حق ندارن از مسیر BRT با افتخار رد بشن . مامور راهنمایی و رانندگی هم بهشون چیزی نگه .حق ندارن ماشین رو نگه میدارن بی ادبی کنن . باید با احترام اول سلام کنن . با احترام مدارک رو بخوان . با احترام هم وظیفشونو انجام بدن .احترام این نیست بزنن تو سر مردم .
رفتار مافوق بسیج تو اون ارگان مهمه . کار شده تو دنیا اثر داره .تو دنیا پلیس منظورمه .
تو ایران ریشه ای کار کردن حوصله میخواد .
اگه من تو یه جلسه ای بودم که قرار بود برای بسیجی ها از اخلاقیات بگم .نمیرم بگم اخلاقتون رو خوب کنید..
[b]
اول میگفتم تو جلسه ای که من هستم با لباس ساده و شخصی بیان .
بعد میگفتم کیا کارت بسیج همراشونه . چند نفری رو بلند میکردم و میگفتم کارت بسیجت رو تعریف کن .این چیه دستت .بگو چرا همراهش داری ؟ بگم پارش میکنی ؟
کلا از سخنرانی خوشم نمیاد.من گوش میکنم اونها حرف بزنن. بازم سوال میکردم توقع جامعه از شما چیه؟ مردم از شما راضی نیستن چرا ؟
تهش هم سعی میکردم بگم بسیجی معرفتت بسیجی باشه نه کارتت.
اونی که دغدغه ی بسیج داره میره فکر میکنه .نداره میره کوکاکولا نخوره.!!!
تونستی با لباس ساده بدون موتور و ..... دغدغه ی بسیجی داشته باشی راه حسین رو انتخاب کردی
مگر نه یزید بودن کاری نداره.
بسیجی اگه از مردم جدا شدی .بسیجی نیستی .حواست باشه.
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)
ببین سید خدا،(ناراحت نشی ها)
من فکر می کنم اصلاٌ خود همین موضوع که بخوای برای چند نفر یه سلسله جلسات بزاری که اخلاقیاتشونو تغییر بدی یا بهتر کنی اشتباه هستش.
راستشو بگم من اگه جای شما بودم نمی رفتم.
ولی اگه رفتین...
من خودم بارها تو این جلسات که می خوان فرآیند یه کاری رو بهینه کنن نشستم. خداییش 50٪ اونای که تو جلسه هستن اصلاٌ نمی خوان اونجا باشن.اول از همه به اونا بگو که هیچ اسراری نیست تو جلسه بمونن.قول می دم باز دهی جلستون 50٪ بیشتر میشه.
تو جمعتون از 50٪ باقی مونده،20٪ اومدن که فقط اعتراض کنن.به حرف اونا فقط گوش بده.اینطوری 20٪ از پرتی وقت جلستون می پره.
از اون 30٪ که می مونن،20٪ فقط می خوان که ببینن تو چی میگی.برا اونا اگه تمام وقتتم بزاری فقط گوش می دن همین.
اما از 10٪ باقی مونده،7 الی 8٪ اگه واقعاٌ حرفات درست باشه یکمی به راه میان.توصیه می کنم تمام وقتتو رو همین جا هزینه کن.
2 الی 3٪ آخر هم خودشون تو راه هستن.ببین اگه چیزی بیشتر از شما بلدن به اون 7 - 8 درصد یاد بده.
ببخشید که طولانی شد.
موفق باشید.
نقل قول:توصیه می کنم تمام وقتتو رو همین جا هزینه کن.
شاید همون 7 یا 8 درصد جامعه رو عوض کردن .بعضی وقت ها باید راهی رو رفت . اینجا هم شاید پیش بیاد . اما باید همه جا رو امتحان کرد.
من فعلا ایدم نمیاد
ولی از دوستان یه درخواستی دارم
موقعی که پیشنهاد میدن خودشونو بزارن جای اون برادرا
خانما هم خودشونو بزارن جای خواهر و مادر این برادرا
سلام.
تقريبا دوستان همه موارد رو گفتن.
ي مورد هم بنده اضافه كنم.به نظرم
ظاهر آراسته خيلي تاثير داره.متاسفانه بسيجي ها بعضي وقتا به ظاهرشون توجه نميكنند.
ظاهر آراسته و تميز و خوش خلقي چيزيه كه بيشترين تاثير رو داره .متاسفانه بعضي از بسيجيان با زبان تند برخورد ميكنند.قبل از انتخاب افراد بسيجي براي پست هايي كه تو اجتماع بايد فعاليت كنند فكر كنم قبلش اين موارد رو بهشون يادآوري كنند خيلي خوبه.
التماس دعا

جناب سید ابراهیم
- نصیحت کردن خالی دافعه داره .
- بهتره موقعیتی که اون ها واکنش تند دارند برعکس اگر اتفاق میافتاد چه کار میکردن ؟
- من نمیدونم شما میخواهید به چه شکل ارائه مطلب بدید. یا مکانی که میخواهید برید امکان ارائه به صورتی هست که مطالب شفاهی میخواد باشه یا میشه به صورت ارائه با پاورپوینت باشه .
- نوع ارائه هم مهمه .دیگه تنها با صحبت نمیشه. اثر گذاری کلام یه طرف شیوه ی بحث یه طرف.
- من خودم تو بسیج دانشکده با هاشون برخورد داشتم . سر یه پوستر که بچه ی در حال رقص بود باهاشون مشکل پیدا کردم . مسئول بسیج برخوردش خوب بود همه ی گروه بسیج رفتارشون به تبعیت از اون عوض شد . اگر بسیجی بسیجی باشه . خودش میشه عامل تحرک تو گروه و نمیزاره افراطی برخورد کنن .همچین آدمایی تونستین بین گروه هاشون پیدا کنید .
- بسیج باید یه فرهنگ بشه . نه برای قشر خاص.نه اینکه مردم ذهنیت بد پیدا کنن . همه باید بسیجی باشن . نه با لباسی خاص. نه گروه خاص .
- و هنوز برام سواله چرا ناجا خودش مسئولیت بازرسی رو قبول نمیکنه .مگه سال 87 این قضیه واگذار نشد .
اخلاق رو دوستان گفتن !
یه نکته ی ناگفته و اونم لباسه ! لباس پلنگی سبز با کلاه کج مشکی مخصوص واحدهای آفندیه و بیشتر برای ایجاد رعب و وحشت ازش در یگان های ضد شورش در پلیس و یا تیپ های تکاوری در ارتش و سپاه استفاده میشه ... خود این لباس ارامش افراد رو به هم میزنه ... دیدین لباس مامورهای کلانتری سبز کم رنگه و لباس هاشون خیلی پلو خوریه و فقط یه درجه و کلاه دارند ...حتی لباس کادر سپاه هم سبز پر رنگه ...اینها چون اکثرا بین مردم دیده میشن لباس هاشون اینجوریه .
نظامی و شبه نظامی رو به لباسش ومیشناسن , یه تعریف درستی از لباس توی بسیج باشه بد نمیشه ...اینکه فرق بین پادگان و منطقه عملیاتی رو با شهر بدونن خیلی عالیه ...همون لباس قبل از باز کردن صحبت به طرف ارامش میده ! همین دو تا عکسی که اون بالا هست رو ببینید :
یکیش جلیقه ی عملیات ویژه پوشیده و اون یکی لباس پلیس ضد شورش و بعد این هر چی با اخلاق هم باشه روی مخاطبش تاثیر نداره !
من یه چیزی بگم؟
اگه بخواین گشت بذارین، حتماً یه ترافیکی ایجاد میشه.
توی ترافیک هم اعصاب معصابا میریزیه به هم....
به نظرم بچه سال ترین بسیجی رو یه جعبه شکلات بهش بدین، بره سمت ماشینا و ازشون بابت معطلیشون عذرخواهی کنه.
مثه اون یا رو توی کلانتری ملت کف دستش بنویسه و بخونه...D:
به نظرم شکلات خیلی تاثیر داره.
قیمتی هم نداره...
اما توجیهش کنین که اگه کسی تیکه انداخت، جواب نده.
ترجیحاً لباس بسیجی هم نپوشه و اتفاقاً شیک و پیک هم باشه.
وگرنه به نظرم بقیه مطالبو دوستان گفتن.
موید باشین.
برادر سید لطف کنن قوانین و شرایط حاکم رو هم بگن که دوستان آشنا بشن
اینکه این دوستان چقدر حقوق میگیرن
روزی چند ساعت و ماهی چند روز میان