ما فقط میخوریم
شما لطف کنید، درست کنید ما دانلود کنیم بخوریم

خب اولیش رو من شروع کنم
غذای ایرانی اصل پسرونه و تنها غذایی که من بلدم
نیمرو با پیاز
ابتدا به بقال سر کوچه رفته و یک عدد تخم مرغ تهیه میکنیم
خا
خب، حالا نیاز به کمی روغن و نمک داریم
حالا تخم مرغ را به دقت سرخ میکنیم
منتظر میمونیم تا بوی تخم مرغ سوخته بلند بشه تا کاملا مطمئن بشیم سرخ شده
و بعدش با یه پیاز گنده میل میفرماییم
امیدوارم از این دستور پخت لذت کافی رو برده باشید
----------------------------------------------
پ.ن: نمک هم نیاز نداره، امشب خودم نمکم زیادی کرده

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج 2 پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده 1 پیمانه
پودر تخم گشنیز 1 قاشق مربا خوری
کشمش پلویی نصف پیمانه!!
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
یاعلی مدد

به نام خدا
دستور پخت غذای بسیار خوشمزه، حلیم بادمجان(غذای اصفهان

):
برای 5نفر یا بیشتر
1-نیم کیلو گوشت چرب گوسفند (با استخوان)
2-2الی 1کیلو بادمجان
3- 8عدد پیاز سرخ شده با نعناء خشک
4- فلفل و ادویجات
5- 1کیلو کشک سابیده شده(محلی)
6- 2لیوان برنج لنجان یا خورد
ابتدا گوشتها را با یک پیاز و نمک و ادویه جات و زردچوبه پخته (آب پز)
سپس برنج ها را شسته و با مقداری نمک بصورت کته پخته تا له شود.
بادمجانها را پوست گرفته و برش برش میدهیم و در قابلمه با آب و نمک و مقداری ادویه و زردچوبه آبپز میکنیم و بعد آبکش میکنیم.
گوشتهای پخته را از آب درآورده، می کوبیم. بادمجانهای آبکش شده را هم می کوبیم. برنج ها را هم از آب جدا می کنیم و می کوبیم.
بعد هر سه را با هم مخلوط میکنیم و باز میکوبیم.و بعد پیازداغ ها(که با نعنا خشک و ادویه مخلوط شده) را داخل آن میریزیم.
سپس آرام آرام کشک را به آن اضافه میکنیم.
بهتر است آب گوشت را هم داخل مواد بریزیم. و حسابی هم بزنیم. و بعد هم زعفران دم کرده را داخلش میریزیم.
این مواد حسابی مخلوط شده را به مدت 1ساعت،روی شعله خیلی کم اجاق میگذاریم تا جا بیفتد.
و سپس میل میکنید.

تمام
هر چی فکر کردم دیدم اینجا غذای خاصی نداره! و منم غذای خاصی بلد نیستم
کلا فقط خوش مزه کزدن غذاها خوب رو بلدم ...
مثلا همین املت خودمون .....
اول یدونه پیاز بزرگ رو دراز اما نازک خورد کنید، بعد بریزید داخل روغن تا کاملا سرخ بشه و رنگ متمایل ب قهوه ای ب خودش بگیره ....
بعد پیازارو در بیارید و توی همون روغن گوجه رو رنده کنید یا ریز ریز خورد کنید و بذارید اونقدر تفت بخوره تا اول آبش دربیاد و بعدش اون آب تبخیر بشه .... بعد تخم مرغ رو بزنید و بلافاصله تخم مرغ رو اضافه کنید و ادامه ماجرا ....
طعمش اصلا قابل مقایسه نیست با این املت های ساده ای ک با رب درست میشن ...
در مورد قورمه سبزی ی فرمول سری داره ک الان می بینم تو خیلی از رستوران های لوکس دارن ازش استفاده می کنن و ....
توی قورمه سبزی، قلم بندازید .... قلم خودکار منظورم نیستا ! قلم گاو یا گوسفند ... مخصوص اونایی ک غذاهای چرب دوست دارن ...
از همون اول ک خورشت رو بار میذارین، توش ی قلم متوسط بندازین، وقتی بپزه روش ی وجب روغن وایمیسه ....
بازم هست... البته چون زیاد ب تاپیک مربوط نیست، اگه موافق باشین ادامه میدم، در غیر این صورت فقط از محضر دوستان استفاده می کنم ....
انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می کنید.
هسته های انار زیر دندون اذیت نمی کنه عایا؟

نقل قول:سبزی ها: نعنا ، اناریجه( تو گیلان و مازندران که به این نام هست) و زلنگ( اسم مازندرانیش هست، گیلانی ها بهش میگن چوچاق)
جالبه من تا به حال اسم اناریجه رو نشنیدم...باید کشف کنم به کدوم گیاه میگین اناریجه.اگه وقت کردین عکسش رو بزارین..
چوچاق هم که میفرمایید اگر اشتباه نکنم اسم اصلیش که مورد استفاده عام هست میشه شوشاق..البته ما شمالی ها میگیم چوچاق
نمیدونم دوستان با این گیاه معطر چقدر آشنایی دارن.اما عطر این گیاه اون قدر مست کنندست که من در هر سفری که به دل طبیعت میرم باید با یه عالمه از این گیاه برگردم...
یک گیاه وحشی و بسیاررررررررررررر دل انگیز.....از خواص علمیش آگاهی ندارم اما بر عمق جان و روان من که تاثیر زیاذی دارن
(۴/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۲)غریب نوشته است: [ -> ]جالبه من تا به حال اسم اناریجه رو نشنیدم...باید کشف کنم به کدوم گیاه میگین اناریجه.اگه وقت کردین عکسش رو بزارین..
این عکس اناریجه ست:
اینم چوچاق گیلانی یا زلنگ مازندرانی:
![[تصویر: 551199_335844023142169_992707237_n.jpg]](http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B4%D8%A7%D9%85%DB%8C%20%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1/551199_335844023142169_992707237_n.jpg)
دستور پخت كوكو با گردو:
مواد لازم:
گردو: 2 پیاله ماست خوری
تذكر:گردو رو با آسیاب خوردش كنید.مثل موقعی كه میخواید فسنجان درست كنید و اون خورد شده مغز گردو 2 پیاله ماست خوری بشه
روغن:نصف پیاله ماست خوری
تخم مرغ:6عدد
سیب زمینی آبپز شده:2عدد متوسط
نمك و فلفل و زرد چوبه:به میزان لازم
پیاز :1 عدد متوسط
طریقه پخت:
سیب زمینی آبپز شده و پیاز را رنده كنید و تخم مرغ رو بهش اضافه كنید. این مواد رنده شده +نمك و فلفل و زردچوبه رو با گردو مخلوط كنيد و مواد رو خوب به هم بزنيد .
پس از اطمینان از داغ شدن روغن این مواد را در ماهیتابه بریزید و خوب پخش كنید.و بذاريد با
شعله كم خوب پخته بشه.وقتی از پخته شدن یك روی كوكو مطمئن شدید(با توجه به رنگ و تقریبا خشك شدن مواد) كوكو را برگردانید تا طرف دیگه هم خوب پخته شود
تموم شد![[تصویر: 8.gif]](http://mihanblog.com/public/public/rte/images_new/smiles/8.gif)
نوش جونتون
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

آش ترخینه یا کشکینه
این آش مخصوص هم وطنان لر استان همدان و لرستان هستش
مواد لازم:
ترخینه که از بلغور و دوغ درست میشه و به صورت خشک شده فروخته میشه.
دوغ یا کشک (دوغ 1 لیوان یا کشک 3 قاشق غذا خوری پر)
ماش یا عدس حدود یک سوم لیوان
سبزی آش حدود 1 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا ترخینه ها را در یک ظرف ریحته و آب جوش می ریزیم طوری که روی آن را بگیرد.
بعد عدس ها را میشوریم و با مقدار کافی روی شعله متوسط اجازه می دهیم تا پخته شود. البته در این مرحله نیاز نیست عدس به طور کامل بپزد چون بعدا همراه ترخینه باید خوب بپزد تا جا بیفتد. ترخینه هایی که درون آب گذاشته بودیم را با گوشت کوب تا دست کاملا له می کنیم طوری که از هم جدا شده و حالت منسجم و خشک را نداشته باشد. با استفاده از کفگیر این ترخینه ها را برداشته و به عدس روی شعله اضافه می کنیم. آبی که حالا در واقع همان دوغ ترخینه هاست را نگه می داریم و با دوغ یا کشک مخلوط کرده و به آش اضافه می نماییم. سبزی آش را هم اضافه کرده و اجازه می دهیم جا بیفتد.
نکات:
1- این آش طعم ترشی دارد (مثل آش دوغ)
2- ترخینه را می توان از از عطاری ها یا بازارچه های سنتی مثل تجریش خریداری کرد.( یا اینکه مستقیم بری و از همدان و خرم آباد خوبشو بخری
3- چون به آش دوغ یا کشک اضافه می شود میران نمک را با چشیدن متوجه می شویم.
4- اگر رنگ سفید آش را دوست ندارید می توانید به آن زردچوبه اضافه کنید.
5- در آخر هم به همراه پیاز داغ و نعنا داغ آن را میل نمایید
یاعلی مدد