سلام دوستان
با توجه به اینکه تاکنون کسی در مورد این فرضیه که سازنده اهرام ثلاله مصر حضرت ادریس (سلام الله علیه) است چیزی ننوشته است و ظاهرا اکثر دوستان از این فرضیه بی اطلاع هستند ، این بحث را ایجاد کردم .
جالب است بدانید که طبق نظر برخی از محققین سازنده اهرام مصر حضرت ادریس است .... در این تاپیک به بررسی این موضوع می پردازیم
ادامه دارد ....
منتظر نظرات و تحقیقات شما هستم .
=====================================
مدیر بخش :
تاپیک بسته شد.
حدیثی و روایتی که این نظریه را اثبات کند ارائه نگردید.
سیر تاپیک را دنبال کنید.
موفق باشید
منبع؟.......................................................................................
ممنون میشم منبع رو بزارید،چون تا اونجایی که من اطلاع دارم سازنده این اهرام کس دیگه ای بوده!
(۳/بهمن/۹۲ ۳:۰۱)رمز شب نوشته است: [ -> ].... تا اونجایی که من اطلاع دارم سازنده این اهرام کس دیگه ای بوده!
شما هم نتیجه تحقیقاتتون و منابع رو بفرمایید ....
اصلا من این بحث برای شروع همین تحقیقات توسط دوستان ایجاد کردم .
و اما مطلبی که عرض کردم در کتب و مقالات و آثار تحقیقی زیادی آمده که یکی از مهمترین آنها این است :
دایرة المعارف علم و مذهب/ دکتر سید ابراهیم مهدوی
توضیح اینکه دکتر سید ابراهیم مهدوی از مورخین و اسلام شناسان ایرانی مقیم انگلستان هستند .
من تحقیقی نکردم در اینباره
ولی توی کتابهایی که رفرنسس یرای درسم بوده خووندم:
یکیش "هلن گاردنر/هنر در گذر زمان"
بقیه اش رو هم حضور ذهن ندارم.ولی اگه رجوع کنم حتما در اینجا اسماشون رو میگذارم.
میشه یه نقل قول از کتابی که نام بردین بگذارید
ممنون
چون به اصل این دایره المعارف بنده دسترسی ندارم مطلب زیر به نقل از سایت آقای مسعود رضانژاد فهادان نقل می شود :
... این است که برخی محققین معاصر مثل دکتر سید ابراهیم مهدوی، سخت بر این باور خود پافشاری دارند که اهرام مصر ساختهٔ حضرت ادریس علیهالسلام، یعنی هرمس اوّل بوده و معجزه میباشند و بشر معمولی مثل فراعنه هر چند هم قوی باشند، هرگز نمیتوانند چنین بنایی بسازند. پس نیروی مافوق بشری که همان عجزهٔ پیامبری است سازندهٔ این اهرام بوده و آثار طوفان نوح علیهالسلام نیز در این اهرام، نمایان است؛ زیرا قسمتهای نزدیک به رأس هرم، دارای روکش صیقلی هستند، ولی قسمتهای زیرین که زیر آب رفته بودند همگی فاقد روکش بوده و قطعات سنگی عظیم آنها نمایان شدهاند
بنابراین به نظر میرسد که گفتار و نظریهٔ این گروه از محققین که مطابق برخی روایات و کتب حدیث نیز هست صحیحتر و معقولتر باشد و اهرام مصر، معجزهٔ حضرت ادریس علیهالسلام یا همان هرمس بزرگ باشند و نه ساختهٔ فراعنهٔ آن سرزمین....
fahadan.org
(۳/بهمن/۹۲ ۳:۲۰)مجید121 نوشته است: [ -> ]شما هم نتیجه تحقیقاتتون و منابع رو بفرمایید ....
اصلا من این بحث برای شروع همین تحقیقات توسط دوستان ایجاد کردم .
و اما مطلبی که عرض کردم در کتب و مقالات و آثار تحقیقی زیادی آمده که یکی از مهمترین آنها این است :
دایرة المعارف علم و مذهب/ دکتر سید ابراهیم مهدوی
توضیح اینکه دکتر سید ابراهیم مهدوی از مورخین و اسلام شناسان ایرانی مقیم انگلستان هستند .
غیر از ایشون شخص دیگه ای تئوری نداشته؟
اسلام شناس مقیم انگلیس!!!؟
خب بالاخره الیاس یا ادریس؟؟
هر دو پیامبر محل زندگیشون مصر نبوده تا اونجا که خبر دارم
در ضمن منطقی هم نمیاد که یک ولی خدا بیاد یه بنایی بسازه که استفاده اش محدود به نگهداری از جنازه باشه
اونم با آن همه هزینه
افرادی که ساختند به حکومت های طاغوت وصل بودند که البته دانشمندان زمانشون هم بودند
اونطور که فکر میکنم غیر از فرعون و بعضی افراد خاص شخص دیگه ای از این اهرام سودی نبرده
برده؟
نقل قول:دوست عزیز !
اهرام مصر استفادش ربطی به نگهداری از جنازه نداره !
بلکه به خاطر آثاری در که در زیر راس هرم وجود داره ، فراعنه از اون محل برای سالم موندن جنازه استفاده ( در واقع سوء استفاده ) کردند .
در ساخت هرم آثار و اسرار زیادی هست .
برای من خیلی جالبه که شما اینقدر مطمئن اظهار نظر می کنید !
هرم به خاطر خاصیتی که در جذب انرژی دارد معروف است
خب این اسرار چیه؟
درسته شاهکار معماریه
ولی یه شاهکار معماری باید یه سودی به خلق الله برسونه یا نه؟
این همه آدم زجر کشیدند و کشته شدند برای آثار و اسرار؟
بله تا حدود زیادی مطمئنم چون در سنین کودکی کتاباشونو زیاد میخوندم!!!
نقل قول:ولی زمان ساخت و بهره برداری از اهرام به 2650 ق.م برمیگرده
حضرت ادریس برای دو نسل قبل از حضرت نوح بودند
البته نسل اون موقع با نسل الان فرق داره
اصلا بهم نمیخورن!
======
سقف ارسالام تموم شده
(۳/بهمن/۹۲ ۳:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]در ضمن منطقی هم نمیاد که یک ولی خدا بیاد یه بنایی بسازه که استفاده اش محدود به نگهداری از جنازه باشه
اونم با آن همه هزینه
افرادی که ساختند به حکومت های طاغوت وصل بودند که البته دانشمندان زمانشون هم بودند
دوست عزیز !
اهرام مصر استفادش ربطی به نگهداری از جنازه نداره !
بلکه به خاطر آثاری در که در زیر راس هرم وجود داره ، فراعنه از اون محل برای سالم موندن جنازه استفاده ( در واقع سوء استفاده ) کردند .
در ساخت هرم آثار و اسرار زیادی هست .
برای من خیلی جالبه که شما اینقدر مطمئن اظهار نظر می کنید !
مسلما قبل از ساخت اهرام مقبره ی شاه زوسر که کهن ترین بنای سنگی مصریه بستری برای پیدایش اهرام ثلاثه است و فراعنه هم از این مقبره برای ساخت اهرام الهام گرفتن.
به نظرم میشه که با یه معادل سازی زمان ساخت اهرام با زمان پیامبری حضرت ادریس این قضیه رو تا حدودی روشن کنه
البته من در مورده پیامبری ایشون و زمان دقیق میزان عمرشون اطلاع خاصی ندارم.
ولی زمان ساخت و بهره برداری از اهرام به 2650 ق.م برمیگرده
ولی من نمی دونم چرا انقدر بعضی از این تاریخ شناس ها دوست دارن اهرام ثلاثه رو خیلی ماورایی جلوه بدن.در حالی که واقعا در اون حد ماوایی و مرموز نیست!
(۳/بهمن/۹۲ ۳:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]... محل زندگیشون مصر نبوده تا اونجا که خبر دارم
به نقل از سایت :
http://www.wikifeqh.ir
بعضی «منف»
مصر را محل ولادت ادریس میدان
[sup]ند(26)[/sup]و برخی میگویند در
بابل به
دنیا آمده است و دویست سال بعد ازآدم به نبوت برانگیخته شده است و قبل از آن نزد
غاذیمون مصری که برای هدایت اهل یونان و مصر مبعوث شده بود، درس میخواند .
۲۶.ربیع الابرار ونصوص الاخبار، زمخشری، ج۱، ص۳۶۹ـ ۳۷۱، محمود، ترجمه سلیم نسیمی، دارالذخائر للمطبوعات، قم.