تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی}
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
سلام .

اقا مگه قانون این صندوق این نیست که کسی نمیتونه نوبتش رو به کس دیگه ای بده ؟ Huh
اون تاپیک رو هم بستن من الان سه ساعته مغزم تیلیت شده .
(۲۲/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۲)Reza2035 نوشته است: [ -> ]سلام .

اقا مگه قانون این صندوق این نیست که کسی نمیتونه نوبتش رو به کس دیگه ای بده ؟ Huh
اون تاپیک رو هم بستن من الان سه ساعته مغزم تیلیت شده .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

الان دقیقا مشکل چیه آقا رضا؟
ای بابا!
من امروز خارج از تهران بودم و دسترسی ب هیچ وسیله ارتباطی نداشتم ....
تا الان ک رسیدم اینجا، صد بار مردم و زنده شدم .... اما آخرش هم اسمم در نیومد SadCrying

یکی منو دلداری بده!!!
این همه استرسی ک تحمل کردم رو کی پاسخگوءه؟؟Wink
تازه هنوزم دانلود فیلم تموم نشده ....! Sad
-----------------------------------------------------
تبریک ب همه دوستانی ک قسمتشون شد ک برن ... من کلی التماس دعا دارم ها .... Smile
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

الان دقیقا مشکل چیه آقا رضا؟

مشکل اینه که مثلا من میام توی اون تاپیک اسم مینویسم ولی به جای مثلا حامد اسم مینویسم !
اسمم توی قرعه کشی در میاد و میگم حامد من به نیت تو اسم نوشتم ! بیا تو برو به جای من ...همچین چیزی امکان داره ؟
(۲۲/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۶)Reza2035 نوشته است: [ -> ]مشکل اینه که مثلا من میام توی اون تاپیک اسم مینویسم ولی به جای مثلا حامد اسم مینویسم !
اسمم توی قرعه کشی در میاد و میگم حامد من به نیت تو اسم نوشتم ! بیا تو برو به جای من ...همچین چیزی امکان داره ؟

منظورتون جناب این المنتظره؟؟؟

نه اون قضیه اش فرق میکرد...
امروز من و خانم بهار باهم بودیم، و چون شرایط دقیق ثبت نام رو نمیدونستن اسم ننوشته بودند...
من از آقا سید خواستم که اسمشون رو اگه از نظر تیم مدیریت اشکالی نداره اضافه کنن... فکر میکنم یکی دوساعت قبل از قرعه کشی بود. و چون جناب این المنتظر اسمشون هم درمیومد، نمیرفتن، اسم ایشون رو خط زدن و اسم خانم بهار رو اضافه کردن...

(فکر میکنم نکته ی خانم غریب هم همین بودSmile)

امااگه در کل منظورتون این هست که کسی که اسمش دراومده نمیتونه نوبتش رو واگذار کنه، ان شاالله فردا آقاسید یا آقا میلاد جوابتون رو میدن...

دوستان عزیز یه خواهشی دارم
اگه امکان داره، سوالات و همه مسائل مربوط به سفر کربلا را فردا توی تاپیک خودش ادامه بدید...
خیلی خیلی ممنون...
تاپیک رو که بستین !

نه اصلا منظورم ایشون نبود ...اصلا من صندوق رو از همون اول هم پیگیری نمیکردم و اگه خاطرتون باشه مخالف این طرح بودم !

من میگم امکان داره یکی از کسانی که الان اسمش در اومده بگه من به نیت یه کاربر دیگه اسم نوشتم و اون باید بره ؟ خواهش میکنم جواب بدین .
بسم الله..
دوستان عزیز.

سوالات و همه مسائل مربوط به سفر کربلا را فردا توی تاپیک خودش ادامه بدید...
فردا باز میشه...
اینقدر عجله نکنید...
نگران هم نباشید حق کسی پایمال نخواهد شد ان شاالله...
خیلی خیلی ممنون...
اقا به جای مسخره بازی تاپیک رو باز کنید ! الان مثلا ادرنالین خون ما رفته بالا خیلی جذابیت داره؟ Confused
(۲۳/بهمن/۹۲ ۰:۱۰)طلــوع نوشته است: [ -> ](فکر میکنم نکته ی خانم غریب هم همین بودSmile)

نه آبجی گلم...اون که موردی نداشت.......نکته من یه چیز نابه که فقط فعلا برادر علویون میدونن
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:.اون که موردی نداشت.......نکته من یه چیز نابه که فقط فعلا برادر علویون میدونن

خوب بگید تا مشخص بشه فیلم نگاه کردم دو نکته بیشتر نبود

فکر کنم متوجه شدم منظور شما چه بود

همش تقصیر برادر عزیزمون در جستجور سختیه Big Grin

یا علی.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع