تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درآمد میلیاردی وهابیون سعودی از بازار روغن در ایران!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نقل قول:تازه اونم فقط بکر...
تصفیه شده اش به درد نمی خوره...
این که خیلی بو داردConfusedConfused من یک بار با روغن کنجد یک چلو مرغ خوردم از زندگی سیر شدن Smile باز روغن حیوانی بهنر بود Smile
نقل قول: غیر از اینها دیگه چه مارک هایی باقی می مونه ؟ [تصویر: confused.png]
فکر کنم ورامین بماند ...
برای اتکاست و آن هم هست اتحادیه تعاونی کارکنان ارتش ... در کل برای تعاونی نیروهای مسلح است
یه آزمایش ساده انجام بدین.
یا تیکه دنبه رو بندازین توی آب و یه چند ساعتی بجوشونین.
روغن دنبه به دست میاد.
بریزین توی یه ظرف و بعد بخواین که اون ظرف رو بشورین.
فقط کافیه آب داغ روی ظرف بریزین تا تمام چربی ها از بین بره.
اما روغن های غیر حیوانی، مثل چسب به ظرف میچسبه.
با مایع ظرفشویی هم تمیز نمیشه...
توی معده هم همینه.
روغن دنبه با یکم تحرک آب میشه و جذب بدن نمیشه. اما روغن های صنعتی از دیواره معده و روده جدا نمیشن و این میشه که همه چاق میشن و همه هم رژیم میگیرن و برنج و سسیب زمینی نمیخورن.
در حالی که فقط کافیه روغن ناسالم نخورن.
من هم میدونم که همبرگر با سیب زمینی با روغن سرخ کردنی خیلی خوشمزه است...
اما سالم نیست.
بلاخره نمیشه که هم خدا رو بخوایم و هم خرما رو.
یکم ذائقه رو عوض میکنیم و در عوض سلامتیمون بیشتره.
حالا نمیگم عمرمون...
ولی روغن توی سلامتی خیلی خیلی خیلی موثره.
نقل قول:
غیر از اینها دیگه چه مارک هایی باقی می مونه ؟
فامیلا، اویلا، روغن قو.
بازم بگم؟
(۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۱۲)moze84 نوشته است: [ -> ]دوستان!
حالا من کاری به این شرکت ها ندارم...
اما کلاً انواع روغن های کارخونه ای بسیار مضره.
روغن سرخ کردنی و کانولا و ذرت و ...
به خاطر سبک زندگی امروزی و خوردن همین مواد غذایی همسر من الآن کبدش به شدت چرب شده و دکتر بهش گفته فقط روغن زیتون و روغن کنجد استفاده کنین.
الآن مدت هاست که ما دیگه از این روغن های صنعتی نمی گیریم.
روغن کنجد یزد و روغن زیتون رودبار.
لازم به ذکره که تمام پزشکانی که من باهاشون در ارتباط بودم، گفتن روغن زیتون های خارجی یک دهم کیفیت روغن زیتون های رودبار خودمون رو نداره.
تازه اونم فقط بکر...
تصفیه شده اش به درد نمی خوره...
دقیقاً!Smile
ما هم خیلی وقته که دیگه روغن صنعتی نمی‌گیریم.
البته خیلی گرونتره!Confused
ولی همون کمش هم خیلی بیشتر می‌ارزه.
بعضی مواقع که روغن تموم میشه و به ناچار روغن صنعتی استفاده می‌کنیم، متوجه میشیم که طعمش چه فرقی داره و غذاها چقدر برای آدم سنگین میشن.
البته در مورد روغن کنجد بعدها اکتشاف به عمل آوردیم که در طب سنتی(بخصوص احادیث) علاوه بر تأکید بر خوبی‌هاش، برای سنین بالا(طبق تجربه‌ی ما از حدود 50) باید با احتیاط مصرف بشه(مقدار معتدل‌تر).

(۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۱۲)moze84 نوشته است: [ -> ]کلاً اگه شیوه تغذیه مون رو عوض کنیم، اینا و امثال اینا دمشون رو میذارن رو کولشون و میرن قاطی باقالی ها...
دقیقاً!
چیزی که میتونه زورمداران رو به زانو دربیاره، گرایش مردم به نعمات خداوندی است.

(۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۳)ELENOR نوشته است: [ -> ]این که خیلی بو داردConfusedConfused من یک بار با روغن کنجد یک چلو مرغ خوردم از زندگی سیر شدن Smile باز روغن حیوانی بهنر بود Smile
یه بار برای ما هم روغن زیتون بیش از حد قابل تحمل بو می‌داد.
طبق چیزی که من از مشاهدات اطرافیان فهمیده‌ام، ممکنه روغنش مونده بوده باشه.
نقل قول:
مثلاً مرغ با روغن زیتون
کدبانو نکن این کار رو داغ کردن روغن زیتون زیان آور هستش

نقل قول:
فامیلا، اویلا، روغن قو.

بازم بگم؟
باز خوبه به روش مادربزرگتون با روغن کنجد آشپزی میکردید و این همه مارک روغن بلد هستید اگر نبود این ارثیه مادر بزرگ 20تا اسم دیگه هم ردیف میکردیدBig Grin

الان با این تاپیک روغن کرمونشاهی فقط قیمتش میره بالا
سلام
ابتدا خدا لعنت کنه این وهابی های ددمنش رو
در ثانی تشکر و سپاس از همه عزیزانی که اطلاع رسانی می نمایند و تجربیات مفید شان را در اختیار دیگر دوستان قرار می دهند
ان شاءالله این تایپک قدمی باشه برای ورشکستگی این شرکت های وهابی و در عوض گامی برای سلامتی بیشتر و طول عمر شیعیان و محبان مولای غریب حضرت مهدی علیه السلام
خیر و سعادت و سلامت دنیا و آخرت نصیب همه دوستان و خانواده های محترمشان باد ان شاءالله
موفق و سلامت باشید و برای سلامتی دیگران هم دعا بفرمایید
یا علی علیه السلام
به نام الله

با سلام

شخص موثقی رو میشناسم که از حدود ده سال پیش , خبر میداد که سهام برخی از کارخانجات روغن ایرانی به اعراب فروخته شده .

با توجه به این مسئله باید صحبتهای پست اول رو کاملا تایید کنم . اگه ما تازه متوجه شدیم اما از سالها پیش خیلی چیزا کاملا داره وهابی میشه !

خدا به هممون رحم کنه .

در عوض بارها و بارها به زوار خانه خدا در مکه و ... بخاطر شیعه بودن اهانت میشه ! بارها از حاجیان , چنین مطالبی شنیدیم .

خدا لعنتشون کنه .
سلام
خب حالا ما چیکار میتونیم بکنیمHuh
مسئولین باید یه فکری کنن
دولت کنونی هم که بعیده کاری بکنه
بیاید حساب کنیم که درآمدشون از فروش روغن چقدر میتونه باشه :

اگر هرخانوار ایرانی هر 2 هفته 1 عدد روغن مایع 1 لیتری استفاده کنه

و اگر جمعیت ایران رو 75 میلیون نفر و هر خانواده رو 4 نفره درنظر بگیریم :

تعداد کل خانوار --- > 4 / 75000000 = 18750000

یک سال 52 هفته میباشد !

پس در یک سال , میزان مصرف روغن ---> 18750000 * 26 = 487500000

قیمت هر عدد روغن مایع : حدودا 5000 تومن ( قیمت دقیق ندارم, عجله دارم نمیتونم خیلی برم دنبالش! هرکی داشت بهم بده قیمتو عوض کنم )

پس درآمد فروش یک سال روغن مایع : 487500000 * 5000 = 2,437,500,000,000 تومان

حالا درآمد فروش نفت عربستان رو حساب میکنیم

اگر نفت بشکه ای 100 دلار باشه

و استخراج روزانه نفت در عربستان رو حدودا 5000000 بشکه درنظر بگیریم ( که فکر میکنم خیلی بیشتر از ایناست )

پس درآمد روزانه نفت عربستان : 5000000 * 100 = 500,000,000

اگر هر دلار 3000 تومن درنظر بگیریم :

پس درآمد روزانه عربستان از فروش نفت : 500000000 * 3000 = 1,500,000,000,000 تومان

پس فروش 2 روز نفت عربستان برابری میکنه با 1 سال فقط درآمد فروش روغن ( بدون درنظر گرفتن حقوق کارگران و خرید لوازم اولیه و .... )
(۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۳)آلاله نوشته است: [ -> ]بیاید حساب کنیم که درآمدشون از فروش روغن چقدر میتونه باشه :
...
قیمت هر عدد روغن مایع ...

پس درآمد فروش یک سال روغن مایع ...
قیمت > درآمد

بزرگترین پتانسیل عربستان هم نفتش نیست، مکه و مدینه هستن که از نظر توریسم مذهبی این کشور رو بی‌نظیر میکنه.
یکی دیگر از منابع عربستان معادن سنگ اون هست.
البته در مورد اینکه فروش نفتشون خیلی بیشتره مسلماً حق دارین، اما همین خرده‌فعالیت‌های اقتصادی روی هم جمع میشه، و هرچند نسبت به درآمد توریسم مذهبی و فروش نفت هیچ هست، ولی باز هم مبلغ بسیار هنگفتی میشه.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ماروغن زیتون بهمون میدن...پدرم ارتشیه....اتکابهش میده
منتهی بوداره....چطوری میشه خوردش آخه!Confused
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع