تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عکس العمل دختران اروپا به حجاب خود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
عکس العمل دختران اروپا به حجاب خود!؛ فیلم و تصاویر
شماری از جوانان مسلمان انگلیسی، به تازگی ویدیو کلیپ جالبی تهیه و منتشر کرده‌اند که در آن، واکنش دختران غیرمسلمان که خود را با حجاب در آینه می بینند، به تصویر کشیده شده است.

به گزارش سرویس دینی جام نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، هدف این جوانان مسلمان، بررسی واکنش زنان و دختران غربی به "درخواست پوشیدن حجاب برای نخستین بار" بوده است؛ و این که آنها با دیدن چهره محجبه خود چه احساسی پیدا می کنند. این دختران از آسیا و کشورهای غربی و از ادیان مختلف هستند.

جالب آنکه اغلب این دختران نه تنها از مشاهده چهره خود با حجاب آزرده نشدند، بلکه واکنش آنها حاکی از رضایت بود و برخی هم احساس می کردند که با حجاب، احترام بیشتری در جامعه خواهند داشت.
[تصویر: 01%2822%29.jpg]
[تصویر: 02%2819%29.jpg]
[تصویر: 04%2811%29.jpg]
[تصویر: 06%283%29.jpg]
[تصویر: 07%282%29.jpg]
[تصویر: 08%282%29.jpg]
[تصویر: 09%281%29.jpg]
[تصویر: 010%283%29.jpg]
[تصویر: 011%285%29.jpg]
[تصویر: 012%283%29.jpg]
[تصویر: 013%284%29.jpg]
بیشتر این دختران وقتی خود را با حجاب در آینه دیدند، گفتند: "این نوع پوشش را دوست دارم!"

فیلم مربوط به خبر
لینک دانلود - حجم 15 مگابایت

نه اجباری ، نه اسلام هراسی ، نه گشت ارشادی ، نه هیچی ! فقط دارن کار های فرهنگی خیلی زیبا میکنن برای شناختن اسلام و حجاب به غیر مسلمون ها . دمشون گرم
بله وقتی اجبار نباشه همه چی طعم واقعیش رو داره . دوستان من بالاخره دارن میان ایران . و دائم دارن از من از نحوه ی روسری بستن میپرسن . من هم دائم انواع مختلف بستن واسشون میفرستم . اون ها هم دائم اجرا میکنن و عکساشونو می فرستن .کلی ذوق می کنن.

کلا ماجرا دارم باهاشون . فقط امیدوارم حجاب ها رو تو ایران ببینن دچار سوالات زیاد نشن که جوابشونو نمیتونم بدم .به دلایل ................
نقل قول:
نه اجباری ، نه اسلام هراسی ، نه گشت ارشادی ، نه هیچی ! فقط دارن کار های فرهنگی خیلی زیبا میکنن برای شناختن اسلام و حجاب به غیر مسلمون ها . دمشون گرم

باز گفتید تا بگم!!!

ایران فرق داره برادر من

ایران اکثریتش باحجابن و به حجاب اعتقاد دارن و وقتی یه بی حجاب با وضع فجیع بیاد تو خیابون باید باهاش برخورد بشه

ولی اونجا چنین حرکتی نمیشه زد

در ضمن امیدوارم این افراد وهابی نباشن چون نتیجه عکس میده!!!

و در ضمن میتونه برای شروع حرکت خوبی باشه
توی چند چت روم که میم ، بعضی لبنانی ها هم به ما میگن تروریست

ولی اسمم رو مینویسم Mohammad

اینا از اسلام ترسیدن ! ما باید زیبا جلوه بدیمش. اگه وهابی هم هستن ، دمشون گرم ، از ما بیشتر و بهتر فکر میکنن و عمل میکنن.

اینجا ایرانه و طبق قانون حجاب اسلامی باید رعایت بشه ولی ما چیکار کردیم که نمیشه ؟ من نمیگم ازاد بشه ولی میگم حداقل این مدلی فرهنگ سازی بشه.

نه ما خانم های با حجاب رو با کشت ارشاد معرفی کنیم تا بعضی از زنان و دختر های جامعه ما از چادری ها فراری بشن ! چادر زیبا ترین و برترین حجابه ولی ما خرابش کردیم. من با این حجاب توی فیلم هم مشکلی ندارم و بسیار زیباست
(۱۲/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]بله وقتی اجبار نباشه همه چی طعم واقعیش رو داره . دوستان من بالاخره دارن میان ایران . و دائم دارن از من از نحوه ی روسری بستن میپرسن . من هم دائم انواع مختلف بستن واسشون میفرستم . اون ها هم دائم اجرا میکنن و عکساشونو می فرستن .کلی ذوق می کنن.

کلا ماجرا دارم باهاشون . فقط امیدوارم حجاب ها رو تو ایران ببینن دچار سوالات زیاد نشن که جوابشونو نمیتونم بدم .به دلایل ................

خب این اجبار نباشه دقیقا قراره چطور پیش بره؟

یا خوششون میاد و با حجاب میشن

یا نه

اصلا قرار نیست همه با میل باطنی با حجاب بشن چون این ذات انسانه

البته دوست داریم همه با میل باحجاب بشن

ولی اگر هم نشدن باید برای حفظ سلامت روانی جامعه رعایت کنند

مثل قضیه روزه خوری

خیلی منطقیه

(۱۲/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]توی چند چت روم که میم ، بعضی لبنانی ها هم به ما میگن تروریست

ولی اسمم رو مینویسم Mohammad

اینا از اسلام ترسیدن ! ما باید زیبا جلوه بدیمش. اگه وهابی هم هستن ، دمشون گرم ، از ما بیشتر و بهتر فکر میکنن و عمل میکنن.

اینجا ایرانه و طبق قانون حجاب اسلامی باید رعایت بشه ولی ما چیکار کردیم که نمیشه ؟ من نمیگم ازاد بشه ولی میگم حداقل این مدلی فرهنگ سازی بشه.

نه ما خانم های با حجاب رو با کشت ارشاد معرفی کنیم تا بعضی از زنان و دختر های جامعه ما از چادری ها فراری بشن ! چادر زیبا ترین و برترین حجابه ولی ما خرابش کردیم. من با این حجاب توی فیلم هم مشکلی ندارم و بسیار زیباست

نه دیگه

طبق اون اصلی که از چشمه آب زلال با سرچشمه ناپاک آب ناپاک بیرون میاد

یهو میبینی این آبجی میره سوریه خودشو منفجر میکنه!!!

=======

در ضمن

کار فرهنگی واجب و لازمه

ولی در مواقع اورژانسی باید چکار کرد؟

مثلا یه نفر بیاد وسط خیابون با اسلحه همه رو به رگبار ببنده

بعد بجای اینکه دستگیرش کنیم بگیم آقای محترم میخوایم باهات کار فرهنگی کنیم تا خودت اسلحه رو بزاری زمین!!!!

بی حجاب ها هم همین کار رو با چشم و روح و قلب شما انجام میدن
منم یه زمانی یه جاهایی حجابایی میدیدم ، میدیدم چقدر راحتن مردم ! با اینکه آزادیه ولی اکثرا راحت لباس می پوشن .
اومدم پیش رفقا یه بحث مطرح کردم . جدی میگم . رفتم پیش رفیقم اسمش امیر بود نشستیم بحث کردیم . گفتم آقا امیر چه خوبه ما هم راحت باشیم همه هر جور راحتن لباس بپوشن که دیگه اینهمه بحث و جدل در رابطه با لباس پوشیدن پیش نیاد . اون روز امیر گفت شاید یه نفر یه لباس زننده پوشید ! اونقت چی ؟ دیدم درست میگه . . .
دیدم اگه امروز یه نفر لباس زننده پوشید و توی خیابونای شهر راه افتاد و جولان داد دیگه نمیشه جولوشو گرفت .

نقل قول: بله وقتی اجبار نباشه همه چی طعم واقعیش رو داره . دوستان من بالاخره دارن میان ایران . و دائم دارن از من از نحوه ی روسری بستن میپرسن . من هم دائم انواع مختلف بستن واسشون میفرستم . اون ها هم دائم اجرا میکنن و عکساشونو می فرستن .کلی ذوق می کنن.

منم بلد نیستم کروات ببندم . البته ما بهش میگیم افسار تمدن غرب !
صحبت کروات و روسری نیست ! بحث روی اصل مطلبه !

نقل قول: اینا از اسلام ترسیدن ! ما باید زیبا جلوه بدیمش. اگه وهابی هم هستن ، دمشون گرم ، از ما بیشتر و بهتر فکر میکنن و عمل میکنن.

توی این بحث های حساس نباید از خودمون حرف بزنیم . چون مشکل بزرگ هست باید از انسان های بزرگ کمک گرفت .
ببین دوست عزیز بحث حجاب ریشه ای باید حل بشه
مثه قضیه مواد مخدر فرضش کن که نباید دنبال خورده فروش بود باید عمده قاچاقچی هارو گرفت . یادته که استاد عباسی در یکی از سخنرانی هاش میگفت که کشوری که چادر را حجاب برتر میدونه به خاطر وجود چند وارد کننده !!! نمی تونه کارخونه تولید چادر باشه !!
راجع به نظر دوستان باید بگم که ...
بعضی نظرشون بر این هست که اجبار . بعضی هم بر اختیار .
نه کاملا میشه اجبار کرد و نه به اختیار گذاشت .
باید یک روش بین این دو رو اختیار کرد .. حالا بحثش مفصله .در موقعیت مناسب ان شاء الله .
کلا پست اول هم جالب بود .
نقل قول:منم بلد نیستم کروات ببندم . البته ما بهش میگیم افسار تمدن غرب !
صحبت کروات و روسری نیست ! بحث روی اصل مطلبه !

شما خوب چیزی میگی . واقعا یه تیکه پارچه شد افسار تمدن غرب .
اصل مطلب منو هم شما نگرفتی . خوش باشی با افسار تمدن غرب .
فرق حجاب بعضی !! مسلمونای ما با مسلمون ها اونا

[تصویر: 8f36d2dffddf.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم
باز هم آقای ایکس با خانم وای افتادن به جون هم و این تاپیک هم به سرنوشت دیگران دچار شد!

طبق آیات وارده در مورد حجاب، 2 معیار اصلی باید در کنار هم تحقق پیدا کنند:
1 - محدوده حجاب
2 - عدم تبرج بودن حجاب

شاید همچین حجابی که در پست اول اومده شاید تبرج محسوب بشه.
تبرج هم نسبی هست با توجه به وضعیت موجود جامعه سنجیده میشه.
یعنی ممکنه روزی فرا برسه که همین حجاب کامله اسلامی (چادر مشکی ) تبرج محصوب بشه؟؟
این امر برام وحشتناکه!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع