تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
خواهش میکنم عنوان تاپیک رو جنسیتی نکنین .Smile

کاهش معاونت فنی تالار زودتر این تاپیک رو میزد . عنوان تاپیک ایشون خیلی منطقی تر بود .DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

*****************************************************************************************
10 دقیقه پس از انتقاد

تغییر عنوان اعمال شد. ممنون .SmileSmile
اگه دقت كرده باشين بيشتر جوون ها معتاد اين جور بازي ها ميشن.بعلللللله ديگه وقتي سن ازدواج بالا رفته و جوون ها تن به ازدواج نميدن همين ميشه چون در هر سني يه جور نياز آدم داره بخاطر همين اگه محقق نشه به سمت غير حقيقي ميره و هجانشم بيشتره چون نه مسئوليتي هست نه خيلي چيزهاي ديگه.فقط يه مدت محدود خلأ هارو پر ميكنه....Undecided
حالا اینکه چیزی نیست، عمق فاجعه اینجاست!
یه بازی نسبتا جدیدی دست مردم افتاده به اسم Flappy Bird که از نظر گرافیکی خیلی ضعیفه ولی انقدر سخت و معتاد کنندست که الان کل دنیا گیر این بازی افتادن. میگن بازیش شده مثل انگری بردز از نظر محبوبیت!

شاید باور نکنید ولی تا حالا این بازی یک قتل رو به دنبال داشته!!!

[تصویر: 84955905089564650760.png]

این آقا پسر 16 ساله زده برادر بزرگتر خودشو که 17 سالش بوده کشته! چرا؟ چون تو این بازی امتیاز بیشتر اورده!
من موندم واقعا یه بازی مگه چی داره که آدم قتل انجام بده براش! برادرش رو اونم.

خبر باورنکردنی تر اینه که تا حالا 7 مورد خودکشی سر امتیاز نگرفتن از این بازی صورت گرفته.
یک موردش پسری بوده که داشته رکورد بازی رو میزده بعد دوست دخترش بهش زنگ میزنه همون موقع، بعد چون بازی قطع میشه خودکشی میکنه!

یادش بخیر قبلنا قتل و خودکشی یه ابهتی داشتن!
حکایت ما با تالار هم شده مثل این بازی ...

Smile
همینجا یه اعترافی میکنم.
من پو دارم و واقعا هم دوستش دارم !
نمیدونم چرا! ولی خیلی گیرایی داره . مخصوصا وقتی گرسنه ش میشه اونقدر مظلوم میشه قیافش که جیگر آدم کباب میشه !
نقل قول:من بار اول که این برنامه رو دیدم یاد یک فیلم سینمایی افتادم که زمان بچگیمون میذاشت؛ یک بازی کامپیوتری بود که شبیه ساعت بود ، یک آدمی که نیازهاش رو مدام مطرح میکرد و همه بچه های اون شهر رو به خودش مشغول کرده بود.
و وقتی هم که به مرحله آخر میرسیدی میگفت بیا جایزه ات رو بگیر. پسری که شخصیت اصلی بود وقتی به اون کارخانه میره میبینه که دوستهاش تسخیر ذهن شدند.
دوست داشتم اسم فیلم رو یادم میومد تا بتونم دانلودش کنم ...
من هم دنبال اون فیلم می گردم.
باید بگم که خوب یادمه فیلم سینمایی نبود. یه مجموعه کودک و نوجوان بود که از شبکه دو پخش می شد.
کسی اسم اون مجموعه رو نمی دونه.
تک تک قسمت هاش یادمه و الآن حقیقتاً دارن اتفاق می افتن.
مخصوصاً اون قسمت که با یه پسر کچل برخورد می کنن.
[تصویر: Moy-Virtual-Pet-Game-Icon.png]

این پو و موی و بازی های مشابه مقدمه ایست برای اُخت شدن افراد با همنشین غیر انسان (تاپیک اجنه)

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid247485
داشتم توی مسجد چایی میدادم و روحانی مسجدمو داشت مداحی میکرد دیدم یکی سرش به گوشیه و به پو اش با یه کلاه و یه سیبیل بزرگ و یه کت شلوار داره بهش غذا میده اونوقت بود که فهمیدم چیداره سرمون میاد خودمون خبر نداریم
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع