تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا اختیار از شیطان سلب شده است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام دوستان!Smile
یه پرسشی ذهن من رو به خودش درگیر کرده...همونطوری که میدونید شیطان از جن جماعته و اجنه دارای اختیار هستند.خب،حالا به نظرتون اختیار از شیطان سلب شده و دیگه قادر به انتخاب نیست؟اگه هست پس آیا ممکنه که روزی شیطان توبه کنه؟؟Huh

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
Rose
بله شیطان مختاره و میتونه توبه کنه . من شنیدم یادم نیست کجا که شیطون برای توبه میرسه خدمت رسول خدا میگه میخوام توبه کنم .
میفرماید برو به قبر ادم (علیه السلام) سجده کن تا پدیرفته بشه و نمیره!!
این یکی از مفاهیمیه که شدیدا در رسانه هاشون مخصوصا هالیوود به خورد مخاطب میدن که شیطان مجبوره

اینی که آقا وحید گفتن رو هم شنیدم

یکی دیگش هم هست ولی یطور دیگه

زمان حضرت مسیح علیه السلام شیطان میاد و حضرت میگن میتونی توبه کنی و ...

اون میگه خدا باید عذر خواهی کنه

یعنی کلا این غرورش بدبختش کرده

عالم فاسد مغرور
(۲۰/بهمن/۹۲ ۱:۳۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یعنی کلا این غرورش بدبختش کرده

عالم فاسد مغرور
بله غرور آدم روهم بدبخت میکنه وای وای وایBlush

ولی تا اونجایی که ما قرآن خوندیم آیه داریم که شرک گناهی هست که اگر توبه هم بکنی بخشیده نمیشه.
پس ابلیس اگر توبه هم کنه بخشیده نمیشه.
(۲۰/بهمن/۹۲ ۱:۵۶)neyestan23 نوشته است: [ -> ]بله غرور آدم روهم بدبخت میکنه وای وای وایBlush

ولی تا اونجایی که ما قرآن خوندیم آیه داریم که شرک گناهی هست که اگر توبه هم بکنی بخشیده نمیشه.
پس ابلیس اگر توبه هم کنه بخشیده نمیشه.

البته با وجود اینکه خدا وعده جهنم رو بهش داده ولی با این وجود اگر توبه کنه بخشیده میشه

مفهوم توبه همینه دیگه

اگر برگرده طرف خدا
(۲۰/بهمن/۹۲ ۲:۰۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]البته با وجود اینکه خدا وعده جهنم رو بهش داده ولی با این وجود اگر توبه کنه بخشیده میشه

میشه این جمله رو تشریح کنیدConfused

وقتی خدا میفرماید شرک بورزی نمیبخشم حتی اگر توبه کنید بعد شما میگی میبخشه؟HuhAngel
(۲۰/بهمن/۹۲ ۰:۰۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]سلام دوستان!Smile
یه پرسشی ذهن من رو به خودش درگیر کرده...همونطوری که میدونید شیطان از جن جماعته و اجنه دارای اختیار هستند.خب،حالا به نظرتون اختیار از شیطان سلب شده و دیگه قادر به انتخاب نیست؟اگه هست پس آیا ممکنه که روزی شیطان توبه کنه؟؟Huh

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
Rose

شیطان عذرخواهی نمی کنه ، چون می تونست همون زمان بجای اینکه از خدا فرصت برای انتقام بخواد درخواست بخشش کنه ، اون هم از همون اول رویای خودش رو ساخت و برای تحققش تا به الان بدون خستگی از کار داره تلاش می کنه.

ازین موجود چه انتظاری میشه داشت با این خصوصیات؟

اگر فکر می کنید ممکنه شیطان برگرده و خوب بشه و نباید اینقد باهاش بد بود اشتباهه ، این امر خداست که دشمن خدا رو دشمن بگیریم.

برگشتن هم ساده نیست ، اون بخوبی میدونه که توبه زبونی نیست و باید بهش عمل کنه ، برای همین دنبالش نمیره.

سوالتون هم نشون میده که میخواید به قضیه رحمت خدا و آزادی های که به بندگانش میده رو بررسی کنید. درسته که تنها پرچم هدایت دست خداست اما اگه کسی طلب کنه آیا واقعا میشه که خدا اجابتش نکنه !!!
ببینید

تو قرآن بارها گفته که این طرف رو میندازه تو جهنم

اما به معنی این نیست که دیگه طرف ناامید بشه

شنیدم روز قیامت خود ابلیس هم به رحمت خدا امید داره

نمیگم بخشیده میشه ها (مثل آقای صمدی بهم فحش ندید!!)

میگم اگر توبه کنه بخشیده میشه

اگر!!!

یعنی خدا قبل از مرگ هر شخصی حتی یزید و ... این فرصت رو بهشون داده که استفاده کنن

البته خودشون نخواستن !!!

امیدوارم منظورم خوب رسیده باشه

اصلا کاری به شخص نداشتم

گفتم هر مخلوقی اگر توبه کنه (و جبران کنه) بخشیده میشه
(۲۰/بهمن/۹۲ ۲:۲۷)neyestan23 نوشته است: [ -> ]میشه این جمله رو تشریح کنیدConfused

وقتی خدا میفرماید شرک بورزی نمیبخشم حتی اگر توبه کنید بعد شما میگی میبخشه؟HuhAngel

شیطان به خدا مشرک نیست ، سرپیچی کننده از دستوره و یک لجبازی بچه گانه رو داره هی کش میده.

شیطان: اى عيسى ! تو آن كسى هستى كه در آينده نزديك از زمين و آسمانها و آن چه در آنها است بالاتر مى روى و فوق همه آنها قرار مى گيرى و به جايى خواهى رفت كه تدبير امور خلايق و تقسيم ارزاق آنها را مى كنى .
عيسى گفت : حمد و ستايش مى كنم خدا را به وزن سنگينى عرش و به اندازه اى كه آسمان ها و زمين پر شود.
وقتى شيطان چنين شنيد، راه خود را گرفت و رفت تا رسيد به درياى سبز و فكر كرد كه چيزى از خود ندارد و هر چه هست از خدا است . زنى از جن در كنار دريا مى رفت ناگاه نگاهش به ابليس افتاد! ديد روى صخره به سجده افتاده و اشك آن ملعون روان است . از روى تعجب به شيطان نگاه كرد و گفت : واى بر تو اى ملعون ! چه اميدى از اين سجده طولانى دارى ؟ در جواب گفت : اى زن مؤمنه ! و اى دختر مرد مؤمن ! اميدوارم خداوند از آن قسمى كه خورد و گفت : مرا داخل جهنم و آتش كند برگردد و به رحمت خودش مرا به بهشت ببرد.
(۲۰/بهمن/۹۲ ۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ببینید

تو قرآن بارها گفته که این طرف رو میندازه تو جهنم

اما به معنی این نیست که دیگه طرف ناامید بشه

شنیدم روز قیامت خود ابلیس هم به رحمت خدا امید داره

نمیگم بخشیده میشه ها (مثل آقای صمدی بهم فحش ندید!!)

میگم اگر توبه کنه بخشیده میشه

اگر!!!

یعنی خدا قبل از مرگ هر شخصی حتی یزید و ... این فرصت رو بهشون داده که استفاده کنن

البته خودشون نخواستن !!!

امیدوارم منظورم خوب رسیده باشه

اصلا کاری به شخص نداشتم

گفتم هر مخلوقی اگر توبه کنه (و جبران کنه) بخشیده میشه

من نمیفهمم
یعنی چی ؟ مثلا همین یزید چجوری میتونست جبران کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع