۲۷/فروردین/۹۳, ۲۲:۱۳
۲۷/فروردین/۹۳, ۲۲:۴۰
به نام خالق انسان
سلام
نگاه کلی من به جنس زن:
اگر پوشش و رفتار مناسب داشته باشه "آرامش و مهربانی" هست و قدرت بی انتها، خلاصه اینکه کیف میکنم.
اما در غیر این صورت بووووووووووق هست و لذت مقطعی و ضعف.
گفتن دو خط ، ماهم خلاصه کردیم دیگه ببخشید اگه حق مطلب ادا نشد.
سلام
نگاه کلی من به جنس زن:
اگر پوشش و رفتار مناسب داشته باشه "آرامش و مهربانی" هست و قدرت بی انتها، خلاصه اینکه کیف میکنم.
اما در غیر این صورت بووووووووووق هست و لذت مقطعی و ضعف.
گفتن دو خط ، ماهم خلاصه کردیم دیگه ببخشید اگه حق مطلب ادا نشد.
۲۰/مهر/۹۳, ۱۵:۱۷
(۲۱/اسفند/۹۲ ۰:۳۱)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]به عبارت ساده تر:
خانمها!!!
خود ما هستیم که چگونگی نگاه آقایون رو میسازیم
اگر واقعا اینجوریه، پس چرا گاهی بعضی ها ب چادری ها هم متلک (ببخشید
)میندازن ؟۲۰/مهر/۹۳, ۱۶:۴۰
این ها جزء دسته افرادی هستند که به گردوندن چشم تو خیابون و م ت ل ک گفتن به خانم ها عادت کردند و میشه گفت افراد مریضی هستند!
۲۰/مهر/۹۳, ۲۲:۵۸
نقل قول:اولین نگاه شما به جنس زن چه نگاهیست ؟
اگه طرف خوشگل باشه میگم کاشکی زن ما هم این شکلی باشه.

اگه نباشه هم که هیچی.
نقل قول:اگر واقعا اینجوریه، پس چرا گاهی بعضی ها ب چادری ها هم متلک (ببخشیدمثله اینکه فقط شما متلک خوردید.)میندازن ؟
دختر ها هم کم نمیارن البته. متلک ( به قول خودشون ) نصیب پسرا میکنن ( بیشتر پسر های سر به زیر ) . البته پسرهایی که میگین (دارگاشاد) متلک میندازن به هیشکی رحم نمی کنن. به پیر و جوون ، زن و مرد متلک میندازن.
۲۱/مهر/۹۳, ۰:۳۰
متوجه منظور شما نشدم یعنی اولین چیزی که تو ذهنم میاد در برخورد با جنس مخالف(زن) یا توقعم از همسر (زن)
البته با عرض پوزش از بانوان که اینطوری میگم زن جسارت نشه
۲۱/مهر/۹۳, ۱۳:۰۳
(۲۱/مهر/۹۳ ۰:۳۰)hossein.afrad نوشته است: [ -> ]متوجه منظور شما نشدم یعنی اولین چیزی که تو ذهنم میاد در برخورد با جنس مخالف(زن) یا توقعم از همسر (زن)
سلام دوست عزیز .
اولین نگاه به معنی اولین فکری که در برخورد و یا ... راجع به جنس مخالف میکنید .

۲۱/مهر/۹۳, ۱۳:۰۷
بستگی به نوع پوشش داره
وقتی خانمی رو می بینم گه با وقارو حجاب رد میشه ، تیو ذهنم یک نفر آزاده و آدمی با ارده می آد ، اما وقتی ببینم یک خانمی لباس نا مناسبی داره ، مفهومش یک نفر هست که همه چیز رو در لذت جنسی می بینه.
البته و صد البته که نوع برخورد و راه رفتن و قوار در تراز نوع حجاب و حتی بالاتر از اون قرار داره.
البته یک دسته دیگر هم یادم رفت ، خانم هایی که حجاب کامل ندارند ، اما رفتارشون هم جدی هست ، مثل دخترهایی که در دانشگاه و رشته برق می دیدیم (نه رشته های هنر و ...) این ها تصور خرخوانی و نگاه فمنیستی رو در آدم ایجاد می کنند.
وقتی خانمی رو می بینم گه با وقارو حجاب رد میشه ، تیو ذهنم یک نفر آزاده و آدمی با ارده می آد ، اما وقتی ببینم یک خانمی لباس نا مناسبی داره ، مفهومش یک نفر هست که همه چیز رو در لذت جنسی می بینه.
البته و صد البته که نوع برخورد و راه رفتن و قوار در تراز نوع حجاب و حتی بالاتر از اون قرار داره.
البته یک دسته دیگر هم یادم رفت ، خانم هایی که حجاب کامل ندارند ، اما رفتارشون هم جدی هست ، مثل دخترهایی که در دانشگاه و رشته برق می دیدیم (نه رشته های هنر و ...) این ها تصور خرخوانی و نگاه فمنیستی رو در آدم ایجاد می کنند.
۲۱/مهر/۹۳, ۱۴:۰۱
(۲۱/مهر/۹۳ ۱۳:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]بستگی به نوع پوشش داره
جناب دلخسته!
حق باشماست البته تا حدودی

من خودم رشتم برق هست. اون زمانی که تو دانشگاه بودیم من این نکته رو به وضوح میدیدم. که واقعا احدالناسی به خودش جرات نمیداد به دخترهای رشته برق نزدیک بشه مخصوصا آقایونی که از رشته های دیگه بودند

البته استثنا همیشه وجود داره.
اما من به علت این موضوع هم خیلی فک کردم.
چرا دخترهایی ک تو این رشته بودن اصلا به کسی رو نمیدادن؟////!
دلیلی ک من پیدا کردم این بود!
این رشته به عنوان یکی از تاپ ترین رشته ها بین مردم جا افتاده و یا شاید تاپ ترین!
اعتماد به نفس حاصل از تحصیل در این رشته یه ابزاری بود برای اینکه دختر ها خودشون رو ارزشمند بدونن و به هر خس و
خاشاکی !(منظورم آقایونی ک به قصد دوستی نزدیک میشسن به خانم ها) توجه نکنن.
البته تا حدودی این حس باعث میشد که خانم ها حس فمنیستی هم بهشون دست بده من هم یه مدت فمنیست بودم!

اما نکته ی مهمی ک من میخوام نتیجه بگیرم اینه که :
اگر میخوایم دخترانمون باحجاب و البته عفیف و با حیا بشن، بهشون کرامت بدیم و اعتماد به نفس! حالا نمیخواد این کرامت از طریق رشته برق! باشه میتونه راه های مختلفی داشته باشه.
ی چیز دیگه ام ک جالبه و جای گفتن داره اینکه:
دخترهای رشته های دیگه مدام در پی پسرهای همکلاسی ما بودن!!!!
و مدام در دانشکده ی ما میچرخیدن!این در حالی بود ک دخترهای برقی اصلا همکلاسی هاشون رو ب حساب نمیاوردن(البته نه اینکه چیز خوبی باشه کلیت موضوع رو عرض میکنم)
پس نتیجه میگیریم اعتماد به نفس و کرامت میتونه حجاب رو به خانم ها هدیه بده.

حجاب میتونه حاصله:آگاهی ، اجبار ، ترس ، و چیزهای دیگه باشه ،اما هیچ کدوم ازاینها به اندازه ی حجاب حاصل از کرامت زیبا وکامل نیست.
پس اگه خانومی حجابش کامل نیست ، کرامتش ناقصه! البته این نظر منه.
کاش به جای اینکه مدام به خانمهامون تذکر بدیم! بهشون کرامت و اعتماد به نفس بدیم. من که دخترمو
اینجوری بارمیارم.(۲۷/فروردین/۹۳ ۲۲:۱۳)soshiant نوشته است: [ -> ]سلام .
ممنون بابت نظر دوستان .
فکر میکنم بسط دادن این موضوع در نهایت تایپیک رو از موضوع اصلی منحرف کنه .
ممنون میشم اگر رعایت کنید .
جناب سوشیانت!
اگه تاپیکو منحرف کردم عذر میخوام.
حس کردم این توضیحات لازمه.
اگر جاش تو این تاپیک نیست میتونم پاکش کنم.
۲۱/مهر/۹۳, ۱۵:۴۳
خانم مهسا نکته خیلی خیلی خیلی خعععععلی مهمی رو اشاره کرد
دانشجوی رشته برق یه چیزی رو به دست آورده که تصور می کنه با ارزشه. فکر می کنه با داشتن این به اصطلاح «نعمت» یا «رحمت» از دیگران متمایز شده
چرا اونجوری که به رشته دانشگاهی و تعصبات مربوطه نگاه می کنیم، به عفاف خودمون نگاه نمی کنیم؟
چرا «رشته ی دانشگاه» یه گوهر در دست دانشجو دیده می شه
اما «عفاف» یه گوهر در دست انسان دیده نمی شه
منظورم خانم ها نبود. همه رو می گم
دانشجوی رشته برق یه چیزی رو به دست آورده که تصور می کنه با ارزشه. فکر می کنه با داشتن این به اصطلاح «نعمت» یا «رحمت» از دیگران متمایز شده
چرا اونجوری که به رشته دانشگاهی و تعصبات مربوطه نگاه می کنیم، به عفاف خودمون نگاه نمی کنیم؟
چرا «رشته ی دانشگاه» یه گوهر در دست دانشجو دیده می شه
اما «عفاف» یه گوهر در دست انسان دیده نمی شه
منظورم خانم ها نبود. همه رو می گم