تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6

حس خوبی به آدم دست نمیده وقتی میبینه 262 بار پست مشاهده داشته و فقط 5 نفر از آقایون جواب دادن !!!

البته حق میدم سوال سختی پرسیده شده و خیلی ها در توانشون نیست بهش جواب بدن !!!Dodgy

برای اینکه تایپیک بی مضمون نمونه نظر خودم رو هم میگم :

مردان در لحظه با قوه تخیل قوی که دارن برداشت خودشون رو میکنن

اگر خانم چادری باشه : عبودیت و آرامش
اگر خانم چادری نباشه : نگاه جنسی

(۲۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۷)soshiant نوشته است: [ -> ]

بهتر بگم ، با حجاب باشه : عبودیت و آرامش

بد حجاب باشه ( یعنی طرف کرم داشته باشه) : نگاه جنسی

و یه گزینه دیگه که دوستمون نگفت:

بی حجاب باشه : مثل بعضی کشور های اروپایی که طرف مسلمون نیست و حجاب نداره ولی لباس تحریک آمیز نمیپوشه.

متاسفانه بعضی مانتویی های ما از بعضی از بلوز شلواری های خارجی ها تحریک امیز ترن. البته ادم میتونه نگاه نکنه ، کاری نداره
انسانی کهبه دلیل عدم مسئولیت جدی همانند مردها باعث شده که اکثر عمرش رو به کارهای عبث مشغول شود و از مسائل علمی و مذهبی اصلی! و ... غافل شود! Confused
نقل قول:حس خوبی به آدم دست نمیده وقتی میبینه 262 بار پست مشاهده داشته و فقط 5 نفر از آقایون جواب دادن !!!

البته حق میدم سوال سختی پرسیده شده و خیلی ها در توانشون نیست بهش جواب بدن !!![تصویر: dodgy.png]

برای اینکه تایپیک بی مضمون نمونه نظر خودم رو هم میگم :

مردان در لحظه با قوه تخیل قوی که دارن برداشت خودشون رو میکنن

اون تاپیک کافی نبود , یه دونه هم خودمون زدیم واسه سوالات از اقایون ؟
داریم دیو سپید توی شاهنامه رو بررسی میکنیم ؟ الان باید خانم ها یاد بگیرن که با حجاب باشن توی خیابون پسرها یاد عبادت بیفتن ؟
واسه پسری که توی سن من دیگه نمیتونه حتی به جنس دختر نگاه کنه باید چیکار کنن ؟ کمتر توی خیابون حضور داشته باشن ؟
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اون تاپیک کافی نبود , یه دونه هم خودمون زدیم واسه سوالات از اقایون ؟
داریم دیو سپید توی شاهنامه رو بررسی میکنیم ؟ الان باید خانم ها یاد بگیرن که با حجاب باشن توی خیابون پسرها یاد عبادت بیفتن ؟
واسه پسری که توی سن من دیگه نمیتونه حتی به جنس دختر نگاه کنه باید چیکار کنن ؟ کمتر توی خیابون حضور داشته باشن ؟

نه اتفاقا باید حضور داشته باشید توی خیابون. اول بهشون نگاه نمیکنید ، اگه دیدید بهتون نگاه کردن ، یه لبخند بسیار مزحکانه بهشون میزنید. از 100 تا فحش بدتره واسشون
نقل قول:نه اتفاقا باید حضور داشته باشید توی خیابون. اول بهشون نگاه نمیکنید ، اگه دیدید بهتون نگاه کردن ، یه لبخند بسیار مزحکانه بهشون میزنید. از 100 تا فحش بدتره واسشون

مگه سادیسم دارم ؟ Big Grin
من دارم Big GrinBig Grin

نه والا سادیسمنیست. مگه دوست ندارن که نگاهشون کنیم ، ما هم نگاه میکنیم + یه لبخند مزحکانه
نقل قول: من دارم [تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]

نه والا سادیسمنیست. مگه دوست ندارن که نگاهشون کنیم ، ما هم نگاه میکنیم + یه لبخند مزحکانه

اما این ما هستیم که دینمون رو میبازیم ...منم اگه نگاه کنم نمیتونم لبخند مزحکانه یا مضحکانه و مظحکانه بزنم !
سنگ فرش خیابون ارجحیت داره Smile
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اون تاپیک کافی نبود , یه دونه هم خودمون زدیم واسه سوالات از اقایون ؟

سلام .

اگر دقت کنیم تایپیک حقیر با تایپیک قبلی متفاوته ، گرچه هردو از آقایون سوال میکنن .Smile

اصلا قرار نیست چیزی رو یاد بگیریم و یا انجام بدیم ( حداعقل تو این پست منظور حقیر این نبوده ) ، فقط اینکه با طرح این سوال یکم بیشتر به این قضیه دقت کنیم و اگر خدای ناکرده دید مناسبی نداشتیم هر چه زودتر اصلاح کنیم .

و موارد دیگه ...

البته شرط نتیجه گرفتن از این پست مشارکت بالای آقایون هست که فعلا بهش نرسیدیم . در این صورت میشه نتیجه گیری کرد .

چرا فکر میکنید با چند تا استدلال میشه نظر کسی رو عوض کرد ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع