تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ولنتــــــــاین......!!!!!!!!! غرب زدگی یا ... ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم

همیشه میگن امر به معروف و بعد نهی از منکر

یعنی اول یه معروف معرفی کن بعد از اون منکر نهی کن...

جایگزینی کار درستیه...
دنبالش باشید میتونه جوابگو باشه به لطف خدا
اگر این روز در تاریخ ، مورد تأییده و صحت داره، همه بیایم روز29بهمن رو به کسانی که دوستشون داریم،تبریک بگیم.

روز عشق ایرانی...
من فکر میکنم تم مذهبی داشته باشه بهتر از اینه که تم باستانی داشته باشه. مثلا روز ازدواج حضرت زهرا و امیرالمومنین (علیه السلام)
دقیقأ

اتفاقن دیشب چنین فکری به نظرم اومد ولی به این موضوع فکر کردم که بقیه ممکنه بگند که عشق که حتمن مخصوص همسر نیست!!!!

ممکنه عشق به یه دوست یا یه معلم یا خواهر یا برادر یا مادر یا.... باشه.

در ضمن،مگه شما نگفتید که مثل عید نوروز که یه یچیز باستانیه ولی چون خوبه،بین مردم جا افتاده و ازش استقبال میشه.
و هر چیزی که از غربم بیاد ،خوب باشه، اشکال نداره؟؟؟

حالا اینکه مال باستان خودمونه،مثله عید نوروز!!
به نظر من اولین دلیلی که این روز اینقدر مشهور شده رنگ قرمزیه که به عنوان نماد عشق معرفی شده.
همین رنگ قرمزو اگه بذارین روی روز ازدواج حضرت زهرا و امام علی تا حدودی کارسازه...
شاید برای زن و شوهرا...
اما واسه دوست دخترا و دوست پسرا همین کار یه جور بی احترامیه.
به نظر من روز عشق رو باید گذاشت در کوزه آبش رو خورد...
ما که روز زن و روز مرد داریم احتیاج به این قرطی بازیا نداریم...
این روز اصولاً واسه دوست دخترا و دوست پسراست که وزارت فرهنگ کلاً از بیخ عرب تشریف دارن...

پ.ن:
ننه جون قلی، این یه ضرب المثله...
بحث نژادی نشه ها!!!
ما روزهای خوبی داریم :
سالگرد ازدواج
روز مادر
روز دختر
روز زن
روز مرد
روز معلم
و ...
(به این ها اشاره شد چون که برخی از عشق های دیگه می گن).
حالا ما هر کدوم رو دوست داریم بهش هدیه بدیم برای هم روزی در تقویم کشورمون داریم. روز تولد هم هست.

این که بخوایم این روزی که شما براش موضوع ایجاد کردی رو به شکلی برای خودمون موجه کنیم، خوب نیست و کوتاه اومدن از ارزشهامونه. ما برای همه ی معشوقه هامون، روز داریم و همه ی روزها هم متعلق به همه ی آدماست.
اتفاقی که افتاده اینه که مثل باقی موارد، جوانان بیکار موندن و به این کارها دلخوش شدن. سن ازدواج پایین میاد و این روزها و این قرمزی ها را نخواهیم دید. انشاالله.
ممنون بهار خانوم بابت موضوعی که بهش پرداختیSmile
در مورد روز ولنتاین که اصلا قبولش ندارم باید بگم تو جامعه و همسن و سالای خودم فقط دیدم دوست دختر پسر ها به هم کادو میدن نه کسای دیگه و گرنه که ما اینهمه روزای خاص داریم واسه کادو دادن به عزیزامون ، روز مادر دختر همسر پدر واسه دوستامون روز تولدشون و......
پس این روز بهانه س واسه اینجور افراد واسه کادو دادن به همدیگه!!
در مورد این مدل روز که باستانی باشه من از چند نفر شنیدم قبلا تو ایران تو ماه اسفند ماه فکر میکنم باشه که روز عشاق( یا عشق) بوده
و عشاق و کسایی که نامزد بودن بهم دیگه کادو میدادن ولی با ورود این ولنتاین غربی! دیگه ملت با کلاس شدن...
اگه صحبتی یا سوالی دیگه ای بود بگید تا تحقیق کنیم و اینجا قرارش بدیمSmile
مرسی از نظر آقا سهیل گرامی

خب الان باید جایگزینی صورت بگیره تا این عادت غربی از بین بره یا نه؟؟

آخری باید یه راه حل کوتاه مدت داد. ان شاءالله سن ازدواج بیاد پایین که خییلی موارد باید درست بشه که این اتفاق بیوفته.

دوست عزیزم،help me!

پس این موضوع صحت داره؟؟ ولی من خواندم 29بهمن!!
منبع هر فسادی ریشه اش در سودجویی و پوله خواهرم!
من خودم نمیدونم شاید رفتم دنبالش ببینم واقعا روز عشاقی بوده یا نه !!
ولی دوستم که زیاد کتاب از این موارد رو میخوند گفت بهم ......
اون گفت تو اسفند ماه بوده قبلا.....
البته من متوجه نظر شما نشدم نظرتون اینه که روز ولنتاین رو به ملت بگیم بیخیال بشن و روز باستانی خودمون یعنی روز عشاق رو...؟؟
اصلا وجود چنین روزی واسه چی هست به چه درد میخوره؟!! اینهمه روزای خاص دیگه؟!!
فکر نمیکنید کسایی که روز ولنتاین رو جشن میگیرن .......
اگه بخواد این روز از بین بره باید ریشه اش یعنی مسائل دیگه از بین بره......
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع