تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ولنتــــــــاین......!!!!!!!!! غرب زدگی یا ... ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نه من اصله نظرم اینه که روزهایی مثله همین مناسبت هایی که داریم یا اگر زوجهایی اصرار بر روز عشق دارند،سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها،کافی و عالیه ولی همه که پایبند به مذهب و دین که نیستن و هم یسری دین و مذهب دیگری دارند و ایرانی هم هستن و یا حتی یسری مسلمانند و پایبند به مذهب هم هستم ولی دوست دارند روز خاص در سال باشه که به عشقشون تبریک بگند، خب ما برای اینکه این دسته از افراد به سمت آداب و رسوم غرب نرند (در صورتی که خودمون شبیهشو داریم در تاریخمون) روزی از باستان خودمون را رواج بدیم و جای گزینش کنیم.

البته این یه نظره،دوست دارم نظر شماها هم بدونم.

فکر میکنم باید برای ترک عادتی در جامعه،از روش جایگزین استفاده کرد. همان طور که ندا خانم گفتند.
بله موافقم .....
خب نظر شما چیه بهار خانوم ؟؟
فرض کنیم مثلا روز عشاق رو داشتیم حالا چطور باید جایگزین کرد و چطور باید گسترشش داد تا کسی دیگه سمت روز ولنتاین نره؟!!
روز عشاق همون چیزی هست که خانم رضوانه بهش اشاره کردن فکر کنم!!
(۲۵/بهمن/۹۲ ۹:۱۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]من فکر میکنم تم مذهبی داشته باشه بهتر از اینه که تم باستانی داشته باشه. مثلا روز ازدواج حضرت زهرا و امیرالمومنین (علیه السلام)

به همین کار ، بعضیا میگن رفتار خشک مذهبی ! نه اینکه من بگم ولی دیدم که میگن. چرا تم باستانی نداشته باشه ، خیلی از جشن های باستانی اگه بودند ، الان این همه طرفدار جشن های خارجی نمیشدیم.
با تبریک گفتن ها به کسانی که دوستشون داریم در اونروز. اینطور میشه که کم کم باب میشه.
و گاه با کادو دادن ها به مناسبت این روز به کسی که عاشقانه دوستش داریم.
و اینکه وقتی به چنین روزی نزدیک میشیم با دوستان در موردش صحبت کنیم و آشناشون کنیم.
همانطور که ولنتاین باب شد.
و البته باید از فروشگاهها و مغازه ها شروع کرد. همانطور که واس روز ولنتاین به تکاپو میوفتند و کادوهای مخصوص اونروز رو میارند، باید بجاش برای روز عشق خودمان این کارو بکنن.

(البته این نظراتم واس عموم جامعه است که یسری هستن که میپسندندکه خب همانطور که بعضی از دوستان گفتن،شاید چیز بدی نباشه)
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۳:۱۱)Bahar نوشته است: [ -> ]و البته باید از فروشگاهها و مغازه ها شروع کرد. همانطور که واس روز ولنتاین به تکاپو میوفتند و کادوهای مخصوص اونروز رو میارند، باید بجاش برای روز عشق خودمان این کارو بکنن.

مغازه ها در پی تقاضای مردم به تکاپو می افتن...

پ.ن:
به نظر شما اگر جشنهای ایران باستان توی تقویم ها ذکر میشدن، باز هم مردم خود جوش پی ولنتاین رومیگرفتن؟؟
جشنهای ایران باستان فی نفسه که مشکلی با اسلام ندارن،

مثلا اگر روز عشاق نباشه، جریان bf و gf هم منتفی میشه؟؟؟
آخه باید اول تعریف کنیم عشاق یعنی چه !!!!!؟!!!
کدومها عشاق محسوب می شوند که باید به هم کادو بدهند!!
اگر زن و شوهرند که روز سالگرد ازدواجشون هست . عقدشون هست .
اگرهم دوست همجنس ماست که تولد هست .
حدیث هست که هدیه محبت رو زیاد می کند خیلی هم خوب هست ولی نه به این مناسبت :|

آخه عشاق دیگه چی هست !! که بخواهیم براش روز بگذاریم !
مثلا من برم برای خالم کادو بگیرم ،
بگم خاله جون به مناسبت روز عشاق Smile !؟ بعد ایشون چی کار می کنند ؟! Smile
یک کم مضحک نیست به نظر شما ؟!
ایراد از زبون فارسی خودمونه...
عشق توی زبان ما خیلی معنی ها داره.
اما Love توی انگلیسی به عشق دوست دختری و دوست پسری که گاهی منجر به ازدواج میشه گفته میشه...
و این روز، روزیه که اون سنت ولنتاین هم تایید میکنه این مطلبو...
اگه یه خارجی بیاد ببینه شما روز ولنتاین به دوستت کادو دادی 100% میگه شما همجنس گرایی و یارو هم پارتنرته...
یعنی معنی انگلیسیش اگه تو مردم جا بیفته خیلی ها کنار میکشن...
روز ولنتاین که یه مادر به بچه اش کادو نمیده یا یه خواهر به برادر...
فقط و فقط مال دوست دختر و دوست پسرهاست.
شاید توی ایران بشه اسمشو گذاشت روز نامزدا...
این خوبه؟
سلام

چون گفته بودند نظر بدم و با وجود اینکه در این حد نیستم که نظر بدم ولی خب همیشه نظر میدمBig Grin همینی که هست

اینجا گفته بودم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid248946

واقعا عشق یعنی چی؟

من نمیگم میدونم اگر میدونستم که اینجا نبودم!!!

من قبول ندارم این سنت هایی که انسان رو از چیزی که باید باشه دور میکنه

البته این جواب در سطح این تالاره نه جاهای دیگه (یموقع کپی نکنید!)

عشق بین زن و مرد فقط از راه ازدواج جاری میشه و خیلی از این موارد مربوط میشه به همون مباحث BF GF RG U%Big Grin

رواج دادن این سنت ولنتاین کاملا هدفمنده و اون روز عشاق ایرانی هم باز دقیقا همینه

اون روز اول ازدواج هم مهم ترین روزه

و چون سالروز ازدواج ها مختلفند ما مهم ترین ازدواج کل تاریخ رو یعنی ازدواج پدرHeart و مادرمونHeart رو مبنا قرار میدیم

چطوره؟

اما اگر یک روزی قرار شد یک روز مجزا به عنوان عشق باشه من روز عاشورا رو پیشنهاد میدم

و برای جاماندگان روز اربعین.
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۴۰)Bahar نوشته است: [ -> ]خب الان باید جایگزینی صورت بگیره تا این عادت غربی از بین بره یا نه؟؟
خیر
چیز خوبی بوده اما مورد توجه قرار نگرفته، و این به گفته ی شما عادت غربی ست که جایگزین شده. جایگزین چیزی که باید باشه.
اصلا نیازی به روز خاصی برای عشاق خیابونی نیست که بخوایم در این مورد صحبت کنیم. بهتره روابط و ارزش ها و اعتقاداتمونو حفظ کنیم. نباید بذاریم این ها وارد فرهنگ ما بشه.
فرهنگ مقاومتی باید داشته باشیم، اعتقادات مقاومتی. مقاومتی فقط برای اقتصاد نیست.
اینم نظر خانم رضوانه در این رابطه:
البته با اجازشون،چون دیدم مربوطه،قرار دادم:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid248942
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع