تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کارای خوب و آسون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
تا وقتی بهش بگن آب درسته

=========

حدیث داریم گناه نکردن از توبه کردن آسانتر است

یکی از بهترین حالات سکوته

تا میتونیم سکوت کنیم مگر جایی که حقی داره ضایع میشه

امان از زبان

====

و همونطور که گفتن لبخند زدن (به محرم) و خوشرویی (مخصوصا موقعی که خنده زوری* باشه در کنار صبر>>موقعی که....)

محبت** به پدر و مادر مادر مادر و یتیم مخصوصا سید (اینایی که گفتم دوپینگی میکنه فرد رو)

*از خنده افراد بی درد و عار متنفرم البته

** احادیثی درباره ی بوسه
نقل قول:بالاخره خالقی به این خلاقی داریم بد نیست ما هم کارای خوب متنوع انجام بدیم
قربون این خالق برم که خودش می آفرینه خودش تربیت میکنه خودش آموزش میدهHeart
«یَآ أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ إِذَا قِیلَ لَكُمْ تَفَسَّحُواْ فِى الْمَجَالِسِ فَافْسَحُواْ یَفْسَحِ اللَّهُ لَكُمْ وَإِذَا قِیلَ انشُزُواْ فَانشُزُواْ یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُواْ مِنكُمْ وَالَّذِینَ أُوتُواْ الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ»

[/font][font=Tahoma]
اى كسانى كه ایمان آورده‏اید! هرگاه به شما گفته شود در مجالس (براى دیگران) جا باز كنید، پس جا باز كنید تا خدا نیز براى شما گشایش دهد و هرگاه گفته شود برخیزید، برخیزید. (بزرگى، به نشستن در جاى خاص نیست، بلكه) خدا از میان شما كسانى را كه ایمان آورده و كسانى را كه صاحب علم و دانش‏اند، به درجاتى رفعت و بزرگى می‏ دهد و خداوند به آنچه انجام می دهید به خوبى آگاه است.
تو ادب و احترام رعایت کن خدا هم رفعت و بزرگی میبخشه
-----
بعد از هر نماز یه صلوات برای امواتمون بفرستیم
+ بعد از نماز یک سجده با ذکر برای امواتمان - میگن اونورتنها کاری که از مرده برمیاد فقط ذکر هست که گاهی رفتگان در حسرت یک سجده هستند-
کار خوب دانشجویی
اگه خوش خط هستین
اگه ازتون زیاد جزوه میگیرن و کپی میکنن

میتونید بالای هر جلسه یه حدیث زیبا بنویسید که وقتی دوستانتون میخونن هم استفاده کنند
در قنوت نماز بعد از و قنا عذاب النار بگیم و قنا عذاب القبر Blush
سلام
همانطور که دوستان گفتن نیت خیلی مهمه
یعنی میشه کار روزمره مون رو با اصلاح نیت به کار خوب و با هدف تبدیل کنیم

همانطور که زینت کردن برای نامحرم گناه داره،استفاده از زینت برای محارم ثواب داره
پس یادمون باشه اگه از وسائل زینتی مثل گوشواره،.... و عطر استفاده میکنیم برای محارم،نیت قربت الی الله داشته باشیم
اقایون هم میتونن در خانه برای محارمشون عطر استفاده کنند یا اصلاح کنن یا حتی جوراباشونو بشورنSmile)
اینو به مامان هاتون یاد بدید
یا هر کس که در خونه غذا میپزه
چون معمولا ما غذا رو میبینیم ،خدا یادمون میره و فراموش میکنیم بسم الله بگیم
حداقل مامانای خونه موقع غذا پختن بسم الله و ذکر بگن

یکی از دوستام میگفت مامانش هر روز به نیت یه امام غذا میپزه
اینجوری هر روز غذا نذری میخورن
بسم الله الرحمن الرحیم

در طول روز حداقل در یک رکعت از 17 رکعت نمازهامون تمرکز داشته باشیم

حداقل هفته ای یکبار دعای همون روز رو بخونیم
یعنی این هفته دعای روز شنبه
هفته بعد دعای روز یکشنبه
.....

بعد یه مدت ناخود اگاه دوست دارید هر روز بخونید
بسم رب الحیدر

بابت تاپیک ممنون،بسیار کاربردی هستش ...
جالبه ،‌ میگن بعضی چیزها باعث میشه که آدم به خودش بیاد ...
من قبلاٌ این تو ذهنم بود ولی عمل نمی کردم ، حالا نیت کردم از فردا صبح وقتی بیدار شدم :
رو کنم به حرم ارباب و بگم:
السلام علیک یا اباعبدالله
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِكَ ، عَلَيْكُمْ مِنّى جَميعاً سَلاٰمُ اللهِ اَبَداً مٰا بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ
به نظر من بخشش میتونه دل آدمو سبک کنه....
بیاید دیگرانو ببخشیمHeart
این باعث میشه نسبت به دیگران هم مهربون باشیمHeart
(۱۱/اسفند/۹۲ ۲۰:۳۵)bidaram نوشته است: [ -> ]به نظر من بخشش میتونه دل آدمو سبک کنه....
بیاید دیگرانو ببخشیمHeart
این باعث میشه نسبت به دیگران هم مهربون باشیمHeart

مخصوصا بخشش مدیران و ناظران تالار Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بیایید آن ها را ببخشیم
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع