۱۷/اسفند/۹۲, ۱۴:۰۳
سلام
البته دوستان حتما دنبالش بروید که خوندن سوره های قرآن چه ثوابهای خوبی داره .
منتها ما ازشون غافلیم !
مثلا :
از امام باقر علیه السلام روایت شده است: هر كس سوره انا انزلناه... را با صدای بلند بخواند مانند آن است كه شمشیر خود را در راه خداوند عزو جل كشیده است(جنگ می كند). و هر كس این سوره را آهسته قرائت نماید مانند آن است كه در راه خدا در خون خود آغشته شده است. و هر كس این سوره را ده بار بخواند خداوند گناهان او را می زداید و محو می كند.
(1) الکافی، ج2، ص454
...................................................
راستش من قبلها کلا از مستحبات غافل بودم . مادرم هی می گفتن این دعا مستحبه این عمل مستحبه ! من انجام نمی دادم ! می گفتم خوب اگه میریم زیارت خودم می گم السلام علیک یا ... و تموم میشه !
یک دفعه صحبتی شنیدم از آقای دولابی
ایشون فرمودند :
یک مغازه دار و یک مشتری رو در نظر بگیرید ... اینها همسایه هستند . مشتری مدام از این مغازه دار خرید می کنه.
یک بار این مغازه دار بک کیلو سیب خوشرنگ رو بر می داره و میبره در خونه مشتری ...
اون آقا خیلی استقبال می کنه و این باعث محبت بینشون میشه .
اون خرید و بده بستان مثل اعمال واجب هست .
ولی اون سیب عمل مستحب هست باعث محبت میشه .
خلاصه اینکه
شاید یک عمل کوچولو که ما حسابش نکردیم ؛صالح باشه و باعث نجات ما بشه ...
البته دوستان حتما دنبالش بروید که خوندن سوره های قرآن چه ثوابهای خوبی داره .
منتها ما ازشون غافلیم !
مثلا :
از امام باقر علیه السلام روایت شده است: هر كس سوره انا انزلناه... را با صدای بلند بخواند مانند آن است كه شمشیر خود را در راه خداوند عزو جل كشیده است(جنگ می كند). و هر كس این سوره را آهسته قرائت نماید مانند آن است كه در راه خدا در خون خود آغشته شده است. و هر كس این سوره را ده بار بخواند خداوند گناهان او را می زداید و محو می كند.
(1) الکافی، ج2، ص454
...................................................
راستش من قبلها کلا از مستحبات غافل بودم . مادرم هی می گفتن این دعا مستحبه این عمل مستحبه ! من انجام نمی دادم ! می گفتم خوب اگه میریم زیارت خودم می گم السلام علیک یا ... و تموم میشه !
یک دفعه صحبتی شنیدم از آقای دولابی
ایشون فرمودند :
یک مغازه دار و یک مشتری رو در نظر بگیرید ... اینها همسایه هستند . مشتری مدام از این مغازه دار خرید می کنه.
یک بار این مغازه دار بک کیلو سیب خوشرنگ رو بر می داره و میبره در خونه مشتری ...
اون آقا خیلی استقبال می کنه و این باعث محبت بینشون میشه .
اون خرید و بده بستان مثل اعمال واجب هست .
ولی اون سیب عمل مستحب هست باعث محبت میشه .
خلاصه اینکه
در دل دوست به هر حیله رهی باید کرد ...
شاید یک عمل کوچولو که ما حسابش نکردیم ؛صالح باشه و باعث نجات ما بشه ...
وقتی که یه خوراکی میگرفتیم! چون میخواستیم برای هر 6 تا از بچه های اتاق بذاریم آخرشم هیچی واسه خود اون شخصی که خردیه بود نمیموند
:
سلام دوستان خوبم