۲/اسفند/۹۲, ۹:۱۷
بسم ا...
سلام علیکم
من تازگی ها دارم متوجه یک چیز میشم و اون هم این که : اسلام واقعا با این چیزی که ما در جامعه می بینم تفاوت داره.
به هر حال...
برم سر اصل مطلب!
به این احادیث توجه بفرمایید :
پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) هميشه شش چيز در سفر همراه داشت 1ـ شيشه کوچکى از روغن و کِرِم 2ـ سرمه دان 3ـ قيچى 4ـ آينه 5ـ مسواک 6ـ شانه»
امام رضا فرمود : کسى که ايمان به خداوند و روز قيامت دارد (و مبدأ و معاد را پذيرفته) مستحب است که سرمه بکشد».
امام رضا به یکی از اصحابش : سرمه بکش. وى به حضرت عرض کرد: دوست ندارد خويش را در منزل زينت کند. امام فرمود: تقواى الهى را پيشه کن (از سخن امام معصوم سر پيچى نکن) و سرمه بکش و آن را ترک نکن».
امام صادق : سرمه (چهار فايده دارد)
1ـ به رشد موها کمک مى کند.
2ـ از ريزش اشک زياد (از حدّ معمول) جلوگيرى مى نمايد.
3ـ آب دهان را گوارا مى سازد.
4ـ و چشم را جلا مى دهد»
اما پرسش : منظور از این سرمه کشیدن چیه؟
و آیا این موضوع واقعا برای مردان مستحبه؟
و اینکه نظرتون در این مورد چیه... .
سلام علیکم

من تازگی ها دارم متوجه یک چیز میشم و اون هم این که : اسلام واقعا با این چیزی که ما در جامعه می بینم تفاوت داره.
به هر حال...
برم سر اصل مطلب!
به این احادیث توجه بفرمایید :
پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) هميشه شش چيز در سفر همراه داشت 1ـ شيشه کوچکى از روغن و کِرِم 2ـ سرمه دان 3ـ قيچى 4ـ آينه 5ـ مسواک 6ـ شانه»
امام رضا فرمود : کسى که ايمان به خداوند و روز قيامت دارد (و مبدأ و معاد را پذيرفته) مستحب است که سرمه بکشد».
امام رضا به یکی از اصحابش : سرمه بکش. وى به حضرت عرض کرد: دوست ندارد خويش را در منزل زينت کند. امام فرمود: تقواى الهى را پيشه کن (از سخن امام معصوم سر پيچى نکن) و سرمه بکش و آن را ترک نکن».
امام صادق : سرمه (چهار فايده دارد)
1ـ به رشد موها کمک مى کند.
2ـ از ريزش اشک زياد (از حدّ معمول) جلوگيرى مى نمايد.
3ـ آب دهان را گوارا مى سازد.
4ـ و چشم را جلا مى دهد»
اما پرسش : منظور از این سرمه کشیدن چیه؟
و آیا این موضوع واقعا برای مردان مستحبه؟
و اینکه نظرتون در این مورد چیه... .
![[تصویر: d18bb7d0-1a76-47b0-8a8a-4f07cbf333ac.jpg]](http://tebyan-ardebil.ir/images/d18bb7d0-1a76-47b0-8a8a-4f07cbf333ac.jpg)