یک حرف ساده دارم میزنم که گناه چشم انسان رو میبنده و انسان رو از خدا دور میکنه. نمیفهمید و به من میگید دگم!
این حرف خداست در آیات 30 و 31 سوره نور که هم به مردان و هم به زنان امر فرموده
ديدگان خود را فرو بندند.
این حرف خداست که اگر در کار بدی میانجی باشیم، از اون سهمی داریم.
اصلاً متوجهید حرفهای چه کسی رو با این واژه برابر میکنید؟
توی ارسالی که لینکش رو در ارسال 4 داده بودم، اشاره کردم به داستانی از جنگیدن امام علی(علیه السلام) که بخاطر حیاشون حاضر نشدن حتی در حد یک ضربت زدن یک نگاه به عمروعاص بندازن، حتی بخاطر نفع بزرگی که از کشتنش حاصل میشد.
اصلاً متوجهید دیدگاه چه کسی رو با این واژه برابر میکنید؟

وقتی اون ارسال رو میبینید و این داستان رو میخونید، چطور این رو میگید؟
یک اثبات ساده آوردم که این کار شما بیهدف هست.
آیا هدفتون اینه که همینطور بفهمید اینها شیطانی هست و باز بهشون مشغول باشید؟
اگر این «فهمیدن»های شما هدف داره، بگید هدفشون چیه؟
وقتی نمیتونید این اثبات ساده رو رد کنید، آیا این منم که دگم برخورد میکنم یا شما در مورد حرف من دگم برخورد میکنید؟
نمیدونم چرا فکر میکنید قضایای فراماسونری خیلی مطلب خاصیه و همه خبر ندارن. هرکسی که دو تا سخنرانی از رائفیپور دیده باشه از این مسائل کاملاً آگاهه.
کی گفته کسی که نخواد چشمش رو به گناه بدوزه از این مسائل ناآگاهه؟؟!!

همین که فکر میکنید فقط خودتون سردرمیارید نشون میده که کجای کار هستید.
همین که گناه رو جایز میدونید نشون میده که چقدر در مورد موضوعات آخرالزمانی علم دارین.
مطابق
قوانین ارسال مطلب:
نقل قول:9- عکس زنان غیر مسلمان حتما با پوشش حداکثری باشد و در صورت نیاز به قرار دادن تصویر زنانی که پوشش مناسبی ندارند، موظفید آنها را سانسور کنید. این نکته با شدت کمتر در مورد تصاویر مردان هم صادق است.
و ویدیو هم مسلماً هیچ فرقی نداره.
مستندهایی مثل
Arrivals این مسائل رو بطور مفصل بررسی میکنن، ولی
با سانسور:
بیداری اندیشه نوشته است:چند هفته اول مقالات شبهات دینی رو گذاشتیم. بعد یاد گرفتیم سایت آپلود داستانش چطوریه و 5 قسمت اول مستند رو آپلود کردیم اونجا. از اونجاییکه چشمهام عادت کرده بود تصاویر ناجور ببینه (دیدن فیلمهای هالیوودی) و به اصطلاح و خیال خام خودم این تصاویر برام عادی شده بود، بدون سانسور چند قسمت اول همونطوری زیرنویس رو چسبوندم به فیلم و گذاشتم روی سایت. جوینده حق هم رفت توی چند تا فروم و متن تبلیغی مستند رو گذاشت با لینک به وبلاگ.
فرداش بود که جوینده حق بهم زنگ زد که چه نشستی؟ دو تا کاربر اومدن مستند رو دانلود کردن و تو بخش نظرات کلی فحش و بد و بیراه دادن که چرا به اسم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تصاویر مستهجن گذاشتین. کلی هم ناراضی. خیلی ترسیدم. همیشه حتی توی دوران جاهلیتم از این می ترسیدم که نکنه اشاعه فحشاء کنم. خیلی معتقد بودم ممکنه کاری بکنم که تا هزاران سال بعد از مرگم آثار عذابش برام اون دنیا فرستاده بشه. برای همین از کامنت اون کاربر که خدا خیرش بده خیلی ترسیدم و سریع رفتم وبلاگ لینکها رو برداشتم.
مجبور شدم برم کار با ابزار سانسور فیلم رو یاد بگیرم. ابزار edius رو دانلود کردم و باهاش شطرنجی کردم. خیلی وقتگیر بود اما ارزشش رو داشت. لینکها رو مجدد فعال کردم. همون بنده خدا اومد دوباره دانلود کرد و تشکر کرد. این شد که شطرنجی کردن تصاویر نامناسب مستند هم اضافه شد به کارها.
سانسور هم اشکالات فراوانی داره، شامل نقص ذاتیای که در بحث سانسور قسمتی از تصویر وجود داره، و گناه خود سانسورکننده. سانسور هم خطاست، اما حداقل نشون میده که طرف نگران اینه که کارش مترتب مفسده باشه. اما اینکه یک فرد نسبت به اشاعهی گناه کاملاً بیخیال باشه و اسم خودش رو بذاره مسلمون، دیگه واقعاً نوبره.
اگر خوب در خودتون تأمل کنید، درمییابید که علت علاقهتون به بررسی کلیپ چیه. نفس آدم گناه رو در نظر آدم زینت میده.