تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ریـــــز نکته های مربوط به:::>>خانه تکـانی عید!(گفتگو محور!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
ممنون mahpare جان
وبلاگ خوبیه
یه سری مطالب دیگه هم هست وقت شد میذارم...
[align=START]هشدار به عروس ها[/align]
[align=START]این روزها اگر از مادرشوهرتان محبت دیدید[/align]
[align=START]فورأ محل را ترک کنید![/align]
[align=START]خطر خانه تکانی حتمی است . . !

[تصویر: url11.jpg]
[/align]
(۲۰/اسفند/۹۲ ۱۱:۴۷)SAViOR نوشته است: [ -> ]
به نام خدا

در خانه تکانی های دم عید هماهنگی لازم را با اعضای خانواده مبذول بدارید
تا هیچ وسیله ای گم نشود Big Grin

[تصویر: 77987703637481987480.jpg]

مامانم امروز اتاقمو تکونده بود.
عابر بانک روی زمین ، دفترچه بیمه روی میز ، قرآن عثمان طه ( نسخه مخصوص حسن عزتی Big Grin ) ، ریش تراش ، اون جوراب سفیدام و کلی وسیله دیگه رو گم کردم.Big Grin
زیر تخت رو درست کردن واسه چی پس. یکم باهوش باشین خبBig Grin واسه همینه میگن اقایون باهوش ترن
(۶/اسفند/۹۳ ۲:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]مامانم امروز اتاقمو تکونده بود.
عابر بانک روی زمین ، دفترچه بیمه روی میز ، قرآن عثمان طه ( نسخه مخصوص حسن عزتی Big Grin ) ، ریش تراش ، اون جوراب سفیدام و کلی وسیله دیگه رو گم کردم.Big Grin
سلام
راه حلش میدونید چیه برادر؟
اینکه همزمان با مادرتون تو خونه تکونی کمکش کنید!Cool
به همین راحتی به همین خوشمزگی
بنده خدا مادر جان این همه خسته میشه ...بعد هم باید تحمل کنه غر غرهای اعضای خانواده راDodgy
من که جرات نمیکنم به وسایل خواهر برادرام دست بزنم توی خونه تکونی!...یه چیزیش جابه جا بشه یا گم بشه مو به سر آدم نمیذارن که!!!!اگر هم وسایلشونو جابه جا کنم میگم با مامان وسایل رو جابه جا کردم...دیگه جیکشون درنمیاد!WinkBig Grin
(۶/اسفند/۹۳ ۴:۳۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]زیر تخت رو درست کردن واسه چی پس. یکم باهوش باشین خبBig Grin واسه همینه میگن اقایون باهوش ترن

دقیقا
زیرِ تخت
زیر پله
زیرِ میز تحریر
زیر زمین
زیرِ فرش
زیرِ شیشه ی رو میز
(۶/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۶)aaaaa نوشته است: [ -> ]دقیقا
زیرِ تخت
زیر پله
زیرِ میز تحریر
زیر زمین
زیرِ فرش
زیرِ شیشه ی رو میز

همین کارارو میکنید خونه میترکه و به هیچ وجهی تمیز نمیشه دیگهBig Grin

ممنون از خانم آفتاب و بقیه دوستان.

آفتاب جان من همه کارایی که گفتی رو میکنم با جمله آخرش مشکل داشتم که اولا ازکجا مظمین شم که بازیافت میشن دومن بعضیاشون به درد من و کتابخونه نمیخورد ولی ممکن بود به درد کسایی بخوره که من نمیشناسمBlush.

اینقدر این موضوع رو پیگیری کرد اخرش فهمیدم:

مسجد محلمون این برگه ها و کتاب های قدیمی رو جمع میکنه . میفروشه به بازیافت و پولشو هزینه ی مسجد میکنه. ینی کیف کردم اینو شمیدم.

شمام میتونید این طرح و تو حلقه ها بگید که بقیه ام انجام بدن. فکر خوبیهCool

من نتیجه مو گرفتم جناب املشی میتونید ادغام بفرماییدSmile
خودمونیییم خنده حلالو ترکوندن رفته ولی در تمام تاپیک ها تشعشعات خنده حلالی دیده میشه... Big Grin توجه کرده بودین اصلن؟Big Grin

قبول دارید در بی نظمی یک نظمی هست نهفته! و در نظم بی نظمی ای هست نهفته!

مثلا اتاق من قبل خانه تکانی ترکیده بود ولی میدونستم فلان ورق در کشو لباس هست مثلا لای اسباب بازی ها Big Grin

(شوخی کردم اینجوریم نیود)

اما الان بعد از خانه تکانی شارژرمو نمیدونم کجا گذاشتم... فک کنم خیلی مرتب کردم...Big Grin
(۶/اسفند/۹۳ ۱۴:۲۰)رضوانه نوشته است: [ -> ]سلام
راه حلش میدونید چیه برادر؟
اینکه همزمان با مادرتون تو خونه تکونی کمکش کنید!Cool
به همین راحتی به همین خوشمزگی
بنده خدا مادر جان این همه خسته میشه ...بعد هم باید تحمل کنه غر غرهای اعضای خانواده راDodgy
من که جرات نمیکنم به وسایل خواهر برادرام دست بزنم توی خونه تکونی!...یه چیزیش جابه جا بشه یا گم بشه مو به سر آدم نمیذارن که!!!!اگر هم وسایلشونو جابه جا کنم میگم با مامان وسایل رو جابه جا کردم...دیگه جیکشون درنمیاد!WinkBig Grin

من که غر نزدم سرش ، از 6 صبح رفتم سرکار دوازده و نیم شب رسیدم خونه ، نرسیدم کمکش کنمSad
نقل قول:قبول دارید در بی نظمی یک نظمی هست نهفته! و در نظم بی نظمی ای هست نهفته!

واقعا همینطوره.
سلام
خیلی بحث مفیدیه
والا من خودم سعی میکنم برگه هایی که یه رو نوشته دارن و یه طرفش سفیده رو بردارم واسه چک نویس (حالا بماند که چند ساله چک نویسام جمع شدن و استفاده ای ندارنWink)
اما حدود یک ماه پیش کلی جزوه و سوالات آزمون ارشد و... رو رفتم آتیش زدم چون حالم ازشون بهم میخورد.دیگه حتی نمیخواستم بهشون نگاه کنم.البته همشون دوطرفه استفاده شده بودن وگرنه بعنوان چک نویس برمیداشتم.چندتا هم کتاب دارم که میخوام بفروشم اگه مشتری پیدا بشه.چندتا کتاب مخصوص رشته دانشگاهیم و یه سری کتب موسسه بوق Big Grin که واسه آمادگی آزمون ارشد ثبت نام کرده بودم تو اون موسسه.دوستان کسی خواست میتونه پیام خصوصی بده ارزون میفروشم
تبلیغ نبوداBig Grin
البته در مورد فروش این کتب سوال واسم پیش اومده که اینجا مطرحش کردم.خوشحال میشم دوستان نظر بدن
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع