۶/اسفند/۹۳, ۱:۱۲
۶/اسفند/۹۳, ۱:۳۷
[align=START]هشدار به عروس ها[/align]
[align=START]این روزها اگر از مادرشوهرتان محبت دیدید[/align]
[align=START]فورأ محل را ترک کنید![/align]
[align=START]خطر خانه تکانی حتمی است . . !
![[تصویر: url11.jpg]](http://www.ariatalk.com/wp-content/uploads/2015/02/url11.jpg)
[/align]
[align=START]این روزها اگر از مادرشوهرتان محبت دیدید[/align]
[align=START]فورأ محل را ترک کنید![/align]
[align=START]خطر خانه تکانی حتمی است . . !
![[تصویر: url11.jpg]](http://www.ariatalk.com/wp-content/uploads/2015/02/url11.jpg)
[/align]
۶/اسفند/۹۳, ۲:۱۰
(۲۰/اسفند/۹۲ ۱۱:۴۷)SAViOR نوشته است: [ -> ]به نام خدا
در خانه تکانی های دم عید هماهنگی لازم را با اعضای خانواده مبذول بدارید
تا هیچ وسیله ای گم نشود
مامانم امروز اتاقمو تکونده بود.
عابر بانک روی زمین ، دفترچه بیمه روی میز ، قرآن عثمان طه ( نسخه مخصوص حسن عزتی
) ، ریش تراش ، اون جوراب سفیدام و کلی وسیله دیگه رو گم کردم.
۶/اسفند/۹۳, ۴:۳۳
زیر تخت رو درست کردن واسه چی پس. یکم باهوش باشین خب
واسه همینه میگن اقایون باهوش ترن
واسه همینه میگن اقایون باهوش ترن۶/اسفند/۹۳, ۱۴:۲۰
(۶/اسفند/۹۳ ۲:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]مامانم امروز اتاقمو تکونده بود.سلام
عابر بانک روی زمین ، دفترچه بیمه روی میز ، قرآن عثمان طه ( نسخه مخصوص حسن عزتی) ، ریش تراش ، اون جوراب سفیدام و کلی وسیله دیگه رو گم کردم.
راه حلش میدونید چیه برادر؟
اینکه همزمان با مادرتون تو خونه تکونی کمکش کنید!

به همین راحتی به همین خوشمزگی
بنده خدا مادر جان این همه خسته میشه ...بعد هم باید تحمل کنه غر غرهای اعضای خانواده را

من که جرات نمیکنم به وسایل خواهر برادرام دست بزنم توی خونه تکونی!...یه چیزیش جابه جا بشه یا گم بشه مو به سر آدم نمیذارن که!!!!اگر هم وسایلشونو جابه جا کنم میگم با مامان وسایل رو جابه جا کردم...دیگه جیکشون درنمیاد!

۶/اسفند/۹۳, ۲۱:۲۶
(۶/اسفند/۹۳ ۴:۳۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]زیر تخت رو درست کردن واسه چی پس. یکم باهوش باشین خبواسه همینه میگن اقایون باهوش ترن
دقیقا
زیرِ تخت
زیر پله
زیرِ میز تحریر
زیر زمین
زیرِ فرش
زیرِ شیشه ی رو میز
۶/اسفند/۹۳, ۲۱:۳۷
(۶/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۶)aaaaa نوشته است: [ -> ]دقیقا
زیرِ تخت
زیر پله
زیرِ میز تحریر
زیر زمین
زیرِ فرش
زیرِ شیشه ی رو میز
همین کارارو میکنید خونه میترکه و به هیچ وجهی تمیز نمیشه دیگه

ممنون از خانم آفتاب و بقیه دوستان.
آفتاب جان من همه کارایی که گفتی رو میکنم با جمله آخرش مشکل داشتم که اولا ازکجا مظمین شم که بازیافت میشن دومن بعضیاشون به درد من و کتابخونه نمیخورد ولی ممکن بود به درد کسایی بخوره که من نمیشناسم
.اینقدر این موضوع رو پیگیری کرد اخرش فهمیدم:
مسجد محلمون این برگه ها و کتاب های قدیمی رو جمع میکنه . میفروشه به بازیافت و پولشو هزینه ی مسجد میکنه. ینی کیف کردم اینو شمیدم.
شمام میتونید این طرح و تو حلقه ها بگید که بقیه ام انجام بدن. فکر خوبیه

من نتیجه مو گرفتم جناب املشی میتونید ادغام بفرمایید

۶/اسفند/۹۳, ۲۱:۵۳
خودمونیییم خنده حلالو ترکوندن رفته ولی در تمام تاپیک ها تشعشعات خنده حلالی دیده میشه...
توجه کرده بودین اصلن؟
قبول دارید در بی نظمی یک نظمی هست نهفته! و در نظم بی نظمی ای هست نهفته!
مثلا اتاق من قبل خانه تکانی ترکیده بود ولی میدونستم فلان ورق در کشو لباس هست مثلا لای اسباب بازی ها
(شوخی کردم اینجوریم نیود)
اما الان بعد از خانه تکانی شارژرمو نمیدونم کجا گذاشتم... فک کنم خیلی مرتب کردم...
توجه کرده بودین اصلن؟
قبول دارید در بی نظمی یک نظمی هست نهفته! و در نظم بی نظمی ای هست نهفته!
مثلا اتاق من قبل خانه تکانی ترکیده بود ولی میدونستم فلان ورق در کشو لباس هست مثلا لای اسباب بازی ها

(شوخی کردم اینجوریم نیود)
اما الان بعد از خانه تکانی شارژرمو نمیدونم کجا گذاشتم... فک کنم خیلی مرتب کردم...

۷/اسفند/۹۳, ۲:۵۰
(۶/اسفند/۹۳ ۱۴:۲۰)رضوانه نوشته است: [ -> ]سلام
راه حلش میدونید چیه برادر؟
اینکه همزمان با مادرتون تو خونه تکونی کمکش کنید!
به همین راحتی به همین خوشمزگی
بنده خدا مادر جان این همه خسته میشه ...بعد هم باید تحمل کنه غر غرهای اعضای خانواده را
من که جرات نمیکنم به وسایل خواهر برادرام دست بزنم توی خونه تکونی!...یه چیزیش جابه جا بشه یا گم بشه مو به سر آدم نمیذارن که!!!!اگر هم وسایلشونو جابه جا کنم میگم با مامان وسایل رو جابه جا کردم...دیگه جیکشون درنمیاد!
من که غر نزدم سرش ، از 6 صبح رفتم سرکار دوازده و نیم شب رسیدم خونه ، نرسیدم کمکش کنم

نقل قول:قبول دارید در بی نظمی یک نظمی هست نهفته! و در نظم بی نظمی ای هست نهفته!
واقعا همینطوره.
۷/اسفند/۹۳, ۹:۱۹
سلام
خیلی بحث مفیدیه
والا من خودم سعی میکنم برگه هایی که یه رو نوشته دارن و یه طرفش سفیده رو بردارم واسه چک نویس (حالا بماند که چند ساله چک نویسام جمع شدن و استفاده ای ندارن
)
اما حدود یک ماه پیش کلی جزوه و سوالات آزمون ارشد و... رو رفتم آتیش زدم چون حالم ازشون بهم میخورد.دیگه حتی نمیخواستم بهشون نگاه کنم.البته همشون دوطرفه استفاده شده بودن وگرنه بعنوان چک نویس برمیداشتم.چندتا هم کتاب دارم که میخوام بفروشم اگه مشتری پیدا بشه.چندتا کتاب مخصوص رشته دانشگاهیم و یه سری کتب موسسه بوق
که واسه آمادگی آزمون ارشد ثبت نام کرده بودم تو اون موسسه.دوستان کسی خواست میتونه پیام خصوصی بده ارزون میفروشم
تبلیغ نبودا
البته در مورد فروش این کتب سوال واسم پیش اومده که اینجا مطرحش کردم.خوشحال میشم دوستان نظر بدن
خیلی بحث مفیدیه
والا من خودم سعی میکنم برگه هایی که یه رو نوشته دارن و یه طرفش سفیده رو بردارم واسه چک نویس (حالا بماند که چند ساله چک نویسام جمع شدن و استفاده ای ندارن
)اما حدود یک ماه پیش کلی جزوه و سوالات آزمون ارشد و... رو رفتم آتیش زدم چون حالم ازشون بهم میخورد.دیگه حتی نمیخواستم بهشون نگاه کنم.البته همشون دوطرفه استفاده شده بودن وگرنه بعنوان چک نویس برمیداشتم.چندتا هم کتاب دارم که میخوام بفروشم اگه مشتری پیدا بشه.چندتا کتاب مخصوص رشته دانشگاهیم و یه سری کتب موسسه بوق
که واسه آمادگی آزمون ارشد ثبت نام کرده بودم تو اون موسسه.دوستان کسی خواست میتونه پیام خصوصی بده ارزون میفروشمتبلیغ نبودا

البته در مورد فروش این کتب سوال واسم پیش اومده که اینجا مطرحش کردم.خوشحال میشم دوستان نظر بدن
![[تصویر: 77987703637481987480.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/77987703637481987480.jpg)