نقل قول:لان فرهنگ طوریه که نمیشه دخترو زود شوهر بدی و یا بدی به پسر بیکار....!!
پسر شاغل بی پول فرق می کنه با پسربیکار ک پول ته جیبش نیست ... خیلی فرق می کنه!!!
نقل قول:این افکار مال قدیمیا بود.....
2
نقل قول:دختر اگه کم توقع باشه مثل همون مثالهایی که زدن میشه زندگی کرد و اینجور دخترایی که راه میان عاقل ان......چرا به اینجور دخترا ، عاقل میگن؟؟؟؟چرا از دخترا همش انتظار میره که کوتاه بیان؟؟؟؟؟
من نمی گم کسی از حقش کوتاه بیاد، هر دو طرف مرد و مردونه سر
حقشون وایسن ....
نقل قول:شما الان واسه هرچیزی باید پول داشته باشی....
بله.... تو این زندگی مدرنی ک شما تعریف می کنین، بله، حتی احساسات یک آدم رو با پول میشه خرید ....
اگه از همسرت ی ساعت طلا هدیه بگیری، بیشتر خوشحال میشی تا ی شاخه گل! <-- زندگیه مدرنه دیگه!
نقل قول:دلش میخواد اونم بهترین هارو داشته باشه
بر منکرش لعنت ....
نقل قول:وقتی زن های دیگه رو نگاه میکنه خب دلش میخواد
دقیقا مشکل اینجاست دیگه <-- همینه ک می گم شوهر قول چراغ جادو نیست!
آدم باید یکم جلوی دلش رو بگیره، نمیشه ک هر چی رو ک دید، بخواد !!!
این میشه چشم و همچشمی .... میشه چیزی رو ک خودت داری نبینی، مدام چشمت دنبال داشته های دیگران باشه
نقل قول:همسرشه ولی ککش نمیگزه
خب این آدمی ک شما می گید رو نباید باهاش ازدواج کرد، مردی ک ککش نگزه، مردونگی توی وجودش نیست ...
من می کم وقتی اون پسر داره طحمت می کشه، ولی نهایت تلاشش شده این، نباید بهش خورده گرفت ک چرا بیشتر نداری .... بابا! بیچاره نهایت تلاشش رو کرده، رزق و روزی دوتاتون رو هم شده اینی ک هست
نقل قول:پسرا هیچوقت اینو درکش نمیکنن....!!
تاپیک داریم در این باره، آقایون در اون تاپیک پاسخگو باشن
نقل قول:الان اکثر دخترا حاضر نیستن با خانواده شوهر زندگی کنن تعداد کمی هستن که حاضر میشن دست به همچین کاری بزنه....!!
جالب اینجاست که دخترهای تالار هم با این تفکر هیچ مخالفتی ندارن..
نه والا! اونقدرها مخالف هســـــــــــــــت، ب شخصه، مستقیما بخاطر گفتن این حرف ها «رند» خطاب شدم!!!! بگذریم از ی سری حرف های دیگه
هر طرز فکری هم موافق داره و هم مخالف
نقل قول:خب این باعث میشه پسره خیلی سخت نگیره!!
چرا دختر همش بسازه؟؟؟پسرا هم برای اینکه با همسرشون بسازن برن کار کنن
سخت گرفتن فرق می کنه با بی خیالی
مثلا توی همین تالار، نتیجه این شد که دختر نباید بگه من طلا نمی خوام، عروسی نمی خوام، و خیلی چیز های دیگه، چون پسر میگه ک حتما دختر ی مشکلی داره ک اینطوری داره میگه ....
نمی خوایم شعار بدیم، داریم از واقعیت ها حرف می زنیم
اما من می گم، ی سری درخواست ها غیر منطقیه و فقط جنبه های احساسی و پز دادن و چشم جاری رو در آوردن و .... رو داره، این ها
باید حذف بشه
شما ی بار دیگه پست اول رو بخون، ببین پسر ها با چ مشکلات و فکر داغونی(!) دارن برای آینده شون تصمیم می گیرن، اون وقت ماها اصلا فکر می کنیم ب اینکه باید بریم سر کار، خرج خانواده بدیم ... کلاه ت رو قاضی کن دوستم، پسرها مشغله ذهنی و استرسی ک دارن برای تشکیل خانواده با ماها قابل مقایسه نیست ( ای خدا، این شب آخری منو زنده از این تالار خارج کن

)
نقل قول:پسرا هم برای اینکه با همسرشون بسازن برن کار کنن
بله... باید برن کار کنن، کسی نگفت با ی مرد بیکار و بیعار قراره زندگی کنه، می گم آدمی ک شاغله و پول نداره با آدم بیکار بی پول متفاوته و حتی با آدم بیکار و پول دار هم متفاوته <-- مسلمه ک از اون ها بالاتره