تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بر زن واجب است که وسایل کتک زدن را برای همسرش مهیا کند!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
حرفی ندارمUndecided

[تصویر: sisgCjtp_419.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

فتواهای محیر العقول وهابیون
(۹/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۳)sarallah نوشته است: [ -> ]
حرفی ندارمUndecided

[تصویر: sisgCjtp_419.jpg]
خخخ خخ خخخخخخ خخ خخ ژژژژژ ژژ Big GrinBig Grin

ورزش صبحگاهیCool
شتر از این بهتر میفهمه...Dodgy
(۹/اسفند/۹۲ ۱۶:۴۸)Tishtar نوشته است: [ -> ]خخخ خخ خخخخخخ خخ خخ ژژژژژ ژژ Big GrinBig Grin

ورزش صبحگاهیCool
شتر از این بهتر میفهمه...Dodgy

به شتر توهین نکن AngryAngryAngry Big Grin
میگم ساتور و قمه رو هم دم دست بذارن، ی وقت خیلی عصبانی شد خواست بکشه زنش رو .....
دوستان

توجه کنید

یک فرصت

سایتی با انگلیسی زبان رو در نظر بگیرید که ترشحات مغز این ها (البته اگر مغزی داشته باشن) رو قرار بدیم. مثلا همین باد شکمی که این موجود از راه دهانش خارج کرده.
فایده ی این سایت :
اولا همه ی جهان (به دلیل آشنایی بیشتر با زبان انگلیسی)، این هارو می شناسند
دوم این که بچگونگی پیدایش این فرقه هارو شرح می ریم. این جارو بخونید : مسئول فرق و مذاهب اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان علت اصلی پیدایش فرق انحرافی در دین اسلام را برداشت شخصی افراد از آیات قرآن کریم و تفسیر به رأی دانست.
و مهم تر از همه :
این موضوع رو مطرح کنیم که اسلام ناب این نیست و این ها گمراه هستند. مثلا در کنار مطلبی که در نوشته ی اول به اشتراک گذاشته شده، قسمت هایی از کلام الله و سخنان ائمه (علیه السلام) رو مطرح کرد.
این کارِ خوب، اگر به خوبی انجام بشه، حداقل تعدادی افراد غیر مسلمان را به فکر وا می داره که اسلام واقعی چیست و مسلمون واقعی کیست؟

و در ادامه، بگیم که این ها از کجا نون می خورن و مثلا به ناتو رسید و از ناتو به آمریکا رسید.

این کارهارو باید انجام بدیم. تکلیف داریم. امروز این هارو به عنوان مسلمان می شناسن و من و تو باید این کارهارو انحام بدیم.
یک نکته را بگم با ریسک بالا

قبلا فکر میکردم این وهابیون هدفشان صرفا بد نام کردن اسلام است و بس

و فکر میکردم همینطوری یچیزی میگن

ولی جدیدا که دقت کردم دیدم خوب میدونن چی بگن

مثالش همون فتوا در مورد ههه هستش

بیشتر نمیگم خودتون روش فکر کنید که چکار کردند

تو همین سایت هم نمونه خفیفش رو داریم!!
(۹/اسفند/۹۲ ۱۷:۲۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یک نکته را بگم با ریسک بالا

قبلا فکر میکردم این وهابیون هدفشان صرفا بد نام کردن اسلام است و بس

و فکر میکردم همینطوری یچیزی میگن

ولی جدیدا که دقت کردم دیدم خوب میدونن چی بگن

مثالش همون فتوا در مورد ههه هستش

بیشتر نمیگم خودتون روش فکر کنید که چکار کردند

تو همین سایت هم نمونه خفیفش رو داریم!!
معما نگو Big Grin
جواب معما چیه؟
یا اینو تصحیح کنید : "مثالش همون فتوا در مورد ههه هستش"
معما چو حل نگشت (تو خماری گذاشتی!!) آسان نشود Big Grin

مثال میزنم

فردا یه وهابی بیاد بگه هرکسی مشروب خورد گردنشو بزنید

چه پیامی داره براتون؟

در این تاپیک گفتم این پروژه اینها رو

عدالت ، اباحه ، تحجر !!!

اون موقع اگر کسی در دور اینها بیفته نمیتونه بیرون بیاد

اگر به اون بگی متحجر بهت میگن بی دین

به این بگی بی دین میگن متحجر
بچه ها من یه چیز باحالتر و خنده دار تر شنیدم نمی دونم اینجا بگم یا تو خنده حلال!!
تو برنامه شب آسمانی شبکه قرآن می گفتن : از قول یکی از همین آقایون وهابی !! میگن یه آیه تو قرآن بوده که بعدا تحریف شده حالا اون آیه چی بوده !!
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آیه ای مربوط به رضاع(شیر دادن ) مبنی بر اینکه اگر زنی مرد بالغی را شیر دهد به او محرم میشود Big GrinBig Grin

بعد گفتن پس آیش کو ؟گفتن زیر بالش ام المومنین عایشه بوده وقتی پیامبر رحلت می کنن اوضاع شلوغ میشه و یه بز میاد و اون آیه رو میخوره ؟Big GrinBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع