تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فــــــراخــــوان ســـــاخت فیلم مسـتند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
به نام خدا
از تمامی فعالان در عرصه فرهنگ و محققین در زمینه جنگ نرم دعوت می شود جهت نگارش فیلم نامه ای برای ساخت فیلم مستند تک قسمتی بلند با هدف بر اندازی اهداف دشمن ( در تعیین سال 2012 به عنوان آغاز امپراطوری جهانی یهود ) و اعلام نظم نوین جهانی و ( مقابله با نظریه پایان جهان ) آمادگی خود را اعلام نمایند.
بنده و دوستانم در استدیوی فیلم سازی زحل و تیم فنی سایت موج 12 ، آمادگی خود را جهت ساخت قوی ترین فیلم مستند در این زمینه با بهره گیری از تکنولوژی روز تدوین اعلام می کنیم.

آمادگی و ایده های نو خودتان را در این پست به اطلاع دوستان برسانید.

ضمنا این کار مستلزم بحث و تبادل نظر های زیادی می باشد لذا احتمالا این بحث ها تنها در این تالار خلاصه نشود.
سلام
این حرکت در ابتدا مستلزم تشکیل یک گروه با نیرو هایی خلاق و متفکر برای نگارش یک فیلم نامه قوی می باشد.
پس از مشخص شدن فیلم نامه می بایست فیلم ها ، تصاویر و مستندات پیش بینی شده در فیلم نامه فراهم شود.
مرحله بعدی که بر عهده ماست تدوین - صداگذاری و چینش حرفه ای برطبق فیلمنامه مشخص شده می باشد.
و در آخر اگر قابل پخش در رسانه ملی بود که این فیلم فروخته می شود و در رسانه پخش خواهد شد و هزینه زحمات دوستان نیز به ایشان تعلق می گیرد.
و اگر قابل پخش نبود مانند مستند موفق arrivals روی فضای مجازی پخش می شود که این مرحله نیز توسط ما و شما صورت خواهد گرفت.

هدف از این کار روشنگریست و باید توجه داشت که زمانمان اندک است.
ضمنا از تیم موفق گروه بیداری اندیشه نیز اختصاصی دعوت می شود.
عمل کردن خیلی بهتر از گفتن هست ...
پس این عمل شما خیلی قابل تشکر و قدردانی هستش اما یادمون
باشه که با ساخت این مستند در زمین حریف بازی نکنیم و اونجوری
اونها می خواهند پیش نریم مسیری که می دونیم درست هستش
رو بریم نه مسیری که شک کنیم!!
ممنون از تذکرتون
دوستان می تونند توانایی یاشون رو برای این کار ذکر کنند که زود تر به نتیجه برسیم.
سلام
من با کار شما موافقم ولی به سبب اینکه اول عجله دارید و دوم هدفی را دنبال نمیکنید به شما و کارتان خوشبین نیستم.از شما و کارتان بوی منیت میاید.
هرگاه بجای منم زدن به اندیشه درست رسیدید که راه ساختن یک مستند خوب چیست و هدف کجاست،من در خدمتم.هویت و توانایی های من نیز در همه پستهای تالار در دسترس همگان است.
ضمنا چند نکته هم برای شما دوست عزیز موج 12 دارم،لطفا با سعه صدر گوش دهید:
اول اینکه نیاز شناس باشید نه فقط سازنده.ما اکنون در جامعه ای هستیم که با دیدن مستند ظهور با انبوهی از اطلاعات بی معنی و بی ربط روبرو میشود و عمق فاجعه را نمیفهمد.این یک حدس و برداشت شخصی نیست.حاصل پژوهشی است که بر روی 255 مورد از افراد بیننده صورت گرفته که نتایج تکان دهنده و نگران کننده ای داشته است.اکیدا توصیه میکنم نیاز شناس باشید،سرخوش نباشید و خوشتان نیاید که مستند فلان بسازید و بترکانید.
دوم غرور برتان ندارد.هوای نفس بد بادی دارد.الان شما پیش خودتان میگویید که من کیم که انقدر از خود راضی حرف میزنم.دوست عزیز من خودم در حد کار خودم فیلمسازم.من فیلم مستند آموزشی ساختم درباره فقر جامعه و رویکرد حکومت.با یک هندی کم و یک لپ تاب.نه استدیو داشتم و نه انقدر ساز و دغل.هنوزم گاهی واسه بچه های کارشناسی نمایشش میدم.دوست من امکانات شما به جوی نمیارزد اگه هدف و راهتو اشتباه بری اونوقت میشی هالیوود ایران.از من به شما نصیحت.اول تکلیف رییس را مشخص کنید.رهبر که پیدا کردید.منسجم و حساب شده جلو برید.تقسیم کار درست و واگذاری صحیح کارها به افراد ذی صلاح.
سوم دگم نباشید.آفت بزرگ هر فیلم مستند یا هر پدیده حقیقت یابی دگم بودن سازندگان است.

دوست عزیزم چنانچه مایل بودی با شروطی که گفتم و واضحتر هم اگر خواستی میگم،در خدمتتم برای کمک تمام وعیار در این زمینه.
مرسی از توجهتون.
در پناه حق...
از تذکرتان کمال تشکر را دارم.

کمی از شرایط و امکانات موجود برای آشنایی دوستان با توانایی ساخت فیلم مستند توضیح دادم.

من به نمایندگی از گروه می نویسم و خودم در امور فنی خیلی وارد نیستم.

این سوء تفاهمات در عرصه فرهنگ و در گفت و گوی بین دوستان کمی از سرعت و دقتمان را گرفته است.

مساله این نیست که یک کار را چه کسی انجام می دهد. مساله همکاری بحث و تبادل نظر در این زمینه برای روشن تر شدن هر چه بیشتر مواضع دشمن است.

از ابتدا ما اصل را بر این گذاشتیم که ما برای نگارش این فیلم نامه هیچ اطلاعاتی نداریم و گفتیم این تالار می تواند منبع تحقیقاتی موثر و مفیدی باشد .

همچنین ما قبلا با فعالیت های شما آشنا بودیم.

در این زمینه ما با آقای رائفی پور نیز نامه نگاری کرده ایم ولی از آنجایی که نمی خواستیم خودمان را محدود به شخص کنیم گفتیم خوب است این مساله در این تالار نیز مطرح شود.

دوستان اگر توانایی نگارش فیلم نامه و تحلیل مسائل را در خودشان می بینند اعلام کنند.
امروز دوشنبه 26 اردیبهشت 90 است دوستان تا دو هفته دیگر برای اعلام همکاری پاسختان را بنویسید.
مدت زیادی اس که در نظر داشتم فیلم مستندی بسازم البته نه با این ویژگی خاص که شما گفتید بیشتر در زمینه رشته تحصیلی خودم(روانشناسی)و تاثیر ان بر جامعه فعلی و حتی ارئه روش زندگی با استفاده از همان روشهای روانشناسی که یاد گرفته ایم. بویژه روش یادگیری مشاهده ای که یکی از اصول تبلیغات در رسانه هاست بویژه رسانه های صهیونیستی و همچنین ادراک زیر استانه ای
خوشهال میشوم بحثی در ایم مورد داشته باشیم
سلام در واقع روانشناسی از جنبه فرهنگی ابزاریست که به سبب استفاده از آن در هنر و انتقال پیام ، یک پیام موثر تر و با درصد نفوذ بیشتری به مخاطب القا می شود.
تکمیل کنید.
ممنونم از پیگیری برخی از دوستان.
تا به حال 3 نفر برای ساخت این مستند اعلام آمادگی کرده اند.

توجه داشته باشید که این قطاریست که چه با مسافر و چه بی مسافر راه می افتد. این وسط اگر ما هم توفیق داشته باشیم سوار می شویم.

دوستان برای اعلام آمادگی از ایمیل استفاده کنند بهتر است.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع