شاید نباید انقدر دنبال اَشکال و نمادها باشیم ولی به نظرم درست نیست روی جلد قرآن همچین طرحی پیاده بشه.جدیدا روی شیشه تاکسیهای شهرم وسط این نماد یک آیه از قران نوشته شده. مثلا چرا نباید شبیه گل باشه؟ منظورم نوک مثلثهای کوچک به دایره تبدیل بشه؟ یا نوشتن قران مجید به شکل ساده چه اشکالی داشت چرا وسط این ستاره باید باشه؟
در مورد ستاره 5 پر هم باید بگم سیب رو قاچ کنید ستاره 5 پر وسطش هست.کار خداست دیگه ; )
(۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۲۰)رضا1357 نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان
به نظر بنده Grace Dies راست میگن اما حق با aramino است.
منظورم اینه که درسته که ستاره شش پر و سایر اشکال هر کجا که به کار رفت لزوما صهیونیستی نیست اما این چیزی که روی جلد آن قرآن نقش بسته به نظر بنده بیش از حد تابلو تشریف دارند و زیاد جالب نیست. هرچند به احتمال زیاد بی غرض بوده.
اما مثلا اگر فردا قرآنی چاپ شد که روی جلدش نقش پرچم آمریکا یا انگلیس بود باز هم می فرمائید "خب که چی؟ اینا فقط چند تا شکل و علامت و غیره است؟"
درسته که نباید غرق علامت ها و نمادها و ظواهر شد و بنده خودم اولین پستم رو در این انجمن با انتقاد از همین موضوع شروع کردم اما بعضی مسائل دیگه غیر قابل چشم پوشی است و از حد گذشته که باید تذکر داده بشه.
آره من راست میگم ولی مثل اینکه وظیفه همتون اینه که با من مخالفت کنید.
(۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۱۳)Grace Dies نوشته است: [ -> ] (۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۲۰)رضا1357 نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان
به نظر بنده Grace Dies راست میگن اما حق با aramino است.
منظورم اینه که درسته که ستاره شش پر و سایر اشکال هر کجا که به کار رفت لزوما صهیونیستی نیست اما این چیزی که روی جلد آن قرآن نقش بسته به نظر بنده بیش از حد تابلو تشریف دارند و زیاد جالب نیست. هرچند به احتمال زیاد بی غرض بوده.
اما مثلا اگر فردا قرآنی چاپ شد که روی جلدش نقش پرچم آمریکا یا انگلیس بود باز هم می فرمائید "خب که چی؟ اینا فقط چند تا شکل و علامت و غیره است؟"
درسته که نباید غرق علامت ها و نمادها و ظواهر شد و بنده خودم اولین پستم رو در این انجمن با انتقاد از همین موضوع شروع کردم اما بعضی مسائل دیگه غیر قابل چشم پوشی است و از حد گذشته که باید تذکر داده بشه.
آره من راست میگم ولی مثل اینکه وظیفه همتون اینه که با من مخالفت کنید.
بنده در این مورد نذر کردم و چاره ای ندارم و معذورم!

خارج از شوخی ، کسی که با شما دشمنی نداره دوست عزیزم.
هر کسی نظرش رو می گه حالا دیگران هم نظر و پیشنهاد و انتقاد دارند بیان می کنند.
این عکس که بر روی جلد قرآن چاپ کردند که دیگه خیلی واضحه

من واقعا نمیفهمم چرا بعضی از شما ها دوست دارین همه چیزو از دید اینکه فراماسون ها دست داشتند انکار کنید.
مرتب کاربران میگن خوش بین باشیم . فلان آرم معنی ماسونی نمیده ....این آرم اسلامیه .....
والله فراماسون ها در ایران هستن ........
در روز روشن بر روی مقدس ترین عقیده مسلمانان آرم صهیون رو چاپ کردند
خیلی بی جا کردند که این آرم رو چاپ کردند . مگه ما مردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا یکی پیدا میشه و میگه : کسی که این آرم رو چاپ کرده از رو ناآگاهی بوده
من میگم محاله . چه کسی هست که این آرم رو نشناسه ان هم در قم !!! رنگش رو هم قرمز چاپ کرده . بر فرض هم بگیم ندانند این ستاره شش پر هست و نماد ....
اما این رو خوب میدانند که این نماد روی پرچم اسرائیل هست
چقدر میگین همش از رو نااگاهیه ....الکیه ........خوش بین باشیم و ووو
(۲۵/اردیبهشت/۹۰ ۲:۰۶)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]این عکس که بر روی جلد قرآن چاپ کردند که دیگه خیلی واضحه 

من واقعا نمیفهمم چرا بعضی از شما ها دوست دارین همه چیزو از دید اینکه فراماسون ها دست داشتند انکار کنید.
بیشتر اینها آثار عقلی خودمونه آدم یچیز رو اونطوری که میخواد میبینه فراماسونری هم احمق نبود که خودشو لو بده هدفش همین بود که طرز فکرا مسموم بشه و باعث بشه همه به جون هم بیفتند بارها گفتم بازم میگم این نتیجه تفکر فکریه این ستاره تو آسمون هست ذهنی که به سمت موضوعاتی خاص بره اون رو به شکل های خاص میبینه.
آقای Grace Dies
.همانور که صلیب نماد مشخص مسیحیان است این ستاره نماد مسلم یهود صهیون هست . این نماد بارزشان هست .
حتی بعضی از یهودیان این نماد رو که ساخته صهیون هست جزو نمادهاشون نمیدونند.علتش رو میدونید؟
این تصویری که روی جلد قرآن چاپ کردند شما اسمش رو میگذارین اثر هنری؟ هنرمند باید نقد بشه.مخصوصا هنرمندی که هنرش رو در روی مهمترین و مقدس ترین چیزی که در دنیا وجود داره یعنی قرآن خلق میکنه.لابد منظورش ستاره آسمان بوده .هنرمندی که دو دوتا چهارتا از هنر رو نمیفهمه حق خلق کردن اثر روی مهمترین , مقدس ترین کتاب رو نداره.
در ضمن چون شما هنرمند رو مثال زدین من هم در این راستا پاسخ شما رو دادم
وگرنه اگر عمدی در کار بوده لزوما کار کسی که این طرح رو چاپ کرده نبوده .باید دید که چه کسی در راس این کار بوده
باید تحقیق بشه .
.
اگر پیدا کردن نماد در هر بحث دیگه ای بود مثلا در کارتون یا ساختمان یا ...... میتونستم حرف شما رو تا حدودی قبول کنم
ولی این موضوعی که الان داریم راجبش بحث میکنیم بیش از حد غیر معمول است .
در ضمن من قبلا این مثال رو زدم یکبار دیگه هم میزنم .میدانید که در روایات داریم که از شبیه شدن به کفار و یهودیان و..نهی شدیم
در روایات داریم که سبیل نگذارین زیرا اینکار رسم مردان یهودی است و مسلمانان را از شبیه شدن به آنها نهی کردند.
(۲۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۱۸)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]آقای Grace Dies
حتی بعضی از یهودیان این نماد رو که ساخته صهیون هست جزو نمادهاشون نمیدونند.علتش رو میدونید؟
این تصویری که روی جلد قرآن چاپ کردند شما اسمش رو میگذارین اثر هنری؟ هنرمند باید نقد بشه.مخصوصا هنرمندی که هنرش رو در روی مهمترین و مقدس ترین چیزی که در دنیا وجود داره یعنی قرآن خلق میکنه.لابد منظورش ستاره آسمان بوده .هنرمندی که دو دوتا چهارتا از هنر رو نمیفهمه حق خلق کردن اثر روی مهمترین , مقدس ترین کتاب رو نداره.
در ضمن چون شما هنرمند رو مثال زدین من هم در این راستا پاسخ شما رو دادم
وگرنه اگر عمدی در کار بوده لزوما کار کسی که این طرح رو چاپ کرده نبوده .باید دید که چه کسی در راس این کار بوده
باید تحقیق بشه .
اگر پیدا کردن نماد در هر بحث دیگه ای بود مثلا در کارتون یا ساختمان یا ...... میتونستم حرف شما رو تا حدودی قبول کنم
ولی این موضوعی که الان داریم راجبش بحث میکنیم بیش از حد غیر معمول است .
در ضمن من قبلا این مثال رو زدم یکبار دیگه هم میزنم .میدانید که در روایات داریم که از شبیه شدن به کفار و یهودیان و..نهی شدیم
در روایات داریم که سبیل نگذارین زیرا اینکار رسم مردان یهودی است و مسلمانان را از شبیه شدن به آنها نهی کردند.
دوست عزیز .من خیلی جاها موافق بودم اما جاهای که مخالف بودم دلیل درستی رو ارائه بازم میگم من راجبه این طرز تفکر به شما هشدار دادم میخواید قبول کنید یانه بقول خودتون بستگی به تمایل خودتون داره ولی بچه های که منو میشناسن میدونن الکی حرفی نمیزنم.
یاحق
دوست عزيز m.shirazi80
يادتون باشه كه ما نبايد همگي مثل همديگه فكر كنيم
هركس عقيده خودش رو داره
ايشو ن كه كافر نيست
ما باهاش اينجوري حرف بزنيم
فكر كنيد با شما اينجوري برخورد بشه
همه دوست دارند تفكر خودشون رو داشته باشند
بايد همديگر رو درك كنيم
كار درست اين نتيجه رو بار نمياره
كه يك نفر به خاطر عقيده ديگري
اين فروم رو ترك كنه.