۲۶/اردیبهشت/۹۰, ۱۸:۰۴
آقای Grace Dies
اگر با دلیل و مدرک بحث بشه ما استقبال هم خواهیم کرد.ولی شما دلیلی ارائه ندادین و همچنان به ما دارین هشدار میدهید .
من حس شما رو میفهمم ولی جای بحثش در این فروم نبود.
در ضمن امضای شما توهین به همه بچه های اینجاست
دلیل بیارین که این ستاره چه معنی میده .
که متوجه بشیم آیا ما واقعا بدبینانه همه چیز رو میبینیم .؟
نمیدونم چرا بحث ها همیشه باید به ناراحتی و قهر ختم بشه .اکثر بحث ها بی نتیجه مونده .
خب ما میتونیم بحث کنیم راجب این ستاره که چه مفهومی داره و انگیزه از چاپش برروی قرآن چی هست ؟
فاطمه خانوم شما یکبار از اول بحث رو بخونید بعدا ببینید من چی گفتم یادیگران چی گفتن.
مگر من از ایشون خواستم که اینجا رو ترک کنند!!???????????
من هم به ایشون توهینی نکردم . من هم خودم یکی از اون کسانی هستم که افکارم در بعضی از زمینه ها مانند سیاست با 90 درصد بچه های اینجا مخالفه .
اگر با دلیل و مدرک بحث بشه ما استقبال هم خواهیم کرد.ولی شما دلیلی ارائه ندادین و همچنان به ما دارین هشدار میدهید .
من حس شما رو میفهمم ولی جای بحثش در این فروم نبود.
در ضمن امضای شما توهین به همه بچه های اینجاست
دلیل بیارین که این ستاره چه معنی میده .
که متوجه بشیم آیا ما واقعا بدبینانه همه چیز رو میبینیم .؟
نمیدونم چرا بحث ها همیشه باید به ناراحتی و قهر ختم بشه .اکثر بحث ها بی نتیجه مونده .
خب ما میتونیم بحث کنیم راجب این ستاره که چه مفهومی داره و انگیزه از چاپش برروی قرآن چی هست ؟
فاطمه خانوم شما یکبار از اول بحث رو بخونید بعدا ببینید من چی گفتم یادیگران چی گفتن.
مگر من از ایشون خواستم که اینجا رو ترک کنند!!???????????
من هم به ایشون توهینی نکردم . من هم خودم یکی از اون کسانی هستم که افکارم در بعضی از زمینه ها مانند سیاست با 90 درصد بچه های اینجا مخالفه .