نقل قول: لطفا پاسختون به این مطالب رو اینجا قرار بدید.
بسم الله الرحمن الرحیم
شما کار بنده را راحت کردید. زیرا این مقاله که لینک آن را دادید برگرفته از مجله ندای اسلام است و به آن سابقا پاسخ داده شده.
لطفا امکان ویرایش ارسال برای بنده فعال شود. علت حذف آن چیست؟!
نقل قول: 1 عصمت حضرت زهرا (عليها السلام) در لسان پيامبر (صلى الله عليه وآله) .
پاسخ به تمام رواياتي که براي اثبات شهادت از آن استدلال شده است (از ديدگاه اهل سنت و جماعت) :
احاديث و رواياتي كه از رسول اكرم دربارهي حضرت فاطمه زهرا نقل شدهاند همه آنها دلالت بر مقام والا و مرتبه بلند آن بانوي بزرگوار نزد خداوند و پيامبر او دارند.
و به همين خاطر پيامبر فرمودند: «إِنَّمَا فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّى يُؤْذِينِى مَا آذَاهَا».
[صحيح مسلم بشرح النووي: ج 8، ص: 243، دار ابيحيان 1415ﻫ 1995م]
«فاطمه پارهي تن من است ميآزارد مرا آنچه سبب آزار او شود».
و همچنين در روايتي آمده:
«يا فاطمة :إِنَّ اللَّهَ يَغْضَبُ لِغَضَبِكِ وَيَرْضَى لِرَضَاكِ».
[حاکم، مستدرک حاکم: ج 4، ص: 139، شمارهي حديث: 4783، دار الـمعرفتة، 1418ﻫ، 1998م].
«اي فاطمه! خداوند با ناخشنودي تو ناخشنود و با خشنودي تو خشنود ميگردد». در همه اينگونه روايات به مقام و مناقب حضرت فاطمه زهرا تصريح شده است، نه بر عصمت آن بزرگوار، چه در هيچ يك از روايات به عصمت حضرت زهرا تصريح نشده است.
و به همين خاطر، امام شرف الدين نووي در ذيل حديث: « إِنَّمَا فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّى...». مينويسد: آنچه رنجيدگي و ايذاء حضرت فاطمه را فراهم آورد، سبب ايذاء پيامبر اسلام ميگردد كه علما آن را حرام قرار دادهاند.
[شرح النووي: ج 8، ص: 243، دار ابيحيان 1415ﻫ 1995م].
و اگر قرار باشد كه ما از احاديث فضايل و مناقب، بر عصمت استدلال نماييم، در آن صورت بسياري از ازواج مطهرات و صحابه نيز معصوم ميشوند،
از باب نمونه، دربارهي حضرت عايشه آمده است:« سئل رسول الله مَنْ أَحَبُّ النَّاسِ إِلَيْكَ؟ قَالَ: عَائِشَةُ ».
[ابن حبان، صحيح ابن حبان بترتيب ابن بلبان: ج 16، ص: 40، شماره حديث: 7107].
«از پيامبر اكرم پرسيدند: دوستدارترين مردم نزد تو كيست؟ فرمود: عايشه».
يا آنكه پيامبر به ام سلمه فرمود: «يَا أُمَّ سَلَمَةَ لاَ تُؤْذِينِى فِى عَائِشَةَ فَإِنَّهُ وَاللَّهِ مَا نَزَلَ عَلَىَّ الْوَحْىُ وَأَنَا فِى بَيْتِ امْرَأَةٍ مِنْ نِسَائِى غَيْرَ عَائِشَةَ».
[احمد، مسند احمد: ج6، ص: 193، دار الفکر، صحيح ابن حبان: ج 16، ص: 44، شماره حديث 7109].
«اي ام سلمه! دربارهي عايشه مرا اذيت نكن، به خدا قسم! وحي در هيچ يك از خانههاي همسران من، غير از خانهيعايشه بر من نازل نشده است».
در روايتي از ابن عباس آمده است: «قَالَ رَسُولُ اللَّهِ: أَفْضَلُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّةِ خَدِيجَةُ بِنْتُ خُوَيْلِدٍ وَفَاطِمَةُ بِنْتُ مُحَمَّدٍ وَمَرْيَمُ بِنْتُ عِمْرَانَ وَآسِيَةُ بِنْتُ مُزَاحِمٍ امْرَأَةُ فِرْعَوْنَ».
[صحيح ابن حبان: ج 15، ص: 470، شمارهي حديث: 4010 و مسند احمد: ج 1، ص 293، دار الفکر]
ابن عباس ميگويد: «رسول اكرم فرمود: برترين زنان بهشت عبارتند از: (خديجه) دختر خويلد و فاطمه دختر محمد و مريم دختر عمران و آسيه دختر مزاحم (همسر فرعون)».
از اين رو استناد از روايات فضايل و مناقب بر عصمت حضرت فاطمه زهرا بيمورد است و عصمت از ديدگاه اهل سنت و جماعت فقط مختص انبيا است و هيچيك از صحابه، تابعين و ائمه، معصوم نميباشند.
متاسفانه تا زمانی که امکان ویرایش برای بنده فعال نشود قادر به ادامه مناظره نیستم.
ظاهرا مدیران برای اتمام مناظره راه دیگری یافته و دسترسی به ویرایش را حذف کرده اند تا بنده نتوانم ارسالهایم را مرتب کنم.
نه به پیامهای خصوصی نه گزارشات و نه ارسالهای بنده پاسخ نمیدهند.
این راهی برای فرار از مباحثه است که چون آقای وحید 110 نمیتواند مناظره را ادامه دهد از آن استفاده کرده.
آقای وحید 110 همانطور که خصوصی به شما گفتم اگر نمیتوانید مناظره را ادامه دهید به جای این حرکات مستقیم بگویید نمیتوانم.
بنده خواستار عدم مداخله سایر کاربران شدم تا درگیری ایجاد نشود شما راهی دیگر برای ایجاد حاشیه و درگیری پیدا کردید.
با توجه به عدم پاسخگویی شما مناظره به نفع بنده تمام شده و با توجه به فرار آقای وحید 110 بنده اینجا کاری ندارم.
زیرا ظاهرا این مشکل هم حل شود راه دیگری برای ایجاد حاشیه خواهید یافت.
خدانگهدار