تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حاشیه های بحث با کاربر عایشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نقل قول:ختم کلام:
شما خودتان به تنهایی پست بگذارید و به هیچ کاربری اجازه ارسال پست ندهید. اگر کوچکترین بحث و درگیری پیش آمد بنده خودم از تالار میروم.

این شرط خوبیست . فقط بنده یا اقای این المنتظر پست میزاریم . البته در بحث یک نفر انتخاب میشود در هر تاپیک .

بنده هم هر پستی از شما که شامل توهین بود رو پاک نمیکنم اما همه رو میفرستم توی یک تاپیک عمومی ...

در ضمن تنها کسی که به شما توهین کرد فایترز بود که هم خودتان شروع کردید (موجود هست پستها) هم بدترش رو بهش برگردوندید
نقل قول: بنده هم هر پستی از شما که شامل توهین بود رو پاک نمیکنم اما همه رو میفرستم توی یک تاپیک عمومی ...

کار بسیار خوبی است. بنده اشتباه کردم از فحشهای ناموسی کاربران اینجا (عبدالرحمن-محب الزهرا-فایترز) عکس نگرفتم تا سند داشته باشم.
و میدانم که شما آنها را کاملا حذف میکنید ولی پستهای بنده را نگه میدارید! (اخلاق شیعی)

حتی بنده پیامهای خصوصی توهین آمیز را هم پاک کردم. Confused

ولی خانم فرمیسک وقتی با آیدی بنده آن شدند از پیام خصوصی عبدالرحمن عکس گرفتند و در فیس بوک و تالاری که بنده در آنجا فعالیت دارم (تالار دوستان اهل تسنن) گذاشتند که بنده هم امروز آن را اینجا گذاشتم.
بهرحال خوشبختانه نظر دوستان اهل تسنن نسبت به این تالار رو به تغییر است!

در ضمن امکان ویرایش پستهای بنده را برگردانید.
خود شما کم به بنده و سید ابراهیم و علی ۱۱۰ توهین نکردید . بنده هم تایید نمیکنم اما حرفهای شما همین عکس العمل را در پی خواهد داشت .
که البته بنده پیام خصوصی هایم رو نگه میدارم .
در مورد اقای محب الزهرا که ایمان دارم توهین کرده اند . به هر حال این تاپیک برای این بحث نیست .

همانطور که توافق کردیم همه حاشیه ها را به یک تاپیک منتقل میکنم .
واقعا بیکاری که چه کارها نمی کند! Smile

میخواهید تاپیک های این چنینی درست کنید لطفا به اسم بنده ایجاد نکنید.
منظورم پستهای گذشته نیست. پستهای از این پس به بعد است که ممکن است برای کم و یا اضافه کردن توضیحات به آن نیاز پیدا کنم.

نقل قول: که البته بنده پیام خصوصی هایم رو نگه میدارم .

برای بنده پیامهای جوانان مجرد و بیکار اهمیت ندارد که بخواهم از آن دفتر خاطرات درست کنم.

خانم فرمیسک هم چون با خانم آتوسا یک تاپیک به عنوان (بیایید از بیداری اندیشه برایتان بگویم!) تاسیس کرده اند این پستها و پیامها را لازم داشته اند!

و گرنه بنده میخواهم با این گونه پیامها چه کنم!
خانوم عایشه خیلی ناراحت هستید از اینجا برید....کی گفته بیاید !!!!
(۱۸/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۹)عایشه نوشته است: [ -> ]واقعا بیکاری که چه کارها نمی کند! Smile

میخواهید تاپیک های این چنینی درست کنید لطفا به اسم بنده ایجاد نکنید.
منظورم پستهای گذشته نیست. پستهای از این پس به بعد است که ممکن است برای کم و یا اضافه کردن توضیحات به آن نیاز پیدا کنم.

برای بنده پیامهای جوانان مجرد و بیکار اهمیت ندارد که بخواهم از آن دفتر خاطرات درست کنم.

خانم فرمیسک هم چون با خانم آتوسا یک تاپیک به عنوان (بیایید از بیداری اندیشه برایتان بگویم!) تاسیس کرده اند این پستها و پیامها را لازم داشته اند!

و گرنه بنده میخواهم با این گونه پیامها چه کنم!

راست میگی شما اصلا بیکار نیستید...اولش باید بیایی اینجا به دختران ما توهین کنی بعدم باید برید وسایل سفر رو آماده کنید
با دوستاتون آماده اعزام به سوریه بشید واسه ..................
(۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۲)عایشه نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
برای بار هزارم اگر قرار بر مناظره است همانگونه که کاربران اهل تسنن مسدود هستند هیچ کاربر شیعه ای حق ارسال پست نباید داشته باشد.
در ضمن بنده فقط منتظر بخشش شما شیعیان بودم!! هر چقدر شما شیعیان با بنده بیشتر دشمنی داشته باشید و مانند عبدالرحمن پیامهای زشت و فحشهای ناموسی برای بنده ارسال کنید باعث افتخار من است.

امام صادق - علیه السّلام - فرمود: آگاه باش که هر چیز را ستونی است و ستون اسلام شیعیان هستند، آگاه باش برای هر چیزی سری است و سر اسلام شیعه است، برای هر چیزی شرافتی است و شرافت اسلام شیعه است، هر چیز را آقایی است و آقای مجالس و انجمن ها، مجالس شیعه است، آگاه باشید که هر چیز را امام و رهبری است و امام زمین آن سرزمینی است که شیعه در آن سکونت دارد، به خدا قسم اگر شما در زمین نباشید گیاهی در زمین نروید. به خدا سوگند اگر شما در روی زمین نباشید خدا نعمتی به مخالفین شما ندهد و به خوشی ها دست نیابند، نه در دنیا و نه در آخرت بهره ای ندارند.

عَنْ أبِی عَبْدِاللهِ - علیه السّلام - قالَ: أَلا وَإِنَّ لِکلِّ شَیْءٍ جَوهَراً وَجَوهَرُ وُلْدِ آدَمَ مُحَمَّدٌ - صلَی الله علیه و آله - وَنَحْنُ وَشِیعَتُنا بَعْدنا حَبَّذا شِیعَتَنا ما أقْرَبَهُمْ مِنْ عَرْشِ اللهِ عَزَّ وجَلَّ وَ أحْسَنُ صُنْعِ اللهِ إِلَیْهِمْ یَوْمَ الْقِیامَةِ ... .
«الكافی، ج 8، ص 214»

امام صادق - علیه السّلام - فرمود: آگاه باشید که براستی هر چیزی را گوهری است و گوهر فرزندان آدم محمّد - صلَی الله علیه و آله - است و پس از آن حضرت، ما و شیعیان ما هستیم. خوشا بر شیعیان ما که نزدیکند به عرش خدای عزّوجل و چه نیکو است رفتار خدای عزّوجلّ نسبت به آنان در روز قیامت. به خدا سوگند اگر بر مردم گران نمی آمد و خود شیعیان را خودبینی فرا نمی گرفت، فرشتگان رو در رو به آنها سلام می کردند.

امام صادق (علیه السلام) : بر تو باد از افراد پست ( دوری کن از افراد پست ) ! همانا شیعه علی (علیه السلام) کسی است که شکم را از حرام پر نسازد و از مفاسد جنسی بر حذر باشد و سخت کوش باشد برای خدا کار کند و به پاداش او امیدوار باشد و از عذاب او بهراسد.زمانی که آنها را ( این چنین ) دیدی ( بدان که ) شیعه من هستند. اصول کافی جلد 2 صفحه 233 حدیث 9

امام صادق (علیه السلام) : به امام صادق (علیه السلام) گفته شد : آیا مومنان غیر از عید فطر و قربان و جمعه عید دیگری دارند ؟ فرمود : آری آنان عید بزرگتر از اینها هم دارند و آن روزی است که امیرالمومنین (علیه السلام) در غدیر خم بالا برده شد و رسول خدا مساله ولایت را بر گردن زنان و مردان قرار داد. وسائل الشیعه جلد 7 صفحه 325 حدیث 5

افتخار میکنم که شیعه ام
افتخار میکنم که شیعه ام
افتخار میکنم که عاشق مولا علی و بانو فاطمه زهرا هستم
یا حق
(۱۸/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۹)پرنیان نوشته است: [ -> ]خانوم عایشه خیلی ناراحت هستید از اینجا برید....کی گفته بیاید !!!!

بسم الله الرحمن الرحيم
جناب پرنيان گرامي كجا برن ؟ هستند اينجا ديگه . اگه ايشون و امثالهم از اين جا برن ، بار گناهان بچه شيعه و محب رو كي به گردن مي گيره ؟ تا مي تونيد از اين نوع افراد را به تالار دعوت نماييد . بگذاريد بيايند و از خلفايشان دفاع كنند - تهمت بزنند و فحش و ناسزا بگويند - بذار سيستم اعتبار دهي من فعال بشه - از اين پس به هر ناسزايي كه به هركاربري بگه 10 اعتبار مثبت بهشون ميدم - اينقدر بهش اعتبار ميدم و ازش تشكر مي كنم تا شرمنده بشه - نمي خوام شيعه و محب بشه فقط فقط شرمنده بشه تا ديگه نتونه به شيعيان و محبين توهين كنه .

اي جانم علي چه كشيدي در مدينه و كوفه ؟ 25 سال چه ديدي و شنيدي از مردم نااهل عهد شكن و غدير فراموش كن و منكر ولايت .
و هم اكنون اي يوسف فاطمه چه ميكشي از دست من و دشمنان و منكرانت
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منتقم سيلي و پهلو بشكسته و درب سوخته را برسان
ولی خداییش چه عشقی کنیم وقتی مولامون تشریف بیاورند ...
این تاپیک برای پست زدن ایجاد نشده . پست هی جاهای دیگه رو میارم اینجا مال قبله .

ایشونم شروطی گذاشتند و ما هم قبول کردیم . اگر رعایت نشد دیگه بهانه ای نمیمونه و حقیقت مکشوف میشه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع