تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دیدمان را به آدمها عوض کنیم(رفتار کاربر ها در تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
من حدود سه ساله که اینجا عضو هستم.بیشتر خواننده بودم تا ارسال کننده و تنها دلیلم برلی عضو شدن در اینجا سریال ظهور بوده و به امید پیدا کردن جواب سوال هام و آدمهای هم فکر و هم مسیر!خیلی وقته که اینجا در زیر نظر دارم و علارقم خیلی از نظر های تند کاربرها به همین قدمت فیض بوق هم بودم و هستم و انواع عقاید رو دیدم و دفاع هارو شنیدم.عذر میخوام که حرفم زیاده،اینها مقدمه است.
میدونید اینجا و اونجا چه چیزی مشترکه؟تعصب!اینکه هیچ کس فکر نمیکنه شاید یک درصد اشتباه کنه.بدارید اول از اونجا بگم.اونجا،برخلاف فکر شما صفحه های انگلیسی و فارسی زیادی هست که راجبه خداست،گرافیک های فوق العاده از دعا ها و آیه ها،متن های واقعا پند آموز و آدمهایی که همونجا از تبلیغ اسلام به نحو شایسته دست نمیکشن.اما از طرفی چند برابر آدمهایی هستند که اعتقاد ندارن.قبول ندارن و حتی متنفرن.صفحه ای هست که فقط به توهین به معصومین پرداخته.فکر کردن که هیچ،دیدنش هم قلب آدم رو به درد میاره اما میدونید ریشه اش کجاست؟برای این آدمها،که از مسلومنی فقط مهر شناسنامه رو دارن،اسلام یعنی مثلا ما قشر مذهبی!یعنی خانم های محجبه و آقایون با انگشتر عقیق!یعنی جنگ های صدر اسلام.یعنی گشت ارشاد.یعنی علاقه فقط به نوحه،یعنی گریه، یعنی به نظر اونها خرافات،یعنی آقایون زور گو،یعنی خانم های ترسیده.من نمیگم اینها درسته.میگم این چیزیه که میبینند!و اصلا تصویر قشنگی نیست.چون این آدمها اسلام رو جای دیگه ای ندیدن، با براشون با همه ی اشتباهات میشیم الگو.الگوی خوبی هستیم؟چرا با این چیزی که میبینند برن دنبال تحقیق؟ما چقدر خودمون رفتیم مثلا دنبال تحقیق چرایی خشونت و چگونگی دین مثلا صهیونیست ها؟منم نرفتم،برام کافیه که ازشون تنفر باشم.ولی این،عین دید و سیر فکری آدمهای اطرافمونه که اعتقاد ندارن.همین آدمها به بوداییسم احترام میذارن،چون چیزی که میبینن،صلح و آرامش و لبخنده.شبیه همون چیزی که از دین زرتشت میبینن،یا از مسیحیت میبینن.که صد البته مدیا بی تاثیر نیست ولی بهرحال...نتیجه اش این میشه که وقتی ادمین اون صفحه ی نام برده از بحار النوار حدیث میاره راجبه خون ریزی های اخرالزمان و خشونت های امام زمان همه ی اونا قبول دارن، و باور دارن.این یعنی فاجعه.این یعنی شکست.
میگن پیامبر موقع تبلیغ دین شون با هیچکس تندی نمیکردن.نفرین نمیکردن،لبخند میزدن ایشون حتی به ابوسفیان فرصت دادن.کار ما،الان سختتره.چون اگه اون موقع اسلام ناشناخته بود الان تو دنیا بد شناخته شده.با شمشیر و نفرین و زود قضاوت کردن به جایی نمیرسیم اینجا.جمعیت کم مذهب ایران بیشتر از نصف نباشه کمتر نیست.فقط کافیه سرمون رو بالا بگیریم....
ما تو این تالار چیکار میکنیم؟کافیه یه نفر خلاف نظر ما حرف بزنه تا بگیم معاند.ما در جایگاه قضاوتیم؟به ارسال ها و سوال های تازه وارد توجه نمیشه،استقبال کم میشه در نتیجش،در نتیجه ی این هم با وجود 7000 عضو تعداد کمی هستن که فعالیت دارن.چرا؟
فرض کنید ایران به دنیا نمیومدید.توی خانواده بی مذهب.پیش زمینه نداشتید.با چیزهایی که از اسلام میبینید آیا راضی میشید به سمتش برید؟وقتی طالبان نماد اسلام باشه تو دنیا،وقتی بن لادن باشه،وقتی عربستان باشه،وقتی رسانه ایرادا رو چند برابر شده نشون میدن،ترغیب میشید که تحقیق کنید؟خب در نتیجه شما در بهترین حالت مسیحی هستید.از مسیحیت واقعی چقدر مونده؟درسته که هر خواهر و برادر عزیزی در این تالار به دینش با تحقیق رسیده اما پیش زمینه داشته و همین مهمه.راجبه استثناها حرف نمیزنم.بحث بحث اکثریته.
ماها،تک تکمون معلوم نیست اگه در جایگاه شخص دیگه ای بودیم ذره ای بهتر رفتار کنیم.
یکم،یکم کمتر قضاوت کنیم چه کسی بهشتیه،چه کسی جهنمی،خدا هست و بهتر از همه ی ما قضوت میکنه،در زمانی خیلی بهتر و درست تر از الان.
یکم لطیف تر فکر کنیم و صحبت کنیم.سعی کنیم به آدمهایی که ازشون شیطان مجسم ساختیم به چشم آدمهای گمراهی نگاه کنیم که اگه با لحن درست باهاشون صحبت بشه،اگه چیزی که میبینن امنیت و صلح باشه شاید هدایت بشن.ما همه انسانیم و امکان هدایتمون هست،انشاالله.
عذر میخوام،تاپیک طولانی ای شد.اما مدت طولانی ای بود که باید گفته میشد!
والسلام.
دوست گرامی ممنون از نوشته هایی که حرف خیلی هاست .
بله وقت خانه تکانی تالار رسیده اما کو گوش شنوا .
تعصب هم که ..................................
تا کاربر جدید وارد میشه و اعتراضی داره اولین برخورد ها جالبه .
**********************************************************************************
من از انفعال برخی مدیران هم خیلی تعجب میکنم.
در ضمن وقت اون نرسیده کمی قوانین رو پالایش کنید و معیار ها رو عوض کنید ؟
یه چارچوب برای مباحثات تعیین کنید و هر کس خواست مباحثه کنه اول باید با قبول قوانین مشخص وارد بحث بشه.
این همه حاشیه برای مباحثه چی داشت ؟
حاشیه ها و اختلافات بیشتر طرفدار داره . در مورد وحدت یه تاپیک زدن 3 نفر پست گذاشت .حالا تو مباحثات و حواشی کلی بازدید و انواع و اقسام توهین.
*******************************************************************************************
نقل قول:
یکم،یکم کمتر قضاوت کنیم چه کسی بهشتیه،چه کسی جهنمی،خدا هست و بهتر از همه ی ما قضاوت میکنه،در زمانی خیلی بهتر و درست تر از الان.
یکم لطیف تر فکر کنیم و صحبت کنیم.سعی کنیم به آدمهایی که ازشون شیطان مجسم ساختیم به چشم آدمهای گمراهی نگاه کنیم که اگه با لحن درست باهاشون صحبت بشه،اگه چیزی که میبینن امنیت و صلح باشه شاید هدایت بشن.ما همه انسانیم و امکان هدایتمون هست،انشاالله.

ان شالله.
*****************************************************************************************
انتقاد دوستان را قبول دارم... تو این سه چهار ماه اخیر بنده سه تاپیک داشتم که هیچکدام را ارسال نکردم، زیراکه از جنجالش می ترسیدم و مطمئن بودم با بنده حقیر برخورد چکشی می شود... البته نه از سوی مدیران تالار و نه از سمت فرد خاصی، بلکه یک فضای خاص موجود، خب وقتی که من به اصطلاح رنگ آبی از بعضی از فضاهای موجود در تالار واهمه دارم دیگه کاربر جدید الورود چی بگه؟؟؟

فقط امیدوارم که در سال 93 شاهد تالاری پویا، با جاذبه بیشتر، مهربان ترWink و البته نزدیکتر به رضای الهی باشیم... به نظر من با وجود این کاربران خوب و فعال دور از دسترس هم نیست.. ان شااللهAngel
تشکر از خانم sdg
البته میشود خیلی تحلیلهای زیادی از نوشته شما نوشت !
  • اسلام دین یک جانبه ای نیست !
مثلا گروهی به قول شما فقط می آیند و خون و خونریزی رو از اسلام نشان می دهند ! مثلا می آیند و فقط از اسلام به قصاص و سنگسار اشاره می کنند !
خوب !؟ این درست نیست .
بعضی هم فقط می گویند که اسلام دین گل و بلبل هست ! و اصلا خبری از خشونت در آن نیست . این هم مثل اولی غلط هست!
کاری که ما باید انجام بدهیم این هست که جوانب مختلف اسلام رو با همدیگر معرفی کنیم .
بگوییم که اگر حکم قصاص هم در قرآن آمده دلیلش این هست که ...
اگر جهاد واجب هست دلیلش این هست که ...
نه اینکه دین رو سانسور کنیم که کسی خوشش بیاید یا بدش بیاید . کاری که ما باید انجام بدهیم این هست که باید اسلام درست را بشناسانیم .
نه یک جانبه گل و بلبل . نه یک جانیه خشونت و خونریزی ! اسلام ناب .
  • در مورد ابوسفیان اشاره فرمودید .Smileخوب پیامبر گرامی اسلام مامور به ظاهر بودند . ابوسفیان وقتی آمد اسلام بیاورد . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم قبول کردند . ما هم همین کار رو می کنیم ان شاء الله .
اما اگرقرار باشد همان ابوسفیان (شما بخوانید آسیمو ) به ارزشهای ما توهین کند دیگر خبری از آن رافت اسلامی نیست Smile
  • مسئله دیگری هم که هست این هست که وقتی مطلبی در این تالار بالا می رود (یعنی نوشته میشود ) .به لحاظ اطمینانی که موجود هست؛ بسیاری از کاربرها آن را یاد می گیرند و جزء اعتقاداتشان میشود .
حالا بر فرض :
نقل قول:اگر کسی گناه نکند . آدم محسوب نمی شود. معصوم گناه خود را تشخیص می دهد به خواست خدا و توبه می کند.
این مطلب بالا روی سایت رفته !
خوب این یک باور اعتقادی غلطی هست !
اگر فاطمه بیاید و به همچین چیز اشتباهی جواب بدهد و دلیل بیاورد نتیجه میشود که فاطمه نمی تواند نظرات مخالف را قبول کند !!!
اینها اعتقادات هست ! ما نمی توانیم بگذاریم اشتباهات به اعتقادات بچه های ما راه پیدا کند . باید دلیل رد بیاوریم .
و این به تحمل رفتار دگر اندیشان مربوط نمیشود .
بقیه رو هم بعدا عرض می کنیم Smile
بسم الله

بنظر بنده مشکل اصلی اینجاست که هرکس فکر میکنه رفتارش کاملا بی عیب و نقص و درسته. بنظرم اگه در این تاپیک بدون اشاره به شخص خاصی ، تعدادی از رفتارهای نامناسب بهش اشاره بشه میتونه مفید باشه.
نقل قول: انتقاد دوستان را قبول دارم... تو این سه چهار ماه اخیر بنده سه تاپیک داشتم که هیچکدام را ارسال نکردم، زیراکه از جنجالش می ترسیدم و مطمئن بودم با بنده حقیر برخورد چکشی می شود... البته نه از سوی مدیران تالار و نه از سمت فرد خاصی، بلکه یک فضای خاص موجود، خب وقتی که من به اصطلاح رنگ آبی از بعضی از فضاهای موجود در تالار واهمه دارم دیگه کاربر جدید الورود چی بگه؟؟؟

من در سال 93 منتظر 3 تاپیک شما خواهم بود.عیدی کاربران رو باید مدیران در نظر بگیرندSmile
نقل قول:میدونید اینجا و اونجا چه چیزی مشترکه؟تعصب!
منم قدیما به عنوان مهمون که میومدم مطالب اینجا رو که میخوندم همین نظر رو داشتم یادمه قبل از اینکه میخواستم عضو بشم اونها رو نوشتم تا یه جایی ارسالش کنم هنوز هم دارمش اما هیچوقت ارسالش نکردم....
بعدا در یکی از تاپیک های آقای وحید 110 دیدم که نوشته بودند
اقا اگر از کسی عصبانی شدی بیا بزن تو گوش من . ولی دافعه ایجاد نکن
اخه به چه حقی کسی که دنبال حقیقت میگرده رو مسخره میکنی. از کجا تو دل ادمها خبر داری؟
اینجا هم دوباره نقلش کرده بودم

[b]http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27948-post-214456.html#pid214456
اما کو گوش شنوا! یکیش خود من!؟طبق معمول مشکل از خود ما هست
نقل قول:البته نه از سوی مدیران تالار و نه از سمت فرد خاصی، بلکه یک فضای خاص موجود، خب وقتی که من به اصطلاح رنگ آبی از بعضی از فضاهای موجود در تالار واهمه دارم دیگه کاربر جدید الورود چی بگه؟؟؟
جالبه همین حرف رو من چند وقت پیش به یکی از مدیران آبی
Rose
گفتم ؛ جو به شکلی هست که از یه فرسخی تاپیک هایی درمورد هنر (سینما؛ موسیقی؛ حتی چیستی هنر) هم رد نمیشم؛ ترس نیست ... خسته شدنه...
(۱۹/اسفند/۹۲ ۹:۵۸)Sdg نوشته است: [ -> ]یکم لطیف تر فکر کنیم و صحبت کنیم.سعی کنیم به آدمهایی که ازشون شیطان مجسم ساختیم به چشم آدمهای گمراهی نگاه کنیم که اگه با لحن درست باهاشون صحبت بشه،اگه چیزی که میبینن امنیت و صلح باشه شاید هدایت بشن.ما همه انسانیم و امکان هدایتمون هست،انشاالله.
به نام خدا
ممنون از یاداوری که کردید اجرای پیام شما در جامعه ودر برخورد با مردم شهرمون هم مفید خواهد بود
برای من به شخصه یک تذکر به جا بود در تغییر رفتار،مخصوصا در تغییر نگاهم به نگاهی مهربان تر
"با لحنی درست--- با دید مهربانتر---"

(۲۴/اسفند/۹۲ ۱۱:۰۴)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]تشکر از خانم sdg
البته میشود خیلی تحلیلهای زیادی از نوشته شما نوشت !

اسلام دین یک جانبه ای نیست !مثلا گروهی به قول شما فقط می آیند و خون و خونریزی رو از اسلام نشان می دهند ! مثلا می آیند و فقط از اسلام به قصاص و سنگسار اشاره می کنند !
خوب !؟ این درست نیست .
بعضی هم فقط می گویند که اسلام دین گل و بلبل هست ! و اصلا خبری از خشونت در آن نیست . این هم مثل اولی غلط هست!
کاری که ما باید انجام بدهیم این هست که جوانب مختلف اسلام رو با همدیگر معرفی کنیم .
بگوییم که اگر حکم قصاص هم در قرآن آمده دلیلش این هست که ...
اگر جهاد واجب هست دلیلش این هست که ...
نه اینکه دین رو سانسور کنیم که کسی خوشش بیاید یا بدش بیاید . کاری که ما باید انجام بدهیم این هست که باید اسلام درست را بشناسانیم .
نه یک جانبه گل و بلبل . نه یک جانیه خشونت و خونریزی ! اسلام ناب .

در مورد ابوسفیان اشاره فرمودید .خوب پیامبر گرامی اسلام مامور به ظاهر بودند . ابوسفیان وقتی آمد اسلام بیاورد . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم قبول کردند . ما هم همین کار رو می کنیم ان شاء الله .اما اگرقرار باشد همان ابوسفیان (شما بخوانید آسیمو ) به ارزشهای ما توهین کند دیگر خبری از آن رافت اسلامی نیست

مسئله دیگری هم که هست این هست که وقتی مطلبی در این تالار بالا می رود (یعنی نوشته میشود ) .به لحاظ اطمینانی که موجود هست؛ بسیاری از کاربرها آن را یاد می گیرند و جزء اعتقاداتشان میشود .حالا بر فرض :
این مطلب بالا روی سایت رفته !
خوب این یک باور اعتقادی غلطی هست !
اگر فاطمه بیاید و به همچین چیز اشتباهی جواب بدهد و دلیل بیاورد نتیجه میشود که فاطمه نمی تواند نظرات مخالف را قبول کند !!!
اینها اعتقادات هست ! ما نمی توانیم بگذاریم اشتباهات به اعتقادات بچه های ما راه پیدا کند . باید دلیل رد بیاوریم .
و این به تحمل رفتار دگر اندیشان مربوط نمیشود .
بقیه رو هم بعدا عرض می کنیم

حرف شما کاملا درسته.قرار نیست اسلام سانسور بشه.اما تاکید جامعه ی کم مذهب روی خشونت زیاده از حدیه که حتی در دین مکروه میتونه باشه!حتی شاید حرام باشه!مثال:خیلی ها مراسمای قمه زنی رو جزوی از اسلام واقعی میدونن!حرفم اینه:به نظر من،که میتونه اشتباه باشه،وقتی دارن اسلام رو خشن جلوه دادن بدنام میکنن،ما دامن نزنیم همین Smile راجبه ارزش ها هم......من نمیگم مثلا کسی مثل شاهین نجفی آدم درستیه!نه!این آدم به ارزش ها توهین کرده!نفرت برانگیز هم میتونه باشه!پیامبر اگه بودند چه رفتاری میکردند؟روایتی شنیدم راجع به اینکه از معدود کسانی که در صدر اسلام مورد غضب پیامبر قرار گرفتند قاتلان حمزه بودند!ولی تو تالار......این آدمها.....اون بازیگرای هالیوود،اون خانم و آقا توی عکس اصلی تاپیک توهین به چادر،همه ی آدمهایی که دارن محکوم میشن،بله،هرکدوم،در جایگاه خودشون،کارهایی انجام دادن که باعث خشم ه.اما ما نمیتونیم قضاوت قطعی کنیم...میتونیم فکر کنیم چطوری از گمراهی درشون بیاریم؟اگه مقبول واقع بشه؟اگه خودمون لایق باشیم؟همین....فقط همین...
خیلی ها تو همین دنیا به معنای واقعی کلمه حیوان شدن....از یه جایی به بعد انسان به قطعیت شر رو انتخاب میکنه....کسی که مثلا بچه ی پنج ساله رو قربانی میکنه با هیچ بهونه ای خودش رو توجیه نمیکنه اما.....خیلیای دیگه...به این پستی نیستند...فقط نمیبینند....نمیدونند...ماها هم خیلی چیزهارو نمیدونیم....خواهشم اینه....با لحنمون...منطقمون....جلب کنیم همین آدمهارو....همین.
هیچ بی حجابی با شنیدن کلمه ی بیحیا،با برخورد خشن جلوی دوست هاش تو خیابون با حجاب نمیشه....اگه بدتر نشه بهتر نمیشه....اما رفتار خوب،در طول زمان،بی توهین...کارگشاست....
اگه زیاد گفتم،اگه اشتباه میکنم عذر میخوام.
سال نو هم مبارک:-)

من یه نکته ی دیگر رو هم اضافه کنم:بحث بر سر حکم جهاد نیست،حکم قصاص نیست.
بذارید عینش رو بگم:حدیث آورده بودند که در اخر الزمان تا زانوان اسب حضرت خون آدمهاییه که استغفرالله ایشون به قتل رسوندن!حدیث اورده بودن،ظاهرا با سند،که ایشون حتی به بچه ها،و مریض ها رحم نمیکنند!و ازین قبیل.
در مهربانانه ترین حالت میان از حقوق زن میگن با برداشت خودشون از قران:مرد حق کتک زدن زن رو داره.بحث ولایت و غیره.بزرگنماییش میکنن و اراءه میدن و مردم قبول میکنن همه ی این حرفها،با اغراق،جزوی از اسلامیه که نازل شده.
این دید باید عوض بشه.با رفتار ما.با تحلیل ما.با دید ما.
این مطالب رو که خوندم خیلی آروم شدم. خیلی.

به نظرم هرچه زودتر تندوروی ها محدود بشه در مقابل کسانی که می خوان دین رو نیست و نابود کنند موفق تر خواهیم بود.

چرا که جلوه بهتری از دین ارائه می کنیم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع