فوق العادست تریلرش !
ان شالله حمایت میکنیم ...واقعا دستتون درد نکنه
پیشنهاد میکنم مدیران این انیمیشن رو در صفحه ی اصلی قرار بدن تا همه بتونن ازش حمایت کنن !
پ . ن : کف کردم

عاقلانه ست که جو گیر نشیم و با تدبیر بیشتری به این قضیه نگاه کنیم:
این انیمیشن یه مقدار مشکوکه.ما همش داریم حرف از صلح میزنیم بعد اینا اومدن اد گوشتو دادن دست گربه و برای اسرائیل و آمریکا که اصرار بر تروریست و خطرناک و جنگ طلب بودن ما دارن آتو فراهم کردن یه اشکال بارز دیگه هم غلط نشون دادن تصویر قبه الصخره بجای مسجد الاقصی ست که سالیان ساله با اهداف شوم داره انجام میشه . بعد از روشنگریهای اخیر بازم باید در این انیمیشن این کار غلط انجام بشه؟
من هم این انیمیشنو دیدم.
از لحاظ ساخت فنی و مدل سازی و گرافیک خیلی خوب کار شده بود و واقعا قابل تقدیر بود.
اما از لحاظ محتوا و داستان در بخش اولش ایراداتی داشت .
مثلا زیادی روی تجهیزات جنگی مانور میده و کل قدرت ایران رو با چهار تا هواپیما و موشک میخواد نمایش بده در حالی که امتیاز اصلی ما دین ما و روحیه ی معنویمون هست و گرنه از لحاظ تجهیزات قطعا کشوری مثل آمریکا قوی تر هست و قابل قیاس نیست.
همون طور که دوستان هم اشاره کردن یه جاهایی هم استفاده از این تجهیزات تخیلی میشه مثل منفجر کردن موشک هسته ای با هواپیما و یا روبه رو شدن هواپیما ها با هم که یه مقدار توی ذوق میزنه.
خلاصه اون روحیه معنوی جاش توی بخش اول خیلی خالی بود.
و همینطور داستانش هم ضعیف بود به نطور ناگهانی شروع میشه و یهو تموم میشه اگه روی داستان کار میکردن خیلی بهتر بود.
اما بخش دومش از لحاظ محتوا و تاثیر گذاری خیلی بهتر بود من که خوشم اومد.
از نقاط قوت محتواییش هم میتونم به استفاده از سخنان رهبری بین صحنه ها و مرتبط با تصاویر ، موسیقی خوب و هماهنگ با صحنه ها اشاره کنم.
در کل برای تجربه اول خوب بود توصیه میکنم حتما ببینید
از اینجا میتونید بخرید و دانلود کنید
http://www.kosar3d.com/Fa/%D8%A7%D8%AE%D...8%B1%DB%8C
من نمی خوام به سازندگان این انیمشن توهین کرده باشم چون زحمت زیادی کشیدن. من خودم یه مقداری کار سه بعدی کردم و می دونم چه سختی هایی کشیدن. اما خواستم در جواب آقایmelanie2222 بگم که این جنگ طلبی رو از چشم دشمن ندونه.
من توی مسجد ها یا محل تجمع این اقشار دیدم کسانی رو که برای جنگ با اسراییل له له می زنن. در اصل این دولت و حکومت بودن که اینها رو با غل و زنجیر نگه داشتن. واگرنه مث تراکتور می رفتن اورشلیم رو با اسراییل یه جا می فرستادن هوا.
در ضمن من تصور می کنم که این انیمشن بیشتر برای این بود که مصداق سخنان رهبری رو نشون بده تا یه داستان حماسی. بیشتر زیبایی هاش مربوط به سخنان رهبری بود.
یه سوال هم داشتم. منظورتون از قبه الصخره و مسجد الاقصی چی بود؟ یعنی چی که اینا رو جای هم نشون می دن؟ هدفشون چیه؟
(۲۶/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۲)bidel نوشته است: [ -> ]منظورتون از قبه الصخره و مسجد الاقصی چی بود؟ یعنی چی که اینا رو جای هم نشون می دن؟ هدفشون چیه؟
بله قبلاً ما هم مثل شما فکر میکردیم اون مسجد گنبد طلایی مسجدالاقصی ست اما چند ساله که از طریق رسانه های افشاگر در اینترنت متوجه شدیم که اون مسجد گنبد طلایی اسمش قبه الصخره ست و مسجد الاقصی مقداری دورتر از اون هست و گنبدش تیره رنگ هست و علت اینکه همه جا این مسجد گنبد طلایی رو بجای مسجد الاقصی در اذهان عمومی غالب میکنن اینه که وقتی اسرائیل مسجد الاقصی واقعی رو خراب کرد ،دنیا با دیدن خراب نشدن مسجد گند طلایی همچنان در خواب باشه.میتونین یه سرچ بزنین تصاویر مسجدالاقصی واقعی رو ببینین
http://razhayesheitanparastan.com/%D9%85...%B1%D9%87/
فکر کنم این مسائل مربوط به خود ایران باشه.
چون اتفاقا توی گوگل مپ، و گوگل ارث که دیروز می گشتم. همون گنبد طلایی رو در شرق اورشلیم نشون داد و گفت قبه الصخره، ممنون از کمکتون.
تعجب می کنم. این ایرانه که این توهمو به وجود آورده.
کافیه خارجی سرچ کنید مسجد الاقصی
یا حتی توی گوگل ارث رو نگاه کنید.
(۲۱/اسفند/۹۲ ۵:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
دنبال یاران و دشمنان کلیشه ای نباشید (فرقشون بین آزادگی و نامردیه)
دشمن از این کلیشه ای تر؟
اصن آدم یاد جادوگر شهر اُز میفته!
خخخخخخخخ