|
شروع فروش انیمیشن پیام راشل کوری+ تریلر
|
|
۲۳:۴۱, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام به لطف حضرت زهرا(سلام الله علیها)بالاخره پس از مدت ها انتظار محصولات گروه انیمیشن فاطمه زهرا(سلام الله علیها)جهت خرید درسایت گروه قرارگرفت.متقاضیان میتوانند جهت خریداین اثربه این لینک مراجعه فرمایید . یکی از این اثار انیمیشن پیام راشل کوری است که تریلر ها حاکی از انیمیشنی خوش ساخت می باشند که تمجید های بسیاری از ان شده است. این اثر نشان داد که إن شاء الله اینده ای روشن در انتظار انیمیشن سازان داخلی است. برای حمایت از انیمیشن سازان داخلی دست به کار بشیم تا إن شاء الله رفته رفته سنگر فزهنگی رو هم به تسخیر خودمون دربیاریم. این هم تریلر این انیمیشن زیبا: حدود 13 مگ: حدود 22 مگ: |
|||
|
|
۵:۲۸, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۲ ۵:۳۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() اگر احیانا این خانم محترم رو نمیشناسید کلیک کنید فقط بعد از خواندن زندگی نامه ایشون این کلیپ رو ببینید (قسمت فلسطینش) انقدر حرف تو این ارسال هست که خدا میدونه یاران امام زمان و دشمنان امام زمانت رو در همین ارسال بشناس دنبال یاران و دشمنان کلیشه ای نباشید (فرقشون بین آزادگی و نامردیه) |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۲ ۱۲:۴۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
فوق العادست تریلرش !
ان شالله حمایت میکنیم ...واقعا دستتون درد نکنه پیشنهاد میکنم مدیران این انیمیشن رو در صفحه ی اصلی قرار بدن تا همه بتونن ازش حمایت کنن ! پ . ن : کف کردم
|
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یه نسخه خریدیم و دانلود کردیم. نگاهش هم کردیم و خواستم ازش یه حرفایی بزنم که بقیه هم بدونن بهتره:
خوبی هاش: اول از همه کیفیتش که حرف نداره. بین انیمیشن های ایرانی باید گفت بهترینه و با وضع پیشرفت آثار دیجیتالی در ایران، باید سال های طول می کشید که به اون سطح می رسیدیم. به نظر خودم از نظر کیفیت، با انیمیشن های واقع گرای سایر کشور ها هم قابل مقایسه هست. صدا گذاری هاش فوق العاده بوده و کلا از نظر فنی می تونه تا سال ها توی ایران بهترین باشه. ایراد های فنی: یه مشکلاتی داشته که زیاد هم گنده نیستن فقط خواستم بگم که از جای نیافته. مثلا وقتی که موشک ها پرتاب می شد(شکل زیر) لوله هاشون تا مرز گداختن می رفت. نمی دونم این کار از قصد بود یا نه اما فکر نکنم که پایه های پرتابی که از جنس فولاد یا سرب یا هرچیزی قویتر از اون هستن تا این حد گداخته بشن. ![]() ایراد بعدی رو به لحظات خبری اش می گیرم. این رو خودم متوجه نشدم، بلکه یه آدم تیز اینو زود گرفت(شکل زیر) اگه توجه کنید می بینید که رنگش سبزه. این اخبار در زمان های خاصی پخش میشه. منظورم رنگ سبزشه. خودتونم می دونید که چه روز هایی و چه ساعاتی. ازش نمی گم تا فکرتون سمتش نره. فقط خواستم بگم که متوجه شید: ![]() ایراد بعدی رو به تصویر زیر می گیرم. من فکر کنم این یارو یدونه زامبیه. بدون هیچ پیشینه ای وارد داستان می شه و دو ثانیه نشونش می دن. زامبی بحثی نیست که زرتی بشه ازش استفاده کرد. اگه دقت کنید همه ی فیلم های موفق زامبی دارای تئوری هایی بودن. حالا منطقی و توهمی اش رو کار ندارم. و از طرفی قصدی برای ورود زامبی ها در نظر گرفته شده بود و اونا رو قشری با بیماری مسری( فکری واجتماعی و جسمی یا هرچیز دیگه ای) تعریف می کردن. اما اینجا بیشتر ازش استفاده ابزاری شده. تا اون استفاده فنی و به جاش که توی سینما هالیوود ازش استفاده می کنن. ![]() ایراد بعدی به بعد حماسه سرایی هست. اگه به داستان های حماسه ای یه نگاه کنید می فهمید که قهرمان داستان از حداقل پیشینه برخوردار هست و آخر سر یه حماسه قهرمانی خلق میکنه که اکثرا از روی بغض و کینه از دشمنه. ایراد من به قسمتی هست که در شکل زیر میبینید. ![]() یدونه جت میره و موشک هسته ای رو تو هوا منفجر می کنه. کاریست چه بسا خیالی. اما اگه دقت کنید فکر کنم حوالی قدس باشن. مگه میشه اون موشک منفجر شه و قدس و بیت المقدس نرن هوا! تازه اش هم موشک هسته ای که آتیشی نیست! رادیو اکتیوه. یعنی اگه نور انفجارو ببینی... الفاتحه! تصور می کنم کار این خلبانا شبیه به عملیات انتحاریه! تو اسلام از این کارا داشتیم! مگه ایران طالبانه؟ ایراد بعدی که دیگه خیلی فنیه. شکل زیر رو نگاه کنید: ![]() هواپیما های دشمن، هواپیما های خودی، موشک هاشونو زدن سمت هم. به نظرتون هر موشک راشو می کشه رو میره سمت هدفی که خلبان مدنظرشه؟ مگه تیرو کمانه؟ اگه یه تحقیقی دریاره ی نحوه هدفیابی و سیستم ردیابی موشک متوجه می شید که چی میگم. این یه نبرد هوایی هست و حتی تو فیلم ها هم نشون می دن. روش جنگ هوایی یه چیزی تو مایه های تعقیب و گریزه نه جنگ رودر روی هزار سال پیش. خلبانا که نیزه دستشون نیست! ایراد های محتوی: کل انیمیشن شبیه به یه تریلر از فیلمی بزرگتر بود. یعنی وقتی ما نگاه کردیم، فکر کردیم که داریم تریلر می بینیم. چون داستان کلی نداشت. یه نمایشنامه که بتونه حرفی بزنه. شبیه به کلیپ بود. خبری از یک شخصیت اول یا یک گروه کوچک، شخصیت پردازی، توجه به جزئیات و ... در این انیمشن نبود. بیشتر شبیه این بود که بخوای یه عقده ی سی ساله سر سینمای فاسد غرب خالی کنی. منطق جالبی پشت حرکات نبود. نه اینکه نشه این اتفاقا نیافته. منظورم اینه که حداقل یکم می گفت که چه جوری به اسرائیل رسیدن، کدوم کشورا کنار ایران بودن و ... اگه توضیح داده نشه اونوقت محتوی داستان بی منطق میشه. یه جور جهش عقلی رخ میده که قابل درک نیست و ذهن بیننده خسته میشه. آخرش هم میگه«چقد مسخره!» در کل ما راضی بودیم که خریدیمش. چون توی خوبی هاش گقتم که یه پیشرفت بزرگ بود. به امید اینکه این نواقص و به ویژه نواقص محتوی رو بتونن رفع کنن. اونوقت هم کیفیت خوبی داره و هم محتوی خوبی و می تونه در سطح جهانی مورد توجه قرار بگیره. |
|||
|
|
۱:۰۰, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
عاقلانه ست که جو گیر نشیم و با تدبیر بیشتری به این قضیه نگاه کنیم:
این انیمیشن یه مقدار مشکوکه.ما همش داریم حرف از صلح میزنیم بعد اینا اومدن اد گوشتو دادن دست گربه و برای اسرائیل و آمریکا که اصرار بر تروریست و خطرناک و جنگ طلب بودن ما دارن آتو فراهم کردن یه اشکال بارز دیگه هم غلط نشون دادن تصویر قبه الصخره بجای مسجد الاقصی ست که سالیان ساله با اهداف شوم داره انجام میشه . بعد از روشنگریهای اخیر بازم باید در این انیمیشن این کار غلط انجام بشه؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۴ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من هم این انیمیشنو دیدم.
از لحاظ ساخت فنی و مدل سازی و گرافیک خیلی خوب کار شده بود و واقعا قابل تقدیر بود. اما از لحاظ محتوا و داستان در بخش اولش ایراداتی داشت . مثلا زیادی روی تجهیزات جنگی مانور میده و کل قدرت ایران رو با چهار تا هواپیما و موشک میخواد نمایش بده در حالی که امتیاز اصلی ما دین ما و روحیه ی معنویمون هست و گرنه از لحاظ تجهیزات قطعا کشوری مثل آمریکا قوی تر هست و قابل قیاس نیست. همون طور که دوستان هم اشاره کردن یه جاهایی هم استفاده از این تجهیزات تخیلی میشه مثل منفجر کردن موشک هسته ای با هواپیما و یا روبه رو شدن هواپیما ها با هم که یه مقدار توی ذوق میزنه. خلاصه اون روحیه معنوی جاش توی بخش اول خیلی خالی بود. و همینطور داستانش هم ضعیف بود به نطور ناگهانی شروع میشه و یهو تموم میشه اگه روی داستان کار میکردن خیلی بهتر بود. اما بخش دومش از لحاظ محتوا و تاثیر گذاری خیلی بهتر بود من که خوشم اومد. از نقاط قوت محتواییش هم میتونم به استفاده از سخنان رهبری بین صحنه ها و مرتبط با تصاویر ، موسیقی خوب و هماهنگ با صحنه ها اشاره کنم. در کل برای تجربه اول خوب بود توصیه میکنم حتما ببینید از اینجا میتونید بخرید و دانلود کنید http://www.kosar3d.com/Fa/%D8%A7%D8%AE%D...8%B1%DB%8C |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من نمی خوام به سازندگان این انیمشن توهین کرده باشم چون زحمت زیادی کشیدن. من خودم یه مقداری کار سه بعدی کردم و می دونم چه سختی هایی کشیدن. اما خواستم در جواب آقایmelanie2222 بگم که این جنگ طلبی رو از چشم دشمن ندونه.
من توی مسجد ها یا محل تجمع این اقشار دیدم کسانی رو که برای جنگ با اسراییل له له می زنن. در اصل این دولت و حکومت بودن که اینها رو با غل و زنجیر نگه داشتن. واگرنه مث تراکتور می رفتن اورشلیم رو با اسراییل یه جا می فرستادن هوا. در ضمن من تصور می کنم که این انیمشن بیشتر برای این بود که مصداق سخنان رهبری رو نشون بده تا یه داستان حماسی. بیشتر زیبایی هاش مربوط به سخنان رهبری بود. یه سوال هم داشتم. منظورتون از قبه الصخره و مسجد الاقصی چی بود؟ یعنی چی که اینا رو جای هم نشون می دن؟ هدفشون چیه؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۲)bidel نوشته است: منظورتون از قبه الصخره و مسجد الاقصی چی بود؟ یعنی چی که اینا رو جای هم نشون می دن؟ هدفشون چیه؟بله قبلاً ما هم مثل شما فکر میکردیم اون مسجد گنبد طلایی مسجدالاقصی ست اما چند ساله که از طریق رسانه های افشاگر در اینترنت متوجه شدیم که اون مسجد گنبد طلایی اسمش قبه الصخره ست و مسجد الاقصی مقداری دورتر از اون هست و گنبدش تیره رنگ هست و علت اینکه همه جا این مسجد گنبد طلایی رو بجای مسجد الاقصی در اذهان عمومی غالب میکنن اینه که وقتی اسرائیل مسجد الاقصی واقعی رو خراب کرد ،دنیا با دیدن خراب نشدن مسجد گند طلایی همچنان در خواب باشه.میتونین یه سرچ بزنین تصاویر مسجدالاقصی واقعی رو ببینین http://razhayesheitanparastan.com/%D9%85...%B1%D9%87/ |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۱۳:۰۴ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
فکر کنم این مسائل مربوط به خود ایران باشه.
چون اتفاقا توی گوگل مپ، و گوگل ارث که دیروز می گشتم. همون گنبد طلایی رو در شرق اورشلیم نشون داد و گفت قبه الصخره، ممنون از کمکتون. تعجب می کنم. این ایرانه که این توهمو به وجود آورده. کافیه خارجی سرچ کنید مسجد الاقصی یا حتی توی گوگل ارث رو نگاه کنید. |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیام انیمیشن"ظهور نگهبانان" به کودکان چیست؟ + تصاویر | mohammad reza | 1 | 1,869 |
۱۶/مهر/۹۲ ۲۰:۵۶ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|

![[تصویر: rachel.jpg]](http://rachel-corrie.com/rachel.jpg)

![[تصویر: pic1.png]](http://darbandi1996.persiangig.com/image/pic1.png)
![[تصویر: pic2.png]](http://darbandi1996.persiangig.com/image/pic2.png)
![[تصویر: pic3.png]](http://darbandi1996.persiangig.com/image/pic3.png)
![[تصویر: pic4.png]](http://darbandi1996.persiangig.com/image/pic4.png)
![[تصویر: pic5.png]](http://darbandi1996.persiangig.com/image/pic5.png)

![[تصویر: tvshia.com.jpg]](http://tvshia.com/farsi/images/montazer/tvshia.com.jpg)