تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقد بازی های شما!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام به همگی من عضو تازه ام میخواسم بگم هر بازی لازم داشتین نقد بشه بهم بگین چون من راستش نمیدونم از کدوم بازی شروع کنم بازی زیاد میکنم و فیلمم زیاد میبینم در صورت درخواست بگید چونکه حیفه این همه بازی کنم ساده از کنارش بگذم
(۲۲/اسفند/۹۲ ۲:۲۳)Im in the Light نوشته است: [ -> ]سلام به همگی من عضو تازه ام میخواسم بگم هر بازی لازم داشتین نقد بشه بهم بگین چون من راستش نمیدونم از کدوم بازی شروع کنم بازی زیاد میکنم و فیلمم زیاد میبینم در صورت درخواست بگید چونکه حیفه این همه بازی کنم ساده از کنارش بگذم

سلام

قبل از اینکه بخواهید بازی جدیدی رو نقد کنید، یه سری بازی ها در تالار توسط کاربران نقد و یا نقل قول شده است.

اونها را نگاه کنید، اگر مطالبی به نظرتان میرسه بهش اضافه کنید

بسم الله
سلام
pes 2012 رو نقد کنWink
سلام
پیشنهاد می دم AGE OF MYTHOLOGY نقد بشه.
همین طور civilization

age of empires 3 هم تکته زیاد داره.
(۲۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
همین طور civilization

من روی Civilization تاکید میکنم...چون بازی روشنفکر پسند تریه...Smile
به نظر من تا ورژن چهارش خوب پیش رفت و عادی بود،اما نسخه ی پنجمش اصن کلکسیون نمادهای فراماسونری بودHuh
اصن یک قسمتی داشت،باید تلاش میکردی تا هرم فراماسونری رو کامل کنی و ... !Dodgy
میدونید چرا اون دوتای دیگه رو گغتم؟
AOm با خاطر این که داخلش خدایان بیشمار داره و فرهنگ یونان باستان ، مصر معلوم الحال و ... که جاوی مفاهیم الحادی هست رو القا می کنه
اما AOE وضعش خیلی عجیب غریبه!
توی ورژن 3 موضوع اصلی جنگ بین hospitaler ها و templar ها و .... است ، که نهایتا به پیدایش آمریکا ختم میشه.
(۲۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
همین طور civilization

این AGE OF MYTHOLOGY خیلی عجیبه توی مرحله مصرش باید تیکه های گمشده ی اوزیریس رو پیدا کنی
به نظر من اگه می خواهید نقد مفید و اطلاع رسان باشه بازی Warcraft رو نقد کنید چون بشدت شیطانیه و در ایران از نظر طرفدار رتبه ی یک داره(بخصوص مپ دوتا سرشار از علامات شیطانیه)Dodgy
(۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۱)awake* نوشته است: [ -> ]به نظر من اگه می خواهید نقد مفید و اطلاع رسان باشه بازی Warcraft رو نقد کنید چون بشدت شیطانیه و در ایران از نظر طرفدار رتبه ی یک داره(بخصوص مپ دوتا سرشار از علامات شیطانیه)Dodgy

نماد های فراماسونری در DotA

درباره ی دوتا در تاپیک بالایی بحث شده ، ولی صرف یک نماد شناسی ساده توسط بنده صورت گرفته ، انشالله در مورد DotA 2 و تحلیل تک تک شخصیت های بازی بزودی اقدامی خواهم کرد. Blush
(۲۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]age of empires 3 هم تکته زیاد داره.

یعنی این بازی هم نکته داره؟Confusedمیشه چندتا از نکته هاشو بگین؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع