شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دوست عزیزم علی درستکار
ببینید دقیقا حرف من همین است که خود شما فرمودید من و امثال من هیچ اطلاعی از طب سنتی نداریم و وقتی که مطالبی را که این آقا می فرمایند را می شنویم به جای آنکه درباره آنها فکر کنیم ، به نوعی شروع به شک کردن به آنها و گاها تمسخر می نماییم.
شما ببینید که این آقا مقاله می دهد و شخصی مثل دکتر رائفی پور هم مقاله میدهند. خوب می دانید فرق این دو در چیست؟ انسان معمولی نه اطلاعاتی از طب سنتی دارد و نه اطلاعاتی از پروژه نظم نوین جهانی ، ولی وقتی مقاله دکتر رائفی پور را می خواند به فکر فرو می رود و آنقدر دلایل برای تحقیق شخص وجود دارد که امکان پیدا کردن حقیقت برایش بوجود می آید ولی حرف های دکتر روازاده را که می شنود ، به جای ایجاد تفکر و روشنگری در شخص باعث بوجود آمدن پیامد های ناگواری می گردد.
دوست عزیز من این مسئله را به صورت تجربی درک نموده ام و بر روی حد اقل 10 نفر آزمایش کرده ام و برخوردها را نسبت به سخنان آقای رائفی پور و آقای روازاده آنالیز نموده ام. چیزی که بدون شک می گویم تاثیر منفی سخنان آقای روازاده بر روی بیداری اندیشه ها و تاثیر مثبت سخنان آقای رائفی پور در روشن شدن ذهن های مردم است.
دوست عزیز اگر من در اینجا قلم می زنم و چیزی می نویسم ، تنها هدفم خوشنودی صاحب الزمان ع است و بس و اگر هم اشکالاتی در نوشته ها و نظراتم وجود دارد امیدوارم من را ببخشید و برای من دعا نمایید تا خداوند کمکم نماید و بتوانم اشکالات و کمبود ها را در خودم برطرف نمایم.
البته ایشون باید دلیل سفیدی موهاشون رو ثابت کنن.ایشون گفتن اتفاقی در آلمان (اگر درست گفته باشم) افتاده.خب این اتفاق چیه؟شاید (شاید) ایشون جوابی نداشتن شاید ایشون .... باشن.
یه توضیحی بدم در مورد ریزش مو.ایشون میگن برای اینکه موهاتون ریزش نداشته باشه داخل حمام بشیند و من این رو تست کردم از وقتی این کارو کردم موهای سرم محکم تر شد قبلا جلوی موها تنکتر بود ولی الان محکمتر شده (تلقین هم نبوده)
ولی سوالی که از شماها دارم اینه که اگر ارثیه چرا ریش ریزش مو نداره؟ چرا موهای پشت سر ریزش نداره. همیشه بالاترین قسمت از بدن که فرق سره ریزش میکنه؟آیا دلیلش این نیست که اون قسمت بدن کمتر از بقیه قسمتهای بدن خون کمتری میرسه؟
این غربت زده های جیره خور شیطان بزرگ همیشه سعی کرده اند که حرف های روشنگر این دکتر وارسته را بی ارزش جلوه دهند ولی ما خیلی بیدار تر از انیم که بخواهیم گول حرف های این شیطان بزرگ و جیره خورانش را بخوریم
ممنون
(۳۱/تیر/۹۰ ۲:۵۷)صلاح الدین نوشته است: [ -> ]ببینید دوست عزیز من نمی خواهم جانب داری و یا در مقابل آقای دکتر روازارده قرار بگیرم و فقط موضوعی را بیان می نمایم که در دلم حبس شده و از نگفتن آن واقعا احساس بدی دارم.
چرا باید حرفی زده شود که باعث شود بنیان عقاید و تفکرات انسانهای زیادی به سخره گرفته شود؟
آیا لازم است که دشمن شناسی در شعر گاو حسن بیان شود؟
آیا لازم است که ریشه کم مویی سر آقایان را به دلیل نبستن دستار و استفاده نکردن از کلاه بر روی سر در هنگام رفتن به دستشویی برای رفع حاجت دانست؟
و اینگونه است که وقتی این حرفها پخش می شود ، انسانهای فرصت طلب شروع به مانور دادن می نمایند و این حرفها را همانند بمب خبری در تلویزیونها و اینترنت و شبکه اجتماعی پخش می کنند. و بعد با استناد به همین حرف ها می گویند ببینید بقیه حرفهای از این قبیل آدمها درباره نظم نوین جهانی و یهود هم به همین شکل است و آنوقت است که دل بسیاری از آدمها رنجیده می شود.
وقتی در ایران باستان ایرانیان ومصری ها جنگیدند (لشکر کشی کمبوجیه به مصر )از هردو طرف کشته شدند پس از مدتها که جنگ فرو کش کرد هر کس برای بردن اجساد کشته شدگان خود امدند بعضی از اجساد پوسیده شده بودند اما مصری ها اجساد افراد خود را باز شناختند چرا که تراکم استخوانی سر مصریان (به علت قرار گرفتن سر بی مو در زیر تابش افتاب )بسیار بالا بود وسرهای مصریان زیادپوسیده نشده بود اما سر اجسادایرانیان( به خاطر موی بلند وبستن دستار )
پوسیده شده بود وبا انداختن ریگی به کاسه سر از هم متلاشی می شد .
منبع تاریخ ایران باستان نوشته حسن پیر نیا
بدون اظهار نظر خودتان قضاوت کنید
نقل قول:وقتی در ایران باستان ایرانیان ومصری ها جنگیدند (لشکر کشی کمبوجیه به مصر )از هردو طرف کشته شدند پس از مدتها که جنگ فرو کش کرد هر کس برای بردن اجساد کشته شدگان خود امدند بعضی از اجساد پوسیده شده بودند اما مصری ها اجساد افراد خود را باز شناختند چرا که تراکم استخوانی سر مصریان (به علت قرار گرفتن سر بی مو در زیر تابش افتاب )بسیار بالا بود وسرهای مصریان زیادپوسیده نشده بود اما سر اجسادایرانیان( به خاطر موی بلند وبستن دستار )
پوسیده شده بود وبا انداختن ریگی به کاسه سر از هم متلاشی می شد .
سلام
شما میخواین لباس پیامبری رو زیر سوال ببرید ؟ بستن دستار مگر همان امامه در قالب نو نیست ؟ در ثانی گذاشتن یک پارچه بر سر یا یک چیزی مانند کلاه در هنگام دستشویی از چیز هایی است که دین ما توصیه کرده .که عدم این کار را مکروه دانسته اند . مکروه در حقیقت حرام برای اولیای خداست .
(۲۸/مرداد/۹۰ ۳:۲۴)vavp نوشته است: [ -> ]سلام
شما میخواین لباس پیامبری رو زیر سوال ببرید ؟ بستن دستار مگر همان امامه در قالب نو نیست ؟ در ثانی گذاشتن یک پارچه بر سر یا یک چیزی مانند کلاه در هنگام دستشویی از چیز هایی است که دین ما توصیه کرده .که عدم این کار را مکروه دانسته اند . مکروه در حقیقت حرام برای اولیای خداست .
سلام
طاعات و عبادات همه قبول باشه .
ببینین ، طب اسلامی و سنتی از اونجمله موضوعاتیه که آسون نمیشه مردم رو بهش متقاعد کرد. مخصوصا مردمی که سالهای سال وابسته به اربابنشون بودن.
استقلال فکری اولین مرحله ای است که میتونه کمک به پاره کردن قرارداد یکطرفه اطاعت بی چون و چرا از صهیون بکنه.
همونطور که میدونین 99% مردم نه میخوان و نه میتونن از این سیستم جدا بشن. پس لازم نیست خیلی به خودتون فشار بیارین.
سر سفره افطار و در شبهای قدر ما رو از یاد نبرین.

سلام دوست عزیز
نه ، شما دیگه یه کم بدبین شده اید
خیلی ها بافهمیدن حقیقت رو به اون میارند
نمونه اش همین بچه های گل تالار...
اما خوب با فرض صحّت حرف شما عزیز
ما مامور به تکلیف هستیم و تلاش خود را خواهیم کرد
و مطمئنا به نتیجه خواهد رسید (ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت...)
ممنون
دردم نهفته به زطبیبان مدعی .......................باشد که از خزانه غیبش دوا کنند
منطقی ترین جواب به پست من مطرح کردن شرایط اب و هوا بود نه .....
داشتن دستار هر قومیت بسته به تاریخ وفرهنگ وشرایط اب وهوای ان است در عربستان دستار می بندند ان هم بیشتر سفید تا سر را از گرمای سوزان نگه دارد وسفیدی ان باعث می شود نور را باز پس زند .
دستار در ایران ان هم در زمان کمبوجیه (که از اقوام ماد بودند ودر هگمتانه والوند همدان امروزی می زیستند )به خاطرسردی اب وهوا وکوهستانی بودن ان منطقه بود که همین دستار از پارچه ای کلفت تر وچند بار پیچیده شده بود .
اما در مصر که هیچ گرمای سوزان (البته جلگه نشینان ساحل نیل )ویا سرمای گزنده ای را تجربه نمی کنند (در فرهنگ مصر باستان کلمه ای به نام برف وجود ندارد وحتی سینوحه که به سرزمین هیئتی ها (مغولها )رفته بود برف را پر می پندارد )می توان سر را تراشید ودر معرض نور افتاب قرارداد که باعث زیادشدن تراکم استخوان سر می شود
از خدا برای شما سه نفر طلب مغفرت میکنم که خواهر دینی خود را متهم به چیزی کردید خودتان هم می دانید دروغ است وهمین طور برای خودم که از دست شما برادران دینی خودم رنجیدم .
شاید عمامه پیامبر را به سر نداشته باشم اما افتخار میکنم که شغلم شغل انبیاست زندگی به من اموخته که صبور باشم وبردبار
امیدوارم همگی شما موید باشید .
خواهرم ناراحت نشو هر کسی عقاید خودشو گفت
به این نکته توجه کن که اگر چه شما از نظر علمی بررسی کردی
ولی وقتی تودین میگه مکروه یعنی یه ضرری دار ه حتما دیگه که این انسان دو پا هنوز نتونسته کشفش کنه
دین ما از نظر علمی اونم در طب خیلی قویه