۲۳/اسفند/۹۲, ۲۱:۵۸
بسم الله الرّحمن الرّحیم
*** حقیقتش قصد ایجاد تاپیکی با محوریت مناظره نداشتیم.
اما یکی از کاربران بزرگوار تالار، سؤالی رو مطرح کرد. و بخاطر اهمیت اون سؤال، ناچارا این تاپیک رو ایجاد کردم.
جناب عایشه. ببخشید اگه ناچار شدم این تاپیک رو ایجاد کنم.
چون بهرحال باید معلوم شه شما چه دیدگاه ثابتی و قطعی ای پیرامون بعضی مباحث دارید؟
آیا شما قائل به عصمت پیامبران هستید یا خیر؟؟؟
در دو تاپیک گفتید که رسول گرامی اسلام معصوم نبوده و دچار اشتباه میشدند:
اینجا
و همچنین:
اینجا
امّا در این تاپیک قائل به عصمت تمام انبیاء شدید:
*** حقیقتش قصد ایجاد تاپیکی با محوریت مناظره نداشتیم.
اما یکی از کاربران بزرگوار تالار، سؤالی رو مطرح کرد. و بخاطر اهمیت اون سؤال، ناچارا این تاپیک رو ایجاد کردم.
جناب عایشه. ببخشید اگه ناچار شدم این تاپیک رو ایجاد کنم.
چون بهرحال باید معلوم شه شما چه دیدگاه ثابتی و قطعی ای پیرامون بعضی مباحث دارید؟
آیا شما قائل به عصمت پیامبران هستید یا خیر؟؟؟
در دو تاپیک گفتید که رسول گرامی اسلام معصوم نبوده و دچار اشتباه میشدند:
اینجا
(۱۷/آبان/۹۲ ۲۱:۳۸)عایشه نوشته است: [ -> ] 4.در خصوص پرسش آخرتان اگر پیامبر صرفا پیشنهادی از طرف خودشان میدادند (تفاوتی نمیکند در تایید سیدنا علی یا سیدنا ابوبکر) با توجه به اینکه پیامبر هم اشتباه میکردند لذا بر مردم واجب نبود از ایشان پیروی کنند مگر اینکه آن حکم از طرف خداوندبر پیامبر نازل شده باشد.
و همچنین:
اینجا
(۲/آذر/۹۲ ۱۶:۳۱)Atosa نوشته است: [ -> ]سلام!
خانم عایشه نوشتن:
========================================================================
اینکه پيامبراز اشتباه و خطا مصون نبودند، به نقل قرآن اين موضوع ثابت مي شود. خداي تعالي خطاب به پيامبر ميفرمايد:
امّا در این تاپیک قائل به عصمت تمام انبیاء شدید:
(۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۰۱)عایشه نوشته است: [ -> ]از اين رو استناد از روايات فضايل و مناقب بر عصمت حضرت فاطمه زهرا بيمورد است و عصمت از ديدگاه اهل سنت و جماعت فقط مختص انبيا است و هيچيك از صحابه، تابعين و ائمه، معصوم نميباشند.