|
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
|
|
۱۸:۰۳, ۱۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۷:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بعد از این که در این تاپیک در مورد جانشینی جناب ابوبکر بحث شد و طرف بحث انصراف داد . خواهر محترم دیگری تقاضای بحث در تاپیک جدید را داشت تاپیک قبلی به احترام عزیزان اهل سنت . این تاپیک ایجاد شد . دوستا مثل همیشه فقط یک نفر بحث میکند و بقیه در پیام خصوصی کمک کنند احترام طرفین و مقدسات یکدیگر کاملا رعایت شود . اگر کسی توهینی انجام داد بی تعارف یک هفته محروم میشود سوال اول بنده چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد ایا پیامبر جانشیت تایین کردند ؟ چرا؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۰, ۱۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۲ ۱۷:۰۲ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه من پاسخی برای پرسشهایم نگرفتم؛ در چند قسمت به پرسش خانم آتوسا پاسخ میدهم جناب معاون مشخصا بفرمایید از نظرشیعه آیا جانشینی به معنای سیاسی خلافت و زمامداری است ؟ یا به معنای جانشین و پیشوای روحانی است؟ یا هردو با هم؟ اگر به معنی زمامداری است که هیچیک از امامان غير از سیدنا علی و سیدنا حسن آن هم به طور ناقص احدي از ائمه به مقام خلافت نرسيدهاند . اگر به معنای جانشین روحانی است چه ادعایی دارید بر جانشینی سیاسی پیامبر؟! اگر هر دو است باز اشکال اول پیدا می شود! پس آیه تا اینجا منطبق بر خلافت خلفای راشدین است. |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۱۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۲ ۱۸:۲۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
جناب عایشه
نقل قول: پس آیه تا اینجا منطبق بر خلافت خلفای راشدین است. استدلال شما این است که چون این ایه دلیل بر امامت نیست پس دلیل خلافت است خوب شما با رد امامت با این ایه باید اثبات کنید خلافت را . نه این که ۲ گزینه باشد شما ۱ را رد کنید دیگه فقط میماند ۲ . بنده از بس این را گفتم خسته شدم . شما میخواستید در این تاپیک اثبات کنید خلافت شیخین را . بنده در این تاپیک هیچ ادعایی ندارم . حتی گفتم به عنوان یک شیعه هم بحث نمیکنم . اگر میخواهید در مورد امامت بحث کنید تشریف بیاورید در همان تاپیک اثبات امامت که شما در همه پست هایتان تقریبا میگفتید از ترس همچین بحثی شکل نمیگیرد . من الان قبول میکنم (فرض) که استخلاف فقط همان حکومت است . شامل امامت هم نمیشود . با این ایه امامت هم رد شد قبول (برای بار دوم ) اصلا گفتم من الان دست از شیعه برداشتم . اگر خلافت را برای من اثبات کردید که سنی میشوم . اگر نه فقط رسول خدا و قران . دیگه به چه زبونی بگم نمیدونم . هر بار یک غیبت صغرا میکنید بعد از کلی فکر کردن باز میاید همون رو میگید . شما در اولیت پستتان با استناد به این ایه گفتید خلفا باید چند نفر باشند . بنابرین نمیتواند فقط شامل امام علی (علیه السلام) باشد بنده هم گفتن کلمه وعد الله یعنی خداوند وعده میدهد . وعده دادن ناظر به اینده است . همچنین کلمه لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ یعنی انتخابشان میکنم . شما میگویید خداوند انتخابی نکرده ولی جمع هستند یعنی در ۱ کلمه نیمی را قبول میکنید ((هم)) که ضمیر جمع است ولی کلمه اصلی که ناظر به انتخاب خداست قبول ندارید یعنی کلمه خلیفه هایی برمیگزینم هایی را قبول میکنید خلیفه بزگزیدنش را نه . بعد هم میگویید چون خداوند انتخابی نکرده است پس اعجاز قران زیر سول میرود!! خوب الان ۲ راه داریم ۱ـ خداوند طبق وعده خودش خلیفه هایی به معنی مقبول شما انتخاب کرده ۲ـ خداوند به وعده اش عمل نکرده اگر گزینه ۱ باشد میگوییم چگونه . شما فرمودید از طریق ایه شورا و اینکه خداوند کارش را با اسباب پیش میبرد.این قابل بحث است وگرنه بقیه نفی کل اسلام است به قیمت یک خلیفه! ۲ـ اگر عمل نکرده . بنده اصلا خدای بد قول دروغگو را نمیپرستم . خدایی که قدرت ندارد حرفش را عملی کند هموان بهتر که شبهای جمعه برود خر سواری مسلمانها هم همه دروغ میگویند که بعد از هر تلاوت میگویند ((صدق الله العظیم)) و خداوند راست که نمیگوید هیچ رسما دروغ هم میگوید |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۱۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۲ ۲۳:۰۸ توسط fighters.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۲ ۱:۵۰)عایشه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم ببخشید من الان پست میزنم . ولی اولین پست شما این بود گفتید اگر خلیفه چند نفر نباشد اعجاز قران تبدیل به چند کلمه کاذب خواهد شد . اقای وحید میگن چون خداوند در همین ایه و همین کلمه این چند نفر را خودش انتخاب مبکند . بنابرین اگر میخواهید اعجاز قران تبدیل به چند کلمه کاذب نشود باید نشان دهید از طرف خداست . چطور میشه در یک ایه قران ۱کلمه نصفش درست باشه نصفش غلط!!! نقل قول:[font=B Lotus]مگر میشود نیمی از آیه درست باشد نیمی غلط؟ شما هم همین رو گفتید . الان لطفا این جمله خودتون رو توضیح بدید ![]() من الان همه رو خوندم ولی هیچ پیشرفتی نکرده بود . اگر ممکنه تکلیف این رو روشن کنید . هنوز سر خونه اول مونده . بالاخره خداوند چند نفر رو انتخاب کرده؟ ![]() چند نفر رو انتخاب نکرده ؟ ![]() بازم ببخشید بابت پستی که زدم اما خوب ... بعد |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۲ ۱۲:۲۹ توسط آیات.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم سلام علیکم برای اثبات امامت امام علی علیه السلام و فرزندانشان الحمدلله ربّ العالمین دلایل واستدلال های زیادی وجود دارد. حالا من آنچه در قلبم نفوذ کرده را برای علاقه مندان عرض می کنم ان شاء الله استفاده ببرید. داستان حضرت موسی علیه السلام وبرادرش هارون علیه السلام و چهل روز غیاب حضرت موسی که در قرآن آمده است را به یاد بیاورید وقتی حضرت موسی قصد کرد که قومش را مدتی ترک نماید به برادرش فرمود: وَقَالَ مُوسَی لأَخِیهِ هَارُونَ اخْلُفْنِی فِی قَوْمِی وَأَصْلِحْ وَلاَ تَتَّبِعْ سَبِیلَ الْمُفْسِدِینَ142 اعراف حضرت موسی برادرش را د این مدت به جانشینی منصوب کرد اما قوم موسی در این زمان آیا از هارون اطاعت کردند؟ آیا وقتی او تصمیم داشت آنان را از پرستش گوساله باز دارد به او چه گفتند؟ در قرآن آمده وقتی حضرت موسی علیه السلام با عصبانیت ریش و سر برادرش را گرفت هارون فرمود قال يا ابن أم لا تأخذ بلحيتي ولا برأسي إني خشيت أن تقول فرقت بين بني إسرائيل ولم ترقب قولي در درآیه دیگر آمده: وَأَخَذَ بِرَأْسِ أَخِیهِ یَجُرُّهُ إِلَیْهِ قَالَ ابْنَ أُمَّ إِنَّ الْقَوْمَ اسْتَضْعَفُونِی وَکَادُواْ یَقْتُلُونَنِی فَلاَ تُشْمِتْ بِیَ الأعْدَاء وَلاَ تَجْعَلْنِی مَعَ الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ
و چون موسی با خشم و تأسّف به سوی قومش بازگشت، گفت: بعد از من چه بد مرا جانشینی کردید! آیا در کار پروردگارتان عجله کردید؟ و الواح را انداخت و سرِ برادرش (هارون) را گرفته به سوی خود می کشید. هارون گفت: ای پسر مادرم! همانا این قوم مرا به ناتوانی کشاندند و نزدیک بود مرا بکشند، پس دشمنان را به شماتت من وادار مکن و مرا با این قوم ظالم [برابر] قرار مده. می دانیم که بزرگترین علمای سنی مذهب مانند بخاری ومسلم خطبه غدیر را در کتاب هایشان نقل نموده ودر کتب صحاح (همه یا برخی دقیق نمی دانم) موجود می باشد و برای همه علما چه شیعه وچه سنی صحیح و موثق ومعتبر است در این خطبه پیامبر به امام علی علیه السلام می فرماید یا علیّ انت منّی بمنزلة هارون من موسی ادامه قصه را که همه می دانند اما کمی فکر کنید حضرت موسی حتی برای چهل روز قومش را بدون جانشین رها ننمود آیا پیامبر قومش را بدون تعیین جانشین رها نمود؟اما قوم موسی مگر اندک نفری از هاون پیروی ننمودند! به علاوه آیا تعیین جانشین نباید با اجازه خدا باشد؟ در قران آمده:الله اعلم حیث یجعل رسالته درتفسیر آیهيا ايها الرسول بلغ ما انزل اليك من ربك و ان لم تفعل فما بلغت رسالته و الله يعصمك من الناس و الله لا يهدى القوم الكافرين علمای سنی مذهب هم اعتقاد دارند که این ابلاغ همان متن خطبه غدیر بوذه است همه چیز واضح و روشن است البته همه این ها [b]در کنار متن کامل خطبه غدیر[/u] قابل درک وفهم خواهد بود خطبه ای که در صدق آن هیچ یک از علما تردید ندارند پس ببینید بعد از پیامبر صلی الله علیه وآله با امام علی علیه السّلام و فرزندانش چه کردند فَعَلَى الْأَطَائِبِ مِنْ أَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّدٍ وَ عَلِيٍّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِمَا وَ آلِهِمَا فَلْيَبْكِ الْبَاكُونَ وَ إِيَّاهُمْ فَلْيَنْدُبِ النَّادِبُونَ وَ لِمِثْلِهِمْ فَلْتُذْرَفِ [فَلْتَدُرَّ] الدُّمُوعُ وَ لْيَصْرُخِ الصَّارِخُونَ وَ يَضِجُّ [يَضِجَ] الضَّاجُّونَ وَ يَعِجُّ [يَعِجَ] الْعَاجُّونَ |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۲ ۲۰:۰۹ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم در خصوص پرسشهای مطرح شده: جناب معاون شما بارها این آیه را به عنوان اثبات امامت ذکر کردید.(که هرگز چنین چیزی نیست و بنده درتاپیک امامت بیشتر از آن سخن میگویم) اما در اینجا باید پاسخ استنادهای شما و همچنین پرسش سایرین رابدهم. در خصوص آیه استخلاف بنده گفتم که جانشینان باید چندین نفر باشند تا اعجاز قرآن درست باشد. اگر شیعه معتقد به این است که نام سیدنا علی (با تفسیر) در قرآن است و ایشان منتخب خداوند است پس یعنی خداوند فقط یک خلیفه را انتخاب کرده. که این با صیغه جمع آیه مخالفت دارد. زیرا اگر شیعه باهزاران تفسیر و تاویل عنوان کند نام سیدنا علی در قرآن است نمیتواند چنین چیزی رابرای سایر ائمه ثابت کند.آیا نام 11 امام باقی مانده با تفسیر و ... در قرآن است وخداوند خودش آنها را انتخاب کرده؟ مشخص است که خیر. بنابراین با چنین توجیهی ازسوی شیعیان فقط یک راه می ماند و آن اینکه خداوند یک خلیفه را برگزیده است. که همانطور که گفتم این با نص صریح آیه مخالفت دارد. اما چون خلفای راشدین 5 نفر هستند و اهل تسنن هم معتقد نیست که خداوند مستقیما جانشین را تعیین میکند لذا صیغه جمع با خلفا درست درمی آید و می تواند مصداق آن باشد. زیرا آیه افرادی ر ابرای خلافت پیشنهاد میکند که ایمان آورده و عمل صالح انجام داده باشند و هرگز نام شخصی را به طور مشخص عنوان نکرده است. توجه کنیم که برای فهم یک آیه باید به سایر آیات قرآن هم رجوع کرد. اگر در سایر آیات قرآن نام تمامی جانشینان پیامبر (که هر فرقه ای اعم از شیعه و سنی و ...مدعی است آنان جانشین پیامبرند) آورده شده باشد پس میتوان گفت که منظور از این که خدا فرموده به خلافت برمی گزیند این است که به طور مستقیم خودش خلفا را انتخاب می کند اما اگر در سایر آیات نشانی از نام جانشینان نباشد پس معنااین است که خداوند به واسطه وسایلی به انتخاب جانشین اقدام میکند. حال اگر شما معتقدیدکه خداوند خودش این جانشینان را بیواسطه معرفی می کند باید بتوانید نام دوازده امامتان را در قرآن بیابید تا ثابت کنید که صیغه جمع آیه منطبق بر آنان است.
|
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۱۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
خوب با تشکز پاسخ شما
پس موارد امامت رو میزاریم برای همون تاپیک . نقل قول:توجه کنیم که برای فهم یک آیه باید به سایر آیات قرآن هم رجوع کرد. بله کاملا قبول دارم . و خود قران نیز میفرماید نمیتوان فقط ایاتی را در نظر گرفت و بقیه را نادیده گرفت نقل قول:زیرا آیه افرادی ر ابرای خلافت پیشنهاد میکند لطفا در متن ایه به بنده نشان دهید که پیشنهادی مطرح شده . چون در این ایه خداوند میفرماید کسانی که از میان شما ایمان اورده اند را انتخاب میکنم . نمیفرماید از میان کسانی که ایمان اورده اند انتخاب کنید . به هر حال نمیشود از میان بی ایمان ها برای جامعه خلیفه انتخاب کرد! نقل قول:معتقد نیست که خداوند مستقیما جانشین را تعیین میکندخوب با توجه به اینکه در این ایه شریفه ذات اقدس باری تعالی میفرمایند همانطور که در گذشته این کار را انجام دادم . و سنت من تغییر پذیر نیست . یک مورد نشان دهید که خلیفه خداوند را مردم غیر مستقیم انتخاب کرده اند . حتی در میان حکومت های قبلی غیر الهی نیز سابقه نداشته مردم انتخاب کنند . حتی سنای روم نیز پادشاه انخاب نکرده و اهل سنت معتقدند اسلام مخترع سیستم دموکراسی و رای گیریست مثلا از حضرت داود به عنوان خلیفه نام برده شده است . ایا ایشان توسط مردم به پیشنهاد خداند انتخاب شده است؟ نقل قول:اگر در سایر آیات قرآن نام تمامی جانشینان پیامبر (که هر فرقه ای اعم از شیعه و سنی و ...مدعی است آنان جانشین پیامبرند) آورده شده باشد پس میتوان گفت که منظور از این که خدا فرموده به خلافت برمی گزیند این است که به طور مستقیم خودش خلفا را انتخاب می کند خوب این استدلال شما چند اشکال دارد اول اینکه ایا همه اراده تشریعی خداوند فقط در قران است ؟ مثلا خداوند به پیامبر میفرماید (...بالبينات والزبر وانزلنا اليك الذكر لتبين للناس مانزل اليهم ولعلهم يتفكرون ) میبینیم بسیاری از احکام مهم در اسلام در قران نیامده و یا فقط اشاره کوتاهی شده . ولی بیان احکام ان توسط پیامبر انجام شده است . و همه مسلملنان هم قبول دارند این را و در ایاتی این وظیفه بر عهده ایشان گذاشته شده است . که البته مفصل در اثبات امامت در مورد ان صحبت میکنیم . بنابرین نبودن اسامی در قران به معنی این نیست که هیچ راه دیگری برای ان نباشد نقل قول: پس معنااین است که خداوند به واسطه وسایلی به انتخاب جانشین اقدام میکند. با توجه به اینکه واسطه اصلی در بیان هر انچه مورد نظر خداند بوده وجود نازنین حضرت ختمی مرتبت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده است و قران هم چندین بار اشاره فرموده به این مطلب و ایشان را صرفا بیان کننده وحی الهی میدانند و نه نفس خود (انچه خودش میخواسته ) ایا امکان دارد این واسطه ایشان باشد . چون هم وسیله مطمءن و خاصی است . هم معصوم و هم امکان اشتباه نیست . (صرفا ایا امکانش هست؟ حالا ایشان فرموده یا نه باشد برای بعد ) یعنی اگر ایشان شخص یا اشخاصی را معرفی میفرمودند ایا بر مسلمانان واجب بود از ایشان پیروی کنند ؟؟ جناب ایشه اگر امکان دارد سوالات بنده رو نقل قول کنید و زیر ان جواب بدید تا از قلم نیفتند . سوالات را رنگی کردم برای راحتی کار شما ۲ تا نکته دیگر هم هست برای طولانی نشدن بعدا عرض میکنم با تشکر از شما |
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۲ ۲۱:۴۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم متاسفانه نقل قول وابزارهای ویرایش این تالار برای بنده کار نمیکند! در خصوص پرسش اولتان: 1. جمله بنده را نیمه آوردید وبه ایراد سوال پرداختید.در حالی که اگر جمله کامل باشد احتیاجی به پرسش نیست: بنده نوشتم: آیه افرادی را برای خلافت پیشنهاد میکند که ایمان آورده و عمل صالح انجام داده باشند وهرگز نام شخصی را به طور مشخص عنوان نکرده است. 2.پرسش دومتان تکرارمکررات است و شما پرسش بنده را بدون پاسخ ! به خود من برگرداندید. بنده به شماگفتم هرگز در هیچ دینی مساله ای به نام امامت وجود نداشته و برای اینکه آیه استخلاف طبق مدعای شما صحیح شود باید بتوانید امامانی را در گذشته معرفی کنید. بازهم تکرار می کنم لطفا پیامبران و امامان را با هم مقایسه نکنید. آیا شما پیامبر وامام را یکی میدانید که از داود برای بنده مثال می آورید؟ در آیه روش انتخاب حاکم ذکر نشده که بگوییم صرفا با شورا می توان خلیفه انتخاب کرد. لذا بر این اساس اکثر خلفایی که در گذشته به حکومت رسیدند و افراد مومنی بوده که عمل صالح انجام میدادند میتواند مصداق آن باشد که از آن جمله است : کورش کبیر در ضمن برخلاف نوشته شما در روم باستان در سده 510 پیش از میلاد پس از سقوط نظام پادشاهی و به پیشنهاد بروتوس، مجمعی همگانی متشکل از عوام و پاتریسینهای رومی تشکیل شد، تا هربار یکی از سناتورها برای مدتی به عنوان رئیس حکومت برگزیده شود. برای جلوگیری از قدرت گرفتن رئیس ازموقعیت خود، دو نفر یا دوکنسول بااختیارات مساوی در رأس حکومت قرار دادند. http://fa.wikipedia.org/wiki 3.تمامی مسائل مهم جامعه در قرآن است و صرفا مسائل فرعی آورده نشده. آیا شما امامت را که یکی از اصول دینتان است در زمره مسائل فرعی و جزئی می دانید که به همین دلیل در قرآن نیامده؟ پس چگونه و بر چه اساسی آن را جزء اصول دینتان قرار دادید؟ 4.در خصوص پرسش آخرتان اگر پیامبر صرفا پیشنهادی از طرف خودشان میدادند (تفاوتی نمیکند در تایید سیدنا علی یا سیدنا ابوبکر) با توجه به اینکه پیامبر هم اشتباه میکردند لذا بر مردم واجب نبود از ایشان پیروی کنند مگر اینکه آن حکم از طرف خداوندبر پیامبر نازل شده باشد. |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۲ ۲۱:۳۸)عایشه نوشته است: 4. در خصوص پرسش آخرتان اگر پیامبر صرفا پیشنهادی از طرف خودشان میدادند (تفاوتی نمیکند در تایید سیدنا علی یا سیدنا ابوبکر) با توجه به اینکه پیامبر هم اشتباه می کردند لذا بر مردم واجب نبود از ایشان پیروی کنند مگر اینکه آن حکم از طرف خداوندبر پیامبر نازل شده باشد. با سلام ببخشید که توی مباحثه دخالت می کنم اما آن قسمتی از نوشته های شما رو که مشخص کردم برایم کمی سوال برانگیز هست منظور شما این هست که رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بعضی مواقع دچار اشتباه می شدند ؟
|
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۲ ۲۳:۱۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
نقل قول:متاسفانه نقل قول وابزارهای ویرایش این تالار برای بنده کار نمیکند! برای بنده هم با اکسپلورر کار نمیکند . احتمالا با فایرفاکس و دیگر مرورگرها بتوانید استفاده کنید . نقل قول:جمله بنده را نیمه آوردید وبه ایراد سوال پرداختید.در حالی که اگر جمله کامل باشد احتیاجی به پرسش نیست: خوب ببخشید ولی سوال من این بود که خداوند پیشنهاد میدهد؟ یعنی فرموده مردم شما از بین افراد با ایمان انتخاب کنید؟ بنده نمیبینم در این ایه شریفه خداوند پیشنهادی مطرح کرده باشد . شما دقیقا بفرمایید کجای ایه به معنی پیشنهاد است . خداوند وعده داده است كساني از شما را كه ايمان آوردهاند وكارهاي نيكو انجام دادهاند به خلافت بر گزيند، همان طور كه قبلاً كساني را به خلافت برگزيده است جسارتا بنده نمیبینم پیشنهادی به کسی داده شده باشد . یا حتی امر شده باشد . نقل قول:.پرسش دومتان تکرارمکررات است و شما پرسش بنده را بدون پاسخ ! به خود من برگرداندید. بنده به شماگفتم هرگز در هیچ دینی مساله ای به نام امامت وجود نداشته و برای اینکه آیه استخلاف طبق مدعای شما صحیح شود باید بتوانید امامانی را در گذشته معرفی کنید. خوب بنده قبول کردن در این تاپیک که اصلا این ایه امامت را رد میکند . (بحث در این مورد برای همان تاپیک امامت ) خوب حالا شما باید اثبات کنید که قبلا همچین روشی بوده ایه میفرماید خداوند انتخاب میکند چنان چه در گدشته انتخاب کرده شما میفرمایید ممکن است خداوند به واسطه انتخاب کند حالا مسءله این است کجا ها خداوند به واسطه انتخاب کرده . و این واسطه ها چه بوده ؟ نقل قول:بازهم تکرار می کنم لطفا پیامبران و امامان را با هم مقایسه نکنید. آیا شما پیامبر وامام را یکی میدانید که از داود برای بنده مثال می آورید؟ خوب یعنی خداوند قبلا خلفایی غیر معصوم را انتخاب کرده . چون در ایه فقط حزف از انتخاب خداست . شما میفرمایید خداوند با واسطه انتخاب کرده . یعنی خواست خدا در خواست مسلمانان بوده که این حرف منطقی تز بقیه و قابل بحث است و اعجاز قران هم زیر سوال نمیرود نقل قول:در آیه روش انتخاب حاکم ذکر نشده که بگوییم صرفا با شورا می توان خلیفه انتخاب کرد. لذا بر این اساس اکثر خلفایی که در گذشته به حکومت رسیدند و افراد مومنی بوده که عمل صالح انجام میدادند میتواند مصداق آن باشد که از آن جمله است : کورش کبیر خوب پس میفرمایید روش انتخاب خلیفه در جای دیگری بیان شده . لطفا بفرمایید کجا . چگونه ؟ حتما منظور ذوالقرنین است . چون در کورش بودن ایشان اختلاف است (فرقی هم نمیکند ) خوب ایا خداوند میفرماید من دوالقرنین را انتخاب کردم بعد فرموده مردم از طرف من انتخاب کردند ؟ الان بحث این نیست که پاداشاهانی بوده اند که ادم های خوبی بوده اند . بحث بر سر انتخاب خدا بواسطه است ولی الان مسءله این است که خداوند قبلا به واسطه شورا فردی را انتخاب کرده باشد . یعنی شما میفرمایید خداوند بوسیله مردم مسلمان کسی را انتخاب کرده . بعد میفرمایید در این ایه روشی ذکر نشده . با توجه به اینکه ایه صراحت دارد . باید قرینه ای نشان دهید که حداوند قبلا هم بوسیله شورا فردی را انتخاب کرده . نقل قول: افراد مومنی بوده که عمل صالح انجام میدادند میتواند مصداق آن باشد این رو قبول دارم . هر انتخابی خدا انجام دهد حتما خوب است اما برعکسش صادق نیست . شما میفرمایید پس هر کس خوب است خداوند انتخاب کرده است . نقل قول:در ضمن برخلاف نوشته شما در روم باستان بله درست میفرمایید همچین نوادری هم هست . اما ایا در حکومت های الهی هم بوده است . ما اینجا به سنت خدا اشاره داریم . در ایه مورد اشاره هم باز شورای بزرگان است . نه مردم نقل قول:.تمامی مسائل مهم جامعه در قرآن است و صرفا مسائل فرعی آورده نشده. آیا شما امامت را که یکی از اصول دینتان است در زمره مسائل فرعی و جزئی می دانید که به همین دلیل در قرآن نیامده؟ پس چگونه و بر چه اساسی آن را جزء اصول دینتان قرار دادید؟ درست است . مثلا فرموده نماز بخوانید . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود اینگونه فرمود روزه بگیرید پیامبر فرمود اینگونه حالا ممکن نیست خداوند قرموده باشد امامت . خلافت را من انتخاب میکنم . ان وقت به پیامبر فرموده باشد افرادی را که انتخاب کرده ام معرفی کن؟ تمامی اصول و فروع دین همینگونه اند . 4 نقل قول:.در خصوص پرسش آخرتان اگر پیامبر صرفا پیشنهادی از طرف خودشان میدادند (تفاوتی نمیکند در تایید سیدنا علی یا سیدنا ابوبکر) با توجه به اینکه پیامبر هم اشتباه میکردند لذا بر مردم واجب نبود از ایشان پیروی کنند مگر اینکه آن حکم از طرف خداوندبر پیامبر نازل شده باشد. اینجا چند اشکال پیش می اید . اول خداوند میفرماید وَمَا يَنطِقُ عَنِ الْهَوَىٰ-إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَىٰ و هیچ چیزی را از روی هوا و هوس و نفس نمیگوید . هر چیزی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرماید از روی وحی است . در مورد عصمت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بحث زیاد میشود کرد . اما خداوند در قران همیشه اصاعت از رسول را مقارن اطاعت از خودش اگر نخواهیم همه حرف های پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را عاری از اشتباه بدانیم از کجا میفهمید حرف پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ایه قران است یا کلام خودشان؟! به هر حال خود پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمود این ایه قران است . اگر اشتباه میکرده شاید وسوسه شیطان را به اشتباه وحی میدیده ! یا خیال خود را وحی میدیده . دوم تمام تشریع پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از مواردی که در قران بیان شده بر اساس اشتباه ممکن است باشد . شاید نماز صبح ۵ رکعت بوده . سیره و سنت ایشان هم زیر سوال میرود . و کلا فاتحه دین الهی اسلام خوانده میشود بعد میفرمایید اطاعت مردم از رسول خدا واجب نبود؟!!!!!!!!!!!!! به خاطر خلیفه باز ریشه کل اسلام رو زدید ! اگر بنده بخوام همین یک تکه فرمایش شما رو قبول کنم . دیگه فرق سناتور امریکایی که قانون مینویسه ممکنه درست باشه ممکنه غلط با پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ما چیه؟ اصولا با قبول این فرض دیگه دلیلی نداره مسلمانی!! (یَأَیهَُّا الَّذِینَ ءَامَنُواْ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ أَطِیعُواْ الرَّسُولَ وَ أُوْلىِ الْأَمْرِ مِنکمُْ فَإِن تَنَزَعْتُمْ فىِ شىَْءٍ فَرُدُّوهُ إِلىَ اللَّهِ وَ الرَّسُولِ إِن کُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الاَْخِرِ ذَلِکَ خَیرٌْ وَ أَحْسَنُ تَأْوِیلاً) اى کسانى که ایمان آوردهاید، خدا را اطاعت کنید و پیامبر و اولیاى امر خود را [نیز] اطاعت کنید پس هر گاه در امرى [دینى] اختلاف نظر یافتید، اگر به خدا و روز بازپسین ایمان دارید، آن را به [کتاب] خدا و [سنت] پیامبر [او] عرضه بدارید، این بهتر و نیکفرجامتر است. قُلْ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا یحُِبُّ الْکَفِرِینَ)) . بگو: «خدا و پیامبر [او] را اطاعت کنید.» پس اگر رویگردان شدند، قطعاً خداوند کافران را دوست ندارد ببینید میفرماید اگر رویگردان شدند کافرند وَ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ أَطِیعُواْ الرَّسُولَ وَ احْذَرُواْ فَإِن تَوَلَّیْتُمْ فَاعْلَمُواْ أَنَّمَا عَلىَ رَسُولِنَا الْبَلَغُ الْمُبِینُ)) . (و اطاعت خدا و اطاعت پیامبر کنید و [از گناهان] بر حذر باشید، پس اگر روى گرداندید، بدانید که بر عهده پیامبر ما، فقط رساندن [پیامِ] آشکار است.) ) یَسَْلُونَکَ عَنِ الْأَنفَالِ قُلِ الْأَنفَالُ لِلَّهِ وَ الرَّسُولِ فَاتَّقُواْ اللَّهَ وَ أَصْلِحُواْ ذَاتَ بَیْنِکُمْ وَ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ) . [اى پیامبر،] از تو در باره غنایم جنگى مىپرسند. بگو: «غنایم جنگى اختصاص به خدا و فرستاده [او] دارد. پس از خدا پروا دارید و با یکدیگر سازش نمایید، و اگر ایمان دارید از خدا و پیامبرش اطاعت کنید. ) . وَ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لَا تَنَزَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَ تَذْهَبَ رِیحُکمُْ وَ اصْبرُِواْ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّبرِِینَ)) . و از خدا و پیامبرش اطاعت کنید و با هم نزاع مکنید که سُست شوید و مهابت شما از بین برود، و صبر کنید که خدا با شکیبایان است. . قُلْ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ أَطِیعُواْ الرَّسُولَ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَإِنَّمَا عَلَیْهِ مَا حُمِّلَ وَ عَلَیْکُم مَّا حُمِّلْتُمْ وَ إِن تُطِیعُوهُ تَهْتَدُواْ وَ مَا عَلىَ الرَّسُولِ إِلَّا الْبَلَغُ الْمُبِینُ)) . بگو: «خدا و پیامبر را اطاعت کنید. پس اگر پشت نمودید، [بدانید که] بر عهده اوست آنچه تکلیف شده و بر عهده شماست آنچه موظّف هستید. و اگر اطاعتش کنید راه خواهید یافت، و بر فرستاده [خدا] جز ابلاغ آشکار [مأموریتى] نیست. . وَ أَقِیمُواْ الصَّلَوةَ وَ ءَاتُواْ الزَّکَوةَ وَ أَطِیعُواْ الرَّسُولَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ)) . و نماز را برپا کنید و زکات را بدهید و پیامبر [خدا] را فرمان برید تا مورد رحمت قرار گیرید. . ) یَأَیهَُّا الَّذِینَ ءَامَنُواْ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ أَطِیعُواْ الرَّسُولَ وَ لَا تُبْطِلُواْ أَعْمَلَکمُْ) . اى کسانى که ایمان آوردهاید، خدا را اطاعت کنید و از پیامبر [او نیز] اطاعت نمایید، و کردههاى خود را تباه مکنید. . (ءَ أَشْفَقْتُمْ أَن تُقَدِّمُواْ بَینَْ یَدَىْ نجَْوَئکمُْ صَدَقَتٍ فَإِذْ لَمْ تَفْعَلُواْ وَ تَابَ اللَّهُ عَلَیْکُمْ فَأَقِیمُواْ الصَّلَوةَ وَ ءَاتُواْ الزَّکَوةَ وَ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ اللَّهُ خَبِیرُ بِمَا تَعْمَلُونَ ) . آیا ترسیدید که پیش از گفتگوى محرمانه خود صدقههایى تقدیم دارید؟ و چون نکردید و خدا [هم] بر شما بخشود، پس نماز را برپا دارید و زکات را بدهید و از خدا و پیامبر او فرمان برید، و خدا به آنچه مىکنید آگاه است. . وَ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ أَطِیعُواْ الرَّسُولَ فَإِن تَوَلَّیْتُمْ فَإِنَّمَا عَلىَ رَسُولِنَا الْبَلَغُ الْمُبِینُ)) . و خدا را فرمان برید و پیامبر [او] را اطاعت نمایید، و اگر روى بگردانید، بر پیامبر ما فقط پیامرسانىِ آشکار است. تِلْکَ حُدُودُ اللَّهِ وَ مَن یُطِعِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ یُدْخِلْهُ جَنَّتٍ تَجْرِى مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَرُ خَلِدِینَ فِیهَا وَ ذَلِکَ الْفَوْزُ الْعَظِیم . اینها احکام الهى است، و هر کس از خدا و پیامبر او اطاعت کند، وى را به باغهایى درآورد که از زیر [درختانِ] آن نهرها روان است. در آن جاودانهاند، و این همان کامیابى بزرگ است. . وَ مَن یُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُوْلَئکَ مَعَ الَّذِینَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَیهِْم مِّنَ النَّبِیِّنَ وَ الصِّدِّیقِینَ وَ الشهَُّدَاءِ وَ الصَّلِحِینَ وَ حَسُنَ أُوْلَئکَ رَفِیقً . و کسانى که از خدا و پیامبر اطاعت کنند، در زمره کسانى خواهند بود که خدا ایشان را گرامى داشته [یعنى] با پیامبران و راستان و شهیدان و شایستگانند و آنان چه نیکو همدمانند. . یُصْلِحْ لَکُمْ أَعْمَلَکمُْ وَ یَغْفِرْ لَکُمْ ذُنُوبَکُمْ وَ مَن یُطِعِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَقَدْ فَازَ فَوْزًا عَظِیمً . تا اعمال شما را به صلاح آورد و گناهانتان را بر شما ببخشاید، و هر کس خدا و پیامبرش را فرمان بَرَد قطعاً به رستگارى بزرگى نایل آمده است. . لَّیْسَ عَلىَ الْأَعْمَى حَرَجٌ وَ لَا عَلىَ الْأَعْرَجِ حَرَجٌ وَ لَا عَلىَ الْمَرِیضِ حَرَجٌ وَ مَن یُطِعِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ یُدْخِلْهُ جَنَّتٍ تجَْرِى مِن تحَْتِهَا الْأَنهَْرُ وَ مَن یَتَوَلَّ یُعَذِّبْهُ عَذَابًا أَلِیمًا . بر نابینا گناهى نیست و بر لنگ گناهى نیست و بر بیمار گناهى نیست [که در جهاد شرکت نکنند] و هر کس خدا و پیامبر او را فرمان بَرَد، وى را در باغهایى که از زیر [درختان] آن نهرهایى روان است درمىآورد، و هر کس روى برتابد، به عذابى دردناک معذّبش مىدارد. همانگونه که در تمامی آیات می بینیم فعل اطاعت از رسول الله به صورت "فعل مضارع" آمده که هم می دانیم فعل مضارع فقط مخصوص گذشته نیست بلکه استمرار را می رساند آیندگان را هم شامل می شود. . وَ مَن یَعْصِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ یَتَعَدَّ حُدُودَهُ یُدْخِلْهُ نَارًا خَلِدًا فِیهَا وَ لَهُ عَذَابٌ مُّهِینٌ . (و هر کس از خدا و پیامبر او نافرمانى کند و از حدود مقرر او تجاوز نماید، وى را در آتشى درآورد که همواره در آن خواهد بود و براى او عذابى خفّتآور است) . وَ مَا کاَنَ لِمُؤْمِنٍ وَ لَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضىَ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ أَمْرًا أَن یَکُونَ لهَُمُ الخِْیرََةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَ مَن یَعْصِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَلًا مُّبِینًا . (و هیچ مرد و زن مؤمنى را نرسد که چون خدا و فرستادهاش به کارى فرمان دهند، براى آنان در کارشان اختیارى باشد و هر کس خدا و فرستادهاش را نافرمانى کند قطعاً دچار گمراهىِ آشکارى گردیده است) . إِلَّا بَلَغًا مِّنَ اللَّهِ وَ رِسَلَتِهِ وَ مَن یَعْصِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَإِنَّ لَهُ نَارَ جَهَنَّمَ خَلِدِینَ فِیهَا أَبَدًا . وظیفه من] تنها ابلاغى از خدا و [رساندن] پیامهاى اوست.» و هر کس خدا و پیامبرش را نافرمانى کند قطعاً آتش دوزخ براى اوست و جاودانه در آن خواهند ماند)
"یَوْمَئذٍ یَوَدُّ الَّذِینَ کَفَرُواْ وَ عَصَوُاْ الرَّسُولَ لَوْ تُسَوَّى بهِِمُ الْأَرْضُ وَ لَا یَکْتُمُونَ اللَّهَ حَدِیثًا . (آن روز، کسانى که کفر ورزیدهاند، و از پیامبر [خدا] نافرمانى کردهاند، آرزو مىکنند که اى کاش با خاک یکسان مىشدند و از خدا هیچ سخنى را پوشیده نمىتوانند داشت ) کسانی که از رسول الله نافرمانی کرده اند در قیامت می گویند ای کاش با خاک یکسان می شدند چگونه می توانیم بگوییم که منظور همه نیستند بلکه کسانی هستند که در زمان رسول بوده اند؟ . و ایات فراوان دیگر . انوقت شما به شیعیان میگیویید کافر؟!! در این ایات مطلق فرموده های پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ذکر شده .
وَمَا يَنطِقُ عَنِ الْهَوَىٰ-إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَىٰ اصلا این ایات قران هیچ تفسیری هم لازم ندارد خوشان گویا هستند قُلْ إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ بگو اگر خدا را دوست داريد، از من پيروى كنيد تا خدا دوستتان بدارد و گناهان شما را بر شما ببخشايد، و خداوند آمرزنده مهربان است.» در مورد عقیده اهل سنت بر عصمت حالا جالب اینجاست جناب در جستجوی سختی که حرف پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حجت نیست ولی نظر عده ای مسلمان حجت است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نظر پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حجت نیست ولی نظر جناب ابوبکر که جناب عمر را به جانشینی انتخاب کرد حجت است نظر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)امر خدا نیست . ولی شورایی که ساختگی است و چند نفر بیشتر نبوده و انتخاب جناب ابوبکر امر خدا بوده !!!! یعنی به جناب ابوبکری که نه وحی داشته نه عصمت و نه ... حق انتخاب جانشین داده میشود با وجود مخالفت مسلمین . و طبق ایه ایشان واسطه خدا بوده ولی رسول الله خیر!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! وقتی میگویند حتی اطاعت از پیامبر هم واجب نیست . چطور عدم اطاعت و اعتقاد شیعیان به خلفا را کفر میدانند ؟!!!!! |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۰:۰۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۲ ۲۱:۳۸)عایشه نوشته است: عجب! در آیه 52 سوره مبارکه حج قدری تامل نمایید تا پاسخ این عقیده خود را بیابید ..هر چند که.... . . . . . . . . . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!! | علی 110 | 17 | 12,383 |
۸/فروردین/۰۳ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,375 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,474 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| میزان کدورت فاطمه سلام الله علیها از شیخین چه اندازه بود؟ | عالم مقدس لاهوت | 5 | 2,857 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۳۲ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,089 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟مباحثه | عالم مقدس ملکوت | 38 | 15,874 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۲:۱۹ آخرین ارسال: al-shia |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,194 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|