تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: *آیات قرآن برای بالا بردن اعتماد بنفس*
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

با یه مقدمه بریم سراغ اصل مطلب Angel

چند وقتی بود به خاطر یه سری پیشامدها ، اعتماد بنفسم کم شده بود ... همینجوری داشتم از دست میرفتم Crying به خدا

تا اینکه لازم شد ینی مجبور شدم دس به کار بشم و یه کاری بکنم ... از خوندن مطالب مربوط به افزایش اعتماد بنفس تو اینترنت گرفته تا ...

تا حرف زدن و درد و دل با دوستان و... ولی همش هی نمیشد!!!!

تا اینکهIdea یه عزیزی تو همین دنیای مجازی ، تو یکی از سایتا گفت این همه راهو رفتی به این همه در زدی ولی ...

ولی دوای دردت دم دستت بود و ندیدی؟؟ !!! گفت بیا یه نسخه هم از قرآن برات بپیچم برو روش فکر کن شاید کمکت کنه ...

خلاصه یه چند تا آیه از قرآن بهم داد تا روشون فکر کنم گفت بقیشم خودت برو پیدا کن ...

نمیخوام بگم این آیات معجزه کرده روی من و از این رو به اون رو شدم ... ولی انصافآ به خود همین قرآن قسم تأثیرش از هر مشاوره و متن و کتاب دیگه ای بیشتر بوده

حالا غرض از این همه پرحرفی اینه که ان شاء الله یه بستری فراهم بشه تا در کنار هم برای مشکلاتی که در بین جوونا یا در جامعه شایعه نسخه هایی از قرآن بپیچیم...
مثلآ تاپیک هایی زده بشه و آیاتی که احساس میکنیم میتونه به حل اون مشکل کمک کنه بیایم و اونجا مطرح کنیم اگر توضیحی هم لازم بود بدیم

این تاپیک برای بالا بردن اعتماد بنفسه ... پس آیاتی رو که فکر میکنیم در این راه میتونه کمک کنه اینجا قرار بدیم ...

منم به مرور اون آیاتی که برام پیشنهاد کردن اینجا قرار میدم ... شما دوستان هم همکاری کنید آیاتی که فکر میکنید برای افزایش اعتماد بنفس خوبه اینجا بذارید Rose

بسم الله الرحمن الرحیم
[b]وَ إِذْ قالَ رَبُّکَ لِلْمَلائِکَةِ إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَليفَةً قالُوا أَ تَجْعَلُ فيها مَنْ يُفْسِدُ فيها وَ يَسْفِکُ الدِّماءَ وَ نَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِکَ وَ نُقَدِّسُ لَکَ قالَ إِنِّي أَعْلَمُ ما لا تَعْلَمُونَ (30 بقره)

و ( به یاد آر ) وقتی که پروردگارت فرشتگان را فرمود که من در زمین خلیفه ای خواهم گماشت ، گفتند: آیا کسانی در زمین خواهی گماشت که در آن فساد کنند و خونها بریزند و حال آنکه ما خود تو را تسبیح و تقدیس می کنیم؟! خداوند فرمود: من چیزی ( از اسرار خلقت بشر ) می دانم که شما نمی دانید.

انقدر آدم افتخار میکنه به این آیه که حد و حصر نداره ...
فکر کنید مثلآ اگه یه رئیس جمهور شمارو به جانشینی یا معاونت خودش انتخاب کنه چه حالی دارید؟؟؟
حال اینکه خداوند که علم و قدرت و حکمتش از درک ما خارجه، یه همچین مقامی به انسان داده ... تازه در مقابل اعتراض ملائک هم از انسان دفاع کرده ...
خدایی که به من انسان این همه اعتماد داره ، خوب من انسان چرا نباید به خودم اعتماد داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا در شأن جانشین خدا هست که خیلی زود کم بیاره و جا خالی کنه و میدونو بده به طغیانگران؟؟؟
اگه همونی هستی که خدا تورو جانشین خودش کرده پس محکم وایسا و به پروردگارت نشون بده تو همونی هستی که در این آیه ازش یاد کرده
(اینا حرفای دل خودم بود .. حالا فکر کن اینارو با فریاد دارم میگم[تصویر: wink.png] عجب صحنه حماسی میشه [تصویر: biggrin.png])
خدایا شکرت [تصویر: rose.png]
سلام

بهتر است از اعتماد به نفس تعریفی داشته باشید

اعتماد به نفس خوب یا بد؟

اینی که گفتید بیشتر شناخت مقام انسانه تا اعتماد به نفس

من کی باشم که به خودم اعتماد کنم؟
(۲۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]سلام

بهتر است از اعتماد به نفس تعریفی داشته باشید

اعتماد به نفس خوب یا بد؟

اینی که گفتید بیشتر شناخت مقام انسانه تا اعتماد به نفس

من کی باشم که به خودم اعتماد کنم؟

سلام ...
خوب وقتی ما مقام انسانو بشناسیم ... وقتی یامون بیاد که قراره خلیفة الله بشیم ... وقتی احساس مسئولیت کنیم ... وقتی حرکت کنیم ... یقینآ یکی از اثراتش بالا رفتن اعتماد بنفس خواهد بود

من یا ما همونی هستیم که خداوند در مقابل اعتراض فرشتگان به جایگاه ما ، ازمون دفاع کرد

پاینده باشید و سر بلند Rose
بله منظورتون رو متوجه شدم

بهتره بگیم خدا از آفریده عالی خودش دفاع کرد تا از ما

در واقع منظور شما بازگشت انسان به مقام اصلی خود است

یه داستان چند کلمه ای رو بگم بصورت تمثیلی

یه عقابی بود که با مرغ ها زندگی می کرد

در نتیجه این نوع زندگی پرواز یادش رفته بود و فقط ظاهرش مثل عقاب بود

یبار یه عقاب رو دید تو آسمون که داشت پرواز می کرد

از بقیه پرسید اون چه پرنده ایه؟

گفتن اون عقابه و تو هم عقابی ولی پرواز یادت رفته

آدم آورد در این دیر خراب آبادم.....

البته اگر کربلایی بشیم فردوس برین رو هم فراموش میکنیم

شاید صلاحی بود در این هبوط!
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ لا تَهِنُوا وَ لا تَحْزَنُوا وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنينَ (139 آل عمران)

و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!

دوستان من خیلی سواد قرآنی ندارم ولی دارم سعی میکنم بفهمم ... با آیات قرآن ارتباط برقرار کنم و... خلاصه اگر مطالبی که در ذیل آیات مینویسم فکر میکنید مفید نیستن ، به تازه کاری و بی سوادی من ببخشید... امیدوارم کمک کنید تا همه در کنار هم از این زیباترین کتاب عالم استفاده کنیم
.
.
.

درسته سخته ولی اگه بشه چی میشه ...
چی بشه؟؟
اینکه در مقابل مشکلات کوچیک ، متوسط ، متوسط رو به بالا ، بزرگ، خیلی بزرگ و ... بله در مقابل اینا کم نیاریم
خودمونو بازنده ندونیم ... اعتمادمونو به خودمون از دست ندیم ...
خدا میگه موفق میشید [تصویر: anti666-smile.gif]
در صورتی که ایمان داشته باشیم
خیلی جاهای قرآن گفته اگر ایمان داشته باشید خوش به حالتون میشه ولی ما وقتی با این عبارت برخورد میکنیم ، میگیم خوب مشکلی نیست من که ایمان دارم و رد میشیم [تصویر: Silence.gif]
ولی واقعیتش اینه که این ایمانمون درصد خلوصش پایینه ... به خاطر همین گاهی وقتا کم میاریم ...
آیه مبارکه هم میگه اگر ایمان داشته باشید ، برترید ... لا اقل اونقدر به آدم عزت نفس میبخشه که به این راحتیا کم نیاره

پس یکی دیگه از راهکارهای تقویت اعتماد بنفس شد افزایش خلوص ایمانمون
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنْ يَنْصُرْکُمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَکُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْکُمْ فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُکُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (160 آل عمران)

اگر خدا شما را یاری کند محال است کسی بر شما غالب آید ، و اگر به خواری واگذارد آن کیست که بتواند بعد از آن شما را یاری کند؟ و اهل ایمان تنها به خدا باید اعتماد کنند.

ها چبه چرا اخم کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
لابد میگی خوب چیه دور ورداشتی همش یه آیه میذاری ربطش میدی به اعتماد بنفس !!!! DodgyDodgy
من عادت دارم بلند بلند فکر کنم پس هرچی فکر میکنم اینجا مینویسم ... انقدر آدم روحش شاد میشه که ... یه بار امتحان کن (بیا اینجا بلند بلند فکر کنBig GrinBig Grin)

دیگه حاشیه ایناف (enough)

خوب ... آیه میفرماید : اگه خدا مارو یاری کنه ، محاله کسی به ما غلبه کنه و اگه خداوند خدایی نکرده نظر لطفشو از ما برداره بدبخت میشیم و دیگه کسی هم نیست کمکمون کنه ... تفاوت بین این دو حالت چیه ؟؟؟ تفاوت بین گروهی که خدا یاریشون میکنه و خوش به حالشونه با گرروهی که خدا به خواری واگذارشون میکنه چیه؟؟
بله تفاوتشون اینه که گروه اول اهل ایمانند و گروه دوم اهل ایمان نیستند ... و شرط اهل ایمان بودن هم اینه که تنها به خدا اعتماد داشته باشن ، که صد البته باید این اعتماد به خدا در فکر و عمل آدم متبلور و متجلی باشد ...

مکانیسم این دارو شرح داده شد

از اینجا به بعد فقیران اعتماد بنفس توجه کنید Smile:

آدمایی که اعتماد بنفستون ته کشیده یا رو به کاهشه... یه داروی بسیار موثر بدون هیچ گونه عارضه جانبی بهتون معرفی کردیم

اعتماد به خدا ... سعی کن روزانه هی مصرف کنی ... هر وقت احساس ضعف کردی یادت بیار خدایی رو که باورش کردی و اعتمادتو تقویت کن به الله
از پر حرفی شرمندم ولی وقتی میوفتم تو دور تند یادم میره وقت شما چقدر ارزشمنده
حلال کنید اگه وقتتون گرفته شد

Rose
آدرس های مرجع