|
اعتماد به نفس خوب یا بد؟
|
|
۱۶:۰۳, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام سوال؟ بنظر شما اعتماد به نفس خوب است یا بد؟ کجا خوب است کجا بد؟ آیا با توکل به خدا تضاد دارد؟ اگر دارد کجا دارد ؟ دیدگاه تفکر اومانیسم در این مورد چیست؟ دو تاپیک زیر را هم نگاهی بیندازید ضَلَّ،زَلَّ،ذَلَّ،ظَلَّ..... و نظم نوین جهانی!!!!!!!!!!!!!!! به خدا اعتماد کن |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ب نظر من خوبه
چون اگه اعتماد ب نفس نداشته باشی نمیتونی تو کارهات موفق بشی چون همش ب خودت شک داری فک میکنی مثلا هوشت کمه استعدادت کمه حافظت کمه نمی تونی .................. با توکل ب خدا تضاد نداره خدا میگه از تو حرکت از من برکت نمیگه ب من توکل کن بشین تو خونه ک من مثلا خرجت میدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ادم باید ب خودش و تواناییش اعتماد کنه بره دنبال در س و کار تا خدا هم کمکش کنه |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.
اعنماد به نفس خیلی خوبه.عالیه..هیچ تضادی هم با توکل به خدا نداره (از نظر من) پیش نیازش توکل به خداست.یعنی اگه توکل به خدا داشته باشی خودبه خود اعتماد به نفست میره بالا.. |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اعتماد به نفس به نظر من نه تنها تضادی با توکل به خدا نداره بلکه در طول توکل به خداست ...
یعنی کسی که به خدا توکل کنه یعنی اولآ خدارو میشناسه و متعقبآ به این ایمان داره که او قدرت بینهایت عالم وجوده و وقتی شما به پشتوانه همچین قدرتی میری جلو و میخوای کارهای بزرگی کنی دیگه چیزی نمیتونه جلودارت باشه اما اعتماد بنفس بدون توکل به خدا هم میتونه در آدما باشه که به نظر من اعتماد به نفس بدون توکل به خدا میتونه موجب هلاکت و طغیان بشه که اشاره درستی کردید ... اومانیستا که خدارو از محور زندگی خارج کرده و انسان رو در محوریت قرار دادن دچار یک اعتماد به نفس کاذب هستند چرا که فکر میکنند انسان به تنهایی و بدون دین و خدا میتواند به سعادت برسد ... و این ینی خط بطلان به مقام اشرفیت انسان بر مخلوقات زنده باشید |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب است نقل قول:همه جا نقل قول:خیر ندارد نقل قول:نمیدانم |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۲:۱۰ توسط meisamtiger.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام ![]() نقل قول:سوال؟ خدا رحم کنه، بفرمایید.. ![]() نقل قول:بنظر شما اعتماد به نفس خوب است یا بد؟ البته که خوب است نقل قول:[b] کجا خوب است کجا بد؟ جایی که از نوع کاذبش باشه(که اتفاقاً خطر هم خواهد داشت!) بد خواهد بود نقل قول:[b]آیا با توکل به خدا تضاد دارد؟ اگر دارد کجا دارد ؟ خیر هیچ جا هیچ نفسی بدون نیروی محرک حتی قادر به انجام ساده ترین کارها نخواهد بود این نیروی محرک همان اعتماد و توکل بخداست پس توکل بخدا نه تنها در تعارض با اعتماد به نفس نیست بلکه یکی از لوازم آنست (لا حول و لا قوة إلا بالله)<----محتاج بحث مفصل نقل قول: دیدگاه تفکر اومانیسم در این مورد چیست؟[/b] در اومانیسم اعتماد بنفس[انسان] تا جایی پیش میرود که تبدیل به اتکای بنفس[انسان] میشود طوری که انسان را محور اصلی قلمداد میکند همه برداشتا شخصی بود به اهل علم مراجعه شود ..::یا علی::..
|
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بمب اعتماد به نفس اومد
در خدمتم =))به نظر من کسی که اعتماد به نفس نداره ، نمیتونه شخصیت محکمی داشته باشه. چیزیه که خودم بهش رسیدم. و همیشه برای تصمیم گیری به مشکل بر میخوره. |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
امیدوارم نحوه پاسخ گویی بنده بدعتی جدید باشددر تالار از جانب منه بقول دوستان منافق
|
|||
|
۲۲:۴۶, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۲:۴۹ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اعتماد به نفس راز موفقیته
هر کس اعتماد به نفس نداشته باشه نمیتونه در جامعه حضورت پیدا کنه و فعالیت پر نقشی داشته باشه اعتماد به نفس چیزیه که متاسفانه جوانان مملکت ما از آن برخوردار نیستند و روز به روز به سمت عدم اعتماد به نفس پیش میریم نتیجه اش میشود آمارا بالای عمل بینی و آمار پایین ازدواج از ترس قبول کردن مسئولیت کسی که مسئولیتی رو قبول میکنه باید اعتماد به نفس خوب یا نسبتا خوبی داشته باشه در مورد اومانیسم فکر میکنم اومانیسم بر پاییه اعتماد به نفس شکل گرفته باشه انسان گراها باید خیلی اعتماد به نفس بالایی داشته باشند که تکیه بر خدا رو رد میکنند البته این اعتماد به نفس پوچ و کاذبه قدرت حقیقی ازآن خداست |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خب ریشه اعتماد به نفس رو هم بررسی کنید
در ضمن معنی اعتماد چیست؟ معنی نفس چیست؟ و روی عبارت لا حول و لا قوة الا بالله نیز فکر کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |