۲/تیر/۹۳, ۱۳:۰۲
۲/تیر/۹۳, ۱۳:۰۷
(۲/تیر/۹۳ ۱۳:۰۲)Mosi34 نوشته است: [ -> ]Mostafa اسم بلوتوثمهچقدر بد که اسم به این زیبایی رو اومدین تو ایدیتون این طور مخفف کردید
دلیلشم اینه که اسم خودمم مصطفی است
مصطفی =/ مصی ؟!!!!
۳/تیر/۹۳, ۳:۵۱
اسم بلوتوث موبایلم همون اسم پیش فرضش یعنی اسم و مدل گوشیم
دلیل خاصی نداشت
دلیل خاصی نداشت
۳/تیر/۹۳, ۱۰:۱۸
سلام،
بلوتوث من این شکلکه :
چون گوشی قبلا ماله داداشم بود این شکلکه رو واسه بلوتوثش گذاشته بود، منم دیدم قشنگه گذاشتم باشه اگه این نبود میذاشتم "لبخند"
بلوتوث من این شکلکه :

چون گوشی قبلا ماله داداشم بود این شکلکه رو واسه بلوتوثش گذاشته بود، منم دیدم قشنگه گذاشتم باشه اگه این نبود میذاشتم "لبخند"
۷/تیر/۹۳, ۱۲:۱۵
sarbaz
من تموم این 18 سال عمرم سرباز بودم در برابر مشکلات زندگیم..واسه خدام..و اگه لایق باشم واسه گل نرگسم..
من تموم این 18 سال عمرم سرباز بودم در برابر مشکلات زندگیم..واسه خدام..و اگه لایق باشم واسه گل نرگسم..
۷/تیر/۹۳, ۱۳:۱۰
(۲/تیر/۹۳ ۱۳:۰۷)مرهـم نوشته است: [ -> ]چقدر بد که اسم به این زیبایی رو اومدین تو ایدیتون این طور مخفف کردید![]()
مصطفی =/ مصی ؟!!!!



من شرمندم اما این Mosi34 یا داستان طولانی داره که بر میگرده به حدود 10-12 سالگیم البته Mosibat هم یکی از اسامیم بود ولی خوب mosi34 یه اسم رمزیه که روم مونده منم دیگه از بس با این اسم همه جا ثبت نام کردم واسم عادت شده اما چشم چون شما اولین نفری بودین که به این اسم توجه کردین بزودی عوضش میکنم .این به نظرتون چطوره ؟
MO3TAFA
۷/تیر/۹۳, ۱۸:۳۷
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۱۰)Mosi34 نوشته است: [ -> ]من شرمندم اما این Mosi34 یا داستان طولانی داره که بر میگرده به حدود 10-12 سالگیم البته Mosibat هم یکی از اسامیم بود ولی خوب mosi34 یه اسم رمزیه که روم مونده منم دیگه از بس با این اسم همه جا ثبت نام کردم واسم عادت شده اما چشم چون شما اولین نفری بودین که به این اسم توجه کردین بزودی عوضش میکنم .
این به نظرتون چطوره ؟
MO3TAFA
به به
مثل اینکه واسطه ی خیر هم شیدم.
۹/تیر/۹۳, ۱۰:۱۹
(۷/تیر/۹۳ ۱۸:۳۷)عبداللهی نوشته است: [ -> ]به به
مثل اینکه واسطه ی خیر هم شیدم.
میگن حرف حق جواب نداره
یه دوستی تو این تاپیک گفتن اسم مصطفی رو مخفف به مصی کردی خوب نیست . از تشکر هایی هم که زیر اون پست خورده بود معلوم بود که موافقت چند نفر دیگه از دوستان هم با ایشونه . بنده هم کمی فکر کردم دیدم راست میگن . این اسم مالکیتش مال من نیست که بخوام به هر شکلی درش بیارم
مصطفی یکی از القاب و کنیه های پیغمبره میگن محمد مصطفی منم فهمیدم حق ندارم هیچ دخل و تصرفی توش داشته باشم چون اینجوری توهین به یکی از القاب پیغمبر کردم .
با جناب بیداری اندیشه (مدیر کل سایت) مشورتی کردم که اسممو به MOSTAFA تغییر بدن و چون اون اسم توسط فرد دیگه ای ثبت شده بود من پیشنهاد دادم که حد اقل این اسم = M03TAFA که در لفظ همونه فقط تو انتخاب کاراکتر تفاوت داره رو برام بذارن که ایشون هم لطف کردن و این تغییر رو انجام دادن .
بله که واسطه خیر شدین واسطه شدین که من بیش از این به اسم پیغمبر اهانت ناخواسته نکنم . ممنون



۲۱/آبان/۹۵, ۱۸:۲۲
لطفا درباره خرافی بودن فال مردم را روشن کنید